ne güzel o zamandan karar vermiş olmak biz hala düşünüyoruz...
41 kere maaşallah evriş... Çok az kaldı artık doğsa da küvez sorunu olmayacak. inşallah bekler tabi ki tarihini de bunu bilmek bile cok mutlu ediyo insanı...
arpacıkmış kuzum yaaa kafamçokkarıştıNooldu kuzum gözüne?
Senden çıkacak bundan daha tatlı olur bea!Şeniz]
bebişimmmm sarımsak olayına girmemle çıkmam bir olduu değdirir değdirmezzz çektimmm o ne öleee acayip yaktıııı dedğin çay pansumanını yapabildim sadece tatlımmm sağolasın Allah razı olsunnnFotocu arkadasımıs Esros, tek gözlü kurabiye canavarına dönüştüğü için :)) (gozunde arpacık cıktı,sıkıntısı var) .. sanırım gecıcı bır sure hızmet veremeyecek.. bugun foşuna beklemeyın derim..
ağrıyooo gözümmmtek gözlü dürüm canamarı sen mi geldin..papıyon..gözün nasıl oldu..buluşma günü çok şıkmışsın..bayıldım cicilerine
günaydın kızlar yahu ben keyifsizim bugün 2 gündür kocişin yüzünü bile zor görüyorum devamlı biryerlere çagırıyorlar akşam 2 de geldi bende onu beklerken duş aldım agrı kesici içip tv açık birşekilde uzandık gelince kapıyı açamamış zili çaldı bir fırladım yataktan kalbim yerinden çıktı nredeyse gidip yattım bu sabahta yine yok kızımda annanesinden inmiyor üf burçin dogsada keşke onunla vakit geçirsem bari yanlızların kadını oldum
istanbullu kızlar gerçekten fit gözüküor. yani 8. ay için gayet normal herkes.
elifcino canım ben şunu anlamıorum. bebek emdi bitti doydu. içtiği halde bazen tek göğüs boşalmıo tamamiyle anladığım kadarıyla. ama sütün kaldığını nerden anlıcaz. bir de bu pompalama işini ; emzirdik ve bizce göğüste süt kaldı her seferinde çekecek miyiz.çektiğimiz süüt hep saklıcaz dimi. sütüm bol olsun istiorum ve herkes aynısını sölüor. sık sık emzir. yılmadan bıkmadan gelmior die bırakmamak lazımmış. devam edecekmişsin. pompa da alıcam . her emzirmeden sonra sağmak lazım mı onu öğrenmek istiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?