2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Nazar boncugu arkadasım; Jokerden o kulotları bulabılırsın.. 4 tanesı 6 tlsı.. aldıgın zaman en buyuk boyunu al ki zorlanmayasın.. 44-46 beden oluyor sanırım en buyugu..

tsk ederim evris... O külotlar iyi olur diye düsündüm batarsa falan yikama derdi olmasin birde kayinvalidem onlarla ugrasmasin istiyorum... Bulduguma Cok sevindim yaazemuszemus

saol canım . o çaydan almayı planlıordum. bir de humana die bir çay mı vardı. o da aynı tarz içindi galiba. inşallah bebişler için bol bol mama üretiriz zemuszemus

Soldan sağa- boş sandalye (Ayça), Tuana (Melek), Petrik (Nesrin), Çingene (Esra), Fasülyeko (Meltem)

Ben çektiğim için yokum...

Tünaydin!!! Arkadaslar ne güzel bulusmussunuz... Hepinize hamilelik cok yakismis cok cici görünüyorsunuz... Keske Sökedende hamisler olsa da bizde bulussak ama yokki üfff kiskandim valla senağlama

İSTANBUL BULUŞMASI

Mekan: Eski Dostlar Kahvesi (ATAKÖY)

Sabah buluştuk. Mekan çok güzeldi, yeşillikler arasında serin serin oturduk. Sakin ve güzel bir gündü. Bol bol sohbet ettik. Her ne kadar Esra benim pek konuşmadığımdan şikayet etse de:)

Güzelmis canim bu sicaklarda zaten en güzel oturulacak yer öyle bir yer olabilirdi. Yalniz adi eski dostlarmis ama siz yeni dostluklar icin bulustunuz ne ho$...

Esrako, asıl diğer kızlar fotoğraf çektiler ben de bekliyorum koysunlar diye.. Petrik Nesrin koymuş hemen. Ben de 1 tane vardı onu ekledim..

Güzelmis canim bu sicaklarda zaten en güzel oturulacak yer öyle bir yer olabilirdi. Yalniz adi eski dostlarmis ama siz yeni dostluklar icin bulustunuz ne ho$...

evet ben aralarında yeniydim..yani arkadaşlar daha önce de bi kez buluşmuşlardı..daha kalabalıklardı..olsun güzeldi bu buluşma...

az kaldı hepimiz hafifleyeceğiz ama ilk günler hemen öyle hop eski kıyafetlere girmeye kalakmayın vucdun kendini toparlamasına izin verin moraliniz bozulamsın kişol işlernide halledeceğiz rahat olun :lepi:
34 olduk saat 12 ıtıbarıyle... :)) 35 den gun almaya baslıyoruss.. Şükürler olsun Rabbimee... cemil cümlemize sonuna kadar nasıp olsun ınsallahh..
maşallah:teytey:
ne kadar güzel anlatmışsın evrim süpersin vallahi çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile5rabbim oğlunu adıyla yaşatsın :Saruboceq:
ben chicco aldım silikon göğüs ucu çokda iyi denedim ama yavru kuşum tutacakmı bilmem
çok tatlısınız hepiniz opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5ya biz ankarada yanlızları oynuyoruz :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
teşekkür canım seninde hayırlı olsun bende polaristen aldım ama taba rengi hastaneye götüreceğim pijamalarım sportif krem olan takımı evime gelince giyineceğim
tsk ederim evris... O külotlar iyi olur diye düsündüm batarsa falan yikama derdi olmasin birde kayinvalidem onlarla ugrasmasin istiyorum... Bulduguma Cok sevindim yaazemuszemus

bende bulsam alsam kızlar çok mantıklı ama ben kızım doğduktan sonra öyle aşırı bi kanamam olmamıştı tabi bunda nasıl olur bilemiyorum
zaten adetlerimdede öyle aşırı olmaz benim mesela gece hiç pet kullanmazdım gerek olmazdı şanslımıyım ne bu konuda zemuszemus

yaaa arkadaslar benim bebis kontrollerde dr un dedigine göre gayet normal gelisiyormus ama ben sizin göbisleri görünce benimki kücücük geldi bana ama bana hep senin ic karnin genistir ondan kücük görünüyor diyolar öyle bisey var mi?

Herkese merhaba
resimlerde çok güzelsiniz - çok güzel bir gün geçirdiğinizden eminim :)
Keşke tüm kızlar toplanıp resim çektirebilsek :) nasıl hatıra ama...

ıSTANBUL GÜZELLERı, maşallah fıstık gibisiniz... Gerçekten de gayet fitsiniz. (Ben bugün itibariyle 81 kg'ı görmüş bulunuyorum. Şu dondurma işini azcık azaltsam iyi olacak sanırım. Toplam 14 kg oldu.) Oturduğunuz kafe de çok güzelmiş.

GYPSY geçmiş olsun canım yaa, bi doktora görüneydin. Ben senin yerinde olsam TAMER'i hemen arardım, büle büle oldu napayım, derdim :)

istanbullu hatunlar masalah supersiniz hepiniz...

deryam kilo konusunda super moral veriyosun tatlim yaa, valla boyl gaza gele gele vericez sanirim:))

off eve kadin geldi sabahtan, hala evde, az kaldi bitiriyor,ama benim anlamadigim ben niye yoruluyorumCADIARZU tek yaptigim balkonu yikamak, mutfagi toplayip firini-ocagi ovmak, camasiri makinaya atmak, yikananlari da katlamak.. yani bende mi anormallik var yoksa hamilemiyimkafamçokkarıştı

seninki anormallikse ben uzaylıyım,çünkü hiçbir şey yapmadım ve çoooooooook yorgunum.

farkında olmadan dolaşıyorsun onun için yoruluyorsun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…