karpuzda denedim, bugun tibete erik aldirmistim onlari aksam yiyeyim, hemoroid insallah kalici olmaz((
istanbullu güzel anneleer harika görünüyorsunuz koca göbüşlerinizin içindekilere ve sizlere maşallah...
en fit hamilem gypsy geçmiş olsun... ılık su-pamuk pansuman nurdanında dediği gibi,
bu arada nurdancım kayısıyı yemektense komposto şeklinde tüketmek beklenen etkiyi hızlandırıyor.
ben magnezyum diasporal kullanıyorum oda kayısı etkisi yapıyor:))))
oh topik azcık renklenmiş
beni bugün başak sancı yoklamadı magnezyum içtim zaten bir tanede yatarken alıcam
selam arkadaşlar. gruptan biri yada chicco lullaby almıştı sanırım kim olduğunu hatırlamadımözür diliyorum. bu oyun parkı yatak içine hazır yatak aldınız mı aldınız sa ne aldınız tavsiyeniz nedir.:uhm:
Yukarıda yazdım arkadasım linki.. yatagınızın boyutuna gore secersın oradan..
Linkten baktım zaten sağol.yalnız boyut tam arada kalıyo gibi.:uhm:
bu öğlenki tam anlattığın gibiydi komple karnım taş gibiydi onun için çok korktum aniden başladı zaten saat tuttum ama çok şükür yarım saat sonra tekrar yokladı ama daha az şiddette bir dahada tekrarlamadıDERYAcım, benim doktor demişti, karnını kontrol et, diye. Karnın bastırınca 1-2 cm içe göçüyorsa korkma, masa gibi sert oluyorsa o zaman kork, demişti.
Öyle di mi? mesela bugün sırtım da, karnım da çok ağrıyor benim. Ama karnım yumuşak, Doruk hareketli.. bunlar doğum sancısı olmadığının belirtisi, değil mi :)
evet canım 36.haftadan gün aldıkSöke de tam tersi bi hava var..Acayip bunaltici bi sicak bütün kapilari pencereleri actigim halde esmiyor... 35. haftadasin dimi? Bebisin azcik daha sabretsin tembihle biraz
aynı iş yaptığım ertesi günü akşama kadar sağa sola devrilip birde akşam erkenden sızıyorum anca kendime geliyorum24 saat yattıktan sonra - bişeyim yok tamamen tembellik kalktım iş yapayım biraz dedim - banyoyu tuvaleti fırçaladım yıkadım sildim veeee pilimim bitti nefes alacak halim kalmadı - eskiden tüm evi silip yalardım kek kurabşye bile yapardım üstüne şimdi işim 5/1 i yapsam da üstümden tren geçmiş gibi hissediyorum
galiba daha 24 saat yaatacm
zaten yalancı doğum sancıları düzenli olmaz canım düzenli olursa gerçek sancı başlamış oluyor aman kafamçokkarıştıaman bekleyelim az daha...ağzından yel alsın..bu arada derya'cım benim de bugün regl sancısı gibi sancılarım tuttu 1-2 defa..kasıklarımda..ve karnımda taş gibi oluyo ara ara..ama çok erken daha yaa..ben yalancı sancı olduğunu düşünüyorum (inşallah).düzenli değil çünkü...sürekli okuyorum oğlumu, nolur beklesin diye..allah hayırlısını versin ne diyim..
magnezyum sorunu çözüyor sayesinde hiç yaşamadım ama hemeroid yaşadım 1 hafta süründürdü geçti sıcak su rahatlatıyor kaydirigubbakcemile5kizlar buarada ayiptir soylemesi hamilleikten bu yana ilk defa kabizlik yasiyorum gunde 2 kayisi kurusu yemme bol su icmeme ragmn, bide hemoroidde baslamis, moralim bozuldu, bi onerisis olan varmi??kotu durumdayim..kuru incirde denedim, tik yok(
saol canım reflüm tam gaz ilerlio ama alıştım galiba. yanmazsa üzülcem :kedi: eşim de ii şimdi olaylar durgunlaştı. bişi yok daha doğrusu şimdilik bol bol tutuklama oluomuş olaylara karışanlarla ilgili o yüzden kimse bi olaya karışmıomuş. aman karışmasınlar.
bu yalancı doğum sancılarım benim günde 10 tane kadar oluor ama ben normal diye kafama takmıorum. kasıklarım ve göbeğim taş gibi oluor birden. bebeğiğmde sıkışıo vücudu dışarı itilior. hatta şu an oluor. ter basıor ve acı hissediorum. normal dedi doktorum . saatte 4 defa olmadıktan sonra sorun etme diyerekte rahatlattı. gerçek doğum sancısında galiba tüm karın sertleşiormuş . şu an ki gibi göbekdeliği çevresi ve kasık deilmiş sadece
selam arkadaşlar. gruptan biri yada chicco lullaby almıştı sanırım kim olduğunu hatırlamadımözür diliyorum. bu oyun parkı yatak içine hazır yatak aldınız mı aldınız sa ne aldınız tavsiyeniz nedir.:uhm:
park yatağı bi kurup tekrar kaldırmıştık gerçi ama hatırladığım kadarıyla iç uzunluğu 87 cm.di. sitede bir 50*80 lik var bir 60*90 lık ama bu şartlarda 50*80 daha uygundur heralde.o nedenle alan var mı diye sormustum.Kalıyo gıbı ne demek ?
Ben de gunde ıkı taneye cıkardım Deryam.. bır gunduz bır de gece yatmadan once alıyorum..
Ben henüz almadım ama çok yakında almayı düşünüyorum. Mağaza görevlisi yatağa gerek yok dedi ama acayip sert geldi bana içindeki mevcut yatak. Ben ayrıca yatak alacağım içine.
park yatağı bi kurup tekrar kaldırmıştık gerçi ama hatırladığım kadarıyla iç uzunluğu 87 cm.di. sitede bir 50*80 lik var bir 60*90 lık ama bu şartlarda 50*80 daha uygundur heralde.o nedenle alan var mı diye sormustum.
aslında doktor bana yatarken iç demişti ikisinide sancıdan korktuğum için birini öğlen aldım diğerinide şimdi alıcam yarın akşam 2 sini bir alıcam yine
Kuzum, hemoroid için dereotu nun ac karnına yendıgınde cok faydalı oldugunu bılıyorum.. zaten kabızlık ıcın de gerekenı solemıs arkadaslar.. komposto yaparak tuketmeye bak bakalım.. Allah yardımcın olsun.
evet acele etmeyim bakalım. bu arada nbb sütyen sormuşsun. nbb bilmiyorum ama dagi ve kom'un lohusa sütyenlerini denedim güzel. hatta bir süredir dagiyi kullanıyorum bile rahat olduğundan.Internetten bak bakalım.. aldıgın yatagınızın acık ozellıklerı yazıyordur.. mesela 65 e 125 bızım yatak.. ben bu yuzden 60'a 120 alacagım.. muhakkak bak ve ona gore al derım.. tahmıne dayanarak sıparıs verme bence.
ama yanlis hatirlamiyorsam dereotu hamilelikte yenmemesi gereken otlardandi, hamilelik sonrasi da sutu arttiriyordu..kompostalari deneyeyeim, kabizlik giderse hemoroidde gider belki..
magnezyum bana niye circir yapmiyor??
evet acele etmeyim bakalım. bu arada nbb sütyen sormuşsun. nbb bilmiyorum ama dagi ve kom'un lohusa sütyenlerini denedim güzel. hatta bir süredir dagiyi kullanıyorum bile rahat olduğundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?