2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

karpuzda denedim, bugun tibete erik aldirmistim onlari aksam yiyeyim, hemoroid insallah kalici olmaz((

Kuzum, hemoroid için dereotu nun ac karnına yendıgınde cok faydalı oldugunu bılıyorum.. zaten kabızlık ıcın de gerekenı solemıs arkadaslar.. komposto yaparak tuketmeye bak bakalım.. Allah yardımcın olsun.

ah o diasporal yok muu..cırcırın alasını yapıyo bana..

selam arkadaşlar. gruptan biri yada chicco lullaby almıştı sanırım kim olduğunu hatırlamadım özür diliyorum. bu oyun parkı yatak içine hazır yatak aldınız mı aldınız sa ne aldınız tavsiyeniz nedir.:uhm:

oh topik azcık renklenmiş
beni bugün başak sancı yoklamadı magnezyum içtim zaten bir tanede yatarken alıcam

Yukarıda yazdım arkadasım linki.. yatagınızın boyutuna gore secersın oradan..

bu öğlenki tam anlattığın gibiydi komple karnım taş gibiydi onun için çok korktum aniden başladı zaten saat tuttum ama çok şükür yarım saat sonra tekrar yokladı ama daha az şiddette bir dahada tekrarlamadı
Söke de tam tersi bi hava var..Acayip bunaltici bi sicak bütün kapilari pencereleri actigim halde esmiyor... 35. haftadasin dimi? Bebisin azcik daha sabretsin tembihle biraz
evet canım 36.haftadan gün aldık
aynı iş yaptığım ertesi günü akşama kadar sağa sola devrilip birde akşam erkenden sızıyorum anca kendime geliyorum
zaten yalancı doğum sancıları düzenli olmaz canım düzenli olursa gerçek sancı başlamış oluyor aman kafamçokkarıştı
kizlar buarada ayiptir soylemesi hamilleikten bu yana ilk defa kabizlik yasiyorum gunde 2 kayisi kurusu yemme bol su icmeme ragmn, bide hemoroidde baslamis, moralim bozuldu, bi onerisis olan varmi??kotu durumdayim..kuru incirde denedim, tik yok(
magnezyum sorunu çözüyor sayesinde hiç yaşamadım ama hemeroid yaşadım 1 hafta süründürdü geçti sıcak su rahatlatıyor kaydirigubbakcemile5

evet saatte 4 defa gelirse tehlikeli şimdi çok sık oluyorsa sol yanına yat dinlen derim

Ben henüz almadım ama çok yakında almayı düşünüyorum. Mağaza görevlisi yatağa gerek yok dedi ama acayip sert geldi bana içindeki mevcut yatak. Ben ayrıca yatak alacağım içine.

Ben de gunde ıkı taneye cıkardım Deryam.. bır gunduz bır de gece yatmadan once alıyorum..

aslında doktor bana yatarken iç demişti ikisinide sancıdan korktuğum için birini öğlen aldım diğerinide şimdi alıcam yarın akşam 2 sini bir alıcam yine

Internetten bak bakalım.. aldıgın yatagınızın acık ozellıklerı yazıyordur.. mesela 65 e 125 bızım yatak.. ben bu yuzden 60'a 120 alacagım.. muhakkak bak ve ona gore al derım.. tahmıne dayanarak sıparıs verme bence.

aslında doktor bana yatarken iç demişti ikisinide sancıdan korktuğum için birini öğlen aldım diğerinide şimdi alıcam yarın akşam 2 sini bir alıcam yine

Ha sana ıkısını bır ıc dedı.. bana agrın oldukca ıc demıstı.. gunduz agrım olursa hemen ıcıyorum.. ama gece muhakkak agrı olsa da olmasa da ıcıyorum.. sakıncası yok dedı bana dozajının..

ama yanlis hatirlamiyorsam dereotu hamilelikte yenmemesi gereken otlardandi, hamilelik sonrasi da sutu arttiriyordu..kompostalari deneyeyeim, kabizlik giderse hemoroidde gider belki..

magnezyum bana niye circir yapmiyor??

evet acele etmeyim bakalım. bu arada nbb sütyen sormuşsun. nbb bilmiyorum ama dagi ve kom'un lohusa sütyenlerini denedim güzel. hatta bir süredir dagiyi kullanıyorum bile rahat olduğundan.

ama yanlis hatirlamiyorsam dereotu hamilelikte yenmemesi gereken otlardandi, hamilelik sonrasi da sutu arttiriyordu..kompostalari deneyeyeim, kabizlik giderse hemoroidde gider belki..

magnezyum bana niye circir yapmiyor??

Artık sakıncası olacagını sanmıyorum.. bızım butun pimpirikliğimiz ilk uc ay ıcındi.. en azından bır kac gun yap bakalım.. ama hemoroid in ortaya cıkmıssa yap.. yoksa yapma zaten.. bende de demır hapı yapıyor cırcırlık.. zaten magnezyum da kullanıyorum.. ama kısıden kısıye cok degıstıgını duydum buradan bu ılacların.. vucut farklı tepkı verebılıyor.. sen daha ıyı bılırsın hatta.. terecıye ayran satmak haddıme degıl :)))

evet acele etmeyim bakalım. bu arada nbb sütyen sormuşsun. nbb bilmiyorum ama dagi ve kom'un lohusa sütyenlerini denedim güzel. hatta bir süredir dagiyi kullanıyorum bile rahat olduğundan.

Ben aylar önce reflections marka sütyen almıştım.Birini bir süre kullandım evde,acayip rahat ettim.2 tane almıştım,hastane çantama koydum.Gidip alma imkanım olsa, bu sıcaklarda evde giymek için de alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…