günaydın arkadaşlar....
geceden beri berbat bir ağırım var... gecenin bir yarısı acayip bir mide ağrısıyla uyandım ilk baş ne olduğunu anlamadım dedim sancım mı geliyor ne sonra giderek dahada şiddetlendi sabaha işe gelene kadar uyuyamadım ve halada geçmedi ben hayatım boyunca mide ağrısı nedir bilmezdim çok kötüyüm biran önce akşam olsun eve gidip dinlenmek yatmak istiyorum....
günaydın herkese.. 1 haftalık aradan sonra nihayet geldim yeniden...
,çok özlemişim yafff sizleri..
ama kocaamaaaaaaan bir geçmiş duruyor önumde tam 50 sayfa ve her sayfada 40 mj valla gözum korktu şöle bi göz atmaya çalişicam ama bakalım nerde pes ederim..
bu arada mubarek 3 aylara girmiş bulunuyoruz herkesin geçmiş kandili mubarek olsun. o gunn ablamla cami ve bi kaç türbe gazdik forumdaki herkezeee tek tek dua ettim. Rabbim saglıkla ve vaktinde kavuştursun bebeklerimize diye...
ve bu hengamenin içinde oglumun odası geldi bi arada resmini çekip koyarım sadce dolap
şimdilik bu kadar ben geçmişe dönuyorum.arada işlerimden fırsat bulursam girmeye çalişirim...
Derdim şu dur.. Elijanın bır sutyenını aldım ben, gercekten cok ıyı bısı.. ama fıyatı 30 tls ı.. bu sutyenler gecıcı kullanılacak sutyenler, nbb ler oldukca uygun fıyattalar gordugum kadarıyla.. o yuzden kullanan varsa fıkır edınmek ıstedım.Tesekkur ederım yıne de.
kuku ağrısı ne manyak bir şey di mi? yattığın yerden kalkamıyorsun yatarken iki bacağını ayıramıyorsun?pantolon giyemiyorsun, bu ara çok şikayetçiyim bu ağrıdangünaydın kıslar,
şu yatakten kalkarken oluşan kuku ağrısı kabusum olmaya başladı..ayaklarım zaten tam bi kabus..sürahi nine gibi oldum artık..yürüyemez oldum..pazar sabahı çekilir mi yawf..
bu arada Esra'cım geçmiş olsun kuzu..ben de arpacığa sarmısak sürülüyo diye biliyorum..sen sürmüşsün zaten..hijyenik tutman gerekiyor..
buluşma resimleriniz çok güzel..devamını bekliyorum..Esra senin ciciler benim de dikkatimi çekti..çok hoş olmuşsun..
hepinize koca bi maşallah..
benim de öyle bebiş iyi ise boşver. daha devasa bir karnım olsa ne olurdu acaba 8.ay kazığı olaraktan tam nevanın kafasının olduğu yer çatladı.yaaa arkadaslar benim bebis kontrollerde dr un dedigine göre gayet normal gelisiyormus ama ben sizin göbisleri görünce benimki kücücük geldi bana ama bana hep senin ic karnin genistir ondan kücük görünüyor diyolar öyle bisey var mi?
ben de nevanın kışlıklarını yıkadım,dolabını silip yerleştirdim,mutfakta yemek yaptım,balkon yıkadım sonuç kalça ağrısı ve uykusuz geceler oldu..evde daha çok yoruluyorum ben yahu.off eve kadin geldi sabahtan, hala evde, az kaldi bitiriyor,ama benim anlamadigim ben niye yoruluyorumCADIARZU tek yaptigim balkonu yikamak, mutfagi toplayip firini-ocagi ovmak, camasiri makinaya atmak, yikananlari da katlamak.. yani bende mi anormallik var yoksa hamilemiyimkafamçokkarıştı
hayatımıza kaldığımız yerden değil de farklı bir yerden devam edeceğiz bence..her planın içinde onlar da olacak artık..yerim ben onların tontiş ellerini..Ozy , Kuzey'in odasını boyuyor.. hızını alamaz korıdoru falan da boyar.. eminim.. ev kalkmış gıdıyor bı yerlere durumunda..
Canım sıkılıyor.. gezmek ıstıyorum, imkanı yok kıpırdayamıyorum.. zaten evın ıcınde bır ıse yaramıyorum.. 10 dk dolansam belım-bacaklarım kopuyor.. altı ustu mutfak lavabosu,etrafını falan ovdum temızledım.. yarım saat kendıme gelemedım, atak yaşadım yıne.. ınanamıyorum bu halıme yaa.. az kaldı di mi?? 1 ay kaldı.. yoksa bole yasamak cidden eziyet olmaya basladı.. Tazefurcum la konustum da.. al benden de o kadar dıyor.. şu sıpalar hayırlısı ıle dogsalar da.. hayatımıza kaldıgımız yerden devam etsek..
bilirim ankaranın o havalarını ben..güzel ankaraankarada fırtına var ve felaket yağmur yağıyor içimde öyle sıkılıyorki hayırdır inşallah kızlar bu hafta doğuruyormuşum birde:1shok:-tatlicadiarzu-
sositosositogeçmiş olsun dilekleri ileten güzel annelerim tşklere hepinize
doktora gidicem yarın evet dayanılmaz bi ağrı var
dido sen gıcık kadınsın yaaa (anladın sen onuuu)
tazem tamercimemi gitsem acaba?
yani kadın doğumamı gitmek gerekkine
yarın akşamda kına gecesi var hiç gitmek istemiyorum mecbur gidicez maminin akrabası gözümde şişiyo pek bi yakışıklı olucam kınada zemuszemus
bi yandan fotolar yükleniyo
gülistan gadını nerede?tabikiiii en orcin fotolar bendeeee
gecikme için özürrr
ayçanın bakışlara bakınnnn zemuszemus
[/URL][/IMG]
yandan profillll
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
burda nesrinim öğlen uykusunda sabah erken kalkmıştaaa :lepi:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
meltemmm (fasulyeko)
[/URL][/IMG]
melekk(tuana3434) ne güzel pozlar yakalımışımmmm delikafadulden
[/URL][/IMG]
bendeniz ördek kovalıyorummm vakkk vakkk vakkk
[/URL][/IMG]
ahanda ördeklerrrr
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
kiraz çok fena yapıyor beni..hergün yiyorum..zaten ben hayatım boyunca ne yesem kendini zor tuvalete atan biri olduğumdan çok etkilemedi hamilelik beni maşallah.kizlar buarada ayiptir soylemesi hamilleikten bu yana ilk defa kabizlik yasiyorum gunde 2 kayisi kurusu yemme bol su icmeme ragmn, bide hemoroidde baslamis, moralim bozuldu, bi onerisis olan varmi??kotu durumdayim..kuru incirde denedim, tik yok(
bu esra delüsü girdi havuzlara gitti tatillere gözü mikrop kaptı.harpacık oldu.biri çaksın da patlatsın diye bekliyo..gidicem yanına az kaldı.süprizzzzzcanım hayırdır neyın var gecmıs olsun.ben yoktum ya kacırdım galıba
ayy sorma esram yaa,yatak odasına bebegın yatagı girecegı için odada ufak çaplı bi degısım yapalım dedık.ama oda neee hersey ortaya döküldü,hersey yıkandı havalandı ütülendı derken bı yatak odası işi bütün heryerı ayaga kaldırdı.ben sadece eşyaları makıınaya atma işi ve arada ütü işine baktım.ama cok cabuk yoruluyorum.öle yanı giremedım oyüzden sekerım.
ben de aldım taze da aldı o içine yatak aldı ben baktım vazgeçtim.çünkü içindeki minder zaten ortapedik ve çok rahat..rahatlıkla bebiş ağırlığını taşır.arakatı aşağı indirdiğimde düşüneceğim almayı.istanulda bir arkadaşım var oğlu şimdi iki yaşında ihtiyaç duymamış yatağa..ben hergün içini elliyorum park yatağın çok rahat geliyor.gerçekten güzel yatak almışız bakıp bakıp daha bir beğeniyorum hele alt açma ünitesi çok kullanışlı tek başına küçük bir yatak gibi.selam arkadaşlar. gruptan biri yada chicco lullaby almıştı sanırım kim olduğunu hatırlamadımözür diliyorum. bu oyun parkı yatak içine hazır yatak aldınız mı aldınız sa ne aldınız tavsiyeniz nedir.:uhm:
muzu gunasiri milkshake yapip iciyrum sutle, ama hergun akstamadan kayisi yiyorum..yesil elma yiyorum..off bilmiyorum neden oldu, du bakalim su hosaflari bi eniyim, yarin kaynati; az once erikde yedim...gerci bu aylarda barsak hareketlerine yer kalmadigi icin artabilirmis kabizlik..bakicaz tatlim, sagolun bilgiler icin...
güzel paylaşım sağolGünaydın kızlar. bir kaç gün giremedim, özledim sizi. opuyorumnanaktan Dün bebek bakımı ile ilgili bir kitap okuyordum. İlgimi çeken yerleri size de yazacağım. Diyor ki, "bebekler yüz ve başlarından ısı vererek vücut ısılarını dengeler. Eğer bebeğin bulunduğu oda ısısı 20 derecenin üstündeyse kesinlikle şapka giydirmeyiniz."
Bir de pratik bir bilgi. "Bebeğin vücut ısısını kontrol etmek için avucunuzu ense ile başı arasına koyun, eğer elinize sıcak geliyorsa ya da o bölge nemliyse bebek terlemiştir. Ve üstünü bir kat inceltin."
kizlar buarada ayiptir soylemesi hamilleikten bu yana ilk defa kabizlik yasiyorum gunde 2 kayisi kurusu yemme bol su icmeme ragmn, bide hemoroidde baslamis, moralim bozuldu, bi onerisis olan varmi??kotu durumdayim..kuru incirde denedim, tik yok(
herkese günaydın...
ÇATLAKLARIMI SEYRE DALDIM
gece saat ikiye kadar uyuyamadım..eee boş kalan insan ne yapar kendine iş bulur..dikildim yatak odasındaki boy aynasının önüne göbek deliğimin biraz sağı ve altındaki mordan kırmızıya dönüşen çatlaklarıma baktım..kafayı yemiş gibi kremledim.dedim çok da fena görünmüyor..acaba ne zaman rengi açılacak? karnım inince nasıl görü-necek diye düşünmeye başladım..bu arada kalçam da felaket ağırıyor..sonra iki elimin arasında sıkıştırdım çatlakları aman Allahım tam çatlak kremi reklamlarındaki karınlardaki çatlaklar gibi.bir de kırmızı kırmızı..sanırım psikolojik olarak canım yanıyor gibi oldu..sonra gidip uyumaya çalıştım..hemen çişim geldi tekrar kalktım kalkmışken tekrara aynanın karşısında çatlak sıkıştırırken buldum kendimi..manzara tahmin edersiniz yine aynı..Allahtan sadece altlarda diye teselli ederken kendimi kuırmızı görünen yerlerin aslında sıkıştırılınca daha uzun çatlaklar olduğunu farkettim.alışmam lazım bu görüntüye diğerek sıkıştırdım baktım,sıkıştırdım baktım.sonra gittim yattım gözümü kapatıyorum gözümün önüne geliyor.durup durup 8. ayda çatladığıma yandım.sabah aynı şeyi salifoya gösterdim iğrenç di mi dedim..o hiç düşünmeden tabiki hayır dedi..onun ve düşündüğü de aslında çok önemli değil..ben travma yaşadım gece yarısı resmen..ama buna da alışacağım..nevam sağlıklı olsun da..bu bir süreç
ben aldım canım,cok fazla ömürlük olmıyacagını düşündüğüm için uygun olsun istedım gayette güzel oldu.giydim bı kac kere kafamçokkarıştı ama tabe benım gögüsler bı haylı büyük oldugu içinmidir nedır cuk oturdu.azbı bosluk kaldı oda süt dolunca tamam olur sanırımArkadaslar,
NBB - Emzirme Sütyeni alan kullanan var mı aranızda??
hmm demek bizim hatun mikrop kapmıs hee,cok illet bişedir şu arpacık.bende denıze gırınce kafamı sokmuyorum.zaten artıuk dahada gidemem 3 kerecık gidebildim sadece mafoldumbenbu esra delüsü girdi havuzlara gitti tatillere gözü mikrop kaptı.harpacık oldu.biri çaksın da patlatsın diye bekliyo..gidicem yanına az kaldı.süprizzzz
herkese günaydın...
ÇATLAKLARIMI SEYRE DALDIM.........................
lülülülülülügülistan gadını nerede?
bu esra delüsü girdi havuzlara gitti tatillere gözü mikrop kaptı.harpacık oldu.biri çaksın da patlatsın diye bekliyo..gidicem yanına az kaldı.süprizzzzz
ayyy patlattımıı gitmem o zaman doktora bananneeeeeesra geçmiş olsun bendede çok sık çıkar arpacık en sonuncusu fenaydı bayağı göz doktoruna gittim iğneyle patlattı ve damla verdi çok rahatladım tabii zemuszemus sende aksatma git hemen :ecrin_bebek:
yaa uzun zamandan beri düşünüyorum şimdi biz bu sıcaklarda bebeklerimize doğumdan sonra ve hastane çıkışında uzun kollu mu giydireceğiz ??? bazıları kısa giydirdiğini söylüyor bazıları ise dünyaya adaptasyon sağlayana kadarlık bir hafta falan uzun kollu falan giydirdiğini söylüyor fisfisfis
opuyorumnanaktanbuluşma çok güseldi....eğlendim ..sohpet akıcı idi...arayı açmayalım ... gpyesra şu küçük emrah görünümündeki halimi nasıl yakaldın helal sanaalkisalkisalkis
slm hanimlar
bende agustos annesiyim..
31 + 5 haftalik
hepiniz resimlerinizde harika görünüorsunuz hamis hamis
günaydın kızlar
adanada tatilin tadını çıkarıyorum.çalışmamak çok güzel.biz oğlumla iyiyiz.bi arkadaştan yazıyorum.şimdi sizlerden haberler için geçmişi okuyacağım
nevaya feda olsun herşey boşver takma şimdi bu çatlaklar birden mi ceee yapıyor o zaman bende hazırlıklı olmalıyım malum sizlerden gerideyim düzenli nemlendirici kullandığın halde mi oldu???
dur hele bekle ne doğurması..evrim duymasın yer seni..Offf içim çok sıkılıyor. :çok üzgünüm: Patlıyorum. Vücudumdan ve saç diplerimden buharlar çıkıyor. Ay içime daral geliyor. :bbo: Yarın işte son günüm. Evde olunca napcam? Doğursam da artık bebişime baksam...
günaydın kalkalı çok oldu gerçi ama nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?