2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Geçmiş olsun canım. Midene dokunacak birşeyler mi yedin? İnşallah kısa zamanda geçer ağrın. Süt içtin mi, belki iyi gelir.

Hoşgeldin Pinky, oğlunun odası hayırlı olsun. Resimleri bekliyoruz. Dua ederken inşallah beni de hatırlamışsındır. yerimseniben

Evrişciim sen de benim gibi Michael J. hayranı mısın yoksa? Başımız sağolsun canım, hafta sonum yas tutmakla geçti. :a015: Çok üzüldüm. :gitme:

kuku ağrısı ne manyak bir şey di mi? yattığın yerden kalkamıyorsun yatarken iki bacağını ayıramıyorsun?pantolon giyemiyorsun, bu ara çok şikayetçiyim bu ağrıdan
benim de öyle bebiş iyi ise boşver. daha devasa bir karnım olsa ne olurdu acaba 8.ay kazığı olaraktan tam nevanın kafasının olduğu yer çatladı.
ben de nevanın kışlıklarını yıkadım,dolabını silip yerleştirdim,mutfakta yemek yaptım,balkon yıkadım sonuç kalça ağrısı ve uykusuz geceler oldu..evde daha çok yoruluyorum ben yahu.
hayatımıza kaldığımız yerden değil de farklı bir yerden devam edeceğiz bence..her planın içinde onlar da olacak artık..yerim ben onların tontiş ellerini..
ankarada fırtına var ve felaket yağmur yağıyor içimde öyle sıkılıyorki hayırdır inşallah kızlar bu hafta doğuruyormuşum birde:1shok:-tatlicadiarzu-
bilirim ankaranın o havalarını ben..güzel ankara
sositososito
gülistan gadını nerede?
kizlar buarada ayiptir soylemesi hamilleikten bu yana ilk defa kabizlik yasiyorum gunde 2 kayisi kurusu yemme bol su icmeme ragmn, bide hemoroidde baslamis, moralim bozuldu, bi onerisis olan varmi??kotu durumdayim..kuru incirde denedim, tik yok(
kiraz çok fena yapıyor beni..hergün yiyorum..zaten ben hayatım boyunca ne yesem kendini zor tuvalete atan biri olduğumdan çok etkilemedi hamilelik beni maşallah.
bu esra delüsü girdi havuzlara gitti tatillere gözü mikrop kaptı.harpacık oldu.biri çaksın da patlatsın diye bekliyo..gidicem yanına az kaldı.süprizzzzz
ben de aldım taze da aldı o içine yatak aldı ben baktım vazgeçtim.çünkü içindeki minder zaten ortapedik ve çok rahat..rahatlıkla bebiş ağırlığını taşır.arakatı aşağı indirdiğimde düşüneceğim almayı.istanulda bir arkadaşım var oğlu şimdi iki yaşında ihtiyaç duymamış yatağa..ben hergün içini elliyorum park yatağın çok rahat geliyor.gerçekten güzel yatak almışız bakıp bakıp daha bir beğeniyorum hele alt açma ünitesi çok kullanışlı tek başına küçük bir yatak gibi.

güzel paylaşım sağol

herkese günaydın...
ÇATLAKLARIMI SEYRE DALDIM
gece saat ikiye kadar uyuyamadım..eee boş kalan insan ne yapar kendine iş bulur..dikildim yatak odasındaki boy aynasının önüne göbek deliğimin biraz sağı ve altındaki mordan kırmızıya dönüşen çatlaklarıma baktım..kafayı yemiş gibi kremledim.dedim çok da fena görünmüyor..acaba ne zaman rengi açılacak? karnım inince nasıl görü-necek diye düşünmeye başladım..bu arada kalçam da felaket ağırıyor..sonra iki elimin arasında sıkıştırdım çatlakları aman Allahım tam çatlak kremi reklamlarındaki karınlardaki çatlaklar gibi.bir de kırmızı kırmızı..sanırım psikolojik olarak canım yanıyor gibi oldu..sonra gidip uyumaya çalıştım..hemen çişim geldi tekrar kalktım kalkmışken tekrara aynanın karşısında çatlak sıkıştırırken buldum kendimi..manzara tahmin edersiniz yine aynı..Allahtan sadece altlarda diye teselli ederken kendimi kuırmızı görünen yerlerin aslında sıkıştırılınca daha uzun çatlaklar olduğunu farkettim.alışmam lazım bu görüntüye diğerek sıkıştırdım baktım,sıkıştırdım baktım.sonra gittim yattım gözümü kapatıyorum gözümün önüne geliyor.durup durup 8. ayda çatladığıma yandım.sabah aynı şeyi salifoya gösterdim iğrenç di mi dedim..o hiç düşünmeden tabiki hayır dedi..onun ve düşündüğü de aslında çok önemli değil..ben travma yaşadım gece yarısı resmen..ama buna da alışacağım..nevam sağlıklı olsun da..bu bir süreç

günaydın kızlar
adanada tatilin tadını çıkarıyorum.çalışmamak çok güzel.biz oğlumla iyiyiz.bi arkadaştan yazıyorum.şimdi sizlerden haberler için geçmişi okuyacağım

günaydın kızlar
resimler yine harika biz niye balıkesirdeyiz ki ya!? mafoldumben
esra geçmiş olsun bendede çok sık çıkar arpacık en sonuncusu fenaydı bayağı göz doktoruna gittim iğneyle patlattı ve damla verdi çok rahatladım tabii zemuszemus sende aksatma git hemen :ecrin_bebek:
yaa uzun zamandan beri düşünüyorum şimdi biz bu sıcaklarda bebeklerimize doğumdan sonra ve hastane çıkışında uzun kollu mu giydireceğiz ??? bazıları kısa giydirdiğini söylüyor bazıları ise dünyaya adaptasyon sağlayana kadarlık bir hafta falan uzun kollu falan giydirdiğini söylüyor fisfisfis

günaydın kızlar şöle bi gecmişe gö zattım gzlb maşallah bebeğine canım...
dün sancılar bendede vardı adet sancısı hem belime hem karnıma vurdu hemen yatıp dinlendim gecti allahtan
evriş bende le jardin die bi marka aldım çok hoşuma gitti nbb ninkilerde ortadan çizgi vra die beğenmemiştim dışardan kötü gözüküyo gb geliyo bana...

kizlar buarada ayiptir soylemesi hamilleikten bu yana ilk defa kabizlik yasiyorum gunde 2 kayisi kurusu yemme bol su icmeme ragmn, bide hemoroidde baslamis, moralim bozuldu, bi onerisis olan varmi??kotu durumdayim..kuru incirde denedim, tik yok(

gecmiş olsun canım bende kabız nedir hemoroid nedir bilmezdim gecenlerde oldu çok feci bişeymiş resmen ağlıyo insan bende marankinin kitabı var canım ona inanırsan sen de yap kulak pamuğuna biraz daha pamuk sar bool zeytinyagı dök fitil ggb popondan itir biraz çubuğu çek pamuk biraz orda kalsın acayip yumuşatıyo ve ii geliyo 2 günde geçiriyir zeytinyagının hiç bir sakıncasıda yok dene istersen bende ve cevremdeki bikaç kişide oldukça etkili oldu...

buluşma çok güseldi....eğlendim ..sohpet akıcı idi...arayı açmayalım ... gpyesra şu küçük emrah görünümündeki halimi nasıl yakaldın helal sanaalkisalkisalkis

nevaya feda olsun herşey boşver takma şimdi bu çatlaklar birden mi ceee yapıyor o zaman bende hazırlıklı olmalıyım malum sizlerden gerideyim düzenli nemlendirici kullandığın halde mi oldu???

Arkadaslar,

NBB - Emzirme Sütyeni alan kullanan var mı aranızda??
ben aldım canım,cok fazla ömürlük olmıyacagını düşündüğüm için uygun olsun istedım gayette güzel oldu.giydim bı kac kere kafamçokkarıştı ama tabe benım gögüsler bı haylı büyük oldugu içinmidir nedır cuk oturdu.azbı bosluk kaldı oda süt dolunca tamam olur sanırım
bu esra delüsü girdi havuzlara gitti tatillere gözü mikrop kaptı.harpacık oldu.biri çaksın da patlatsın diye bekliyo..gidicem yanına az kaldı.süprizzzz
hmm demek bizim hatun mikrop kapmıs hee,cok illet bişedir şu arpacık.bende denıze gırınce kafamı sokmuyorum.zaten artıuk dahada gidemem 3 kerecık gidebildim sadece mafoldumben
herkese günaydın...
ÇATLAKLARIMI SEYRE DALDIM.........................

ahh ahhh didem hiç sormaaa zaten.o çatlakları seyre dalamaya 10 gun kadar önce basladım.anlamadım negüzel cvatlamıyorum derken oda ne göbek delıgımın sol tarafı(sanırım kızımın kafasının oldugu yer) anacım nasıl catlamıs.kırmızı mor karısımı.bende kendımı tesllı edıyorum göbegımın şişi inince orasıda baya bi asagı dogru kayacak nasılsa vs.ama sonra tekrar gecıyorum aynanın karsına öleee bakakalıyorum.daha önümöüzde bı ay var bu catlaklar cok erkenmı acaba dıe düşünürken buluyom kendımı.napalım prensesım saglıklı olsun gerısı sadece bı ayrtıntı aslındaa... salla gitsin didemmmm

yaa bu adet sancısı tarzı seyler hepimizde başgöstermeye baslkadı sanırım.benımde arada karnım agrıyor amna daha kötüsü kasıklarıma vuruyor.sancı degıldır heralde dıe kendımı avutuyorum,çünkü 10 dakıka kadr ayalaklarımı hafıf yüksege uzatıp yatınca gecıyor.ve şiddeti doktorların dedıgı gıbı artmıyor.bı gırıyr bı gecıyor.son ayımızı böle gecırcezx sanırım.ama tek tesellım kasılmam yok.o gecen ay cok fazlaydı.karnım sertleşmıyor.ama artık bende magnezyum alayım belkı kasık agrıma iyi gelir.10 gundur kullanmıyordum çünkü ne kramp ne sertlesme karnımda olmuyodu.artrık herguyn bı tane magnezyum şart galıba

gülistan gadını nerede?
bu esra delüsü girdi havuzlara gitti tatillere gözü mikrop kaptı.harpacık oldu.biri çaksın da patlatsın diye bekliyo..gidicem yanına az kaldı.süprizzzzz
lülülülülülü

gülistannnn hoşgeldin tatlım özledik seniiii
ne güzel gezdin dolu doluuuu

slm hanimlar

bende agustos annesiyim..

31 + 5 haftalik

hepiniz resimlerinizde harika görünüorsunuz hamis hamis

ayyy patlattımıı gitmem o zaman doktora bananneeeee
buluşma çok güseldi....eğlendim ..sohpet akıcı idi...arayı açmayalım ... gpyesra şu küçük emrah görünümündeki halimi nasıl yakaldın helal sanaalkisalkisalkis
opuyorumnanaktan

Offf içim çok sıkılıyor. :çok üzgünüm: Patlıyorum. Vücudumdan ve saç diplerimden buharlar çıkıyor. Ay içime daral geliyor. :bbo: Yarın işte son günüm. Evde olunca napcam? Doğursam da artık bebişime baksam...

günaydın kızlar
adanada tatilin tadını çıkarıyorum.çalışmamak çok güzel.biz oğlumla iyiyiz.bi arkadaştan yazıyorum.şimdi sizlerden haberler için geçmişi okuyacağım

nevaya feda olsun herşey boşver takma şimdi bu çatlaklar birden mi ceee yapıyor o zaman bende hazırlıklı olmalıyım malum sizlerden gerideyim düzenli nemlendirici kullandığın halde mi oldu???

tabiki feda olsun nevaya..hayal kırıklığı benim yaşadığım..çatlayan arkadaşlar benden önce çatladı.ben son bir haftada çatladım.3-4 litre su içerim hergün..günde kaç kere yağlandığımı hatırlamıyorum.hep el altında durur yağım..bir de lierac kullandım..bir arkadaş az çatlamışsın gene diyor..şimdilik kasığa yakın yerlerde ama çatlaya çatlaya yukarı da tırmanabilirler.belki bunları yapmasaydım daha çok çatlayacaktım kimbilir..annemde de çatlak oluşmuş o açık tenli ben esmerim..genetik demek ki...son bir-iki haftada da çatlayanlar oluyormuş..sen bol bol su iç yağlanmaya devam.en azından üstümüze düşeni yaparız..bir de yüz fırçaları varya yumuşaklarından banyo yaparken onunla masaja başlayacağım..sonuna kadar onurlu mücadelemize devam:lepi:

dur hele bekle ne doğurması..evrim duymasın yer seni..
günaydın kalkalı çok oldu gerçi ama nasılsınız kızlar

günaydın derya..ben çatlak sonrası stres bozukluğu yaşıyorum..senin çatlağın olmuş muydu?tecrübeli biri olarkatan bi anlatıver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…