evet acele etmeyim bakalım. bu arada nbb sütyen sormuşsun. nbb bilmiyorum ama dagi ve kom'un lohusa sütyenlerini denedim güzel. hatta bir süredir dagiyi kullanıyorum bile rahat olduğundan.
iyi akşamlar kızlar....
bugün doktorumuza gittik.. oğlum 1.750 gr, 43 cm olmuşgelişimi gayet iyi dedi doktor, 4 boyutluya girdik azıcıkta olsa yüzünü görebildik, elleriyle kapatmıştı.. sadece kafasını ve uyluk kemiğini ölçtü organlarıyla pek ilgilenmedi bu sefer kafama takıldı orda da sormak istemedim. acaba artık bakmayacaklar mı? yeterli mi ki yaptığı ölçümler anlayamadım. bir sağlık ocağı faciası da bende cıktı. kan ve idrar tahlili yaptırmıştım. idrarımda albümin cıkmış görünce doktor sağlık ocağı tahlillerine güvenmiyorum tekrar yapalım dedi yaptı ve tertemiz çıktı. ama kanımda enfeksiyon var maalesef WBC değeri 14.9 antibiyotiğe başladık hemen. birde tansiyonum düzensiz gündüzleri 9-4 genelde, akşamları 1 haftadır bayılma hissi geliyodu üzerime tesadüfen dijitalle ölçtüm 14-10 çıktı akşam gözlerime inanamadım. her bayılma hissi geldiğinde şeker zannedip onu ölçüyodum bende. şimdi sağlık kuruluşşlarında 1 hafta boyunca sabah ve akşam olmak üzere ölçtüreceğim. benden bu kadar şimdi geçmişi okuyayım. umarım herkes iyidir
tabikiiii en orcin fotolar bendeeee
gecikme için özürrr
ayçanın bakışlara bakınnnn zemuszemus
yandan profillll
burda nesrinim öğlen uykusunda sabah erken kalkmıştaaa :lepi:
meltemmm (fasulyeko)
melekk(tuana3434) ne güzel pozlar yakalımışımmmm delikafadulden
bendeniz ördek kovalıyorummm vakkk vakkk vakkk
ahanda ördeklerrrr
Artık sakıncası olacagını sanmıyorum.. bızım butun pimpirikliğimiz ilk uc ay ıcındi.. en azından bır kac gun yap bakalım.. ama hemoroid in ortaya cıkmıssa yap.. yoksa yapma zaten.. bende de demır hapı yapıyor cırcırlık.. zaten magnezyum da kullanıyorum.. ama kısıden kısıye cok degıstıgını duydum buradan bu ılacların.. vucut farklı tepkı verebılıyor.. sen daha ıyı bılırsın hatta.. terecıye ayran satmak haddıme degıl :)))
Derdim şu dur.. Elijanın bır sutyenını aldım ben, gercekten cok ıyı bısı.. ama fıyatı 30 tls ı.. bu sutyenler gecıcı kullanılacak sutyenler, nbb ler oldukca uygun fıyattalar gordugum kadarıyla.. o yuzden kullanan varsa fıkır edınmek ıstedım.Tesekkur ederım yıne de.
estafurullah, o ne demek, suan her oneriye acigim, zira her wc sonrasi kabus yasiyorum; bu yasa kadar hic hemoroid sorunum olmamisti, berbat bisimiss...kabizlikda brbat bisi, resmen bi cocuk doguruyorum wc de...
haklısın.. bende o yüzden araştırıyorum bi tane daha alıcam kom denedim ama almadım fiyatı az değildi onunda. ama dagi bir ara anneler günü nedeniyle yarı fiyatınaydı 12 tl. idi galiba.
Bade.. sanmam o hala 12 tl sı olsun.. keske alsaydın o zaman.. benım hıc haberım olmadı.. yoksa kacırmazdım valla..
Ah kıyamam sana yaa.. sen muz yemeye baslamıs mıydın? hanı dedık ya sana her gun ye falan diye.. acaba ondan mı oldu?? cunku sımdıye kadar bole bı sıkayetını duymamıstım.. su ıcıyorsundur onu hıc solemıyorum bıle.. suyun mıktarını bıraz arttır ıstersen.. ..
muzu gunasiri milkshake yapip iciyrum sutle, ama hergun akstamadan kayisi yiyorum..yesil elma yiyorum..off bilmiyorum neden oldu, du bakalim su hosaflari bi eniyim, yarin kaynati; az once erikde yedim...gerci bu aylarda barsak hareketlerine yer kalmadigi icin artabilirmis kabizlik..bakicaz tatlim, sagolun bilgiler icin...
almadığıma pişman oldum zaten:a015:
selam arkadaşlar. gruptan biri yada chicco lullaby almıştı sanırım kim olduğunu hatırlamadımözür diliyorum. bu oyun parkı yatak içine hazır yatak aldınız mı aldınız sa ne aldınız tavsiyeniz nedir.:uhm:
Arkadaslar,
NBB - Emzirme Sütyeni alan kullanan var mı aranızda??
Benim de kasılmalar geri geldi bu ara. Şükür henüz sancı halini almadılar ama böyle böyle sıklaşacak tabiikafamçokkarıştıDün de yazmıssın.. sancılar basladı, herseyım sükür ki hazır dıye :) dedımm anamm,ne dıyor bu Deryaa :1shok: korkutma beni deeee delikafadulden
Sancıları bıraz acabılır mısın?? nası bısıler??
günaydınnnnn
burcuuu bi sen varsın tatlım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?