2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evet acele etmeyim bakalım. bu arada nbb sütyen sormuşsun. nbb bilmiyorum ama dagi ve kom'un lohusa sütyenlerini denedim güzel. hatta bir süredir dagiyi kullanıyorum bile rahat olduğundan.

Derdim şu dur.. Elijanın bır sutyenını aldım ben, gercekten cok ıyı bısı.. ama fıyatı 30 tls ı.. bu sutyenler gecıcı kullanılacak sutyenler, nbb ler oldukca uygun fıyattalar gordugum kadarıyla.. o yuzden kullanan varsa fıkır edınmek ıstedım.Tesekkur ederım yıne de.

Kuzuna maşallah sanada çok geçmiş olsun umarım düzelir tansiyonun.

Maşallah hepinize , göbekler şahane tabi sahipleride.

Son düzenleme:

estafurullah, o ne demek, suan her oneriye acigim, zira her wc sonrasi kabus yasiyorum; bu yasa kadar hic hemoroid sorunum olmamisti, berbat bisimiss...kabizlikda brbat bisi, resmen bi cocuk doguruyorum wc de...

haklısın.. bende o yüzden araştırıyorum bi tane daha alıcam kom denedim ama almadım fiyatı az değildi onunda. ama dagi bir ara anneler günü nedeniyle yarı fiyatınaydı 12 tl. idi galiba.

estafurullah, o ne demek, suan her oneriye acigim, zira her wc sonrasi kabus yasiyorum; bu yasa kadar hic hemoroid sorunum olmamisti, berbat bisimiss...kabizlikda brbat bisi, resmen bi cocuk doguruyorum wc de...

Ah kıyamam sana yaa.. sen muz yemeye baslamıs mıydın? hanı dedık ya sana her gun ye falan diye.. acaba ondan mı oldu?? cunku sımdıye kadar bole bı sıkayetını duymamıstım.. su ıcıyorsundur onu hıc solemıyorum bıle.. suyun mıktarını bıraz arttır ıstersen..

haklısın.. bende o yüzden araştırıyorum bi tane daha alıcam kom denedim ama almadım fiyatı az değildi onunda. ama dagi bir ara anneler günü nedeniyle yarı fiyatınaydı 12 tl. idi galiba.

Bade.. sanmam o hala 12 tl sı olsun.. keske alsaydın o zaman.. benım hıc haberım olmadı.. yoksa kacırmazdım valla..

Bade.. sanmam o hala 12 tl sı olsun.. keske alsaydın o zaman.. benım hıc haberım olmadı.. yoksa kacırmazdım valla..[/QUOTE]

almadığıma pişman oldum zaten:a015:

bende 1 tane sütyen aldım bir iki saat taktım evde rahat gibi - gidip bir tane daha alim - nbb mağzasındandı ama orada başka markalar da var sanırım benimki nbb değil
şimdi de bakmaya üşeniyorum :) kim bilir nerde

muzu gunasiri milkshake yapip iciyrum sutle, ama hergun akstamadan kayisi yiyorum..yesil elma yiyorum..off bilmiyorum neden oldu, du bakalim su hosaflari bi eniyim, yarin kaynati; az once erikde yedim...gerci bu aylarda barsak hareketlerine yer kalmadigi icin artabilirmis kabizlik..bakicaz tatlim, sagolun bilgiler icin...

Muzu bıraz ertelemeye bak.. en azından duzelene kadar bari.. bişi yapmadık ki.. kıyamam sana,sen düzel de bi..

merhaba kızlar
bi haftadır giremiyodum buluşmalar olmuş sanırım resimler kaçıncı sayfada
bizdekaynımın düğününü yaptık oynadık falan
elbise ve ayakkabı bulmak pek zoroldu
hasta olanlkara geçmişolosunb
bu arada bu hafat neler oldu????????????*

Ben aldım, içine de sevi baby visco yatak aldım. Tam oldu. Park yatağın boyutları 65*95, yatağı da aldığım yer deneyerek verdi, olsa olsa 60*90 dır, çünkü tam oldu.

Arkadaslar,

NBB - Emzirme Sütyeni alan kullanan var mı aranızda??

BURKO Yeni inci'ninkini almıştı. Gayet de memnundu. Aynı mantıkla NBB de iyi olur diye tahmin ediyorum.

Evrişim bende Tazenin dediği gibi bir Yeni İnci var. Gayet derli toplu birşey. Onu dar kıyafetlerin altına giyiyorum. Bir de ucuz olsun günlük kullanayım diye Bebefox almıştım. Piyasanın en ucuzu idi hakkaten. 7,5 gibi komik bir fiyattıkaydirigubbakcemile3O penye ve ağzı yüzü bir tarafa gidecekmiş havası veriyor ama en azından terletmiyor. NBByi bilmiyorum
Benim de kasılmalar geri geldi bu ara. Şükür henüz sancı halini almadılar ama böyle böyle sıklaşacak tabiikafamçokkarıştı
günaydınnnnn
burcuuu bi sen varsın tatlım nasılsın?

Ah canım geçmişi okuyordum, seni kaçırmışım. Şimdi de okula gitmem gerek. Sağol canım, gayet iyiyiz biz. Umarım herkes öyledir. Öptüm herkesia.s.

günaydın arkadaşlar....

geceden beri berbat bir ağırım var... gecenin bir yarısı acayip bir mide ağrısıyla uyandım ilk baş ne olduğunu anlamadım dedim sancım mı geliyor ne sonra giderek dahada şiddetlendi sabaha işe gelene kadar uyuyamadım ve halada geçmedi ben hayatım boyunca mide ağrısı nedir bilmezdim çok kötüyüm biran önce akşam olsun eve gidip dinlenmek yatmak istiyorum....

günaydın herkese.. 1 haftalık aradan sonra nihayet geldim yeniden...
,çok özlemişim yafff sizleri..
ama kocaamaaaaaaan bir geçmiş duruyor önumde tam 50 sayfa ve her sayfada 40 mj valla gözum korktu şöle bi göz atmaya çalişicam ama bakalım nerde pes ederim..

resmen dolu dolu bir hafta geçirdim muhteşemdi. ablam annem yiğenlerim. hergun için planımız vardı ve hergun sabah çıkıp akşma eve geliyoduk. hiç yorulşmadan gayte güzel gezidk..ama akşamları evegelince özellikle saat 10 dansonraayaklarımda hissettiğim o sıcaklık son nokta oluyordu buna bir çare bulamadım. suya koyup bekliyoprdum ama çıkardıkdan 5 dk sonra eski haline dönuyordu..sizde durumlar nasıl?bu ayaklar beni fena zorluyor...

bu arada mubarek 3 aylara girmiş bulunuyoruz herkesin geçmiş kandili mubarek olsun. o gunn ablamla cami ve bi kaç türbe gazdik forumdaki herkezeee tek tek dua ettim. Rabbim saglıkla ve vaktinde kavuştursun bebeklerimize diye...

ve bu hengamenin içinde oglumun odası geldi bi arada resmini çekip koyarım sadce dolap ve beşik aldıkk malum birde bambu sepetimiz var.anneannesi ve teyzeside o kadar çok şey getirmişlerki aman ya Rabbim herhalde ben 1 yıl hiç bişey almam..dün onların getirdiklerinide yıkadım ve bugun ütü için kuzenimi çagırdım yardıma gelicek.oglumun cicilerini ütüleyip yerleştirces.hastane çantam için son düzenlemeyi yapıcas yani buugnde çok işim var..
ablam evimi dip köşe bucak tertemiz yapıp gitti. solsun Allah eksikliklerini göstermesin

istanbul buluşmasına gidecegimiz gun şileye gittik.malum çocuklar denize girsinler diye. ama inş. bi sonrakine katılmak istiyorum.resimleri bile görmedim henuz kimlar katılmış bi bakalım...
şimdilik bu kadar ben geçmişe dönuyorum.arada işlerimden fırsat bulursam girmeye çalişirim...

Günaydın kızlar. bir kaç gün giremedim, özledim sizi. opuyorumnanaktan Dün bebek bakımı ile ilgili bir kitap okuyordum. İlgimi çeken yerleri size de yazacağım. Diyor ki, "bebekler yüz ve başlarından ısı vererek vücut ısılarını dengeler. Eğer bebeğin bulunduğu oda ısısı 20 derecenin üstündeyse kesinlikle şapka giydirmeyiniz."

Bir de pratik bir bilgi. "Bebeğin vücut ısısını kontrol etmek için avucunuzu ense ile başı arasına koyun, eğer elinize sıcak geliyorsa ya da o bölge nemliyse bebek terlemiştir. Ve üstünü bir kat inceltin."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…