zemuszemus evet güzel bir gün kızımla gidip piknik yapacağız bütün olumsuzları görmeyeceğiz, babamız yanımızda olacak daha ne isteyimki zemuszemus
Merhaba Arkadaşlar,
Ben de bu ara kalbimden yana çoookkk rahatsızdım, pek giremedim. Geçmişi okumayı gözüm yemiyor. İnşallah herkesin işleri yolundadır. İzne ayrılanlar olmuş sanırım. Sizin adınıza sevindim. Artık evinizle ve bebişlerinizle daha rahat ilgilenirsiniz.
,Burası çooookkkk sıcak. Tüm gün klimanın altında uzanmak dışında bişi yapamıyorum. Zaten de kalbimden dolayı bişi yapmaya da korkuyorum artık.
Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.
Ben de ben de!! Bu yaşıma kadar hiç doğru düzgün dinlenemedim. üni. zamanındaki yaz tatillerini de hayal meyal hatırlıyorum. Mezun olduktan sonra hemen çalışmaya başladım. İş değiştirirken bile cuma eski işimden çıkıp pazartesi yeni işimde başlamıştım. O yüzden doğuma kadar ki zamanda evde olacağım vakit bana ilaç gibi gelecek. Biraz da o yüzden 1 hafta erken ayrılıyorum.. Umarım kızım da çok aceleci davranmaz da annesi birascık dinleniverir..
selam kızlar.bugün burada sizlerle son günüm.allahım bir sıkıntı vermezse yarın konyaya gidiyorum.doktorum izin verdi çok şükür.sancın olursa git doğur sıkıntı kalmadı dedi çok şükür.bugün sizlerleyim geç saatlere kadar.eşimde geliyor 3 gün izin almış.cuma günü internet kafeden girmeye çalışırım ama eşim buraya döndükten sonra girmem hemen hemen imkansız.yıllık raporunu doğuma alacak asker olduğu için malesef 3 hafta iznimiz var.
güzel şeyler yaşandı,sıkıntılar paylaşıldı,sizinle birçok sıkıntımı paylaştım ve bugünlere kadar geldik elhamdilüllah.rabbim tamamına erdirsin vakitlice sırasıyla doğumlar nasip etsin.hakkınızı helal edin arkadaşlar...birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim...şimdiden yazayımda ilerleyen saatlerde vedalaşmayı unutabilirim...
İşte size günün haberiii;
Helin; 22 temmuz da doguma gırıyor.. kesinleşmiş tarıhı.. herkese cok selamı var.. 20 gun sonra ılk bebegımız gelıyor hayırlısıyla... allammm bebek geliyorrrr :1shok:
kızlar benim doğum tarihimde 15-20 temmuz arası.yani helinden önce.dün kesinleşti benim tarihimde....
Canım doktorlar bana 17 Temmuz diyorlar daha fazla bekleyip riski göze alamayız diyorlar, kalp açısından. Ama hayırlısıyla o haftalara ulaşabilirsek eğer ve durumumuz iyi giderse inşallah bir hafta daha bekleyebilirmiyiz diye sormayı düşünüyorum.
Yarın doktor randevumuz var belki bişeyler daha kesinleşir bilemiyorum.
İnşallah herşey yolunda gider. Dualarınızı eksik etmeyin...
Canım doktorlar bana 17 Temmuz diyorlar daha fazla bekleyip riski göze alamayız diyorlar, kalp açısından. Ama hayırlısıyla o haftalara ulaşabilirsek eğer ve durumumuz iyi giderse inşallah bir hafta daha bekleyebilirmiyiz diye sormayı düşünüyorum.
hadi bakalım hayırlı olsun.... tatlım peki bu tarihler sezeryan tarihimi yoksa normal doğum tarihimi:uhm:
selam kayra.seninle SAT larımız aynıydı snırım başta bi konuşmuştuk. gerçi şu anda 2 gün önde gibisin benden ama.
Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim kolaylık versin!
Kayracım;
Canım güle güle git ve her şey gönlünce olsun. Allah bir avazda kurtarsın. Bizi habersiz bırakma lütfen. Kocaman öpüyorum.
KAYRA cım..sezeryan olcan dimi
Basladınıs yine.. erken dogurma senaryolarına.. öldüreceksiniz siz beni.. ya da ben sizi.. du bakalımmm
hadi bakalım hayırlı olsun.... tatlım peki bu tarihler sezeryan tarihimi yoksa normal doğum tarihimi:uhm:
selam kayra.seninle SAT larımız aynıydı snırım başta bi konuşmuştuk. gerçi şu anda 2 gün önde gibisin benden ama.
Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim kolaylık versin!
Kayracım;
Canım güle güle git ve her şey gönlünce olsun. Allah bir avazda kurtarsın. Bizi habersiz bırakma lütfen. Kocaman öpüyorum.
KAYRA cım..sezeryan olcan dimi
ay çok sevindim hatıra..iyi bari rahatlamışsın..bi denersin ilacı baktın tık yok devam etmezsin..tohturumu seviyom gıızz..ben halen nefes problemi yaşıyorum..özellikle yemek sonrası..hatta meyve bile yesem nefes alamıyorum..allahtan evdeyim yayılıyom..darısı başına..yarın eşim de benle dr.a gelcek..adam iç gelemiyodu..bundan sonra yanımda olmaya çalışcak,işleri hafifledi izin alabiliyo çünkü..bi bakalım gelebilirsem gelirim canım..
E güzel haber.hatıraaaaaaaaaa....
şu işsizlikle ilgili olarak bizim şirketin muhasebesiyle görüştüm ben..rapor sonrası 1 ay ssk mı yatırmalarına gerek yokmuş..hemen başvuru yapabiliyomuşum..ocak ayında doğum iznine çıkan ve işten de çıkartılan bi arkadaşa da sordum..o da rapor biter bitmez işsizliğe başvurmuş..tıkır tıkır alıyo şimdi parasını..
Oh bebiş iyiymiş şükür. Gariplik hastanedekilerde görünüyo canım:)selam arkadaşlar bende az önce kontrolden geldim. ama canım sıkıldı. çünkü hafataya doktorum 2 haftalık yıllık iznine ayrılıyo. beni başka doktora emanet edecekmiş. benim doktor gelebne kadar doğurmazsam doktorumm doğuma girecek değilse diğer doktor ve erkek. hoş erkek kadın bebim için fatrketmezde alışkanlık sinirim bozuldu ağlamaklı oldum. üstüne nst' ye aldılar nst ye bağlanınca ne kadar kalıyorsunuz 20-25 dak. kadar dı öncekiler . beni nst de unuttular ve 50 dak. yanıma kimse uğramadı. bunaldım fenalaştım. 50. dakkda söktüm kalktım ki benim doktorun sekreteri ve bir hemşire girdi içerir dedim beni unttunuz nerdeyse 1 saat oldu.
hiç unuturmuyuz dfalan. neyse tansiyon ölçümünde kesin yükseldi tansiyon. -niye diyor yatınca yükseliyor mu?- hayır 1 saat yatakta hareketsiz yatmak zorunda kalınca artoyor. allahım ya dediği lafa bak. dışrda nst sırası birikmiş kimsenin aklına gelmiyor.
neyse hata işlemleri kısmına gittim . doğum ücretlerini falan öğreneyim diye . diğer doktorda doğum yapacak olursam işte gece çağırttırırsak ne ücret farkı öderim falan kadın bi diyo fark yok bi diyo 200-300, doğumda oda ücretleri falan yok sen memursun far ödemiyosun sonra diyor 150. ayy kızlar benmi garibim milletmi.
doğum yapmış yatan bayanlarla görüşmek istiyorum memnun kalmışlar mı diye.- aaa nası bi düşünce o siz olsanız görüşürmüsünüz kaydirigubbakcemile .-- e heralde çok memnun olduğumu da memnun olmadığımıda bilsinler isterim dedi. - iyi ebe hanımlara bi söyle . ebe hanımlardan rica ettim sonunda küçük kızı olmuş bei anne baba ve babaanneyle görüştüm. bebeği görmek içimi rahatlattı en azından.
suni sancı falan vermişler sonunda sezeryana dönmüşler .memnunum çok dedi.
neyse çıktım geldim ve birilerine içimi oşaltmak işstedim beni en iyi sizler anlarsınız diye. yaaa artık tahammülsizleşiyormuyum yoksa hastane mi bi garipti bugün anlamadım.
oooohhhh. okuyan yorum yapan da yapmayand a sağolsun...hepimiz için hayırlısı ne ise o olur inşallah... ha bu arada bebeişim çok iyiymiş sırnaşık şey
Alla allaaaaa.. bak sen... giderken yanımda seni de gotururummm ama,demam mı, hazırla cantanı.. boxer koymayı unutma laelaelaelaelae
Amanın ...İşte size günün haberiii;
Helin; 22 temmuz da doguma gırıyor.. kesinleşmiş tarıhı.. herkese cok selamı var.. 20 gun sonra ılk bebegımız gelıyor hayırlısıyla... allammm bebek geliyorrrr :1shok:
canım 15 i sezeryan 20 temmuz normal doğum.bebeğim daha dönmemiş doktor pekte niyeti yok dedi.hayırlısı neyse o olsun...
canım usg ye göre bir hafta kadar büyük en başından beri.artık bakacağım bu doğum tarihleri buradan verilenler.bakalım konyada ne diyecekler.
sen yinede fırsat bulursan buralara bi haber yazıver.merak ederim.
Hayırlısı canım . Bebeğini sağ salim kucağına al inşallah. Hep iyi haberlerini paylaşmak dileğiyle.
sen yinede fırsat bulursan buralara bi haber yazıver.merak ederim.
tamam canım merak etme.her randevu arkasında yazarım...
canım 15 i sezeryan 20 temmuz normal doğum.bebeğim daha dönmemiş doktor pekte niyeti yok dedi.hayırlısı neyse o olsun...
canım usg ye göre bir hafta kadar büyük en başından beri.artık bakacağım bu doğum tarihleri buradan verilenler.bakalım konyada ne diyecekler.
hakkında hayırlısı.kendi sağlığınıda riske atma lütfen.37.haftada bebeğin gelişimi bitiyor zaten canım.sadece kilo alıyorlar.dualarım seninle bitanem...
amin bitanem hepimizin herşey gönlünce olsun.rabbim dara düşürmesin sağlıkla tamamına erdirsin.habersiz bırakmam sizi.bende öpüyorum canım sağolasın...
canım bebeğim dönmemiş.ona bağlı.eğer dönmezse zorunlu sezeryan .bakalım belki memeleketimin havası iyi gelir onada döner.eğer dönmezse sezeryan...
tabikiii...yalnız işten ayrılmadan önce belirli bi ssk priminin yatmış olması gerekiyor..prim gününe ve yatırılan miktara göre de kaç para ve ne kadar süre ile alacağın değişiyo..mesela ben 10 ay süre ile alıcam..en uzun süre 10 ay..bi ara 12 aya çıkartılması düşünülüyodu..nooldu bilmiyorum ama.
hatıracım sen emzirme sütyeni aldınmı? benim bi o eksik kaldı..çok pahalı bişi olmasın isityorum
canim uzulme aksiliklar oluyo hep.. benimde doktor 36. ve 38. hafta arasi yok, sezeryana o tatile cikmadan once kara vericez, donerdonmez ertesi gunu szeryan yapicak, o yokken donerde normal dogum olursa arkadasi giricek, napalim hayirlisi, cogu kisi ayni durumda burda..selam arkadaşlar bende az önce kontrolden geldim. ama canım sıkıldı. çünkü hafataya doktorum 2 haftalık yıllık iznine ayrılıyo. beni başka doktora emanet edecekmiş. benim doktor gelebne kadar doğurmazsam doktorumm doğuma girecek değilse diğer doktor ve erkek. hoş erkek kadın bebim için fatrketmezde alışkanlık sinirim bozuldu ağlamaklı oldum. üstüne nst' ye aldılar nst ye bağlanınca ne kadar kalıyorsunuz 20-25 dak. kadar dı öncekiler . beni nst de unuttular ve 50 dak. yanıma kimse uğramadı. bunaldım fenalaştım. 50. dakkda söktüm kalktım ki benim doktorun sekreteri ve bir hemşire girdi içerir dedim beni unttunuz nerdeyse 1 saat oldu.
hiç unuturmuyuz dfalan. neyse tansiyon ölçümünde kesin yükseldi tansiyon. -niye diyor yatınca yükseliyor mu?- hayır 1 saat yatakta hareketsiz yatmak zorunda kalınca artoyor. allahım ya dediği lafa bak. dışrda nst sırası birikmiş kimsenin aklına gelmiyor.
neyse hata işlemleri kısmına gittim . doğum ücretlerini falan öğreneyim diye . diğer doktorda doğum yapacak olursam işte gece çağırttırırsak ne ücret farkı öderim falan kadın bi diyo fark yok bi diyo 200-300, doğumda oda ücretleri falan yok sen memursun far ödemiyosun sonra diyor 150. ayy kızlar benmi garibim milletmi.
doğum yapmış yatan bayanlarla görüşmek istiyorum memnun kalmışlar mı diye.- aaa nası bi düşünce o siz olsanız görüşürmüsünüz kaydirigubbakcemile .-- e heralde çok memnun olduğumu da memnun olmadığımıda bilsinler isterim dedi. - iyi ebe hanımlara bi söyle . ebe hanımlardan rica ettim sonunda küçük kızı olmuş bei anne baba ve babaanneyle görüştüm. bebeği görmek içimi rahatlattı en azından.
suni sancı falan vermişler sonunda sezeryana dönmüşler .memnunum çok dedi.
neyse çıktım geldim ve birilerine içimi oşaltmak işstedim beni en iyi sizler anlarsınız diye. yaaa artık tahammülsizleşiyormuyum yoksa hastane mi bi garipti bugün anlamadım.
oooohhhh. okuyan yorum yapan da yapmayand a sağolsun...hepimiz için hayırlısı ne ise o olur inşallah... ha bu arada bebeişim çok iyiymiş sırnaşık şey
selam kızlar.bugün burada sizlerle son günüm.allahım bir sıkıntı vermezse yarın konyaya gidiyorum.doktorum izin verdi çok şükür.sancın olursa git doğur sıkıntı kalmadı dedi çok şükür.bugün sizlerleyim geç saatlere kadar.eşimde geliyor 3 gün izin almış.cuma günü internet kafeden girmeye çalışırım ama eşim buraya döndükten sonra girmem hemen hemen imkansız.yıllık raporunu doğuma alacak asker olduğu için malesef 3 hafta iznimiz var.
güzel şeyler yaşandı,sıkıntılar paylaşıldı,sizinle birçok sıkıntımı paylaştım ve bugünlere kadar geldik elhamdilüllah.rabbim tamamına erdirsin vakitlice sırasıyla doğumlar nasip etsin.hakkınızı helal edin arkadaşlar...birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim...şimdiden yazayımda ilerleyen saatlerde vedalaşmayı unutabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?