2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kayracım;

Canım güle güle git ve her şey gönlünce olsun. Allah bir avazda kurtarsın. Bizi habersiz bırakma lütfen. Kocaman öpüyorum.

evet ben izne ayrılan gruptanım..bugün evde ilk günüm..işler güçler bitsin rahat rahat dinlencem artık..sen de sakın bişi yapma dinlenmeye devam et bol bol..

üzmez annesi o seni..seni dinlendirir öle gelir o..merak etme..

sen de hakkını helal et güzelim..lütfen bizi habersiz bırakma..doğumlardan sonra daha farklı heyecanlar paylaşıcaz hep beraber..allah sağ salim kucağına versin yavrunu..hayırlısıyla git gel..

İşte size günün haberiii;

Helin; 22 temmuz da doguma gırıyor.. kesinleşmiş tarıhı.. herkese cok selamı var.. 20 gun sonra ılk bebegımız gelıyor hayırlısıyla... allammm bebek geliyorrrr :1shok:

:1shok:..heliiiiinn naptın anam sen..

kızlar benim doğum tarihimde 15-20 temmuz arası.yani helinden önce.dün kesinleşti benim tarihimde....

:1shok::1shok: bugünlük bu kadar şok yeter..

dualarım seninle şebnem..hakkında hayırlısı olsun..

dualarımız seninle tatlım inşalllah yarın güzel haberlerle geleceksin bize..... inşallah herşey güzel olacak bak ilk başlar şu kadarlık olsa diyorduk herşeyi atlattık hadi bi 30+ günlerde olsa dedik şükür onlarıda geçtik artık bebeklerimiz epey büyüdü allahın izniylede artık doğsalar bile dünyaya adapte olacak hatta küveze bile gerek kalmayacak yeterli büyüklüğe geldiler şükürler olsun.....

meltem nihal hn yarın izne çıkıyomuş ayın 17sine kadar izinliymiş..ve nezaman başlar tekrar bilgim yok dedi randevuya bakan kız...bende ayşeden randuve aldım hiç istemesemde..sen ne yapcan biliyomuydun

hadi bakalım hayırlı olsun.... tatlım peki bu tarihler sezeryan tarihimi yoksa normal doğum tarihimi:uhm:

canım 15 i sezeryan 20 temmuz normal doğum.bebeğim daha dönmemiş doktor pekte niyeti yok dedi.hayırlısı neyse o olsun...

selam kayra.seninle SAT larımız aynıydı snırım başta bi konuşmuştuk. gerçi şu anda 2 gün önde gibisin benden ama.
Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim kolaylık versin!

canım usg ye göre bir hafta kadar büyük en başından beri.artık bakacağım bu doğum tarihleri buradan verilenler.bakalım konyada ne diyecekler.

hakkında hayırlısı.kendi sağlığınıda riske atma lütfen.37.haftada bebeğin gelişimi bitiyor zaten canım.sadece kilo alıyorlar.dualarım seninle bitanem...

Kayracım;

Canım güle güle git ve her şey gönlünce olsun. Allah bir avazda kurtarsın. Bizi habersiz bırakma lütfen. Kocaman öpüyorum.

amin bitanem hepimizin herşey gönlünce olsun.rabbim dara düşürmesin sağlıkla tamamına erdirsin.habersiz bırakmam sizi.bende öpüyorum canım sağolasın...

KAYRA cım..sezeryan olcan dimi

canım bebeğim dönmemiş.ona bağlı.eğer dönmezse zorunlu sezeryan .bakalım belki memeleketimin havası iyi gelir onada döner.eğer dönmezse sezeryan...

Basladınıs yine.. erken dogurma senaryolarına.. öldüreceksiniz siz beni.. ya da ben sizi.. du bakalımmm

bikerem ben ilk defa sölüyom sen söleyenlere fırca att :umursamaz: şaka bıyanada kuzu,esranın 18 temmuzmuymus neymıs ee kayranında 15le 20 arası yanı helın ilk degıl.hanı özellıkle zorunlu sezeryan olcaka olanların 36.haftadan sonra heran olabılır.mesela kacakkedınındı sanırım rahatsızlıgı yüzünden onuda sankı erken alabılrız demıstı doktoru.yada ben yalnıs hatırlıyom tabı normal dogumu bekleyenlerı katmıyorum hesaba,ama ben 39.haftada falan dogurcam gıbıme gelıyo niyese kaydirigubbakcemile2 heycan hat safada yaneeee

ayy canım yazmıssın zaten bende evrime anlatıyom belkı kacakkedının erken olabılır dıe :)) neyse hepimizin için en hayılrı zaman neyse ozaman olsun inşallalh. canım hiç üzülme,buhaftalara gelebıldıgımız için yınede şükür,36.haftamıza pek bişe kalmadı.enazından enönemlı ciğer gelısımlerı falan tamamlanmıs olacak Allah ın izniyle.hakkımızda hayırlısı

hadi bakalım hayırlı olsun.... tatlım peki bu tarihler sezeryan tarihimi yoksa normal doğum tarihimi:uhm:

canım 15 i sezeryan 20 temmuz normal doğum.bebeğim daha dönmemiş doktor pekte niyeti yok dedi.hayırlısı neyse o olsun...

selam kayra.seninle SAT larımız aynıydı snırım başta bi konuşmuştuk. gerçi şu anda 2 gün önde gibisin benden ama.
Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim kolaylık versin!

canım usg ye göre bir hafta kadar büyük en başından beri.artık bakacağım bu doğum tarihleri buradan verilenler.bakalım konyada ne diyecekler.

hakkında hayırlısı.kendi sağlığınıda riske atma lütfen.37.haftada bebeğin gelişimi bitiyor zaten canım.sadece kilo alıyorlar.dualarım seninle bitanem...

Kayracım;

amin bitanem hepimizin herşey gönlünce olsun.rabbim dara düşürmesin sağlıkla tamamına erdirsin.habersiz bırakmam sizi.bende öpüyorum canım sağolasın...

KAYRA cım..sezeryan olcan dimi

canım bebeğim dönmemiş.ona bağlı.eğer dönmezse zorunlu sezeryan .bakalım belki memeleketimin havası iyi gelir onada döner.eğer dönmezse sezeryan...

hatıracım sen emzirme sütyeni aldınmı? benim bi o eksik kaldı..çok pahalı bişi olmasın isityorum

Hemde nasıl rahatladım . Bende severem gendisini. Eşinle haftanın 3 günü görüştüğünü yazmıştın o azcık zamanınızdan çalmıyalım anacım, gelemesende canımız sağolsun,doğumda görüşürük artık :))
E güzel haber.
Oh bebiş iyiymiş şükür. Gariplik hastanedekilerde görünüyo canım:)

Alla allaaaaa.. bak sen... giderken yanımda seni de gotururummm ama,demam mı, hazırla cantanı.. boxer koymayı unutma laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3

İşte size günün haberiii;

Helin; 22 temmuz da doguma gırıyor.. kesinleşmiş tarıhı.. herkese cok selamı var.. 20 gun sonra ılk bebegımız gelıyor hayırlısıyla... allammm bebek geliyorrrr :1shok:
Amanın ...

Hayırlısı canım . Bebeğini sağ salim kucağına al inşallah. Hep iyi haberlerini paylaşmak dileğiyle.

off bendede aynı sorun var kızım hala dönmedi dr. dönebilir ama bu saatten sonra dönme ihtimalleri azalıyor yerleri daralıyor dedi..... evladımızı sağlıkla kucağımıza alalımda ne yapalım gerekiyorsa sezeryan oluruz herşeyin acısı geçer..... herşeyde vardır bir hayır dönmesindede dönmemesindede ......

hadi ya bunu biliyordum.. ben sadece yurtdisinda var saniyordum..maasinin belli bir yuzdesini mi aliyorsun??

hatıracım sen emzirme sütyeni aldınmı? benim bi o eksik kaldı..çok pahalı bişi olmasın isityorum

Evt bende öyle düşünüyordum - bide izine çıkıncam nasılsa o zaman hallederim diye eksiklerim var çünkü sallayıp duruyodum - ama geçenlerde skaleyn yazmıştı galiba göğüslerin sonradan kendini toparlaması için iyi bi şeyler alın diye. Yayla yolunda sınav dershanesinin hızasında bi iç çamaşırcı var kadın epey bilgili adını hatırlamıyorum ordan bi ara bakmıştım komun emzirme sütyeni 29 liraydı aklında olsun. Yada 25 metrelik yolda yeni inci satan bi yer var finansbankın oralarda oralara bak istersen.

Son düzenleme:
Kacakkedi canim cok gecmis olsun, biraz daha gayret cok az kaldi..

canim uzulme aksiliklar oluyo hep.. benimde doktor 36. ve 38. hafta arasi yok, sezeryana o tatile cikmadan once kara vericez, donerdonmez ertesi gunu szeryan yapicak, o yokken donerde normal dogum olursa arkadasi giricek, napalim hayirlisi, cogu kisi ayni durumda burda..

ama ama ben aglarim simdi, ciok duygusal bi konusma bu:sinifsinif:kendine iyi bak kayra, sagsaglim bebisine kavus insallah...

merhaba agustos annelerı allah nasıp ederse ben ekım annesıyım ama bı arkadasımağustos annesı olacak sizler kac kılo aldınız ve bebişlerinizin kılosu ne kadardı en son onu merak edıyor onun bebegı 1.5kg mış küçük mü dıye yardımcı olursanız sevınırım allah hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın inşallahh

15 gun sonra pitir pitir dokulcez yavas yavas, ya super heyecanli:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…