diyorum al git labaratuara hiç dinlemiyosun beni:))
adamla bide onun iocin kavga edeyim, kusura bakmayin mok meselesi, cozmem gerek derim:)))
hatıraaaaaaaaaa....
şu işsizlikle ilgili olarak bizim şirketin muhasebesiyle görüştüm ben..rapor sonrası 1 ay ssk mı yatırmalarına gerek yokmuş..hemen başvuru yapabiliyomuşum..ocak ayında doğum iznine çıkan ve işten de çıkartılan bi arkadaşa da sordum..o da rapor biter bitmez işsizliğe başvurmuş..tıkır tıkır alıyo şimdi parasını..
turkiye'de issizlik parasi oduyorlar mi ayrilinca??
ben de gündüz evde olmak nasıl birşey merak ediyorum çok.
ebruska hoşgeldin..kolay gelsin işlerin.ne zaman izne ayrılıyorsun ben 18 temmuz inşallah hihoyyyt
Merhaba Arkadaşlar,
Ben de bu ara kalbimden yana çoookkk rahatsızdım, pek giremedim. Geçmişi okumayı gözüm yemiyor. İnşallah herkesin işleri yolundadır. İzne ayrılanlar olmuş sanırım. Sizin adınıza sevindim. Artık evinizle ve bebişlerinizle daha rahat ilgilenirsiniz.
,Burası çooookkkk sıcak. Tüm gün klimanın altında uzanmak dışında bişi yapamıyorum. Zaten de kalbimden dolayı bişi yapmaya da korkuyorum artık.
Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.
tazefasulye kapı süslerin gelmedi mi hala
yavrum gülistan sen doktorun bu dediklerini yiyebiliyorsan mesele yok..ben yiyemiyorum.burada balık bulamıyorum.cevizler hiç güzel değil acı..cevizli sucuk yiyiordum o da gereksiz kilo yapıyor.semiz otu bu aralar tüketemiyorum.sebebi budur.tabi içeceğiz de çocuklar süperzeka mı olacak orasını Allah bilir.VİZDAN meselesi bizimki..yoksa en güzeli doğal yolla almak. ben de çekecem bir dizi Batman Break diye..kaçıcam buralardan
ayy evett yapalım yapalımmm ben gelirim oraya bebişi alıp alkisalkisalkis
eylem ve petrik arkadaşlarım gördünüz mü? işte bu yüzden buraya yazmamıştım. hem ben beğendim yavrum..etmez belki o kadar ama sevdim..burada bulamadım kafama göre hepsi bir yıkasan ağzı gözü gidecek cinsten..batman Break diyorum gülüyosun gıcık
Evrim' de nerdeyse Kuzey'in delikanlılıkta giyeceği baxerları bilemek alacaktı. Sende ordan vur , yarala onu :)))
Hadi gözün aydın. Ne rahatlık demi :))
ben kıyamam ona..o yapar..o varya o...klava:
adamla bide onun iocin kavga edeyim, kusura bakmayin mok meselesi, cozmem gerek derim:)))
Merhaba Arkadaşlar,
Ben de bu ara kalbimden yana çoookkk rahatsızdım, pek giremedim. Geçmişi okumayı gözüm yemiyor. İnşallah herkesin işleri yolundadır. İzne ayrılanlar olmuş sanırım. Sizin adınıza sevindim. Artık evinizle ve bebişlerinizle daha rahat ilgilenirsiniz.
,Burası çooookkkk sıcak. Tüm gün klimanın altında uzanmak dışında bişi yapamıyorum. Zaten de kalbimden dolayı bişi yapmaya da korkuyorum artık.
Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.
selam kızlar.bugün burada sizlerle son günüm.allahım bir sıkıntı vermezse yarın konyaya gidiyorum.doktorum izin verdi çok şükür.sancın olursa git doğur sıkıntı kalmadı dedi çok şükür.bugün sizlerleyim geç saatlere kadar.eşimde geliyor 3 gün izin almış.cuma günü internet kafeden girmeye çalışırım ama eşim buraya döndükten sonra girmem hemen hemen imkansız.yıllık raporunu doğuma alacak asker olduğu için malesef 3 hafta iznimiz var.
güzel şeyler yaşandı,sıkıntılar paylaşıldı,sizinle birçok sıkıntımı paylaştım ve bugünlere kadar geldik elhamdilüllah.rabbim tamamına erdirsin vakitlice sırasıyla doğumlar nasip etsin.hakkınızı helal edin arkadaşlar...birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim...şimdiden yazayımda ilerleyen saatlerde vedalaşmayı unutabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?