2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hatıraaaaaaaaaa....
şu işsizlikle ilgili olarak bizim şirketin muhasebesiyle görüştüm ben..rapor sonrası 1 ay ssk mı yatırmalarına gerek yokmuş..hemen başvuru yapabiliyomuşum..ocak ayında doğum iznine çıkan ve işten de çıkartılan bi arkadaşa da sordum..o da rapor biter bitmez işsizliğe başvurmuş..tıkır tıkır alıyo şimdi parasını..

turkiye'de issizlik parasi oduyorlar mi ayrilinca??

ebruska hoşgeldin..kolay gelsin işlerin.ne zaman izne ayrılıyorsun ben 18 temmuz inşallah hihoyyyt

ev dandini..az sona halıları almaya gelcekler..cuma genel temizlik olcak evde..yaşası ben de temiz bir evde yaşayabilcem nihayet..çantamı hazırlıyorum bi yandan..
eve adapte olmaya çalışıyorum..gündüz evde olmak ne güzelmiş yaawff..

Didom inşallah güzel haberlerle dönerim..özledim köfte dudaklımı..

ben de gündüz evde olmak nasıl birşey merak ediyorum çok.

turkiye'de issizlik parasi oduyorlar mi ayrilinca??

tabikiii...yalnız işten ayrılmadan önce belirli bi ssk priminin yatmış olması gerekiyor..prim gününe ve yatırılan miktara göre de kaç para ve ne kadar süre ile alacağın değişiyo..mesela ben 10 ay süre ile alıcam..en uzun süre 10 ay..bi ara 12 aya çıkartılması düşünülüyodu..nooldu bilmiyorum ama.

ebruska hoşgeldin..kolay gelsin işlerin.ne zaman izne ayrılıyorsun ben 18 temmuz inşallah hihoyyyt

Hoşbulduk Dide. Ben 36. hafta sonunda ayrılmaya karar verdim. Yani 1 hafta erken ayrılıyorum. Önümüzdeki hafta son haftam olacak kısmetse. Yoruldum artık.. İstanbul ayrı bir yoruyor insanı. Ben hergün Avrupa'dan Anadolu yakasına geçiyorum canım. Şu ikinci köprüdeki çalışma yüzünden akşamları eve gitmem 2 saatimi alıyor mirmirmirmir

Bu hafta itibariyle de kasılmalarım ve yalancı sancılarım başladı.. İlk başta korktum, nooooluyoruz dedim ama çok şükür dinlenince geçti. Sen nasılsın? Herşey yolundadır inşallah..

herkese merhaba,
doktordan iyi haberlerle dönenlere maaşallah,sıkıntısı olanlara geçmiş olsun diyorum.
ben de cuma günü göreceğim inşallah doktorumu,yıllık izinde olduğu için haziran ayı boş geçti.geçen hafta izinle alakalı raporu almak için gittiğimde girdim ultrasona ama fotokopi makinesinden farkı yoktu;ne boy,ne kilo...doktor iyi olduğunu söyledi,onunla içimi rahatlatmaya çalışıyorum.
temizlik konusunda da nihayet iflas bayrağını çektim,yarın kadın gelecek.ben de ön hazırlık yapayım,çekmeceleri falan düzenleyeyim.ara ara girerim.
öptüm hepinizi...

Ben de ben de!! Bu yaşıma kadar hiç doğru düzgün dinlenemedim. üni. zamanındaki yaz tatillerini de hayal meyal hatırlıyorum. Mezun olduktan sonra hemen çalışmaya başladım. İş değiştirirken bile cuma eski işimden çıkıp pazartesi yeni işimde başlamıştım. O yüzden doğuma kadar ki zamanda evde olacağım vakit bana ilaç gibi gelecek. Biraz da o yüzden 1 hafta erken ayrılıyorum.. Umarım kızım da çok aceleci davranmaz da annesi birascık dinleniverir..

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de bu ara kalbimden yana çoookkk rahatsızdım, pek giremedim. Geçmişi okumayı gözüm yemiyor. ınşallah herkesin işleri yolundadır. ızne ayrılanlar olmuş sanırım. Sizin adınıza sevindim. Artık evinizle ve bebişlerinizle daha rahat ilgilenirsiniz.
,Burası çooookkkk sıcak. Tüm gün klimanın altında uzanmak dışında bişi yapamıyorum. Zaten de kalbimden dolayı bişi yapmaya da korkuyorum artık.
Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.

selam arkadaşlar bende az önce kontrolden geldim. ama canım sıkıldı. çünkü hafataya doktorum 2 haftalık yıllık iznine ayrılıyo. beni başka doktora emanet edecekmiş. benim doktor gelebne kadar doğurmazsam doktorumm doğuma girecek değilse diğer doktor ve erkek. hoş erkek kadın bebim için fatrketmezde alışkanlık sinirim bozuldu ağlamaklı oldum. üstüne nst' ye aldılar nst ye bağlanınca ne kadar kalıyorsunuz 20-25 dak. kadar dı öncekiler . beni nst de unuttular ve 50 dak. yanıma kimse uğramadı. bunaldım fenalaştım. 50. dakkda söktüm kalktım ki benim doktorun sekreteri ve bir hemşire girdi içerir dedim beni unttunuz nerdeyse 1 saat oldu.
hiç unuturmuyuz dfalan. neyse tansiyon ölçümünde kesin yükseldi tansiyon. -niye diyor yatınca yükseliyor mu?- hayır 1 saat yatakta hareketsiz yatmak zorunda kalınca artoyor. allahım ya dediği lafa bak. dışrda nst sırası birikmiş kimsenin aklına gelmiyor.
neyse hata işlemleri kısmına gittim . doğum ücretlerini falan öğreneyim diye . diğer doktorda doğum yapacak olursam işte gece çağırttırırsak ne ücret farkı öderim falan kadın bi diyo fark yok bi diyo 200-300, doğumda oda ücretleri falan yok sen memursun far ödemiyosun sonra diyor 150. ayy kızlar benmi garibim milletmi.
doğum yapmış yatan bayanlarla görüşmek istiyorum memnun kalmışlar mı diye.- aaa nası bi düşünce o siz olsanız görüşürmüsünüz kaydirigubbakcemile .-- e heralde çok memnun olduğumu da memnun olmadığımıda bilsinler isterim dedi. - iyi ebe hanımlara bi söyle . ebe hanımlardan rica ettim sonunda küçük kızı olmuş bei anne baba ve babaanneyle görüştüm. bebeği görmek içimi rahatlattı en azından.
suni sancı falan vermişler sonunda sezeryana dönmüşler .memnunum çok dedi.
neyse çıktım geldim ve birilerine içimi oşaltmak işstedim beni en iyi sizler anlarsınız diye. yaaa artık tahammülsizleşiyormuyum yoksa hastane mi bi garipti bugün anlamadım.
oooohhhh. okuyan yorum yapan da yapmayand a sağolsun...hepimiz için hayırlısı ne ise o olur inşallah... ha bu arada bebeişim çok iyiymiş sırnaşık şey

selam kızlar.bugün burada sizlerle son günüm.allahım bir sıkıntı vermezse yarın konyaya gidiyorum.doktorum izin verdi çok şükür.sancın olursa git doğur sıkıntı kalmadı dedi çok şükür.bugün sizlerleyim geç saatlere kadar.eşimde geliyor 3 gün izin almış.cuma günü internet kafeden girmeye çalışırım ama eşim buraya döndükten sonra girmem hemen hemen imkansız.yıllık raporunu doğuma alacak asker olduğu için malesef 3 hafta iznimiz var.
güzel şeyler yaşandı,sıkıntılar paylaşıldı,sizinle birçok sıkıntımı paylaştım ve bugünlere kadar geldik elhamdilüllah.rabbim tamamına erdirsin vakitlice sırasıyla doğumlar nasip etsin.hakkınızı helal edin arkadaşlar...birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim...şimdiden yazayımda ilerleyen saatlerde vedalaşmayı unutabilirim...

geçmiş olsun canım.az kaldı sabret...

tazefasulye kapı süslerin gelmedi mi hala

GELMEDİ çünkü kapı süsünü yapan kadınla şirketin arasında bir anlaşmazlık olmuş sanırım. Ben de diğer sarf malzemelerimi sipariş ettim. Onlar gelecek cuma günü. Bu arada annem de kapı süsü malzemesi alacak. Kendimiz yapacağız.

Senin vizdanını yerim ben :) hatta önce terruk eder, sonra yerim :)

EFTELYA maşallah kuzuna, kaynanana da geçmiş olsun diyorum, kocana selamlarımı iletiyorum ayak şişliği konusunda...

ayy evett yapalım yapalımmm ben gelirim oraya bebişi alıp alkisalkisalkis

Hehehe ne güzel olur ama :)

Hıh, al işte! Annem almış bi tane çemçük bişi evde kullanırız diye. 9 TL ye mi ne almış. Yıkayayım dedim. Ağzı burnu yamuldu. Evde kullanıcaz diye çok önemi yok ama, gene de gıcık olurum çemçük şeylere...

Her tarafım ağrıyo. Ayak bileklerim, belim, bacaklarım..... peh!

Evrim' de nerdeyse Kuzey'in delikanlılıkta giyeceği baxerları bilemek alacaktı. Sende ordan vur , yarala onu :)))

Hadi gözün aydın. Ne rahatlık demi :))

Alla allaaaaa.. bak sen... giderken yanımda seni de gotururummm ama,demam mı, hazırla cantanı.. boxer koymayı unutma laelaelaelaelae

ben kıyamam ona..o yapar..o varya o...klava:

Al işte artis... ne diyecegımı sandım.. süt kedileri gibi; ah canımmm, kıyamma sana.. ay canım arkadasım dıyecegımı mı duusndun bu sozunun ustune naniknanik ..

hörmetler bacım.. herkes düdük makarnalıgını bılecek, sen birass fırın makarna kalınlıgında olsan da sevıyorum senı dedım mıı.. demedim mii?? sole.. hakkımı yeme şimdi kaydirigubbakcemile3

adamla bide onun iocin kavga edeyim, kusura bakmayin mok meselesi, cozmem gerek derim:)))

kaydirigubbakcemile3 delü

Bilareeeee annatayım ben sana.. cok matah bişi.. benneyaptımki

Az kaldı dayan.. yüzdün yüzdün kuyruguna geldın.. Seninle gurur duyuyorum inan..

ışte size günün haberiii;

Helin; 22 temmuz da doguma gırıyor.. kesinleşmiş tarıhı.. herkese cok selamı var.. 20 gun sonra ılk bebegımız gelıyor hayırlısıyla... allammm bebek geliyorrrr :1shok:

Bana mesaj at Helin gibi.. durumundan haberdar et.. ole habersız bırakmayasın bızı.. lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…