Merhaba Arkadaşlar,
Ben de bu ara kalbimden yana çoookkk rahatsızdım, pek giremedim. Geçmişi okumayı gözüm yemiyor. İnşallah herkesin işleri yolundadır. İzne ayrılanlar olmuş sanırım. Sizin adınıza sevindim. Artık evinizle ve bebişlerinizle daha rahat ilgilenirsiniz.
,Burası çooookkkk sıcak. Tüm gün klimanın altında uzanmak dışında bişi yapamıyorum. Zaten de kalbimden dolayı bişi yapmaya da korkuyorum artık.
Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.
selam arkadaşlar bende az önce kontrolden geldim. ama canım sıkıldı. çünkü hafataya doktorum 2 haftalık yıllık iznine ayrılıyo. beni başka doktora emanet edecekmiş. benim doktor gelebne kadar doğurmazsam doktorumm doğuma girecek değilse diğer doktor ve erkek. hoş erkek kadın bebim için fatrketmezde alışkanlık sinirim bozuldu ağlamaklı oldum. üstüne nst' ye aldılar nst ye bağlanınca ne kadar kalıyorsunuz 20-25 dak. kadar dı öncekiler . beni nst de unuttular ve 50 dak. yanıma kimse uğramadı. bunaldım fenalaştım. 50. dakkda söktüm kalktım ki benim doktorun sekreteri ve bir hemşire girdi içerir dedim beni unttunuz nerdeyse 1 saat oldu.
hiç unuturmuyuz dfalan. neyse tansiyon ölçümünde kesin yükseldi tansiyon. -niye diyor yatınca yükseliyor mu?- hayır 1 saat yatakta hareketsiz yatmak zorunda kalınca artoyor. allahım ya dediği lafa bak. dışrda nst sırası birikmiş kimsenin aklına gelmiyor.
neyse hata işlemleri kısmına gittim . doğum ücretlerini falan öğreneyim diye . diğer doktorda doğum yapacak olursam işte gece çağırttırırsak ne ücret farkı öderim falan kadın bi diyo fark yok bi diyo 200-300, doğumda oda ücretleri falan yok sen memursun far ödemiyosun sonra diyor 150. ayy kızlar benmi garibim milletmi.
doğum yapmış yatan bayanlarla görüşmek istiyorum memnun kalmışlar mı diye.- aaa nası bi düşünce o siz olsanız görüşürmüsünüz kaydirigubbakcemile .-- e heralde çok memnun olduğumu da memnun olmadığımıda bilsinler isterim dedi. - iyi ebe hanımlara bi söyle . ebe hanımlardan rica ettim sonunda küçük kızı olmuş bei anne baba ve babaanneyle görüştüm. bebeği görmek içimi rahatlattı en azından.
suni sancı falan vermişler sonunda sezeryana dönmüşler .memnunum çok dedi.
neyse çıktım geldim ve birilerine içimi oşaltmak işstedim beni en iyi sizler anlarsınız diye. yaaa artık tahammülsizleşiyormuyum yoksa hastane mi bi garipti bugün anlamadım.
oooohhhh. okuyan yorum yapan da yapmayand a sağolsun...hepimiz için hayırlısı ne ise o olur inşallah... ha bu arada bebeişim çok iyiymiş sırnaşık şey
selam kızlar.bugün burada sizlerle son günüm.allahım bir sıkıntı vermezse yarın konyaya gidiyorum.doktorum izin verdi çok şükür.sancın olursa git doğur sıkıntı kalmadı dedi çok şükür.bugün sizlerleyim geç saatlere kadar.eşimde geliyor 3 gün izin almış.cuma günü internet kafeden girmeye çalışırım ama eşim buraya döndükten sonra girmem hemen hemen imkansız.yıllık raporunu doğuma alacak asker olduğu için malesef 3 hafta iznimiz var.
güzel şeyler yaşandı,sıkıntılar paylaşıldı,sizinle birçok sıkıntımı paylaştım ve bugünlere kadar geldik elhamdilüllah.rabbim tamamına erdirsin vakitlice sırasıyla doğumlar nasip etsin.hakkınızı helal edin arkadaşlar...birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim...şimdiden yazayımda ilerleyen saatlerde vedalaşmayı unutabilirim...
selam arkadaşlar bende az önce kontrolden geldim. ama canım sıkıldı. çünkü hafataya doktorum 2 haftalık yıllık iznine ayrılıyo. beni başka doktora emanet edecekmiş. benim doktor gelebne kadar doğurmazsam doktorumm doğuma girecek değilse diğer doktor ve erkek. hoş erkek kadın bebim için fatrketmezde alışkanlık sinirim bozuldu ağlamaklı oldum. üstüne nst' ye aldılar nst ye bağlanınca ne kadar kalıyorsunuz 20-25 dak. kadar dı öncekiler . beni nst de unuttular ve 50 dak. yanıma kimse uğramadı. bunaldım fenalaştım. 50. dakkda söktüm kalktım ki benim doktorun sekreteri ve bir hemşire girdi içerir dedim beni unttunuz nerdeyse 1 saat oldu.
hiç unuturmuyuz dfalan. neyse tansiyon ölçümünde kesin yükseldi tansiyon. -niye diyor yatınca yükseliyor mu?- hayır 1 saat yatakta hareketsiz yatmak zorunda kalınca artoyor. allahım ya dediği lafa bak. dışrda nst sırası birikmiş kimsenin aklına gelmiyor.
neyse hata işlemleri kısmına gittim . doğum ücretlerini falan öğreneyim diye . diğer doktorda doğum yapacak olursam işte gece çağırttırırsak ne ücret farkı öderim falan kadın bi diyo fark yok bi diyo 200-300, doğumda oda ücretleri falan yok sen memursun far ödemiyosun sonra diyor 150. ayy kızlar benmi garibim milletmi.
doğum yapmış yatan bayanlarla görüşmek istiyorum memnun kalmışlar mı diye.- aaa nası bi düşünce o siz olsanız görüşürmüsünüz kaydirigubbakcemile .-- e heralde çok memnun olduğumu da memnun olmadığımıda bilsinler isterim dedi. - iyi ebe hanımlara bi söyle . ebe hanımlardan rica ettim sonunda küçük kızı olmuş bei anne baba ve babaanneyle görüştüm. bebeği görmek içimi rahatlattı en azından.
neyse çıktım geldim ve birilerine içimi oşaltmak işstedim beni en iyi sizler anlarsınız diye. yaaa artık tahammülsizleşiyormuyum yoksa hastane mi bi garipti bugün anlamadım.
oooohhhh. okuyan yorum yapan da yapmayand a sağolsun...hepimiz için hayırlısı ne ise o olur inşallah... ha bu arada bebeişim çok iyiymiş sırnaşık şey
selam kızlar.bugün burada sizlerle son günüm.allahım bir sıkıntı vermezse yarın konyaya gidiyorum.doktorum izin verdi çok şükür.sancın olursa git doğur sıkıntı kalmadı dedi çok şükür.bugün sizlerleyim geç saatlere kadar.eşimde geliyor 3 gün izin almış.cuma günü internet kafeden girmeye çalışırım ama eşim buraya döndükten sonra girmem hemen hemen imkansız.yıllık raporunu doğuma alacak asker olduğu için malesef 3 hafta iznimiz var.
güzel şeyler yaşandı,sıkıntılar paylaşıldı,sizinle birçok sıkıntımı paylaştım ve bugünlere kadar geldik elhamdilüllah.rabbim tamamına erdirsin vakitlice sırasıyla doğumlar nasip etsin.hakkınızı helal edin arkadaşlar...birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim...şimdiden yazayımda ilerleyen saatlerde vedalaşmayı unutabilirim...
Bana mesaj at Helin gibi.. durumundan haberdar et.. ole habersız bırakmayasın bızı.. lütfen.
yok artık diyorum baska bişe demıyorum 50 dakka mııı :1shok: anam nası durdun orda o halde 1 saat boyunca.ne sorumsuz bu hemşireler yaa.ben 20 dakka zor dayanmıstım valla.selam arkadaşlar bende az önce kontrolden geldim. ama canım sıkıldı. çünkü hafataya doktorum 2 haftalık yıllık iznine ayrılıyo. beni başka doktora emanet edecekmiş. benim doktor gelebne kadar doğurmazsam doktorumm doğuma girecek değilse diğer doktor ve erkek. hoş erkek kadın bebim için fatrketmezde alışkanlık sinirim bozuldu ağlamaklı oldum. üstüne nst' ye aldılar nst ye bağlanınca ne kadar kalıyorsunuz 20-25 dak. kadar dı öncekiler . beni nst de unuttular ve 50 dak. yanıma kimse uğramadı. bunaldım fenalaştım. 50. dakkda söktüm kalktım ki benim doktorun sekreteri ve bir hemşire girdi içerir dedim beni unttunuz nerdeyse 1 saat oldu.
canım hadı gözünaydın,gezmek ailenle olmak sana herseyden cok daha iyi gelecektır emınım.tlf numaran evrişte falan var dimi,nete giremesende bızı habersız bırakma.sende hakkını helal et burda güzel paylasımlarda bulunduk bırbırımızın derdıyle üzüldük mutluguyla hepberaber sevındık.herbirinizi ayrı ayrı cok sevıyorum kuzularrselam kızlar.bugün burada sizlerle son günüm.allahım bir sıkıntı vermezse yarın konyaya gidiyorum.doktorum izin verdi çok şükür.sancın olursa git doğur sıkıntı kalmadı dedi çok şükür.bugün sizlerleyim geç saatlere kadar.eşimde geliyor 3 gün izin almış.cuma günü internet kafeden girmeye çalışırım ama eşim buraya döndükten sonra girmem hemen hemen imkansız.yıllık raporunu doğuma alacak asker olduğu için malesef 3 hafta iznimiz var.
ışte size günün haberiii;
Helin; 22 temmuz da doguma gırıyor.. kesinleşmiş tarıhı.. herkese cok selamı var.. 20 gun sonra ılk bebegımız gelıyor hayırlısıyla... allammm bebek geliyorrrr :1shok:
İşte size günün haberiii;
Helin; 22 temmuz da doguma gırıyor.. kesinleşmiş tarıhı.. herkese cok selamı var.. 20 gun sonra ılk bebegımız gelıyor hayırlısıyla... allammm bebek geliyorrrr :1shok:
sana özelden tlf numaramı atarım canım
anacım valla cok heycanlı.saglıkla gelsın bebeklerımız inşallah.ama valla 22 temmuza kadar ilk bebek beklermı bılmem.22 temmuzdan önce baska bebeklerın olma ihtimalı cok yüksek.zaten 36.haftadan sonra heran tetıkte beklıycez galıba.Rabbim hayırlısını versın hepimize... Allah ım 9.ayımıza girdik cogumuz felaket heycanlı bi durummmdelikafadulden
kuzumm doğrumu bu şimdi ya 20 gün ne demek ya çok az kalmış........sanki bana daha çok varmış gibi geliyor ama güne vurduğunda hepimizin aşağı yukarı 30 gün civarı bir şeyi kaldı........inşallah hepsi vaktinde sağlıkla gelirler aceleci sürpriz yapan bebeğimiz olmaz
yok canım ne tahammülleşsizmesi kim olsa bozulur bunlara herşey üst üste gelmiş bazen insanlar çok tuhaflaşabiliyor.....hele nst de 50 dk tutmalarıda bir garip neyse sonuçta güzel haberlerle dönmüşsün bebeğinin sağlığı iyi sancın falan çıkmamış gözün aydın.....
evet bazen üst üste geliyor galiba.gülünç olanda millet dışarda bekliyo. ya içerdeki hamile ne zaman çıkcaka diye sormuyor. :) çok şükür bebişim iyi :Saruboceq:
QUOTE=kacakkedi;7754250]Canım benim,
Bazen olmadık şeyler yaşayabiliyor insan ama inan hiçbiri ciddi sıkıntılar değil. Sen içini ferah tut. Daha 35+1 desin ve doktorun 2 haftalığına gidiyomuş. Yani iki hafta sonra 37+1 olacaksın. Normal şartlar altında bir sıkıntı oluşmazsa inşallah 37+ larda doğum oluyor zaten sezeryan da olsa normal da olsa.
Böyle düşünmeye çalış.
Bak benim kalp doktorum da haftaya 10 günlüğüne tatile çıkıyor. O da beni başka doktora yönlendirdi. Acil bişi olursa diye. Ben üstelik o doktorla görüşüp tanışmadım bile. İşin ilginç tarafı benim doğum yapacağım hastane ile kalp doktorum ve yönlendirdiği doktor farklı hastanedeler. Yani herhangi bi durumda hiç bi doktor farklı hastaneye müdahale edemez. Ama ben dua ediyorum, inşallah benim doktorum dönene kadar hiçbir sıkıntı yaşamayız ve sağlıklı bir doğum gerçekleştiririz.
Buna böyle inanalım ki böyle olsun. Ne kadar stres yaparsak da bizim ve bebişimizin zararına çünkü.
Allah herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah. Moralini sakın bozma.
sağol. sende bozma . bak benim geçti sıkıntım yerimseniben ama 10 temmuz da ayrılaca izne bizimki oda demehkki ben 36+5 falan olcam giderken artık dönüşüne kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
QUOTE=minik_kelebek;7754320]yok artık diyorum baska bişe demıyorum 50 dakka mııı :1shok: anam nası durdun orda o halde 1 saat boyunca.ne sorumsuz bu hemşireler yaa.ben 20 dakka zor dayanmıstım valla.
ayy hayırlısıyla hepimiz dogursak saglıkla kucagımıza alsak kuzularımızz inşalah
hayırlısıyla inşallahhh!
kayracım canım vedalar her zaman hüzünlendirir beni...... sağlıcakla hayırla memlekine varıp doğumunu vaktinde yaparsın inşallah..... rabbim meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir avazda kurtarsın......güzel haberlerini bekliyoruz doğumunu yapınca mutlaka haber ver bize......bu güne kadar iyi kötü herşeyi paylaştık şükür bu günlere geldik bundan sonra daha güzel paylaşımlar yapacağız bebeğini sağlıkla doğurup en kısa zamanda aramıza dönmen dileğiyle:gitme:
Canım Kayra'cığım,
Bu topikte en beğendiğim kişilerden birisin. Konya'ya gidebiliyor olmana çok sevindim. Eğer bir hakkımız olduysa helal olsun canım, sen de bizlere hakkını helal et.
İnşallah sağlıklı bir şekilde gelir bebişlerimiz ve burdan iyi haberlerimizi okumayı nasip eder bizlere.
Yolun ve yollarımız açık olsun bitanem.
Güzel annem benim...a.s.
ilk defa bugün akşam olmasın eve gitmeyeyim diye bakıyorum...... malum eltimler hala burdalar yarın gidiyorlar onlar burda diye görümcemde kayınvalidemlerde evde bir curcuna var anlayacağınız.... tabi bendede sinirler tavan..... ne eltimle ne görümcemle konuşacak ortak konumuz yok fazlasıyla kültür farkımız var.... zaten eltimle birşey konuşmaya kalk önceden kendi ailesinin memleketini anlatırdı sen birşey de benim annemdede öyle benim kardeşimdede öyle.... şimrdi ise ankarada oturuyorlar birkaç senedir şimdide ankara birşey gör tv dede olsa aaa o ankarada bu kadar orda şöyle var burda böyle var.... akşam yemekte karpuz yiyoruz karpuzu bile kıyaslıyor yaaa neymiş ankaranın karpuzu daha güzelmiş..... aklınıza ne geliyorsa bu her iki lafın başı orda bu böyle şu şöyle.... bende en sonunda dedim sizin orda ankarada olanın buraya faydası yok biz buranın imkanlarında en uygununu almaya çalışıyoruz dedim ama anlayana hala devam ediyorlar...... birazdan pikniğe gidiyorlarmış toplucana iş çıkışı bende gidicekmişimmm offffff ne sıkıcı bir piknik olacak benim için.....
kızlar benim doğum tarihimde 15-20 temmuz arası.yani helinden önce.dün kesinleşti benim tarihimde....
kızlar benim doğum tarihimde 15-20 temmuz arası.yani helinden önce.dün kesinleşti benim tarihimde....
gypsy 18 temmuz civarı doğum yapacak sanırım ilk gypsy olmasın???
olsun olayın başka taraflarına bak. güzel bir gün pikniğe gidebiliyorum. açık hava. bebeişim daha iyi oksijen alacak de. en önemlisi de İstanbul karpuzunun tadını çıkaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?