2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Geçmiş olsun.
En iyisini yapıyorsun yatıp dinlenerek, hiçbirşey senin sağlığından önemli değil. İsterse ev darmadağın olsun boşver. Az zaman kaldı şunun şurasında.
Aman klimaya dikkat et 20 derecenin altında olmasın ve direk üzerine gelmesin.

yok canım ne tahammülleşsizmesi kim olsa bozulur bunlara herşey üst üste gelmiş bazen insanlar çok tuhaflaşabiliyor.....hele nst de 50 dk tutmalarıda bir garip neyse sonuçta güzel haberlerle dönmüşsün bebeğinin sağlığı iyi sancın falan çıkmamış gözün aydın.....

kayracım canım vedalar her zaman hüzünlendirir beni...... sağlıcakla hayırla memlekine varıp doğumunu vaktinde yaparsın inşallah..... rabbim meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir avazda kurtarsın......güzel haberlerini bekliyoruz doğumunu yapınca mutlaka haber ver bize......bu güne kadar iyi kötü herşeyi paylaştık şükür bu günlere geldik bundan sonra daha güzel paylaşımlar yapacağız bebeğini sağlıkla doğurup en kısa zamanda aramıza dönmen dileğiyle:gitme:

Canım benim,
Bazen olmadık şeyler yaşayabiliyor insan ama inan hiçbiri ciddi sıkıntılar değil. Sen içini ferah tut. Daha 35+1 desin ve doktorun 2 haftalığına gidiyomuş. Yani iki hafta sonra 37+1 olacaksın. Normal şartlar altında bir sıkıntı oluşmazsa inşallah 37+ larda doğum oluyor zaten sezeryan da olsa normal da olsa.
Böyle düşünmeye çalış.
Bak benim kalp doktorum da haftaya 10 günlüğüne tatile çıkıyor. O da beni başka doktora yönlendirdi. Acil bişi olursa diye. Ben üstelik o doktorla görüşüp tanışmadım bile. İşin ilginç tarafı benim doğum yapacağım hastane ile kalp doktorum ve yönlendirdiği doktor farklı hastanedeler. Yani herhangi bi durumda hiç bi doktor farklı hastaneye müdahale edemez. Ama ben dua ediyorum, inşallah benim doktorum dönene kadar hiçbir sıkıntı yaşamayız ve sağlıklı bir doğum gerçekleştiririz.
Buna böyle inanalım ki böyle olsun. Ne kadar stres yaparsak da bizim ve bebişimizin zararına çünkü.
Allah herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah. Moralini sakın bozma.

Canım Kayra'cığım,
Bu topikte en beğendiğim kişilerden birisin. Konya'ya gidebiliyor olmana çok sevindim. Eğer bir hakkımız olduysa helal olsun canım, sen de bizlere hakkını helal et.
İnşallah sağlıklı bir şekilde gelir bebişlerimiz ve burdan iyi haberlerimizi okumayı nasip eder bizlere.
Yolun ve yollarımız açık olsun bitanem.
Güzel annem benim...a.s.

yok artık diyorum baska bişe demıyorum 50 dakka mııı :1shok: anam nası durdun orda o halde 1 saat boyunca.ne sorumsuz bu hemşireler yaa.ben 20 dakka zor dayanmıstım valla.
ayy hayırlısıyla hepimiz dogursak saglıkla kucagımıza alsak kuzularımızz inşalah
canım hadı gözünaydın,gezmek ailenle olmak sana herseyden cok daha iyi gelecektır emınım.tlf numaran evrişte falan var dimi,nete giremesende bızı habersız bırakma.sende hakkını helal et burda güzel paylasımlarda bulunduk bırbırımızın derdıyle üzüldük mutluguyla hepberaber sevındık.herbirinizi ayrı ayrı cok sevıyorum kuzularr
ışte size günün haberiii;

Helin; 22 temmuz da doguma gırıyor.. kesinleşmiş tarıhı.. herkese cok selamı var.. 20 gun sonra ılk bebegımız gelıyor hayırlısıyla... allammm bebek geliyorrrr :1shok:

anacım valla cok heycanlı.saglıkla gelsın bebeklerımız inşallah.ama valla 22 temmuza kadar ilk bebek beklermı bılmem.22 temmuzdan önce baska bebeklerın olma ihtimalı cok yüksek.zaten 36.haftadan sonra heran tetıkte beklıycez galıba.Rabbim hayırlısını versın hepimize... Allah ım 9.ayımıza girdik cogumuz felaket heycanlı bi durummmdelikafadulden

Son düzenleme:
İşte size günün haberiii;

Helin; 22 temmuz da doguma gırıyor.. kesinleşmiş tarıhı.. herkese cok selamı var.. 20 gun sonra ılk bebegımız gelıyor hayırlısıyla... allammm bebek geliyorrrr :1shok:

kuzumm doğrumu bu şimdi ya 20 gün ne demek ya çok az kalmış........sanki bana daha çok varmış gibi geliyor ama güne vurduğunda hepimizin aşağı yukarı 30 gün civarı bir şeyi kaldı........inşallah hepsi vaktinde sağlıkla gelirler aceleci sürpriz yapan bebeğimiz olmaz

sana özelden tlf numaramı atarım canım

Beklıyorum kuzum.. ben de sana gonderırımm..

Basladınıs yine.. erken dogurma senaryolarına.. öldüreceksiniz siz beni.. ya da ben sizi.. du bakalımmm

Hah.. dedene rahmet.. de mi Sibelim.. amin.. amin.. yerim seni.. muck.

canım keşke her veda bu kadar ciddi bir güzellik için olsa.dünyaya bir can güzel bir eser bırakmak için 8.9 aydır canla başla mücadele ettik.hani klasik birazda arabesk olacak ama GİDİŞİM SUSKUN DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK....iki kişi gidip üç kişi geleceğiz inşallah...o zaman gerçek benle tanışırsınız moral olarak.korkularla geçen bir 9 ay...

teşekkür ederim yüreğinin güzelliği için.hepimizin birbirimizin üzerinde hakkı olduğuna inanıyorum.ben çok zor günler geçirdim ve burada sizlerle paylaştım destek oldunuz moral verdiniz.rabbim bizi ve yavrularımızı güzelliklerle donatsın inşallah...sağol canım..

ELTA, EVRıŞ ve KAYRA,
Teşekkür ederim güzel anneler.
Bu topik sayesinde Allah'a şükür iyi kötü hrşeyimizi paylaştık, moral bulduk sayenizde.
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

EVRıŞ,
Helin hangi hastanede doğum yapacakmış görüşürsen sorar mısın, hangisine karar vermiş merak ettim canım.

ilk defa bugün akşam olmasın eve gitmeyeyim diye bakıyorum...... malum eltimler hala burdalar yarın gidiyorlar onlar burda diye görümcemde kayınvalidemlerde evde bir curcuna var anlayacağınız.... tabi bendede sinirler tavan..... ne eltimle ne görümcemle konuşacak ortak konumuz yok fazlasıyla kültür farkımız var.... zaten eltimle birşey konuşmaya kalk önceden kendi ailesinin memleketini anlatırdı sen birşey de benim annemdede öyle benim kardeşimdede öyle.... şimrdi ise ankarada oturuyorlar birkaç senedir şimdide ankara birşey gör tv dede olsa aaa o ankarada bu kadar orda şöyle var burda böyle var.... akşam yemekte karpuz yiyoruz karpuzu bile kıyaslıyor yaaa neymiş ankaranın karpuzu daha güzelmiş..... aklınıza ne geliyorsa bu her iki lafın başı orda bu böyle şu şöyle.... bende en sonunda dedim sizin orda ankarada olanın buraya faydası yok biz buranın imkanlarında en uygununu almaya çalışıyoruz dedim ama anlayana hala devam ediyorlar...... birazdan pikniğe gidiyorlarmış toplucana iş çıkışı bende gidicekmişimmm offffff ne sıkıcı bir piknik olacak benim için.....

kızlar benim doğum tarihimde 15-20 temmuz arası.yani helinden önce.dün kesinleşti benim tarihimde....

olsun olayın başka taraflarına bak. güzel bir gün pikniğe gidebiliyorum. açık hava. bebeişim daha iyi oksijen alacak de. en önemlisi de İstanbul karpuzunun tadını çıkaropuyorumnanaktan

kızlar benim doğum tarihimde 15-20 temmuz arası.yani helinden önce.dün kesinleşti benim tarihimde....

selam kayra.seninle SAT larımız aynıydı snırım başta bi konuşmuştuk. gerçi şu anda 2 gün önde gibisin benden ama.
Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim kolaylık versin!

gypsy 18 temmuz civarı doğum yapacak sanırım ilk gypsy olmasın???

Canım doktorlar bana 17 Temmuz diyorlar daha fazla bekleyip riski göze alamayız diyorlar, kalp açısından. Ama hayırlısıyla o haftalara ulaşabilirsek eğer ve durumumuz iyi giderse inşallah bir hafta daha bekleyebilirmiyiz diye sormayı düşünüyorum.

Yarın doktor randevumuz var belki bişeyler daha kesinleşir bilemiyorum.
İnşallah herşey yolunda gider. Dualarınızı eksik etmeyin...

olsun olayın başka taraflarına bak. güzel bir gün pikniğe gidebiliyorum. açık hava. bebeişim daha iyi oksijen alacak de. en önemlisi de İstanbul karpuzunun tadını çıkaropuyorumnanaktan

zemuszemus evet güzel bir gün kızımla gidip piknik yapacağız bütün olumsuzları görmeyeceğiz, babamız yanımızda olacak daha ne isteyimki zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…