bişi dicem ama kızmaa tamammı daha doğrusu bi rüyaaa gördüm onu annatcammm ama kızmak yokkk erken doğum muahbbetine kızıyon o açıdan sössss ver kızmıcana anlatim sositosositoBi keremm.. yerim ben senii :))) İki kerem de, ben de zorunlu sezeryan olacagım halde hıssedıyorum ve de hıssetmek ıstıyorum ki 39. haftam da doguracagım :))
ELTA, EVRİŞ ve KAYRA,
Teşekkür ederim güzel anneler.
Bu topik sayesinde Allah'a şükür iyi kötü hrşeyimizi paylaştık, moral bulduk sayenizde.
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
EVRİŞ,
Helin hangi hastanede doğum yapacakmış görüşürsen sorar mısın, hangisine karar vermiş merak ettim canım.
[B .!.:gypsyesra[/B]
vallaaa deeee ciddimisin şekerimmm
ama biz bunları 5 ay önce konuşmuştuk zatiii sevgili bilinçli annemizz delikafadulden
Allah Allaahhh.
Garipsiniz vallahi.
İnsan her yazacağı şeyi bilmem kaç bininci sayfada yazılmıştı diye kontrol mü edecek yani.
Kaldı ki ben burada çok daha basit şeylerin bile onlarca kez yazıldığa şahit oldum ama bu beni hiç rahatsız etmedi.
dün gece bi rüyaaaa gördüm bennnn
kimiii
tabiki evrişimiiiii
şincik burda yazışıyoruz felan diyoruzki işte bizim doğum haberlerini evrim ilan edicek burda vs şeklindeee sonra sen yazıoysunki yarın kontrolüm varr işte hepimiz güzel dilekler sunuyoruz falan neyse ertesi gün oluyo senden ses yok iki gün geçiyo topikte yoksunn sonra bana bi mesaj geliyo (taze felan dururkene bana haber veriyosun opuyorumnanaktan mesaj şöyle kuzeyimiz geldi hepimizin gözü aydın oğlum çok sağlıklı kilo vs ayrıntıları topikte konuşuruz)
tabiii ben bunu nahhh kocaman harflerle topikte ilan ediyorummm ama hepimiz şoktayız yani en çok sen kızıyokene erken doğum muahbbetine ilk sen doğuruyosun felan
acayip bi rüyaydı hayır olsun helininki ilan edince anlatayım dedim bendee istermisin ilk sen doğurrr şimdi furacak benüüüü :tomato::hooray:
bu arada yazdm ben sen kızmıcam diyene kadar delikafadulden
didooooo
o kadar kaburga sesi dinliyorum ama gelmiyo bana ses acaba bende işitme bozukluğu var ondanmıkineeee delikafadulden
didodan başka kaburga sesi duyan varmı arkadaşlarrr naniknanik
[B .!.:gypsyesra[/B]
vallaaa deeee ciddimisin şekerimmm
ama biz bunları 5 ay önce konuşmuştuk zatiii sevgili bilinçli annemizz delikafadulden
Allah Allaahhh.
Garipsiniz vallahi.
İnsan her yazacağı şeyi bilmem kaç bininci sayfada yazılmıştı diye kontrol mü edecek yani.
Kaldı ki ben burada çok daha basit şeylerin bile onlarca kez yazıldığa şahit oldum ama bu beni hiç rahatsız etmedi.
Elta.. senın herseyin alasını bildiğini hepimiz biliyoruz,en azından cok kısacık bir surede öğrendik hepimiz; "üslup" nedir eminim onu da bilirsin.. bak burada kımlere neler yazılır ama ınsanlar rahatsız olmaz.. bazen hiç bilinmeyen bir sey bile oyle bir üslup la yazılır ki ınsanın gözüne batar, hoşuna gitmez.. buradaki bir sürü kadının garip olması nacizane mümkün değil.. demek ki diğer şık da bir sorun.. üslup Elta.. üslup!! akıl verir gibi değil, bildiğini nacizane paylasır gibi..
:roflol:Bi o kalmıstı zaten.. kendınızı dogurtamadınız bana sardınız.. bıktım lan sızlerden.. cekın gobegımden elınzıı beaaa... baska ruyalar gorsenıze.. hem sordunus mu bana gel şu rolde oynayalım aksam senınle dıee.. gıdın ısınıze beaa.. kırıklar... dübükler... fıktım sisdennnnnn... dogurmuycam len.. tutcam içimde askere gıdene kadar.. ahan da ınat değil mi?? kötükedihüso:umursamaz: lmaz:..
söylenicek başka söz yok.....Elta.. senın herseyin alasını bildiğini hepimiz biliyoruz,en azından cok kısacık bir surede öğrendik hepimiz; "üslup" nedir eminim onu da bilirsin.. bak burada kımlere neler yazılır ama ınsanlar rahatsız olmaz.. bazen hiç bilinmeyen bir sey bile oyle bir üslup la yazılır ki ınsanın gözüne batar, hoşuna gitmez.. buradaki bir sürü kadının garip olması nacizane mümkün değil.. demek ki diğer şık da bir sorun.. üslup Elta.. üslup!! akıl verir gibi değil, bildiğini nacizane paylasır gibi..
hemen liste veriyorum doğurma sırası listesi delikafadulden
1.şebnem
2.kayra
3.helin
4.derya
5.bennn
araya bide gizzeyi sokarız sanırımm bu arada nerelerde gizze kızlar farkındamısnz yok kaç gündür??izne çıktımı
nazanda 7. felan olur diye düşünüyorummmü
nasıl liste amaaa delikafadulden
Furuko nerede... yavas yavas o güzel dogum şablonunu doldurmaya baslasın bence.. hazırlasın derim.. 17-18 temmuz tarıhlı olanlar var.. aman unutmayalım arkadaslarımızın onemlı anlarını.. Furuko yu goren soylesın yavrular..
Elta.. senın herseyin alasını bildiğini hepimiz biliyoruz,en azından cok kısacık bir surede öğrendik hepimiz; "üslup" nedir eminim onu da bilirsin.. bak burada kımlere neler yazılır ama ınsanlar rahatsız olmaz.. bazen hiç bilinmeyen bir sey bile oyle bir üslup la yazılır ki ınsanın gözüne batar, hoşuna gitmez.. buradaki bir sürü kadının garip olması nacizane mümkün değil.. demek ki diğer şık da bir sorun.. üslup Elta.. üslup!! akıl verir gibi değil, bildiğini nacizane paylasır gibi..
Ben üslup sorunum olduğunu düşünmüyorum.
Birkaç konuda bildiklerimi yazdım sadece. Buradaki pek çok insanın da yazdığı şekilde üstelik.
Birkaçtır yazdıklarıma biliyoruz biliyoruz diye cevap vermeler falan çok çirkindi. Bence yazdığım mesajları ve kendi cevaplarını bir kez daha oku.
Abuk subuk argo kelimeler kullanmadığım için sana yabancı gelmiş olabilir tarzım.
Bu gibi sinir bozucu muhabbetlere girmek istemediğim için topiğe girmeyi düşünmüyorum artık.
Zahmet edip mesajıma cevap ta yazma, okumayacağım çünkü.
Herkese sağlıkla bebeklerine kavuşmasını dilerim...
kıvırma esra sen benden öncesin.18 temmuzsun sen.gel buralara...ben ta 20 temmuz.anam 19 gün var daha.ağrılarım coştu belim kasıklarım.yürüyemiyorum.tosun gibiyim.yağlasan güreşçi olcam...37.haftaya kadar sıksın bebişim dişini gerisi boş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?