2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Furuko nerede... yavas yavas o güzel dogum şablonunu doldurmaya baslasın bence.. hazırlasın derim.. 17-18 temmuz tarıhlı olanlar var.. aman unutmayalım arkadaslarımızın onemlı anlarını.. Furuko yu goren soylesın yavrular..

hemen liste veriyorum doğurma sırası listesi delikafadulden
1.şebnem
2.kayra
3.helin
4.derya
5.bennn

araya bide gizzeyi sokarız sanırımm bu arada nerelerde gizze kızlar farkındamısnz yok kaç gündür??izne çıktımı

nazanda 7. felan olur diye düşünüyorummmü
nasıl liste amaaa delikafadulden

Bi keremm.. yerim ben senii :))) İki kerem de, ben de zorunlu sezeryan olacagım halde hıssedıyorum ve de hıssetmek ıstıyorum ki 39. haftam da doguracagım :))
bişi dicem ama kızmaa tamammı daha doğrusu bi rüyaaa gördüm onu annatcammm ama kızmak yokkk erken doğum muahbbetine kızıyon o açıdan sössss ver kızmıcana anlatim sositososito

dün gece bi rüyaaaa gördüm bennnn
kimiii
tabiki evrişimiiiii
şincik burda yazışıyoruz felan diyoruzki işte bizim doğum haberlerini evrim ilan edicek burda vs şeklindeee sonra sen yazıoysunki yarın kontrolüm varr işte hepimiz güzel dilekler sunuyoruz falan neyse ertesi gün oluyo senden ses yok iki gün geçiyo topikte yoksunn sonra bana bi mesaj geliyo (taze felan dururkene bana haber veriyosun opuyorumnanaktan mesaj şöyle kuzeyimiz geldi hepimizin gözü aydın oğlum çok sağlıklı kilo vs ayrıntıları topikte konuşuruz)
tabiii ben bunu nahhh kocaman harflerle topikte ilan ediyorummm ama hepimiz şoktayız yani en çok sen kızıyokene erken doğum muahbbetine ilk sen doğuruyosun felan
acayip bi rüyaydı hayır olsun helininki ilan edince anlatayım dedim bendee istermisin ilk sen doğurrr şimdi furacak benüüüü :tomato::hooray:

Yafrum.. o kadarını bılemıyorum acıkcası.. baan mesaj yoluyla ulasıyor Helın.. konusursam sorarım..

didooooo
o kadar kaburga sesi dinliyorum ama gelmiyo bana ses acaba bende işitme bozukluğu var ondanmıkineeee delikafadulden
didodan başka kaburga sesi duyan varmı arkadaşlarrr naniknanik

Bi o kalmıstı zaten.. kendınızı dogurtamadınız bana sardınız.. bıktım lan sızlerden.. cekın gobegımden elınzıı beaaa... baska ruyalar gorsenıze.. hem sordunus mu bana gel şu rolde oynayalım aksam senınle dıee.. gıdın ısınıze beaa.. kırıklar... dübükler... fıktım sisdennnnnn... dogurmuycam len.. tutcam içimde askere gıdene kadar.. ahan da ınat değil mi?? kötükedihüso :umursamaz: lmaz:

bu arada yazdm ben sen kızmıcam diyene kadar delikafadulden

Aman bekleme zatenn.. tek gözlü kurabiye canavarı seni..

didooooo
o kadar kaburga sesi dinliyorum ama gelmiyo bana ses acaba bende işitme bozukluğu var ondanmıkineeee delikafadulden
didodan başka kaburga sesi duyan varmı arkadaşlarrr naniknanik

Kırıcamm ben sisin kaburgalarınısı.. o zaman duyarsınız.. as kaldı..

sakaleyn derya nerdesin yahu?daha çanta hazırlayacağım.seni bekliyorum şeker....

:roflol:

ya esra valla ben konyaya gidip gün alıncaya kadar 2.olmayı reddediyorum.banane...ben liste vereyim canım;
1.şebnem
2.sen
3.helin
4.derya
5.ben
6.nazan
7.gizze

kıvırma esra sen benden öncesin.18 temmuzsun sen.gel buralara...ben ta 20 temmuz.anam 19 gün var daha.ağrılarım coştu belim kasıklarım.yürüyemiyorum.tosun gibiyim.yağlasan güreşçi olcam...37.haftaya kadar sıksın bebişim dişini gerisi boş...

ne güzel olacak değilmi?ay valla harika ya bir sayfayı açacağızki pıtır pıtır sağlıcakla gelmiş nazar boncuklarımız...allahım zamanında sağlıkla göndersin inşallah...

Son düzenleme:

Demek taaa 20 temmuz haa.. sen cok yaşa e mi?? kaydirigubbakcemile3

Aldım mesajını.. korkmayasın, Allah yardımcın olsun Kayram.. adın gıbı guzel bir evlat doguracaksın, zamanında,yerinde.. inan buna arkadasım.. dualarımız elbette ki seninle.. bunu yazmana bıle gerek yok.. ben ınanıyorum sana.. evladın da annesını bekleyecek. Guzel mesajlarını gondereceksın bana.. ınancını yıtırmeyesın hıc bır zaman.. bak hepımızde sancılar arttı.. hızlandı.. hayırlısı..

Bazen insanlara, hayatta verebılecegınız en guzel cevap susmak.. ve de gormemezlıkten gelmektır.. o kadar manasız ve de kıymetsızdır cunku yapılanlar,yaklasımlar...

Son düzenleme:
hoppala ne oluyoruz kızlar ya...sinir hormonlarınızmı tavan yaptı?stres yasak.lütfen ya.gerilmeyelim...isteyen girmez zorlama yok...boşverin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…