2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

valla dilimden anlıyorsun evrimcim.ne diyeyim rabbim seninle ve kuzeyinle olsun....

hoppala ne oluyoruz kızlar ya...sinir hormonlarınızmı tavan yaptı?stres yasak.lütfen ya.gerilmeyelim...isteyen girmez zorlama yok...boşverin...

Ne munasebet.. kımse kımseyı burada geremez de üzemez de.. medeni insanlar gibi dert anlattık.. anlayan anlar uyum saglar, anlamayan da ıstedıgını yapar... kımse kımseye sunu yap bunu yap deme hakkına sahıp degıldır burada.. sen merak etme.. sinir mi?? o da kimmiş??? kaydirigubbakcemile3

Bazen insanlara, hayatta verebılecegınız en guzel cevap susmak.. ve de gormemezlıkten gelmektır.. o kadar manasız ve de kıymetsızdır cunku yapılanlar,yaklasımlar...

nütfennn nütfennn zahmet edipp cvp yazmaa bakkk okumayacım cevabınııı lülülülülülü

Bi keremm.. yerim ben senii :))) İki kerem de, ben de zorunlu sezeryan olacagım halde hıssedıyorum ve de hıssetmek ıstıyorum ki 39. haftam da doguracagım :))
bikerem ye sen beni bende soraa kuzeyiiiiii cokacimcoook yalnız hisslerın cok kuvvetıymıs anacım maşşalahın var.aa yoksa 39.hafta senın sezeryan tarıhınmııı kaydirigubbakcemile3 ayy hayırlısıyla saglıkla doguralımmm ama esra gibi önce senı dogurtmayalım. kaydirigubbakcemile3

ayyhhhhhhhh cok heycanlıı coookkkk.evet furkooo hazıret listeyi hazırrrrr..temmuzun 15inden itibaren agustos kuzucukları sıraya giriyo baksanaaasositososito

ya esra valla ben konyaya gidip gün alıncaya kadar 2.olmayı reddediyorum.banane...ben liste vereyim canım;
1.şebnem
2.sen
3.helin
4.derya
5.ben
6.nazan
7.gizze

hııı oldu beni ikinci doğurtacak hatunnn
o benim sezeryan tarihimmm bebişşş ben bağırarak doğurmak istiyorumm illaaa bu yüzden 25 ini bulucazz inşallah
tabi oğlum tosundan dana kıvamına gelmemiş olursaaa

hoppalaaa ne oldikineee evrişim? neyseee bencede sinir mii oda neee,bizim topiğe uzun zamandır ugramamıstı.ugratan olursada tıpış tıpış gider :gitme:

Ya var ya sen bole yazdıkca basımdan asagı kaynar sular ınıyor vallahı heyecandan..
Evet benım aldıgım sezeryan tarıhı 39. hafta kuzu.. doktorun da dedıgı.. ne kadar senınle olursa o kadar ıydır dedı.. dedımm arzu ettıgı kadar emrındeyım sıpanın :)))

canım hiç kıçını yeree vurma.yahyacım aslanlar gibi olacak ve sende sezoş olacaksın.oldu sen bağıracan diye kuzu içerde yemesin.yiyecek büyüyecek normal çıkmayacak işte.ohhhhhhhhhhhhhh olsun...

canım hiç kıçını yeree vurma.yahyacım aslanlar gibi olacak ve sende sezoş olacaksın.oldu sen bağıracan diye kuzu içerde yemesin.yiyecek büyüyecek normal çıkmayacak işte.ohhhhhhhhhhhhhh olsun...

kaydirigubbakcemile3 Kayra dogurtacak seni.. hade basarılar..

hoppalaaa ne oldikineee evrişim? neyseee bencede sinir mii oda neee,bizim topiğe uzun zamandır ugramamıstı.ugratan olursada tıpış tıpış gider :gitme:

öylede oldu zatiii vereliniortak

bu arada noldu bebek şekerii hee ne durumdasınız ben dün son malzemeleride aldım
ayyy ne aldım biliyomusun miniş
küçük bi beşikk mami onu maviye boyuyacak bendeee süslücem yapacağım bebek şekerlerini içine koyucammm şekerler yastık şeklinde olacağı için tam beşiklik oldu
beşiği 5 tlye aldım süslemelerde 5 tlye gelmedi bilemm totalde 10 tl
dün eminönünde sordum 25-30 tl arasııı süslü beşikkk haftasonuna bitmiş olurr koyucam fotolarıııı :lepi:

delikafadulden ayy bende öle beşiğe koymak istiyodum ama bebegımın şekerlerini :sinifsinif: gıcık esra herseyı bul zaten istanbuldaaaa :umursamaz:

bende cumaya kadar siparişleri vericem.yetiştiremıycek gibi olursam yapıcak cok kişi var oyüzden hiç kasmıyorum kendımı zemuszemus kuzenin annem yengem merakla şipariş etmemı beklıyolar sağolsunlar.

kuzu sen şimdi o yastıklarımı yapcan,bitane örnek yapmıstın devamı geldımı onun yoksa yapılmayımı beklıyorCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…