Demek taaa 20 temmuz haa.. sen cok yaşa e mi?? kaydirigubbakcemile3
Aldım mesajını.. korkmayasın, Allah yardımcın olsun Kayram.. adın gıbı guzel bir evlat doguracaksın, zamanında,yerinde.. inan buna arkadasım.. dualarımız elbette ki seninle.. bunu yazmana bıle gerek yok.. ben ınanıyorum sana.. evladın da annesını bekleyecek. Guzel mesajlarını gondereceksın bana.. ınancını yıtırmeyesın hıc bır zaman.. bak hepımızde sancılar arttı.. hızlandı.. hayırlısı..
Ben üslup sorunum olduğunu düşünmüyorum.
Birkaç konuda bildiklerimi yazdım sadece. Buradaki pek çok insanın da yazdığı şekilde üstelik.
Birkaçtır yazdıklarıma biliyoruz biliyoruz diye cevap vermeler falan çok çirkindi. Bence yazdığım mesajları ve kendi cevaplarını bir kez daha oku.
Abuk subuk argo kelimeler kullanmadığım için sana yabancı gelmiş olabilir tarzım.
Bu gibi sinir bozucu muhabbetlere girmek istemediğim için topiğe girmeyi düşünmüyorum artık.
Zahmet edip mesajıma cevap ta yazma, okumayacağım çünkü.
Herkese sağlıkla bebeklerine kavuşmasını dilerim...
:gitme: :gitme: :gitme:
hoppala ne oluyoruz kızlar ya...sinir hormonlarınızmı tavan yaptı?stres yasak.lütfen ya.gerilmeyelim...isteyen girmez zorlama yok...boşverin...
Bazen insanlara, hayatta verebılecegınız en guzel cevap susmak.. ve de gormemezlıkten gelmektır.. o kadar manasız ve de kıymetsızdır cunku yapılanlar,yaklasımlar...
bikerem ye sen beni bende soraa kuzeyiiiiii cokacimcoook yalnız hisslerın cok kuvvetıymıs anacım maşşalahın var.aa yoksa 39.hafta senın sezeryan tarıhınmııı kaydirigubbakcemile3 ayy hayırlısıyla saglıkla doguralımmm ama esra gibi önce senı dogurtmayalım. kaydirigubbakcemile3Bi keremm.. yerim ben senii :))) İki kerem de, ben de zorunlu sezeryan olacagım halde hıssedıyorum ve de hıssetmek ıstıyorum ki 39. haftam da doguracagım :))
Furuko nerede... yavas yavas o güzel dogum şablonunu doldurmaya baslasın bence.. hazırlasın derim.. 17-18 temmuz tarıhlı olanlar var.. aman unutmayalım arkadaslarımızın onemlı anlarını.. Furuko yu goren soylesın yavrular..
valla dilimden anlıyorsun evrimcim.ne diyeyim rabbim seninle ve kuzeyinle olsun....
ya esra valla ben konyaya gidip gün alıncaya kadar 2.olmayı reddediyorum.banane...ben liste vereyim canım;
1.şebnem
2.sen
3.helin
4.derya
5.ben
6.nazan
7.gizze
Ne munasebet.. kımse kımseyı burada geremez de üzemez de.. medeni insanlar gibi dert anlattık.. anlayan anlar uyum saglar, anlamayan da ıstedıgını yapar... kımse kımseye sunu yap bunu yap deme hakkına sahıp degıldır burada.. sen merak etme.. sinir mi?? o da kimmiş??? kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanallah allah esra varya....cadı ya...
aminnn canım inşallahhCümlemize.. hepimizle.. olsun. tüm evlatlarımızı-annelerimizi korusun.. as kaldı be Kayra... güzel günler cok yakın..
bikerem ye sen beni bende soraa kuzeyiiiiii cokacimcoook yalnız hisslerın cok kuvvetıymıs anacım maşşalahın var.aa yoksa 39.hafta senın sezeryan tarıhınmııı kaydirigubbakcemile3 ayy hayırlısıyla saglıkla doguralımmm ama esra gibi önce senı dogurtmayalım. kaydirigubbakcemile3
ayyhhhhhhhh cok heycanlıı coookkkk.evet furkooo hazıret listeyi hazırrrrr..temmuzun 15inden itibaren agustos kuzucukları sıraya giriyo baksanaaasositososito
hııı oldu beni ikinci doğurtacak hatunnn
o benim sezeryan tarihimmm bebişşş ben bağırarak doğurmak istiyorumm illaaa bu yüzden 25 ini bulucazz inşallah
tabi oğlum tosundan dana kıvamına gelmemiş olursaaa
hoppalaaa ne oldikineee evrişim? neyseee bencede sinir mii oda neee,bizim topiğe uzun zamandır ugramamıstı.ugratan olursada tıpış tıpış gider :gitme:
canım hiç kıçını yeree vurma.yahyacım aslanlar gibi olacak ve sende sezoş olacaksın.oldu sen bağıracan diye kuzu içerde yemesin.yiyecek büyüyecek normal çıkmayacak işte.ohhhhhhhhhhhhhh olsun...
hoppalaaa ne oldikineee evrişim? neyseee bencede sinir mii oda neee,bizim topiğe uzun zamandır ugramamıstı.ugratan olursada tıpış tıpış gider :gitme:
hııı oldu beni ikinci doğurtacak hatunnn
o benim sezeryan tarihimmm bebişşş ben bağırarak doğurmak istiyorumm illaaa bu yüzden 25 ini bulucazz inşallah
tabi oğlum tosundan dana kıvamına gelmemiş olursaaa
Cümlemize.. hepimizle.. olsun. tüm evlatlarımızı-annelerimizi korusun.. as kaldı be Kayra... güzel günler cok yakın..
SELAMMM
tatil resimlerini yukledim kisisel albumumde bakmak istersenizz linki asagıda
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=9416
öylede oldu zatiii vereliniortak
bu arada noldu bebek şekerii hee ne durumdasınız ben dün son malzemeleride aldım
ayyy ne aldım biliyomusun miniş
küçük bi beşikk mami onu maviye boyuyacak bendeee süslücem yapacağım bebek şekerlerini içine koyucammm şekerler yastık şeklinde olacağı için tam beşiklik oldu
beşiği 5 tlye aldım süslemelerde 5 tlye gelmedi bilemm totalde 10 tl
dün eminönünde sordum 25-30 tl arasııı süslü beşikkk haftasonuna bitmiş olurr koyucam fotolarıııı :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?