2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esracım tatilin cok güzel gecmıs anlasılan.resımlerde nedense biraz göbek var gıbı cıkmıs,gaz yapan bişi mi, yedın hamile gibinnn duruyon aynı :lepi:

ayyy bebkımın ilk makınası bıttı.oo mis kokulu kıyafetlerını asmaya geldı sıraaaaaaa.ben azcuk kacıyım asıp gelıyım o miniş miniş cicilerını

canım hiç kıçını yeree vurma.yahyacım aslanlar gibi olacak ve sende sezoş olacaksın.oldu sen bağıracan diye kuzu içerde yemesin.yiyecek büyüyecek normal çıkmayacak işte.ohhhhhhhhhhhhhh olsun...
:1shok: haftaya gidim ahanda sana msj atcam dicemkii benim çatı pek bi genişşş Yahyamında kafası kolayca çıkıverecekmişşş diyeee opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 Kayra dogurtacak seni.. hade basarılar..
vallahi gider ayak beni doğurtup gidicek zemuszemus

O fotoları sabırsızlıkla beklıyorumm ben...

SELAMMM

tatil resimlerini yukledim kisisel albumumde bakmak istersenizz linki asagıda

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=9416

Ne saman donuyorsun sen eve.. dondun mu yoksa..kazasız belasız bı eve donsen be Esra..

ayyy bebkımın ilk makınası bıttı.oo mis kokulu kıyafetlerını asmaya geldı sıraaaaaaa.ben azcuk kacıyım asıp gelıyım o miniş miniş cicilerını

Ütülerken ki goruslerını daha cok merak edıyorum ben.. :)))

oo minnoslar ben eve gelene kadar kaynatmissiniz yine...

yaa evris sen hala beni ruyanda nasil gordun anlatmadin??

delikafadulden ayy bende öle beşiğe koymak istiyodum ama bebegımın şekerlerini :sinifsinif: gıcık esra herseyı bul zaten istanbuldaaaa :umursamaz:
miniğim yollim sana hemen ne varkine atla deve diil beşik altı üstüü he kuzuuu??
Ne saman donuyorsun sen eve.. dondun mu yoksa..kazasız belasız bı eve donsen be Esra..
)))
dönmüşş dönmüş balkonda oturuyorum dedi msnden yazışmıştıkk

ayy kızlar akşam ne yemek yapıcam diye düşünüp dururkene kapı çaldıı ufak görümcem geldiii
dediki akşam yemek yapmadıysan annem diyoki ben tavuk yapıcam bize çıksınlarr
ayy dedim Allahım bugünleridemi görücektimm ben şok şok şok 9 ayımdayım bana kıyak geçmeye kararn verdi heralde kaynanacağızım tmm dedim
akşamda mamiyle carrefoura çıkıcaktık alışverişe aylık rutin eksiklerr dedimm kalsın carrefourr akşama yemeğe çağırıldıkk oda şaşırdı tmm dedi
ne komik dimi nelere seviniyozz ohh yemek yapma derdi yok bulaşık derdi yokkk
insan hamileyken en çok hazır yemeğe seviniyo sanırımmm zemuszemus

miniğim yollim sana hemen ne varkine atla deve diil beşik altı üstüü he kuzuuu??

cok saol canım valla yollamıs kadar oldun.biz sepet süsliycez annemle teşekkür ederim esracım

ee hala demedın bişi,sen o örnek tyastıkların devamınımı yapıcan yoksam başka bişimi yapıcan

ben biliyom cok zevkli bişi minicik şeylerı ütülemek kafamçokkarıştı ama işte sıcak var ya birassscıııkk oyüssden belkimm birascık darlanabılırım okadarcık yanee

Ya var ya Ozy ıle bız yardımlasarak yapmıstık.. baslarda olay cok sırındı.. sonra o kucuk seylerı ütülemek degısık bir boyuta gırdi.. kı dusun bundan 2 ay once :)))

oo minnoslar ben eve gelene kadar kaynatmissiniz yine...

yaa evris sen hala beni ruyanda nasil gordun anlatmadin??

ya net hatırlamıyorum ama.. dolu dolu 2 gundur bırlıkteyıs.. orası kesın.. ole sıkıcı, üzücü bişiler degıldı.. herhalde sıkıntılı ıdın ya.. aklımda sendeydı, bilinçaltı ıste :))

dönmüşş dönmüş balkonda oturuyorum dedi msnden yazışmıştıkk

50 tane yorum yaptık.. onları okumakla mesguldur sımdı :)))

Kayınvalıden mı.. tavuk mu?? yemesen mi ki acaba :)) gel sen yeme beaa.. :)))

Şaka şaka.. ınsanlar hep kotu olacak degıl ya.. saolsunlar, ıyı olmus bak.. senın gıbı bı ınsana zaten ne kadar karsı konulabılır ki.. bı yere kadar halıyle..

cok saol canım valla yollamıs kadar oldun.biz sepet süsliycez annemle teşekkür ederim esracım

ee hala demedın bişi,sen o örnek tyastıkların devamınımı yapıcan yoksam başka bişimi yapıcan
ne demek canım yaa herşey kuzularımız içinn
hee eve o yastıklardan ama boylarını daha küçük tuttuk yastıkları yaptık süslemesi kaldı annem kenarlarnı çekti ben elyafladımm o kadar zevkliki anlatamamm zaten bu yastık işine takmıştım iğnelik olarak kullanır alan kenarlarına organze kurdela geçiricem ortasınada tüy ve minik emzik aldımm bide badem şekeri alıp tülle kaplıcam bakalım nası bişi çıkıcak ortaya terasa atıyorum minderleri yayılıp yapıyorum orda bu yüzden hep anamlara gidiyorum aslında son günler orda kalmayı bile planlıyorum hastanede oraya yakın diye bakalımm..
50 tane yorum yaptık.. onları okumakla mesguldur sımdı :)))
bencede

ay evet sağolsunnn Allah razı olsunnn
başka yemeğe çağrmak isteyen olursa tüm davetlere açığım bol bol dua eder öperimmm
tavuğuda severim kaynanayıda
:roflol:

ne guzel iste, ama ana bisi diyimmi 1-2 aydir benim kaynanada bana mesajlar tibeti surekli arayip beni sormalar, dedim kafamiza tas yagacak, yavrucumlar falan, ee be kadin hep boyle ol canimi ye..ne gerek var tatsizliga gercia dedim ya bunlar bi tuhaf biri duzeliyo digeri basliyor..

bugun yemekten bende yirtim, sagolsun kocacim ben gelince yaparim sen yat dinlen dedi, zira ayaklarim fil ayagina dondu yine ustune basamiyorumm..

kızlar son ay iştah kesilirmiş bide kilo alımı durumuş vs derler ya
bana bişiler oldu gece kalkıyorumm midem kazınıyo resmen hep açım mesela saat altıda yemek yedim koca bi tabak saat 5 te meyve yedim koca bi tabak şu anda açlık hissediyorum normalmi acaba bu durum
tamam öncedende yiyodummm ama şu anda midem kazınıyo hani oruçlu olursun belli bisaatte acaayip açlık hissi olur öyle oldumm
günüm ilerledikçe bu durum arttı nasıl iştir bu yaa nasıl doyucam bennn -tatlicadiarzu-
bu sıcaklarda millet yemek yiymez beni etkilemiyooo hava şartlarıı pöfff

yok şimdilik benim görümcede normal seyrinde gidiyooo bakalımm aman böyle gitsn son zamanlarım heçç gerilmeye niyetim yokkk

evet esra bizdeler hasret giderme işini bitirdik bizzzz ara ara takılıp sizi takip etmeye calışıyorummm ama dün gece accaip sancılanım aman doğurcammı yoksa dedim korktum valla yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…