:1shok: haftaya gidim ahanda sana msj atcam dicemkii benim çatı pek bi genişşş Yahyamında kafası kolayca çıkıverecekmişşş diyeee opuyorumnanaktancanım hiç kıçını yeree vurma.yahyacım aslanlar gibi olacak ve sende sezoş olacaksın.oldu sen bağıracan diye kuzu içerde yemesin.yiyecek büyüyecek normal çıkmayacak işte.ohhhhhhhhhhhhhh olsun...
vallahi gider ayak beni doğurtup gidicek zemuszemuskaydirigubbakcemile3 Kayra dogurtacak seni.. hade basarılar..
öylede oldu zatiii vereliniortak
bu arada noldu bebek şekerii hee ne durumdasınız ben dün son malzemeleride aldım
ayyy ne aldım biliyomusun miniş
küçük bi beşikk mami onu maviye boyuyacak bendeee süslücem yapacağım bebek şekerlerini içine koyucammm şekerler yastık şeklinde olacağı için tam beşiklik oldu
beşiği 5 tlye aldım süslemelerde 5 tlye gelmedi bilemm totalde 10 tl
dün eminönünde sordum 25-30 tl arasııı süslü beşikkk haftasonuna bitmiş olurr koyucam fotolarıııı :lepi:
SELAMMM
tatil resimlerini yukledim kisisel albumumde bakmak istersenizz linki asagıda
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=9416
ayyy bebkımın ilk makınası bıttı.oo mis kokulu kıyafetlerını asmaya geldı sıraaaaaaa.ben azcuk kacıyım asıp gelıyım o miniş miniş cicilerını
Ütülerken ki goruslerını daha cok merak edıyorum ben.. :)))
miniğim yollim sana hemen ne varkine atla deve diil beşik altı üstüü he kuzuuu??delikafadulden ayy bende öle beşiğe koymak istiyodum ama bebegımın şekerlerini :sinifsinif: gıcık esra herseyı bul zaten istanbuldaaaa :umursamaz:
dönmüşş dönmüş balkonda oturuyorum dedi msnden yazışmıştıkkNe saman donuyorsun sen eve.. dondun mu yoksa..kazasız belasız bı eve donsen be Esra..
)))
miniğim yollim sana hemen ne varkine atla deve diil beşik altı üstüü he kuzuuu??
ben biliyom cok zevkli bişi minicik şeylerı ütülemek kafamçokkarıştı ama işte sıcak var ya birassscıııkk oyüssden belkimm birascık darlanabılırım okadarcık yanee
oo minnoslar ben eve gelene kadar kaynatmissiniz yine...
yaa evris sen hala beni ruyanda nasil gordun anlatmadin??
miniğim yollim sana hemen ne varkine atla deve diil beşik altı üstüü he kuzuuu??
dönmüşş dönmüş balkonda oturuyorum dedi msnden yazışmıştıkk
ayy kızlar akşam ne yemek yapıcam diye düşünüp dururkene kapı çaldıı ufak görümcem geldiii
dediki akşam yemek yapmadıysan annem diyoki ben tavuk yapıcam bize çıksınlarr
ayy dedim Allahım bugünleridemi görücektimm ben şok şok şok 9 ayımdayım bana kıyak geçmeye kararn verdi heralde kaynanacağızım tmm dedim
akşamda mamiyle carrefoura çıkıcaktık alışverişe aylık rutin eksiklerr dedimm kalsın carrefourr akşama yemeğe çağırıldıkk oda şaşırdı tmm dedi
ne komik dimi nelere seviniyozz ohh yemek yapma derdi yok bulaşık derdi yokkk
insan hamileyken en çok hazır yemeğe seviniyo sanırımmm zemuszemus
ne demek canım yaa herşey kuzularımız içinncok saol canım valla yollamıs kadar oldun.biz sepet süsliycez annemle teşekkür ederim esracım
ee hala demedın bişi,sen o örnek tyastıkların devamınımı yapıcan yoksam başka bişimi yapıcan
bencede50 tane yorum yaptık.. onları okumakla mesguldur sımdı :)))
slmmmm
Kayınvalıden mı.. tavuk mu?? yemesen mi ki acaba :)) gel sen yeme beaa.. :)))
Şaka şaka.. ınsanlar hep kotu olacak degıl ya.. saolsunlar, ıyı olmus bak.. senın gıbı bı ınsana zaten ne kadar karsı konulabılır ki.. bı yere kadar halıyle..
ayy kızlar akşam ne yemek yapıcam diye düşünüp dururkene kapı çaldıı ufak görümcem geldiii
dediki akşam yemek yapmadıysan annem diyoki ben tavuk yapıcam bize çıksınlarr
ayy dedim Allahım bugünleridemi görücektimm ben şok şok şok 9 ayımdayım bana kıyak geçmeye kararn verdi heralde kaynanacağızım tmm dedim
akşamda mamiyle carrefoura çıkıcaktık alışverişe aylık rutin eksiklerr dedimm kalsın carrefourr akşama yemeğe çağırıldıkk oda şaşırdı tmm dedi
ne komik dimi nelere seviniyozz ohh yemek yapma derdi yok bulaşık derdi yokkk
insan hamileyken en çok hazır yemeğe seviniyo sanırımmm zemuszemus
ne guzel iste, ama ana bisi diyimmi 1-2 aydir benim kaynanada bana mesajlar tibeti surekli arayip beni sormalar, dedim kafamiza tas yagacak, yavrucumlar falan, ee be kadin hep boyle ol canimi ye..ne gerek var tatsizliga gercia dedim ya bunlar bi tuhaf biri duzeliyo digeri basliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?