2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yok şimdilik benim görümcede normal seyrinde gidiyooo bakalımm aman böyle gitsn son zamanlarım heçç gerilmeye niyetim yokkk
hatta gecen anneebeni ovmus, gelinim bitane diye, hayirdir..
o istahsizlik bende basladi, pekbisey yiyesim yok,sicaklardan sanirim, varsa yoksa meyve...
evet esra bizdeler hasret giderme işini bitirdik bizzzz ara ara takılıp sizi takip etmeye calışıyorummm ama dün gece accaip sancılanım aman doğurcammı yoksa dedim korktum valla yaaa

aman kuzu dikat et ya, ne sancisi, neden ki??

kaydirigubbakcemile3 senın işin de zor be annemm :))

İyi de yafrum, sen Esra sın.. elbettte ki dıger hamılelerden bır farkın olacak.. ayrıcalık gostereceksın.. bız sana alıstık, sen hala kendıne bi garıp davranıyorsun :)))))

valla bilmiyorum neden oldu belim kasıklarım adet sancısı seklinde 1-2 saat sürdü...dikkatde ediyorum
dünde komsum geldi bebek odasına bakmaya 1.5 yasında kızı var aldı kızı lap die bebeğin beşiğine koyuverdi nasıl kızdım bişeyde diyemedim sinir oldum ama

İçini falan sermiş miydin?? ne biçim insanlar var yaaa... deseydin keske.. düsüncesiz kadın!! ben sinir oldum yaf..

E tavugu da yersın sen, kaynanayı da kaydirigubbakcemile3 ondan korkuyorumm ben de ya :))
laelaelaelaelae olabilüüü neden olmasın sırnaşık şey
hatta gecen anneebeni ovmus, gelinim bitane diye, hayirdir..
o istahsizlik bende basladi, pekbisey yiyesim yok,sicaklardan sanirim, varsa yoksa meyve...??
ay şu iştahsızlık bi beni bulmadıııı
hayatımın hiçbi evresinde iştahsızlık çekemedim bennn pehhh
ablam iştah şurubu içerdi ben mal mal bakardım ona doğduğumdan beriii hep iştahlıymışımmm anamıda 3 yaşına kada sömürmüşüm kurutmuşum kadının memelerini
İyi de yafrum, sen Esra sın.. elbettte ki dıger hamılelerden bır farkın olacak.. ayrıcalık gostereceksın.. bız sana alıstık, sen hala kendıne bi garıp davranıyorsun :)))))
laelaelaelaelae ay dimee unutuyom bende bazennn
ama bu mide kazıntısı öyle böyle diil acayip bi hal aldı sositososito
diyorum ben bunlarin arasinda nasil siyirmiyorum, kesin Tibet'i cami avlusundan buldular, genetik hic bi benzerlik yok:)))
:roflol: çok güldümmm harikasın sen yaaa
manyakmıymış o karııı böyle numuneler bana denk gelse neler yaparım yaa antikaa kadın

o adet sancilari bendede var doktora sordum dun baglardan kaynaklaniyor dedi, rahim baglarindan...
keske bisey soyleseydin, ya ne dusuncesizler..

İçini falan sermiş miydin?? ne biçim insanlar var yaaa... deseydin keske.. düsüncesiz kadın!! ben sinir oldum yaf..

sorma evriş ya uyku setinide koymuştuk düşüncesizlikmi desem ne desem bilmem artık sinirime bugün tüm evi baştan aşağı temizlettim aklım uyku setine takıldı onudmı yıkasam aman yaaa ilk bebeğimiz özencimiz var ilk bizim bebeğimiz koyulucaktı içine ben de takıntılımyım yoksa

icine sinmiyorsa yika tatlim...

bi de ben görmeden büyük kız var 10 ysında bizim bebeğin şapkasını almış takmış kafasına kardeşim görmüş kızmış istikbaldeki gülen yüz yastıkları falan var onlarıda duvarlara falan atmışş ayyyyy gıcıık oldum iyiceeee bişey diyemedim die kendimede sinir oldummm klava:

yooo takıntııı diil benceee
bende ilk bebişim yatsın isterim açıkçasıııı
ne cins insanlar var yaaa
ne oldu şimdi o çocuğu yatırdıdaaa
ya hiç unutmam yeni evlendiğimde yiğenim uyuyacaktı ablamlar gelmişti bize dedi caner yatakodasında yatabilirmi yani izin istedi dedim abla tabiki be soruyosun benim yiğienim yani düşün
kaldıki bebişin yatağı bu yaaa ne münasebet yatırlıyokiii
hatta birşey serilmez bile derler bebiş doğmadan öyle duymuştum
sen narinleri felan yıkayacağın zaman o setide yıka için rahat etsin hihoyyyt

ben bi duş alıp yukarı çıkayım yavaştan vazgeçerler felannn bu fırsat kaçmazzz
ayyy ne açgözlü oldummm
delikafadulden

Yok yok takıntılı degılsın.. ama arana mesafe koy bu kadınla bence, ne üdüğü belirsiz hareket eden ınsanlardan uzak durmak gerek bence.. manyak mıdır nedır.. hıc mı dusunmuyor senın hevesını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…