fiyatı 300 ve üstüyse ayrıca yanında hediyesi yoksa fiyatta verebilirsin.bu konuda hassasım
Aman yavrum.. sen saglıkla evıne geldin ya.. cıkma.. bak oglan da senınle doya doya vakıt gecırmeyı ozlemıs.. ne Ece ne de aılen daha fasla heyecan kaldıramaz artıkın :)) kendıne dıkkat et gosunu sefeyım.
Ya Ebruska, yok artık daa neler,ne cekıyorsun yavrum, boşver.. Dıdo nun agına düştün ya.. hade hayırlısı artık..
Taze nın hormonları havada.. ıce cekılmıs durumda.. sukur sesı falan ıyı gelıyor.. sadece psıkolojık olarak bugun bole hıssedıoo..
Senin yüzünden karpuzu agzımda ıyıce öğütmüşken laptobun ekranına püskürttümm... nefret edıyorumm senden sıpa... fırın makarna conconu senii kaydirigubbakcemile3
beter ol evrim.püskürtme anlamında yaniYa Ebruska, yok artık daa neler,ne cekıyorsun yavrum, boşver.. Dıdo nun agına düştün ya.. hade hayırlısı artık..
Taze nın hormonları havada.. ıce cekılmıs durumda.. sukur sesı falan ıyı gelıyor.. sadece psıkolojık olarak bugun bole hıssedıoo..
Senin yüzünden karpuzu agzımda ıyıce öğütmüşken laptobun ekranına püskürttümm... nefret edıyorumm senden sıpa... fırın makarna conconu senii kaydirigubbakcemile3
seni seviyorum muck.duy evrim duy :lepi:üstte canım maalesef.. marka kurbanıyız biz de.. ilk çocuk hevesi de denebilir bir manada.. hediyesi de yok..
nazoo kisisel albumume foto koydumbaksana sen kesin foto koydum falan diye yazdıgım mesajı okumamıssındır :) burda yakalamısken soyleyeyim
saolsun arkadaslardan 35 adet yorum var resimlere simdi sbakacagım tek tek
fiyatı 300 ve üstüyse ayrıca yanında hediyesi yoksa fiyatta verebilirsin.bu konuda hassasım
2 parmak çıktı 4 parmağa..yandım anam..:çok üzgünüm:
iltifatlar icin tesekkur ederim, beni sizler bugunlere tasinidizzopuyorumnanaktanesrama laf yok, tombul kusum o benim...
esraaaaaa ses ver lan? tavuğu yedin tavuk oldun
hadi ya? HELİNle DERYA aynı gün mü doğuracak?
wauuuwwwww
geri sayım başladı hı? doğuran hemen foto eklesin tamam mı? hatta hastanelerin web siteleri oluyor ya onlar koyuyorlar bebişlerin fotolarını, kilosunu boyunu filan yazıyorlar , herkes hastanesinin adını versin doğuma giderken de ordan da bakarız. sonuçta kimse 3-4 günden evvel topiğe foto ekleyemez herhalde. hastaneler hemen ikinci gün koyuyorlar fotoyu.
canım bu siteye üye olurken ece düşünüyordum kızımın ismini..tuba benim ismim...eşim Berrak olsun çok istedi..Berrak koyacağız adını...sen kızına Ece koyacaksın ne güzelll...evet canım doğuma az kaldı teşekkür ederimm...ecetuba ece senin adınmı bebeginin adı mı olacakk benim kizimin adı da ece olcakta dikatimi çekti hayırlı dogumlar sana az kalmısss
ayyy sen ciddi misin kol sokma mı:roflol:çatı muaynesini anlatayım...önce malum çatala oturuyorsun...sonra doktor eline eldiveni takıyor...önce iki parmak kadar sokuyor...sonra iki parmak daha..yani toplam 4 parmak...bebeğin başını kontrol ediyor...ben kendimi kastım biraz ondan canım yandı...yoksa rahat olursanız canınız falan yanmaz....
godaklıyordur şimdi..peh tavukmuş..allah muhtaç edicek görücem..töbe töbeAllamm yaa kaydirigubbakcemile3
Ole miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... demam bilelim yerimisi yurdumusu.. bisim yerimis de tuvalet kagıdının yanıymış.. ıyı oldu ıyı :umursamaz:
Ben dedim gidip kayınvalıdenın tavugunu yeme dıe.. dinlemedi... olacagı bu dur.
Tüm o konular paylasımı yapıldı Nazanım.. Furukonun o gorev.. cok da guzel bır tablo hazırlamıs bunun ıcın.. kayınvalıdesının evındekı aglarından kurtulursa o da gelır aramısa herhal :))
canım bu siteye üye olurken ece düşünüyordum kızımın ismini..tuba benim ismim...eşim Berrak olsun çok istedi..Berrak koyacağız adını...sen kızına Ece koyacaksın ne güzelll...evet canım doğuma az kaldı teşekkür ederimm...
doğru kasmamak elde değill...benim çatı muaynemi 37+4 de yaptı canım..bazıları daha erken olabiliyor...kasmamak elde mi yahu..? şahsen ben kesin kasarım gibime geliyor.. kaçıncı haftadan itibaren başlıyorlar acep?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?