2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hadi ya? HELıNle DERYA aynı gün mü doğuracak?
wauuuwwwww
geri sayım başladı hı? doğuran hemen foto eklesin tamam mı? hatta hastanelerin web siteleri oluyor ya onlar koyuyorlar bebişlerin fotolarını, kilosunu boyunu filan yazıyorlar , herkes hastanesinin adını versin doğuma giderken de ordan da bakarız. sonuçta kimse 3-4 günden evvel topiğe foto ekleyemez herhalde. hastaneler hemen ikinci gün koyuyorlar fotoyu.

nazancımm

bu hafta bende misafir var çok yakın arkadaszımın kızı bizde oglumunda arkadası yani yarın aksam donuyorlar cuma da olabilir haftaya bir gun de olabilir nesrinde izne çikti ben hala araba kullanıyorum gun konusalım karsıyamı geçeriz gun içinde ama birsaat olmalı aksam is çikisi olmadan donmeliyizki traikte araba kullanmak çok zor oluyor bacaklarımı kavusturmakta zorlandıgım için debriyaj falan basmak zor oluyor otomatik değil bizim araba gun içinde karsıya falan geçeriz ama ne dersinnnn

bana yarın haric her gun uyarr

pazartesi sabah 11 de dr konrtrolum var pazarteside pek uygun olmaz bu nedenle ne dersinn ??

ESRAKO, senin çıyan vakana o kadar güldüm ki anlatamam. çok güzel anlatmışsın, gözümde canlandırdım berkenin yataktan fırlayışını, gülerken gözümden yaş geldi. ayıp olmuyor di mi? karamizah gibi olmuş. tekrar geçmiş olsun.

çok yorgunum muhabbette iyi ama katılamıyorum evde misafir var yarın körüşürk artıkın

nazoo kisisel albumume foto koydumbaksana sen kesin foto koydum falan diye yazdıgım mesajı okumamıssındır :) burda yakalamısken soyleyeyim
saolsun arkadaslardan 35 adet yorum var resimlere simdi sbakacagım tek tek

Gaza gelesim var galiba.. kaydirigubbakcemile3 Çektim ama.. bak söz sayfayı son katledişim olacak, bu akşamlık :kedi:

bu kadar olur ESRAKO. benim de pzts sabah 11de doktor kontrolüm var. istersen pzts öğleden sonra demstockta buluşup o civarda birerlerde bişeyler içeriz ikimiz. kızlarla da ayrıca bir plan yaparız. biz yakınız birbirimize mesafe olarak. petrik gypsy angeleyes fasulyeko ebruska ,... vs diğerleri ile haftaya birgün ayarlarız. ben zaten bu hafta müsait değilim. büyük ihtimal cuma da dahil çalışacağım.

beter ol evrim.püskürtme anlamında yani
ebruska sen bakma bu hazmsıza ekle yavrum..kendi ekledi ötüyo şimdi..hiç sevmem ben fırın makarnayı böğğğğğ
üstte canım maalesef.. marka kurbanıyız biz de.. ilk çocuk hevesi de denebilir bir manada.. hediyesi de yok..
seni seviyorum muck.duy evrim duy :lepi:
nazoo kisisel albumume foto koydumbaksana sen kesin foto koydum falan diye yazdıgım mesajı okumamıssındır :) burda yakalamısken soyleyeyim
saolsun arkadaslardan 35 adet yorum var resimlere simdi sbakacagım tek tek

fotolar şahane kaçırmayın derim.

fiyatı 300 ve üstüyse ayrıca yanında hediyesi yoksa fiyatta verebilirsin.bu konuda hassasım

Allamm yaa kaydirigubbakcemile3

2 parmak çıktı 4 parmağa..yandım anam..:çok üzgünüm:

iltifatlar icin tesekkur ederim, beni sizler bugunlere tasinidizzopuyorumnanaktanesrama laf yok, tombul kusum o benim...

Ole miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... demam bilelim yerimisi yurdumusu.. bisim yerimis de tuvalet kagıdının yanıymış.. ıyı oldu ıyı :umursamaz:

esraaaaaa ses ver lan? tavuğu yedin tavuk oldun

Ben dedim gidip kayınvalıdenın tavugunu yeme dıe.. dinlemedi... olacagı bu dur.

Tüm o konular paylasımı yapıldı Nazanım.. Furukonun o gorev.. cok da guzel bır tablo hazırlamıs bunun ıcın.. kayınvalıdesının evındekı aglarından kurtulursa o da gelır aramısa herhal :))

icim yaniyooorrrrrr, hic bisi kesmior, kedis kolidorda fayanlarin uzinde oturuyor, valla onun yanina gidip yere oturucam, yaniyorum yaa, fantezi anlatir gibi olucak ama suan sadece kolsuz tisort var ustumde, o bile falza geliyor hee..

ecetuba ece senin adınmı bebeginin adı mı olacakk benim kizimin adı da ece olcakta dikatimi çekti hayırlı dogumlar sana az kalmısss
canım bu siteye üye olurken ece düşünüyordum kızımın ismini..tuba benim ismim...eşim Berrak olsun çok istedi..Berrak koyacağız adını...sen kızına Ece koyacaksın ne güzelll...evet canım doğuma az kaldı teşekkür ederimm...

kasmamak elde mi yahu..? şahsen ben kesin kasarım gibime geliyor.. kaçıncı haftadan itibaren başlıyorlar acep?

ESRAKO, beğenmene sevindim.. teşekkür ederim canım.. Bu arada, ben de senin tatil fotolarına baktım ama şu resim ekleme sevdasına yorum yazamadım.. Bikini hoş, üstünde de çok güzel durmuş.. oooh ne güzel tatil yapmışsınız vallaaa..

Efriimm yavrumm senin yerin kalp odaciklarimin en derinliklerinde...biliyon dimi??

godaklıyordur şimdi..peh tavukmuş..allah muhtaç edicek görücem..töbe töbe

berrak da güzel isim ama.adı gibi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…