2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ebruska hani foto..evrimden krktum dime sakın..yolacam evrimi az kaldı..kıstırıp ısıracam

ebruska çok coolmuş ikisi de.takım zaten di mi? bebek de çok güzel..defnenin arkadaşı o di mi?

Nazan, ben de önümüzdeki cumaya kadar çalışıyorum. Buluşma hafta içi gündüze ayarlanırsa ben gene katılamam bacım.. Olmadı bebişlerle buluşuruz, doğum sonrası..

ebruska çok coolmuş ikisi de.takım zaten di mi? bebek de çok güzel..defnenin arkadaşı o di mi?

Sağol canım, takım arabasıyla koltuğu. Yaa, Defne'nin arkadaşını da eksik etmedik.. İnşallah kuzum da sever.. İlk başta arabanın renginde tereddüt ettik ama ellerinde tek kalmış, piyasanın altında bir fiyat verince aldık. arabası da petrol yeşili oldu..

fiyatı 300 ve üstüyse ayrıca yanında hediyesi yoksa fiyatta verebilirsin.bu konuda hassasım

kaydirigubbakcemile3

üstte canım maalesef.. marka kurbanıyız biz de.. ilk çocuk hevesi de denebilir bir manada.. hediyesi de yok..

hah dide rahat rahat uyuyacak sayende..

icim yaniyooorrrrrr, hic bisi kesmior, kedis kolidorda fayanlarin uzinde oturuyor, valla onun yanina gidip yere oturucam, yaniyorum yaa, fantezi anlatir gibi olucak ama suan sadece kolsuz tisort var ustumde, o bile falza geliyor hee..

altınıs da bişi yok mu hanfendii.:kedi:

güle kullansın ebruska.çok güzel hepsi.şanslıı bu veletler.

ulennn noluyooo iki saatte kaç sayfa ilerlemişşş puuu sizeeee zaten sabahtan beri geçmiş okucam diye dibim düştüüü

yokkk onu yazdığında daha yimemiştmm yukardayım dahaa laptopla takılıyorummm
ama çok yedim çayla hazmetmeye çalışıyorummmm okeye 4. olursun heee bende bayılrıım kumar oyunlarınaaa bi ara çevirelim bi okey delikafadulden
. baktığımız klozetlerin en iyi markasını aldık. bütün bunları birleştirmiş kafasında ve böle bir sonuca varmış "senin popon çok kıymetli" diyor.
kıymetli popo seniiiii benimde en kıymetli yerim midemdir :icecream:
Ben de her nefesımde küfrederim.. demek ki iyi anlayasacağız seninle bilader ( konuyu bılmeyenler ne dıyor bu kadınlar dıyordur emınım :)) )
bencede konuyu bilmeyenler çakmaz davayı delikafadulden
ben 250 tl verdim.evrim ingiltereden gelmedi ama italya malı..idare edicez artık con con..zemuszemus
ayyy Allahım sidik yarıştırıyolarrr resmennn ama bu sefer tam tersiii kim ucuza almış sidiği buuu :roflol:
düdüklüüü didoooo markası neee o arabanın bende çok beğendimmmm
varmıı arttırannn
bende 100 tlye buldum dermişimmm
tazeee konusundaa evet canlı şahidim hatun gayet usturuplu hanım hanımcıkk ama evrimi heç sormayınnnn opuyorumnanaktan
bizim arabamız da bu kızlar
Kiraz Bebe
ay buda güzelmiş kaç para buuu

..

anane donum var cicim, kumas olarak vucudumun buyuk kismini kapladigi icin ustune bi tkstil urunu daha geciremicem busicakta, cok seksiyim desem bu koca gobekle ne seksiligi:))) yatakta takiliyom bolee, pencere acik biliyonmu alttan alttan havalaniyo, iyi bolee:)))

kızlarr

fotolarıma yorumlar yapmıssınız valla 35adet yorum gorunce kk sapıttı yanlıs yazdı sandım:))

gercekmis

simdi oraya yorum lara yanıty azdımama girpi tekrar bakmıyor insan malum birkerebakıp çıkılıyor burdan da yanıt yazayım dedim

nazancım oteli sormussun voyage torba burası
eski adı çokçokeski hali yani torba tatilkoyu imis voyaga olmus uç bes yildir ets nin yani otel

çokg ueldi ultra hersey dahildi ahh evrim sormaa ithaliçkilerde dahildi hain ibo her gun kokteyleri goturdu yanımda banada sahte mohito yaptırıp bir heves getiriyordu bak sanada aldım diye:)))))
mohitohastasıyızbiz ikimizde hersene su içer gibi mohito içeriz bilmeyenler olursa anlatayımiç inde nane yaprakları limon esmer seker votka falan yada rom du sanırım bulunan enfes biriçki tam yazlık fresh ondan lıkır lıkıriçerdik ama iste ben onun sahtesi ile yetindim birakın alkolsuzunu sekersiz olanıda hiçkandırmıyordu yani sekersiz sekersiz soda ile:) ama ona bile talim ettim yani soda hakkım bile çokkısıtlı idi

yani bu bebek bir dogsunemzirmebitsin ilkis kafayı çekicem ahtım var:))

karnı acık bir suru resmim var ama buralara ulu orta koymiyim goren urkmesin korkmasın dedim:))
aslında karnı acık resimleri koysam catlaklarımıda yakından gormus olursunuz
talep varsa eklmerim yarın sabah

onun harici hain ibo uyurken birkaç resmimiçekmis agız burun yamulmusy an devirmisim bedeni mayonun yarısı sıyrılmıs yarım gobek ortada daha bir tipsiz duruyor iskembe gibi ay allahım kendimden igrendigim anlar resimleri bri gordum ama hatıra diye silemiyorum:)))))

yeme kacamagımıanlatayım
onun harici pekbozmadımhani bir isirikpizzadan almabiryudum votka kolaya dil degdirme falan demeliyimhattaonun haricinde bozmadımy ani
belkibazenuç bes adet patates kızartması attım agzıma ama son gun canıma tak ettii

sabah uyanmısımzaten sicaktan 7 de hemen dedim herkes uyurken gidip kahvaltı edeyim su pankeklerden bir yiyeyim sarele ile hergun yediler berke ile ibo onumde
bende ibo arkasını donup yada ek biryiycek almaya gittigindebir bicak daldırdım sarellesinin ustune hani kacamak:)) amao tat nası damagımda kalıyordu size anlatamam neyse

sabah kalktım dedim çiyansoktu tansiyonumçıktı kimbiliro aksam sekerim deçıkmıstır istestresten falan nası anlık zçıplıyor birgun biraz sarelle yesem birseyolmazki yani dedim
gittim kuruldum aldım pankeki koydum ustnesarelle fındik kreması falan hindistan cevii falan susledim yarısını yedim yemedim ibo tepemde biti vermesinmi ay gardiyan gibiiii
dedi bunu yemekiçinmi erkenden kactın geldin tek basına kahvaltıya:))ayy kıpkırmızı oldugum andır yani ayyok mok sen uyu dedim araba kullancanfalan neyse ye ye dedi :) tabi bir saat sonra sekerim 220 cıktıvictdanım sızım sızım sızladı ama nefsime hakim olamadım artık normalde sekerim 130 falan çıkar kahvaltı sonrası ,iste boyle

geldi topğin gülü.geç kaldın be annem.sapır sapır dökülür heres şindi.
o yarış işinde kimse evrişle başa çıkamaz.gümrükden bebek arabası kaçakçılığı yapıyor gadın.benimki gidilip mağazadan alınmış kdvsi ödenmiş chiccodur anacım.
tavuk nasıldı anlat biraz?

kaydirigubbakcemile3

güle kullansın ebruska.çok güzel hepsi.şanslıı bu veletler.

İmkanlar bakımından bizim sahip olduklarımızdan çok daha iyilerine sahip olacaklar.. Şanslılar dediğin gibi.. İnşallah kısmetleri de bol olur veletlerimizin, Allah her daim yollarını açık eder..

kaydirigubbakcemile3

hah dide rahat rahat uyuyacak sayende..

Battı balık yan gider.. kazık mazık, birkaç kere yemek gerekiyor galiba ne demek olduğunu anlamak için.. En azından kullanmaya başladıktan sonra tüüü o kadar da para verdim bi moka yaramadı demeyelim de :ecrin_bebek:

esra mercimekinki de çok uygun.araba koltuğuyla 340 dı.de mi mercimekim? ama ben 250 tl verdim tabi

icim yaniyooorrrrrr, hic bisi kesmior, kedis kolidorda fayanlarin uzinde oturuyor, valla onun yanina gidip yere oturucam, yaniyorum yaa, fantezi anlatir gibi olucak ama suan sadece kolsuz tisort var ustumde, o bile falza geliyor hee..

E bakmayalım bis,soyun ıstersen.. sen de git yastık içinin yanına,ikiniz bacaklarınızı ayırarak yatın yane.. tutan ne olsun..

Efriimm yavrumm senin yerin kalp odaciklarimin en derinliklerinde...biliyon dimi??

Farkındayım.. oda cok derınde.. orası kesın.. kaybolmuşumm :umursamaz:

ebruska hani foto..evrimden krktum dime sakın..yolacam evrimi az kaldı..kıstırıp ısıracam

Ha ısırcann.. ben bu arada ne yapacagım?? CADIARZU

Bnece gayet gusel bı renk.. model de cok cok hoş.. güle güle kullanın.

Neredesın be kadın.. aklımıza kotu kotu seyler geldı.. gıttın kayınvalıdenın yanına.. halıyle endıselendık yaf

işe gidecekler yatsın bakiyim.esra,evriş,burko,mercimekim(izine ayrıldı diye biliyom) kalabilir.ama fazla bişe yazmayın..hadi kızlar yatam biz.

nazancım pazartesi dr a ben gorumcem ve oglu ile gideceğim onlarla doneriz eve ogleden sonra bulusalımdersen olaabilir amasalı kahvaltıfalan edelim dersen daha guszel olurbir gndue bir tur sokaga çıkmak bana yetiyorda artıyorbile seni bilmem ben yorulmaya basladım valla
ceptenkonusalımmm

Nurdan, o anane donlarından ben de istiyorum. bu sıcaklarda elbise giymek istiyorum ama tombikleşince bacaklarımın üstü birbirine sürter oldu, elbisenin de rahatlığı kalmadı... paçalı don mu denir uzun don mu, böyle birşey olsa da giysem diyorum elbise altına...

esra mercimekinki de çok uygun.araba koltuğuyla 340 dı.de mi mercimekim? ama ben 250 tl verdim tabi

-Merhaba Dıdoo.. nasısınn??
-ıyıyımm 250 tlsı verdım arabaya..
- CADIARZU Neva nası??
- o da ıyı 250 tlık arabasında gezdırıyorum
- kafamçokkarıştı tamam Dıdo.. hade bye..

kaydirigubbakcemile3

işe gidecekler yatsın bakiyim.esra,evriş,burko,mercimekim(izine ayrıldı diye biliyom) kalabilir.ama fazla bişe yazmayın..hadi kızlar yatam biz.

Yatalım di mi bacım... Bence de.. Hadi ben zengin kalkışı yapıyım madem.. Hepinize iyi akşamlar, Allah rahatlık versin..

Evriş'ciğim arabanın rengine sonradan ben de alıştım.. Çok teşekkür ederim canım, öperim pek çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…