bu kadar olur ESRAKO. benim de pzts sabah 11de doktor kontrolüm var. istersen pzts öğleden sonra demstockta buluşup o civarda birerlerde bişeyler içeriz ikimiz. kızlarla da ayrıca bir plan yaparız. biz yakınız birbirimize mesafe olarak. petrik gypsy angeleyes fasulyeko ebruska ,... vs diğerleri ile haftaya birgün ayarlarız. ben zaten bu hafta müsait değilim. büyük ihtimal cuma da dahil çalışacağım.
ebruska çok coolmuş ikisi de.takım zaten di mi? bebek de çok güzel..defnenin arkadaşı o di mi?
fiyatı 300 ve üstüyse ayrıca yanında hediyesi yoksa fiyatta verebilirsin.bu konuda hassasım
üstte canım maalesef.. marka kurbanıyız biz de.. ilk çocuk hevesi de denebilir bir manada.. hediyesi de yok..
icim yaniyooorrrrrr, hic bisi kesmior, kedis kolidorda fayanlarin uzinde oturuyor, valla onun yanina gidip yere oturucam, yaniyorum yaa, fantezi anlatir gibi olucak ama suan sadece kolsuz tisort var ustumde, o bile falza geliyor hee..
kaydirigubbakcemile3
hah dide rahat rahat uyuyacak sayende..
altınıs da bişi yok mu hanfendii.:kedi:
yokkk onu yazdığında daha yimemiştmm yukardayım dahaa laptopla takılıyorummmesra tavuğu yimiş gelmiş..bütün bir tavukdur tabi..şanına yakışmaz.insan devet edilip tavuk da yapılmaz ki be.ben hiç hazzetmem aklınızda bulunsun beni çağırırsanız menü belli..karnıyarık,pilav,cacık.tatloyla aram yoktur gerek yok.çay,kahve içmem,sigara kullanmam.okeye dördüncü olurum,sorun çıkaramam..ay çok koyma yiyemem demem.çekinmem
kıymetli popo seniiiii benimde en kıymetli yerim midemdir :icecream:. baktığımız klozetlerin en iyi markasını aldık. bütün bunları birleştirmiş kafasında ve böle bir sonuca varmış "senin popon çok kıymetli" diyor.
bencede konuyu bilmeyenler çakmaz davayı delikafaduldenBen de her nefesımde küfrederim.. demek ki iyi anlayasacağız seninle bilader ( konuyu bılmeyenler ne dıyor bu kadınlar dıyordur emınım :)) )
ayyy Allahım sidik yarıştırıyolarrr resmennn ama bu sefer tam tersiii kim ucuza almış sidiği buuu :roflol:ben 250 tl verdim.evrim ingiltereden gelmedi ama italya malı..idare edicez artık con con..zemuszemus
varmıı arttırannnYazmayacaktım ama hade yazayım.. ben bu arabaya 150 tl sı verecegım; yarısını arkadasım odeyecek.. hatta hedıye olarak getırıyordu.. kabul etmedım bole bısıyı.. zar zor yarısını ben odersem le anlastık.. Dıdoooooo... alooo.. didooo... Batman cık aradann... kaydirigubbakcemile3
Taze haaa kaydirigubbakcemile3 bu kadının hersey dilinde.. bır de yan yana otursan ıkı dakka onunla.. süt dökmüş kedi gibidir o yaaa... nerde kaldı ki bana şiddettt kaydirigubbakcemile3
ay buda güzelmiş kaç para buuubizim arabamız da bu kızlar
Kiraz Bebe
..
anane donum var cicim, kumas olarak vucudumun buyuk kismini kapladigi icin ustune bi tkstil urunu daha geciremicem busicakta, cok seksiyim desem bu koca gobekle ne seksiligi:))) yatakta takiliyom bolee, pencere acik biliyonmu alttan alttan havalaniyo, iyi bolee:)))
güle kullansın ebruska.çok güzel hepsi.şanslıı bu veletler.
kaydirigubbakcemile3
hah dide rahat rahat uyuyacak sayende..
icim yaniyooorrrrrr, hic bisi kesmior, kedis kolidorda fayanlarin uzinde oturuyor, valla onun yanina gidip yere oturucam, yaniyorum yaa, fantezi anlatir gibi olucak ama suan sadece kolsuz tisort var ustumde, o bile falza geliyor hee..
Efriimm yavrumm senin yerin kalp odaciklarimin en derinliklerinde...biliyon dimi??
ebruska hani foto..evrimden krktum dime sakın..yolacam evrimi az kaldı..kıstırıp ısıracam
Sağol canım, takım arabasıyla koltuğu. Yaa, Defne'nin arkadaşını da eksik etmedik.. İnşallah kuzum da sever.. İlk başta arabanın renginde tereddüt ettik ama ellerinde tek kalmış, piyasanın altında bir fiyat verince aldık. arabası da petrol yeşili oldu..
ulennn noluyooo iki saatte kaç sayfa ilerlemişşş puuu sizeeee zaten sabahtan beri geçmiş okucam diye dibim düştüüü
yokkk onu yazdığında daha yimemiştmm yukardayım dahaa laptopla takılıyorummm
ama çok yedim çayla hazmetmeye çalışıyorummmm okeye 4. olursun heee bende bayılrıım kumar oyunlarınaaa bi ara çevirelim bi okey delikafadulden
kıymetli popo seniiiii benimde en kıymetli yerim midemdir :icecream:
bencede konuyu bilmeyenler çakmaz davayı delikafadulden
ayyy Allahım sidik yarıştırıyolarrr resmennn ama bu sefer tam tersiii kim ucuza almış sidiği buuu :roflol:
düdüklüüü didoooo markası neee o arabanın bende çok beğendimmmm
varmıı arttırannn
bende 100 tlye buldum dermişimmm
tazeee konusundaa evet canlı şahidim hatun gayet usturuplu hanım hanımcıkk ama evrimi heç sormayınnnn opuyorumnanaktan
ay buda güzelmiş kaç para buuu
anane donum var cicim, kumas olarak vucudumun buyuk kismini kapladigi icin ustune bi tkstil urunu daha geciremicem busicakta, cok seksiyim desem bu koca gobekle ne seksiligi:))) yatakta takiliyom bolee, pencere acik biliyonmu alttan alttan havalaniyo, iyi bolee:)))
esra mercimekinki de çok uygun.araba koltuğuyla 340 dı.de mi mercimekim? ama ben 250 tl verdim tabi
işe gidecekler yatsın bakiyim.esra,evriş,burko,mercimekim(izine ayrıldı diye biliyom) kalabilir.ama fazla bişe yazmayın..hadi kızlar yatam biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?