2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gizze girmişmi dün iyi bari sevindim iyi olsun yeterki
yok gecenlerde girmiş,bugun ayın 2si,o 29unda girmiş

hmm anladım canım ,ya biraz küçülk gibi gözüktü gözüme ondan sordum.biz oda yapmıyoruz sadece şifonyer lazım,odasını yapıncada bu şifonyer baska bıyerdee kullanılır die düşündüm oyüzdeen bunu istedım.temaaaam madem koçişe sölimde siparişi versın

evet canım hem doğum için gelecekler hemde eltimin ailesi bursada oturuyor 1 hafta kadar orda kalacaklar ordan buraya gelecekler tekrar çocuklara tatil hemde benim doğum aradan çıkmış olacak hoş fayda yerine zararları olacak ama neyse:dilcikar:

oooo maşallah kuzum sen gezerken hangi arada yaptın bu işlerinaniknanik bitmiş valla işlerin hadi gözün aydın..... geriye temizlik kalıyor onuda kadın yapacak ne olacak en fazla 2 gününü alır oda doğuma yakın yapılır 1 hafta falan varken..... kurabiye içinde kendini çok kasma vaktin kalırsa yaparsın yoksa yorma kendini..... benimde birtek oto koltuğu kaldı ama ben ne alacağıma daha karar veremedim çünkü bizim arabamız yok çok pahalı birşeye gerek yok ben sadece evde ve dışarı çıkarken taşıma amaçlı kullanıcam bakalım bu gidişle kalacak ben karar verene kadar......

slm herkese...
babym gelmiş. hoşgeldin şeker sen demirbaş oldun kuzu ya forum sensiz bi sessiz olduki anlatamam..

gypsm esram yine gezenti gördüm seni. yahu şurda kaç gunun kalmış otur evinde yafrum..gitme bi yerlere..benim 50 küsür günüm var ben bile tedirginim.. hey ya Rebbim...

kayracım gözun aydın konyayay gidiyormuşsun. inş. saglıkla hayırlısıyla kavusursun Ömürüne...güzel haberlerini bekliyoruz...
azcık geçmişe bakayım odlardan falan bahsedilmiş. bi bakıp hemen geri döneyim..

bu sabah antepden arkadasım geldi.üniversitede aynı evde kalmıştık. oda evlendi çok şeker bi kızı var. yarın sabah amerikaya ucacakda bende kalcak bi gun. eşi orda bir yıldır vize alamaıdıgı için ayrılardı şimdi giidyor ...ayyh kılzar düşünsenize ne zor bi durum ya...eşin yanında değil üstelik birde bebek var...şükür kavuşuyorlar...
bugun ikindi vakti hava bbiraz serinleyince bizde gezeris azcık bebişi parka falan götürürüs..

delikafadulden:roflol:delikafadulden:roflol:
:roflol: fruko gazozları vardı ya onlar gibi olmuş dimeee ama aynenn kendisi burkooo sultannn sultan kısmını niye ekledim bilinis bakalımmmm :sm_cool:
Sultanlar yesin seni e miiiiiklava:klava:klava:

o 40 haftanın dolduğu gün zaten kesin demedi muhtemelen bi tarih verdi okadar

saol canlarım tşk ederizzzopuyorumnanaktan

pinkym canım hosbulduk sorma ya sen yokkende oyleydi ablanlar gittimi nası gecti gecmisi okumadım
arkadasının durumu gercekten cok zor benim esimin kuzenide oyle oldu. abd de dogurdu vize alamıolardı arada giris cıkıs yapması gerekiodu turkiyeye geldi sonra abd ye dondu ama ulkeye giremedi sokmadılar problem cıktı vizesinde gerisin geriye dondü kız dusunsene ne kotu elinde el kadar bebe kac saatlik yol vsvs simdi işlerin hallolmasını beklio .Allah herkesin yardımcısı olsun kolay deil gercekten

esra bogulursun toplu tasıma ile yahu.. yakınmı gitcegin yer taksiyle git bari yada gercei hemen yer verirler sana oturursun pek kalabalık etkilemez millette iste cok kalabalık olmayabilir bu saatler
ayyy yakın diilki taksiye bineyim b.köyde düşün yanee burdan zincirlikuyu ordan metrobüsle incirli incirliden b.köy ama hava serin gibi yavaş yavaş giderim artıkın araba ile gitsem yarım saat ama surat çekmek istemiyomm
hem başka planlarım var akşama dicemki mamiye gel beni al bizim dürümcü mekanımız var oraya götürtcem kendimi araba ile gidersem gelmez beni almaya delikafadulden
yok kız ne sakası arkadasım bana hep dio eksik bırak bisilerini die :)) kendi erken dogurduda korkuyo benden :)) benimde var eksigim besigi oto koltugu benim top meselem suslu terliklerim :))) eksikler var yani :)))
ayy sen,in süslü terliklerini sevsinlerr ben aldım çok güzel süslü taşlı felan ama ayağıma olmuyo şimdi alırken oluyodu parmak arası bide.. ama bitanede normal alıcam ne olur ne olmaz doğumdan sonra ödemler hemen gitmeyebiliyomuş
yok yok küçük değil hatta bana büyük bile gelmişti daha az çekmeceli alıcaktık sonra dedik fiyat farkı çok az hem lazım olur ilerdede bunu aldık
yaparım bennn hem gezerim hem yaparımm çaktırmaaa geceleri mesai yaptık zaman zaman laelaelaelaelae
arabnız yoksa oto koltuğu alma bence ana kucağı portbebe tarzı daha hafif birşey al yani ben mecburum yoksa almıyacaktım
Sultanlar yesin seni e miiiiiklava:klava:klava:
yesinnn yesinnnn :lepi:

gülistanımmm nabersin misafilerinde gitti halen takılmıyosun eskisi gibii
sanki senin benden farkın varrr ordan oraya gezinip duruyosunnn
ha elli gün ha 20 gün ne farkeder hamile diilmiyiz yaneee
acaba hamilemiyiz gerçekten CADIARZU
sen evdemisin bugün evdeysen şaşarım yaneee

yafrucum forum çıldırmış gibi hızla buyor geçmiş sayfalar inan yetişemiyorum mesela dun tum gun evdeydim bi yandan prison break izledim eşime yetişebilmek için bi yandan kk ya bakıyodum ama nafile..

bugun evdeyim bak mesela şuan balkondan yazıyorum püfür püfür esen bi rüzgar eşliğinde ama varya çok gülüyorum ya hemde öle böle sesiz bi tebessüm değil kahkahalarla gülüyorum.özellikle senin esrakonun fotolarındaki yorumların falan öldürdü beni ya...kızın oturma şekline ne yorum yapmışsın öle evet güzelim önumuzde fazlalık var ama tam karnımısda..hehehee

ayrıca az önce burkonun yaptıgı alıntıdan okudum senin rezillik halini ayyyyyyyyyh ne kadar utanç verici dimi..bırak kayınvalidenin yanını eşim bile duymamıştır benm o halimi rezil kadın seni püüüüüüüüü allahh cezanı vermesin.. sen gez gez sonra gel evde milletin yanında pırt yap..hahahahahaa

esrakom fıstıkım yaff beyaz peynir kıvamındaki beyaz teninle çekildiğin resimler harika bu yıl hepimiz rus kadınları gibi bembeyaz olıcaz sanırım...resimlerini çok begendim. maşallah..

napim yaaaa tutamadım çıkıverdi valla maminin yanında hiç kasamam kendimi sağa sola zor dönüyorum yatakta bide osurmumu heç tutamam canımın derdine düşmüşüm ben her seferinde wcye gidersek işimiz var
ayrıca benimki müzik melodisi gibi çıkıyo kulak tırmalayıcı bi ses diil pohahaaaa :roflol:

norraamm hosbulduk canım

gypsy sorma pijamam geceligim pembe gri bende pembeli grili taslı suslu terlik istiom sanki partiye gitcem:)) ama bulamadım ben parmak arası giyme ozurluyumde giyemiom o terbiyesin terlikleri :)))

ben hala gaz cıkaramıorum emrahın yanında yapamam yani ya uykuda olursa bilmemde uyanıkken yapamıorum :) karizma cizilmesin die

ben hala gaz cıkaramıorum emrahın yanında yapamam yani ya uykuda olursa bilmemde uyanıkken yapamıorum :) karizma cizilmesin die
hay ben sizin karizmanızııııını seveyimmmm hala karizma derdindee yaaaa

topikte pek hareketli sayfalara yetişemiyorum resmen bi baby bi ben yazıyoz ancaaa
neyse ben kaçarr giyinip çıkayım öpülüdnüsss hepinizzzz

EVRİM ÇEKİN ELİNİZİ KARNIMDAN DİYİCEN AMA SENİ RÜYAMDA GÖRDÜM BE KUZU
şincik şu son elbiseli resmin varya ordaki elbisen üzerinde kucağında kim var kim kuzey bey karşıma geçmişin ben doğurdum 38+4 hafatlık diyordun yüzünde kocaman bir tebessüm çok mutluydun ya sadece bu sahne vardı uyandım önce güldüm sonra evrişe anlatsammı sabah diye düşündüm seni öyle mutlu görünce çok hoşuma gitti analatmak istedim

burdayıs ama kimse yazmıo bende cıkcam birazdan

gypsyyy napalım ya tamam 73 kg catlak karın selulit bacak vs olabilirim ama kendi capımda bi karizmam var yani ona karsı :)) bırak oda kalsın agdasız gunler bile cok zor gecio benim icin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…