yok gecenlerde girmiş,bugun ayın 2si,o 29unda girmişgizze girmişmi dün iyi bari sevindim iyi olsun yeterki
evet canım benimki gayette güzel çekmeceler geniş görüntü olarakta hoş fiyatıda makul biz sadece kulplarını değiştirdk için rahat bi şekilde sipariş geçebilirsn bence canım
hatta benim dolabıda takım sadece yatağın modeli farklı tabii oda ikea
canım demek aynı anlarda dönmüş bizim kuzular.bende 32.haftada gıttıgımde bası dönmüştü sositososito ama tabı doktorum bu dogum pozisyonu sayılmaz,kafasının dogum kanalına girmesı için erken demıstı.ama kafa asagıda olmaya devam ederse kolay dogum pozisyonu alırmıs,cumartesı yada pazartesı bende gıdıcem bakalım busefer nasılmıs kuzumm hayırlısı olsun artık.inş normal dogum yaparız ve saglıkla kucagımıza alırız bebeklerımızı.bence ölçümlere cokda takma sadece söledıklerı aralıkların dogru olmasını yeterlı buluyor doktorlar.çünkü usg ölçümlerinde şaşma olabılıyor.genelde 3250 olan bebek ertesı gun 3500 dogabılıyor.doktorlar bunu hesaba katıyorlar
benım doktorda herzman gr mını söylerken ortalama şu kıloda dıyor.kesın demıyor yanı.dedıgın gıbı olması gereken aralıkta olduktan sonra bencede sorun yok.yeterkı saglıklı olsunlar ve normal aralıkta dogsunlar inşallahkaydirigubbakcemile2
aaa evet gizze nerde?bak şimdi bende merak ettım.bi bakalım enson nezaman ugramıs
20 gun rahatsın yanı.ohh iyi.20 gun sonra nıye tekrar gelıyolar ama onu anlamadım.senın dogumun içinmi
alışveriş kısmı bitti tatlım sadece pusetle oto koltuğu kaldı oda kafamda belirledğim için sadece gidip almak kalıyor
ciclerimiz yıkandı ütülendi yeni alınanlar var ama o kadar önemli değil
bebek şekerlerimiz kaldı bitek onuda yarın bitiricez inşallah
eğer fırsat olursa bebek kurabiyesi yapmak istiyorumm bakalımm
en sona sadece kadın tutup dipbucak temizlik yapmak kalıyooo ayyy valla bitmiş işlerrr yuppiiiiii :sm_cool:
delikafadulden:roflol:delikafadulden:roflol:yaa varyaaaa
rezil ettiniz beni şerefsizimmmm
şimdi ben yazdıklarınızı okuyorum ekrana bakıp keko keko glüyorum tam o sırada az güleyim kendimi kasayım derken bi anda osuru verdim rüzgarda kaldım üşüttüm herhall bi rezil oldummm sayenizdeee ayy bi utandımmm tvde sibel can şarkı söylüyooo yan, ortam sessiz sakin ve ben zoort diye osurdummm bi utandımmm anlatamamm mami bi kahkaha patlattı örtbas etmek için sonra bende başladım gülmeye kendi reziliiğimeee pehhh
kaynanacım dediki bişi olmazz hamilesin senn normaldirrrde fıkra okuyon kızım orda didii evet anne dedim hemde ne fıkraaa gerçek hayattan fıkralar :roflol:
Sultanlar yesin seni e miiiii:roflol: fruko gazozları vardı ya onlar gibi olmuş dimeee ama aynenn kendisi burkooo sultannn sultan kısmını niye ekledim bilinis bakalımmmm :sm_cool:
o 40 haftanın dolduğu gün zaten kesin demedi muhtemelen bi tarih verdi okadargüzel haberlerle gel derya..
güzelim omega3 ü doğal besinleri yeterince yiyemediğimiz için alıyoruz..çırpınmamız bundandır..sen dediğin gibi besleniyosan zaten gerek yok takviyeye..
geçmiş olsun..aynı zamanda da gözün aydın..normal doğum yapıcaksan öle kesin bi tarih nasıl verebiliyolar ki?
ay çok sevindim hatıra..iyi bari rahatlamışsın..bi denersin ilacı baktın tık yok devam etmezsin..tohturumu seviyom gıızz..ben halen nefes problemi yaşıyorum..özellikle yemek sonrası..hatta meyve bile yesem nefes alamıyorum..allahtan evdeyim yayılıyom..darısı başına..yarın eşim de benle dr.a gelcek..adam iç gelemiyodu..bundan sonra yanımda olmaya çalışcak,işleri hafifledi izin alabiliyo çünkü..bi bakalım gelebilirsem gelirim canım..
tuzu azalt derim..ayrıca fazla ayakta kalma..yüksekte tutarak uzat ayaklarını..kaya tuzuyla yapılmış soğuk suya bastır ayaklarını..iyi geliyo..
iyi bari rahatladın...e o kadar kilo farketmesi normal..birikti içerde herşey..:)
allah kolaylık versin..bol bol deneme yanılma yapıcan o zaman..işin zor..
GELMEDİ çünkü kapı süsünü yapan kadınla şirketin arasında bir anlaşmazlık olmuş sanırım. Ben de diğer sarf malzemelerimi sipariş ettim. Onlar gelecek cuma günü. Bu arada annem de kapı süsü malzemesi alacak. Kendimiz yapacağız.
Senin vizdanını yerim ben :) hatta önce terruk eder, sonra yerim :)
EFTELYA maşallah kuzuna, kaynanana da geçmiş olsun diyorum, kocana selamlarımı iletiyorum ayak şişliği konusunda...
Hehehe ne güzel olur ama :)
Hıh, al işte! Annem almış bi tane çemçük bişi evde kullanırız diye. 9 TL ye mi ne almış. Yıkayayım dedim. Ağzı burnu yamuldu. Evde kullanıcaz diye çok önemi yok ama, gene de gıcık olurum çemçük şeylere...
Her tarafım ağrıyo. Ayak bileklerim, belim, bacaklarım..... peh!
saol canlarım tşk ederizzzopuyorumnanaktanhiçbiriiii oğluşumun park yatağını kuruyodukkkk odasını toparladım yeni cicilerini katladım bissürü şeyler aldım minnoşumaaa üşenmezsem fotolarımmm
evettt kuzum çok yoruldummm opuyorumnanaktan
gözünaydın tatlım maşallah teomuza
pardonda ne kadar olması gerekiyomuş kg su heee :mymeka:
aynen bende sanki günlerce çıkmıyo koku mami diyoki hiç koku yok ama gelde bana sorrr :1no2:
gözünyadın canım maşallah bebişine,kayınvalidenede geçmiş olsun
benimkide bi yerde otururken kaldırmak için elini uzatıyo vinç çağırmak gerek seni kaldırmak için terbüyesizzz bunlarrrr anacımmm :mymeka:
alışkın o düdüklenmeye bilmiyomusunnnn :roflol:
aynen benimde aklıma mıçarken nurdan geliyooo onada nasip olur böle mıçmak inşallah diyorum sırnaşık şey
:roflol:
almadılarr tabikiii zaten halayada almadılar en sona geçtim mecburr mafoldumben
valla bana sorsan evde oturmak mok gibi bu yüzdende pek evde oturmuyorum bilidğiniz üzereee delikafadulden
evett rezalett benim eşimde o köprüyü çekiyor sabah akşam sıyırmış bi halde eve geliyor garibimm zor yanii bide hamişşş hamişşş :1no2:
canım kayracımmm benim hakkım varsa helal olsun sende helal et tatlım
rabbim hayırlı doğumlar versin inşallah arıyacağım seni temmuzun ikinci haftalarında çok heyecan vericiii sende bana msj at mutlaka doğumu yapınca
oyyy oyyy süperrr yaaa :sm_cool:
ayy meltemm uzatabilceğim kadar uzatıcam inşallah normal istiyorum benn sezeryan tarihim buuu kaydirigubbakcemile2
valla ebeler hakkında olumlu bişi söyleyeniii ilk kez duydummm biz sevmeyiz pek bu ebeleriiii
ayyy yakın diilki taksiye bineyim b.köyde düşün yanee burdan zincirlikuyu ordan metrobüsle incirli incirliden b.köy ama hava serin gibi yavaş yavaş giderim artıkın araba ile gitsem yarım saat ama surat çekmek istemiyommesra bogulursun toplu tasıma ile yahu.. yakınmı gitcegin yer taksiyle git bari yada gercei hemen yer verirler sana oturursun pek kalabalık etkilemez millette iste cok kalabalık olmayabilir bu saatler
ayy sen,in süslü terliklerini sevsinlerr ben aldım çok güzel süslü taşlı felan ama ayağıma olmuyo şimdi alırken oluyodu parmak arası bide.. ama bitanede normal alıcam ne olur ne olmaz doğumdan sonra ödemler hemen gitmeyebiliyomuşyok kız ne sakası arkadasım bana hep dio eksik bırak bisilerini die :)) kendi erken dogurduda korkuyo benden :)) benimde var eksigim besigi oto koltugu benim top meselem suslu terliklerim :))) eksikler var yani :)))
yok yok küçük değil hatta bana büyük bile gelmişti daha az çekmeceli alıcaktık sonra dedik fiyat farkı çok az hem lazım olur ilerdede bunu aldıkhmm anladım canım ,ya biraz küçülk gibi gözüktü gözüme ondan sordum.biz oda yapmıyoruz sadece şifonyer lazım,odasını yapıncada bu şifonyer baska bıyerdee kullanılır die düşündüm oyüzdeen bunu istedım.temaaaam madem koçişe sölimde siparişi versın
yaparım bennn hem gezerim hem yaparımm çaktırmaaa geceleri mesai yaptık zaman zaman laelaelaelaelaeoooo maşallah kuzum sen gezerken hangi arada yaptın bu işlerinaniknanik bitmiş valla işlerin hadi gözün aydın..... geriye temizlik kalıyor onuda kadın yapacak ne olacak en fazla 2 gününü alır oda doğuma yakın yapılır 1 hafta falan varken..... kurabiye içinde kendini çok kasma vaktin kalırsa yaparsın yoksa yorma kendini..... benimde birtek oto koltuğu kaldı ama ben ne alacağıma daha karar veremedim çünkü bizim arabamız yok çok pahalı birşeye gerek yok ben sadece evde ve dışarı çıkarken taşıma amaçlı kullanıcam bakalım bu gidişle kalacak ben karar verene kadar......
yesinnn yesinnnn :lepi:Sultanlar yesin seni e miiiiiklava: klava: klava:
yafrucum forum çıldırmış gibi hızla buyor geçmiş sayfalar inan yetişemiyorum mesela dun tum gun evdeydim bi yandan prison break izledim eşime yetişebilmek için bi yandan kk ya bakıyodum ama nafile..gülistanımmm nabersin misafilerinde gitti halen takılmıyosun eskisi gibii
sanki senin benden farkın varrr ordan oraya gezinip duruyosunnn
ha elli gün ha 20 gün ne farkeder hamile diilmiyiz yaneee
acaba hamilemiyiz gerçekten CADIARZU
sen evdemisin bugün evdeysen şaşarım yaneee
hay ben sizin karizmanızııııını seveyimmmm hala karizma derdindee yaaaaben hala gaz cıkaramıorum emrahın yanında yapamam yani ya uykuda olursa bilmemde uyanıkken yapamıorum :) karizma cizilmesin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?