2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

karizmaınzı yesinler size bişey anlatayım
birgün karnım taş gibi hani şu hamileleiğin başalrında bol gazlı günler tabi eşimle oturuyoruz kendimi sıkıyorum aman kaçacak diye eşim hemen fark etmiş ne oldu karnım sancılandı dedim bana yan ıtı gazdır o gaz çıkarda rahatla ne sıkıyorsun ben utanırım doğru karizma meseleside ama tutmayıncada tutulmuyor onun için sal gitsin delikafadulden
dohtura gidicektin değilmi yanlışmı hatırlıyorum çatı muayenesi meselesi, filanesracım hadi güzel haberlerle gelopuyorumnanaktan

tüüüüüüüüüüüü resill neyhse bu konu gittikçe dibe vuruyor en iyisi kapatalım allahım ya melodiliymiş. Allah seni ne yapsın delüüüüüüüü.
bişi sorcam yahu biz nezmana yasak koycaz..doktorum henüz bişi demdi bana sanki 36 dan sonra yasakmış gibi hatırlıyorum.. bu konuda blgisi olan varmı...şimcik 32 yim ya benhaftada bir olsada oluyor ya doktora ı sorsam ama daha 2 haftavar gitmemem..o 2 haftayı jubile olarakmı saysak?

valla bende çıkacağım bi ton ütüm var onları ütüleyim oğluşumuna son aldıklarımıda yıkayım akşamada evde yokum pazar nişan var onun için kız evine bohça gidecekk anca toparlanırım

bize nerdeyse 2 ay önce yasak koyuldukaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyyyyy esra ya geçmişi ouudkça yarıldım gülmekden bak şimdi neye güldüm hani ablan iştah şurubu içmiş ya sende yazmışsın ben annemi sömürmüşüm 3 yalına kadar kadını kurutmuşum memeleririni diye ......ayyyyyyyyh koptum heeeeeeeeee

ah be yavrum biz jubileyi yapali aylar oldu, ben hala anlamiyom nasil becerebiliyosunuz, hani bneim yatakta donmeye halim yok birak cimnastik hareketlerini dusunemiyorm bile:)) valla azminize hayranim:))

eftelya kayınvalidene çok geçmiş olsun canım iyiki bişey olamamış
bebeğinede maşallah canım
baby seninde maşallah bebeğine
odalar düzenlemiş isim hatırlayamadım ama güle güle kullanın kızlar

Canım ben zaten "örnek insan olma" konusunda evde terör estirmeye başladım bile. Onur hala günde bir kaç sigara içiyo diye başının etini yiyorum, "bu çocuk seni sigara içerken görmeyecek" diye. Evde de içmiyo aslında belki 1-2 tane balkonda, 1-2 tane de dışarda. Ama gene de esip yağıyorum. (ki; normalde insanların sigara alışkanlıklarına müdahale edilmesine çok karşıyım aslında. Ben de içiyordum eskiden ve tekrar başlama niyetinde değilim) Sonra makarna ile ekmek, pilav ile ekmek sevdasından vazgeçmesi, meyve tüketimine ağırlık vermesi konularında hep hatırlatmalar yapıyorum ki, Doruk da babası gibi ekmek olarak büyümesin :)) (Evde yarım ekmek varsa ekmek yoktur Onur'a göre)

Ben diğer fedakarlıklara çoktan hazırım. Bir tek sevişme konusunda zorlanıcam :) Mekan ve zaman kısıtlaması olacak ya :)

zaten karnıma bebişin yağını kullnaıyorum göğüs altınada pişik kremini kullanayım çocuk gelmeden malzemeleri biticek :lepi:
sağolasın canım

Allam yaa :))

kızlar eskiler dermiski bisileri eksik bırakın herseyi tam olunca bebek gelmek istermis :))

benim arkadas herseyi bitirdi cayını icerken bebek geldi yani o bana dedi bende size diyim :))

Beybim öncelikle merhaba diyeyim. Nasılsın şeker? Ece'nin boyuna posuna hiç takılma çünkü bunlar dolaylı ölçümler. Hassas terazide tartmıyor ya adam!

Çok hoşmuş, bu deyimi bilmiyordum.

ben hala gaz cıkaramıorum emrahın yanında yapamam yani ya uykuda olursa bilmemde uyanıkken yapamıorum :) karizma cizilmesin die

aynen ben de... uyuyorsa tamam ama, uyanıksa ı ıh! Arada 1-2 kaçtığı olmuştur. Onda da utanıp özür diliyorum. Onur da "kasma, hamilesin sen" diyor ama yok hayatta yapamam. Midem rahatsız olunca da çok nahoş oluyor. Sürekli geğirip duruyorum, hiç hoşlanmadığım şeyler :1closedeyes:

ah be yavrum biz jubileyi yapali aylar oldu, ben hala anlamiyom nasil becerebiliyosunuz, hani bneim yatakta donmeye halim yok birak cimnastik hareketlerini dusunemiyorm bile:)) valla azminize hayranim:))

aynen bizde çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk oldu jübile yapalı geçen eşimle konuşuyorum daha var diye birde 40 meselesi yok yok ben beklerim diyor ne olacak bikere ağzımın payını aldım dedi canım kocişim salında içimden gelöiyordu ama konuşmak istedim bende yatakta sağa sola bile 2 -3 hamlede dönebiliyorum kaldı cimnastiğe kafamçokkarıştı

sevişme konusunda ilk zamanlarda problem oluyor ama çocuk büyüdükçede problem oluyor gerçekten herşeyimiz değişiyor

Kızlar bana bir keresinde gittiğim bir doktor 32 den sonra yasak olduğunu söylemişti. Ama bilemicem şimdi. Biz de çoktaaaan yaptık jübileyi. Ben Onur'a ne zaman istekli gözlerle baksam, o da karnıma :1shok: böyle bakıyo :) Bütün motivasyonum gidiyo... Bu saatten sonra zaten ı ıh! Oturduğum yerden zor kalkıyorum.

didom diodm odanız ne kadar sade ve zarif pek bi hayran oldum. saglıklı guınlerde kullanın inş. Neva ile...

ebruşka inan ben lila ve yeşilin bu kadar guzel uyum içinde olabileceğini tahmin bile edemezdim ne kadar hoş olmuş. çok begendim.güle güle kullanın.saglıklı gunlerde inş.

bu arada NAzan senn arabayıda görmüş oldum. güle güle kullanın .bunun başka parçasıda varmı yoksa sadece bu kısmınımı aldınız.çünkü bunu sadece küçükken kullanabiliyosun.otokoltugu gibi oldugu için. evet maxicosi ler çok çok pahalı..3lü takımı 1800 dü ben sordugumda...
bizde pierre cardin enigma alıcas. oto koltugunu guya ablam vercekdi ama malesef kolları kırılmış. onuda biz alıcas. neyhse dogumdan önce sadece otokoltugunu alıcas sonra bebek arabasını alırıs..otokoltugunuda pierre cardin alırıs sanırım takım olsun diye.bende siyah kırmızı olanı begendim ama eşimde gri ve turkuazlı oalna bayıldı bakalım hangisini alırıs...ayrıca aynı takımın renklerinde bebek bakım çantalarıda vra. ister sırt antası ister normalel çantası gibi olanlar.hemde 50 tl bana uygun geldi. sizce nasıl bebek bakım çantası alan arkadaşlar.pierecardin bebek çantası 50 tl dide ye sormuyorum bile o zaten hep pahalı alıyor ...kadını çekiyor anacım onun suçu yokki..heheheeeeee

deryacım haftaya gidicem doktora

kızlarr altta kim var bakın arda isimli arkadaşımız topiği açan arkadaş hoşgelmiş sefa getirmiş

neyse ben kaçar

aynen bizdee ama bızımkıne yasak cok erken gelmıstı kafamçokkarıştı ama valla ne yalan sölim yasak olmasa bile bu halde bende yapamam bişi,demen gıbı yatakta bi taraftan bı tarafa 3 hamlede dönüyom zaten
aaa nerde var kuzu,ben görmedim,bizimde araba enigma güzel bişeyse öel bebek cantasına benzemıyosa bende bakabılırım.nettenmı gördün
kızlarr altta kim var bakın arda isimli arkadaşımız topiği açan arkadaş hoşgelmiş sefa getirmiş

kızım slm bıle vermeden coktan tüğmüş kaydirigubbakcemile3 gecenlerde bende merak ettım arda yı,hiç muhabbet etmedık sanırım topiği actı acaba suan nasıl bebişi nasıl merak edıyom valla

tazem canım seninle bu tip konularda benzesiorus karizma meselesi yani :))
sakaleyn ilk zamanmı problem olmuyo sonradan problem oluyo yokse hepmi problem :)) ikisinede problem oluyo yazmıssın ya cakamadım kufteyi
ya jubile yapmadık ama ben jubile yaptım yani bisi anlamıorumki zaten tek poz dvam edios oyle akrobatik hareket yok ben kocam icin devam ediom sayılır yoksa benimki ha olmus ha olmamıs bu halde ne kendimi sexy hissediom ne arzum var nede biseyim zaten dogumdan sonra elini atsan birine carpcak napcaz bilmem bu konu boyle bi konu iste

Yahu dur, sen beni yanlış anladın :) "Hoca hocayı Mekke'de, deli deliyi dakkada bulur". Bundan ibaret söz :)

Ahahah.. aklım onun gunumuze uyarlanmıs halınde kalmıss kaydirigubbakcemile3

Oncelıkle hoşgeldın.. bız de yaz temıslıgı yaptık.. anladıgın uzere. gusel oldu dı mı topık :))

Ece ne de masallahh.. herseyın yerınde ve de zamanında gıtmesı en dogal olanı.. keyfını cıkarmaya bak derım ben..

zaten karnıma bebişin yağını kullnaıyorum göğüs altınada pişik kremini kullanayım çocuk gelmeden malzemeleri biticek :lepi:
sağolasın canım

kaydirigubbakcemile3 ne alem kadınsın..

Iyı de uc vesayet gıtmen daha sıkıntılı degıl mı?? hele kı bu sıcakta..

kızlar eskiler dermiski bisileri eksik bırakın herseyi tam olunca bebek gelmek istermis :))

benim arkadas herseyi bitirdi cayını icerken bebek geldi yani o bana dedi bende size diyim :))

Valla hersey havada su an.. odası Salı gunu gelecek falan fılan.. ıstesen de tamamlanmıyor.. :)) ıyı tarafından bakalım mutlu olalım o saman..

Ben anlıyorum zaten.. dogurtacaksınız benı.. kararlısınız.. şükür ki 38 lere cıkmıs sende zaman.. buna da şükür..

herhalde topıkte en cok ruyalarda gorulen kısı benım :))) üzüleyım mı sevıneyım mı bılemedımm kaydirigubbakcemile3

Furukooooooooooo... sezeryan güzelimm benimmm :)))

Listen hazır mı annem?? yazılı yoklama yaptırtma bisi bak :)) kayınvalıdenın aglarına takılırsın.. senı bulamayıs sonna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…