hay ben sizin karizmanızııııını seveyimmmm hala karizma derdindee yaaaa
topikte pek hareketli sayfalara yetişemiyorum resmen bi baby bi ben yazıyoz ancaaa
neyse ben kaçarr giyinip çıkayım öpülüdnüsss hepinizzzz
tüüüüüüüüüüüü resill neyhse bu konu gittikçe dibe vuruyor en iyisi kapatalım allahım ya melodiliymiş. Allah seni ne yapsın delüüüüüüüü.napim yaaaa tutamadım çıkıverdi valla maminin yanında hiç kasamam kendimi sağa sola zor dönüyorum yatakta bide osurmumu heç tutamam canımın derdine düşmüşüm ben her seferinde wcye gidersek işimiz var
ayrıca benimki müzik melodisi gibi çıkıyo kulak tırmalayıcı bi ses diil pohahaaaa :roflol:
bize nerdeyse 2 ay önce yasak koyuldukaydirigubbakcemile3tüüüüüüüüüüüü resill neyhse bu konu gittikçe dibe vuruyor en iyisi kapatalım allahım ya melodiliymiş. Allah seni ne yapsın delüüüüüüüü.
bişi sorcam yahu biz nezmana yasak koycaz..doktorum henüz bişi demdi bana sanki 36 dan sonra yasakmış gibi hatırlıyorum.. bu konuda blgisi olan varmı...şimcik 32 yim ya benhaftada bir olsada oluyor ya doktora ı sorsam ama daha 2 haftavar gitmemem..o 2 haftayı jubile olarakmı saysak?
tüüüüüüüüüüüü resill neyhse bu konu gittikçe dibe vuruyor en iyisi kapatalım allahım ya melodiliymiş. Allah seni ne yapsın delüüüüüüüü.
bişi sorcam yahu biz nezmana yasak koycaz..doktorum henüz bişi demdi bana sanki 36 dan sonra yasakmış gibi hatırlıyorum.. bu konuda blgisi olan varmı...şimcik 32 yim ya benhaftada bir olsada oluyor ya doktora ı sorsam ama daha 2 haftavar gitmemem..o 2 haftayı jubile olarakmı saysak?
ilahi yaaa TAZE.... neleri düşünüp de dert etmişsin kuzum. böle şeyleri düşündükçe gerçekten insanın morali bozuluyor. biz de şimdi çok rahat yaptığımız şeyleri bazen "ayyyy çocuk olunca bunu artık böle yapamayacağız" diye zaman zaman hayıflanıyoruz. hayatlarımız günlük yaşantımız gerçekten de çok acayip değişecek. örnek olmak gibi bir misyonumuz olacak. en rahat olduğumuz evimizin içinde bile artık "kötü örnek olma" korkumuz olacak. ONURun da dediği gibi sen yavaş yavaş kurtul o eski rahat yaşantının özleminden. ama bi de sabahları pati pati yürüyerek uyandırmaya gelen küçücük minyatür bir insan bedeni hayal et, hemen geçiyor insanın moral bozukluğu.
zaten karnıma bebişin yağını kullnaıyorum göğüs altınada pişik kremini kullanayım çocuk gelmeden malzemeleri biticek :lepi:
sağolasın canım
kızlar eskiler dermiski bisileri eksik bırakın herseyi tam olunca bebek gelmek istermis :))
benim arkadas herseyi bitirdi cayını icerken bebek geldi yani o bana dedi bende size diyim :))
ben hala gaz cıkaramıorum emrahın yanında yapamam yani ya uykuda olursa bilmemde uyanıkken yapamıorum :) karizma cizilmesin die
ah be yavrum biz jubileyi yapali aylar oldu, ben hala anlamiyom nasil becerebiliyosunuz, hani bneim yatakta donmeye halim yok birak cimnastik hareketlerini dusunemiyorm bile:)) valla azminize hayranim:))
Canım ben zaten "örnek insan olma" konusunda evde terör estirmeye başladım bile. Onur hala günde bir kaç sigara içiyo diye başının etini yiyorum, "bu çocuk seni sigara içerken görmeyecek" diye. Evde de içmiyo aslında belki 1-2 tane balkonda, 1-2 tane de dışarda. Ama gene de esip yağıyorum. (ki; normalde insanların sigara alışkanlıklarına müdahale edilmesine çok karşıyım aslında. Ben de içiyordum eskiden ve tekrar başlama niyetinde değilim) Sonra makarna ile ekmek, pilav ile ekmek sevdasından vazgeçmesi, meyve tüketimine ağırlık vermesi konularında hep hatırlatmalar yapıyorum ki, Doruk da babası gibi ekmek olarak büyümesin :)) (Evde yarım ekmek varsa ekmek yoktur Onur'a göre)
Ben diğer fedakarlıklara çoktan hazırım. Bir tek sevişme konusunda zorlanıcam :) Mekan ve zaman kısıtlaması olacak ya :)
Allam yaa :))
Beybim öncelikle merhaba diyeyim. Nasılsın şeker? Ece'nin boyuna posuna hiç takılma çünkü bunlar dolaylı ölçümler. Hassas terazide tartmıyor ya adam!
Çok hoşmuş, bu deyimi bilmiyordum.
aynen ben de... uyuyorsa tamam ama, uyanıksa ı ıh! Arada 1-2 kaçtığı olmuştur. Onda da utanıp özür diliyorum. Onur da "kasma, hamilesin sen" diyor ama yok hayatta yapamam. Midem rahatsız olunca da çok nahoş oluyor. Sürekli geğirip duruyorum, hiç hoşlanmadığım şeyler :1closedeyes:
aynen bizdee ama bızımkıne yasak cok erken gelmıstı kafamçokkarıştı ama valla ne yalan sölim yasak olmasa bile bu halde bende yapamam bişi,demen gıbı yatakta bi taraftan bı tarafa 3 hamlede dönüyom zatenah be yavrum biz jubileyi yapali aylar oldu, ben hala anlamiyom nasil becerebiliyosunuz, hani bneim yatakta donmeye halim yok birak cimnastik hareketlerini dusunemiyorm bile:)) valla azminize hayranim:))
aaa nerde var kuzu,ben görmedim,bizimde araba enigma güzel bişeyse öel bebek cantasına benzemıyosa bende bakabılırım.nettenmı gördünayrıca aynı takımın renklerinde bebek bakım çantalarıda vra. ister sırt antası ister normalel çantası gibi olanlar.hemde 50 tl bana uygun geldi. sizce nasıl bebek bakım çantası alan arkadaşlar.pierecardin bebek çantası 50 tl dide ye sormuyorum bile o zaten hep pahalı alıyor ...kadını çekiyor anacım onun suçu yokki..heheheeeeee
kızlarr altta kim var bakın arda isimli arkadaşımız topiği açan arkadaş hoşgelmiş sefa getirmiş
Yahu dur, sen beni yanlış anladın :) "Hoca hocayı Mekke'de, deli deliyi dakkada bulur". Bundan ibaret söz :)
gunaydın kıslarr ben geldim nihayet internetim oldu sukur kavusturana
bu zaman zarfında pek bisey yapmadım, dra gittik salı gunu..
bebisim 2500 gr cıktı yani haftasıyla uyumluymus gecen gittigimde 2 hafta onden gidiodu ya simdi normal cıktı bende aslında once bi bozum yasadım 200 gr almıs die ama sonra haftasıyla uyumlu olmasına sevindim boylelikle normal dogum olma ihtimaline biraz daha yaklastık. cok sukur saglıklı suyu yerinde ama yuzunu gostermedi obur tarafa cevirmis
dun agdacıya gittim o iste halloldu bacak bikini tertemiz bi sonraki agdamız hastane agdası olarak kararlastırıp ayrıldım :) buarada catır catır catlamıs gobegimin alt kısmı hayırlı ugurlu olsun. bahsettigim vichy kremi aldım icinde zaten hamile karnına surus seklini gosterio bakalım nekadar efekt etcek.
yarına temizlikci kızı cagırdım bi dip kose yaptırayım camlar perdeler halılar sonraki temizlikte annem k.valdem olcagı icin problem olmayacak dip temizligi cıksın aradan istiyorum.
yani bunlarla ugratım bebisede kendimede bisi almadım :))
zaten karnıma bebişin yağını kullnaıyorum göğüs altınada pişik kremini kullanayım çocuk gelmeden malzemeleri biticek :lepi:
sağolasın canım
ben bugün yokum accuk gezmeye gidicemmm :))
yani sokakta diil tabee ablama gidicem ev oturmasııı
ama mami araba ile çıkmama artık bir yığın vırvır ediyo mecbur toplu taşıma bu havadada 3 vesait yapılırmı beaaa -tatlicadiarzu-
kızlar eskiler dermiski bisileri eksik bırakın herseyi tam olunca bebek gelmek istermis :))
benim arkadas herseyi bitirdi cayını icerken bebek geldi yani o bana dedi bende size diyim :))
EVRİM ÇEKİN ELİNİZİ KARNIMDAN DİYİCEN AMA SENİ RÜYAMDA GÖRDÜM BE KUZU
şincik şu son elbiseli resmin varya ordaki elbisen üzerinde kucağında kim var kim kuzey bey karşıma geçmişin ben doğurdum 38+4 hafatlık diyordun yüzünde kocaman bir tebessüm çok mutluydun ya sadece bu sahne vardı uyandım önce güldüm sonra evrişe anlatsammı sabah diye düşündüm seni öyle mutlu görünce çok hoşuma gitti analatmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?