gözünüzaydın BABY. bence kilosu gayet iyi. maşşallah kızına. ölçümler artı eksi %15 civarında değişebiliyormuş. ben 34+2 de mi ne gitmiştim bebek 2.370 di ve doktor haftasıyla uyumlu demişti. iri bebek beklemeyin demişti. 2.800 ile 3.200 arası tahmini var doktorun.biz de zaten iri bebek beklemiyoruz. şaşar kalırım 3.500gr ı geçrse valla. ha bi de saçlı doğarsa çok şaşırırım.bebisim 2500 gr cıktı yani haftasıyla uyumluymus gecen gittigimde 2 hafta onden gidiodu ya simdi normal cıktı bende aslında once bi bozum yasadım 200 gr almıs die ama sonra haftasıyla uyumlu olmasına sevindim boylelikle normal dogum olma ihtimaline biraz daha yaklastık. cok sukur saglıklı suyu yerinde ama yuzunu gostermedi obur tarafa cevirmis
dun agdacıya gittim o iste halloldu bacak bikini tertemiz bi sonraki agdamız hastane agdası olarak kararlastırıp ayrıldım :) buarada catır catır catlamıs gobegimin alt kısmı hayırlı ugurlu olsun. bahsettigim vichy kremi aldım icinde zaten hamile karnına surus seklini gosterio bakalım nekadar efekt etcek.
ne yani yakışıklı doktorunu bize tercih mi edeceksin?günaydın kızlar
salı doktora gidicem büyük ihitmalle ama perşembede olabilir net belli değil eğer doktora gitmezsem gelirim mutlaka
südyen takmıyorumki evdeyim zatiii ama memeler büyüdü karnımla birleşti o arası pişik yapıyoo dışarı çıkarken taktığımda penye zaten canım
benim ablamın ilk oğlu 3 hafta erken doğdu. doğduğunda üstüne giyecek bir zıbını yahut body si bile yoktu. ablam tek bir çöp almamış bebeğe. herşeyi annemler ve kayınvalidesi almıştı. bebek 3 gün daha beklese tüm mal varlığı hazır olacaktı ama annem ankaraya gitmeden 3 gün önce sevgili yeğenimiz teşrif ettiler. ablamın eşi de doktor aynı hastanede. hemşire "şu karşıda bebek malzemesi satan biryer demiş" de acilen eniştem gidip ordan zıbın almış. bebeği hastanenin örtülerine sarmışlar filan. yani uzun lafın kısası ablam bir çöp dahi almadığı halde bebeği 3 hafta erken geldi. acaba babaanne ve anneanne herşeyi hazırlamıştı diye mi kalkıp geldi?kızlar eskiler dermiski bisileri eksik bırakın herseyi tam olunca bebek gelmek istermis :))
benim arkadas herseyi bitirdi cayını icerken bebek geldi yani o bana dedi bende size diyim :))
Canım ben zaten "örnek insan olma" konusunda evde terör estirmeye başladım bile. Onur hala günde bir kaç sigara içiyo diye başının etini yiyorum, "bu çocuk seni sigara içerken görmeyecek" diye. Evde de içmiyo aslında belki 1-2 tane balkonda, 1-2 tane de dışarda. Ama gene de esip yağıyorum. (ki; normalde insanların sigara alışkanlıklarına müdahale edilmesine çok karşıyım aslında. Ben de içiyordum eskiden ve tekrar başlama niyetinde değilim) Sonra makarna ile ekmek, pilav ile ekmek sevdasından vazgeçmesi, meyve tüketimine ağırlık vermesi konularında hep hatırlatmalar yapıyorum ki, Doruk da babası gibi ekmek olarak büyümesin :)) (Evde yarım ekmek varsa ekmek yoktur Onur'a göre)
Ben diğer fedakarlıklara çoktan hazırım. Bir tek sevişme konusunda zorlanıcam :) Mekan ve zaman kısıtlaması olacak ya :)haklısın canım. çok haklısın. zor olacak çoooookkkkk ... bizim için de aynen :)
burda canım odanızın resmi :)))
3956
arkadaşlar ya aklıma birşey takıldı birşey sormak istiyorum size....
benim kızım gece yatınca hiç hareket etmiyor galiba..... ya benim uykum çok ağır ben hissetmiyorum arada sağdan sola dönerken kendimi dinliyorum ama hareketlerini hissetmiyorum.... ya çok uykucu benim kızım koca gün benimle yoruluyor gecede uyuyor.......
nolurmuş deli deliyii görünce hııı devamı yokmuu :roflol:
şimdi pahalımı ucuzmu ben annamadımm piyasayı bilmiyomdaa
öpücemm senii gellll Şeniz
yusuf yusuf gördüm seniii kuzummm :roflol:
ulen hatun nasıl korkutmuş gözümüzüü görüyonuzmuu üçbuçuk atıyosss :roflol:..
ayyy tombul kuşun seniii yer yerrrr sosisim benimmmm :CüvCüv:
yaa varyaaaa
rezil ettiniz beni şerefsizimmmm
şimdi ben yazdıklarınızı okuyorum ekrana bakıp keko keko glüyorum tam o sırada az güleyim kendimi kasayım derken bi anda osuru verdim rüzgarda kaldım üşüttüm herhall bi rezil oldummm sayenizdeee ayy bi utandımmm tvde sibel can şarkı söylüyooo yan, ortam sessiz sakin ve ben zoort diye osurdummm bi utandımmm anlatamamm mami bi kahkaha patlattı örtbas etmek için sonra bende başladım gülmeye kendi reziliiğimeee pehhh
kaynanacım dediki bişi olmazz hamilesin senn normaldirrrde fıkra okuyon kızım orda didii evet anne dedim hemde ne fıkraaa gerçek hayattan fıkralar :roflol:..
gunaydın kıslarr ben geldim nihayet internetim oldu sukur kavusturana
bu zaman zarfında pek bisey yapmadım, dra gittik salı gunu..
bebisim 2500 gr cıktı yani haftasıyla uyumluymus gecen gittigimde 2 hafta onden gidiodu ya simdi normal cıktı bende aslında once bi bozum yasadım 200 gr almıs die ama sonra haftasıyla uyumlu olmasına sevindim boylelikle normal dogum olma ihtimaline biraz daha yaklastık. cok sukur saglıklı suyu yerinde ama yuzunu gostermedi obur tarafa cevirmis
dun agdacıya gittim o iste halloldu bacak bikini tertemiz bi sonraki agdamız hastane agdası olarak kararlastırıp ayrıldım :) buarada catır catır catlamıs gobegimin alt kısmı hayırlı ugurlu olsun. bahsettigim vichy kremi aldım icinde zaten hamile karnına surus seklini gosterio bakalım nekadar efekt etcek.
yarına temizlikci kızı cagırdım bi dip kose yaptırayım camlar perdeler halılar sonraki temizlikte annem k.valdem olcagı icin problem olmayacak dip temizligi cıksın aradan istiyorum.
yani bunlarla ugratım bebisede kendimede bisi almadım :))
Anaaaa bizimkinden...Bizim oğluşların isimleri de aynı,pusetleri de... Biz taa Mart ayında 399 almıştık, sonra fiyatları düşmüştü çok üzülmüştüm, sen o arada aldın demek.. Benim renk farklı ama limon yeşili..
kızlar eskiler dermiski bisileri eksik bırakın herseyi tam olunca bebek gelmek istermis :))
benim arkadas herseyi bitirdi cayını icerken bebek geldi yani o bana dedi bende size diyim :))
pinky biz yasak koymadık daha drada sormadım aklıma gelmedi oda bisey demedi rutine bagladık ama napayım
Milkshake, ikisi de olabilir tatlım. mesela geçenlerde ben uyurken eşim dışarıdan bile izleyebilmiş kızımın hareketlerini, artık ben nasıl uyuduysam hiçbir şey hissetmedim. Hatta eşim bile şaşırdı, içerde o kadar hareket varken nasıl uyudun öyle diye.. Ama bazen de gece yarısı tuvalete veya su içmeye kalktığımda ben de senin gibi bekliyorum, bir iki hareketini hissedeyim öyle uyumaya devam edeyim diye.. Bizimkinin keyfi olursa kıpırdanıyoo. E onların da uykuda olduğu ve uyanık olduğu zamanlar var.. muhtmelen öyle zamanlara denk geliyorsundur..
Nazan, dalga mı geçiyorsun, ciddi misin anlayamadım. Bu kadar çoook hak verdiğine göre :)) :kedi:
benim kızım gece yatınca hiç hareket etmiyor galiba..... ya benim uykum çok ağır ben hissetmiyorum arada sağdan sola dönerken kendimi dinliyorum ama hareketlerini hissetmiyorum.... ya çok uykucu benim kızım koca gün benimle yoruluyor gecede uyuyor.......
Taze'cim, sigara içme konusunda ben de çok kızıyorum eşime.. O da balkonda içiyor ama ben ona evde içmeyi yasaklamıştım tümden. hafta içi işyerinde ne içtiysen o, evde içmek yok diye.. Bir tek hafta sonları göz yumuyordum ama son zamanlarda kurallarımı epey çiğnemeye başladı. Aslında ben onun tamamen bırakmasını istiyorum, o da 5 yıldır beni oyalıyor :) Evlendiğimizden beri çocuk istiyordu, bir keresinde ona sen sigarayı bırakmadığın sürece çocuk mocuk yok dedim.. Ama öyle olmadı işte.. Şimdi de habire bıkbıklanıp duruyorum başında, şu kadar zaman kaldı doğuma hala bırakmadın felan diye.. Açıkcası bu konuda eziyet ediyorum ona resmen.. doğrusu ben bile kendimden sıkılıyorum bıkbıklanmayı abartınca..
Asıl önemlisi kayınvalidem.. Onun içtiği sigaranın yanında eşiminki hiçbirşey. Kadın sabah kalkar daha bismillah kahvaltıya kadar 3 tane içer.. Çook kavga edicem onunla bu konuda çook.. Hatta bir keresinde açık açık söyledim.. Ne kadar balkonda içsen de, sigara içtikten hemen sonra yaklaştırmam bebeğime haberiniz olsun dedim..
kızlar biz de dr.dan geldik..2.500 gr.olmuş oğlum..boyu da yaklaşık 49 cm...doğum pozisyonunu değiştirmemiş..başı aşağıda halen..bi sıkıntımız yok çok şükür..erken doğum riskin yok..37'den önce, kendine dikkat ettiğin sürece doğurmazsın dedi..
[/URL][/IMG]
Kuzeyinin arabasıda pek güzel güle güle kullansın.Saolasın, siz de güle güle kullanın, çok cici görünüyor.. markası Petite Star - Zia - Cranberry
Petite Star Zia - Cranberry
Fıyatı Turkıye pıyasasına gore cok cok uygun.. bir de cok ıyı ozellıklerı var.. Ingıltereden agustosta gelırken arkadasım getırecek, saolsun,böyle bir teklif sunuldu, ben de cok sevındım acıkcası.. şans işte.. Kuzey'in şansı.. Allah daim etsin hep..
Rüzgarın arabasıda pek güzelmiş.bizim arabamız da bu kızlar
Kiraz Bebe
Odanın güzelliğine bak.Bakalım alnımızın akıyla çıkabilecek miyiz içinden..
gunaydın kıslarr ben geldim nihayet internetim oldu sukur kavusturana
bu zaman zarfında pek bisey yapmadım, dra gittik salı gunu..
bebisim 2500 gr cıktı yani haftasıyla uyumluymus gecen gittigimde 2 hafta onden gidiodu ya simdi normal cıktı bende aslında once bi bozum yasadım 200 gr almıs die ama sonra haftasıyla uyumlu olmasına sevindim boylelikle normal dogum olma ihtimaline biraz daha yaklastık. cok sukur saglıklı suyu yerinde ama yuzunu gostermedi obur tarafa cevirmis
kızlar biz de dr.dan geldik..2.500 gr.olmuş oğlum..boyu da yaklaşık 49 cm...doğum pozisyonunu değiştirmemiş..başı aşağıda halen..bi sıkıntımız yok çok şükür..erken doğum riskin yok..37'den önce, kendine dikkat ettiğin sürece doğurmazsın dedi..
Taze'cim, sigara içme konusunda ben de çok kızıyorum eşime.. O da balkonda içiyor ama ben ona evde içmeyi yasaklamıştım tümden. hafta içi işyerinde ne içtiysen o, evde içmek yok diye.. Bir tek hafta sonları göz yumuyordum ama son zamanlarda kurallarımı epey çiğnemeye başladı. Aslında ben onun tamamen bırakmasını istiyorum, o da 5 yıldır beni oyalıyor :) Evlendiğimizden beri çocuk istiyordu, bir keresinde ona sen sigarayı bırakmadığın sürece çocuk mocuk yok dedim.. Ama öyle olmadı işte.. Şimdi de habire bıkbıklanıp duruyorum başında, şu kadar zaman kaldı doğuma hala bırakmadın felan diye.. Açıkcası bu konuda eziyet ediyorum ona resmen.. doğrusu ben bile kendimden sıkılıyorum bıkbıklanmayı abartınca..
Asıl önemlisi kayınvalidem.. Onun içtiği sigaranın yanında eşiminki hiçbirşey. Kadın sabah kalkar daha bismillah kahvaltıya kadar 3 tane içer.. Çook kavga edicem onunla bu konuda çook.. Hatta bir keresinde açık açık söyledim.. Ne kadar balkonda içsen de, sigara içtikten hemen sonra yaklaştırmam bebeğime haberiniz olsun dedim..
maşallah maşallah oğluşuna..
bu arada evet kirazbaby sitesinde görmüştük puseti ,bakırköye gidip mağazada görüp almıştık. Bakalım inşallah kullanışlıdır. Lastiklerini şişircez dahaaa demi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?