2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gözünüzaydın BABY. bence kilosu gayet iyi. maşşallah kızına. ölçümler artı eksi %15 civarında değişebiliyormuş. ben 34+2 de mi ne gitmiştim bebek 2.370 di ve doktor haftasıyla uyumlu demişti. iri bebek beklemeyin demişti. 2.800 ile 3.200 arası tahmini var doktorun.biz de zaten iri bebek beklemiyoruz. şaşar kalırım 3.500gr ı geçrse valla. ha bi de saçlı doğarsa çok şaşırırım.

ne yani yakışıklı doktorunu bize tercih mi edeceksin?
evde de sütyen tak şeker.

kızlar eskiler dermiski bisileri eksik bırakın herseyi tam olunca bebek gelmek istermis :))

benim arkadas herseyi bitirdi cayını icerken bebek geldi yani o bana dedi bende size diyim :))
benim ablamın ilk oğlu 3 hafta erken doğdu. doğduğunda üstüne giyecek bir zıbını yahut body si bile yoktu. ablam tek bir çöp almamış bebeğe. herşeyi annemler ve kayınvalidesi almıştı. bebek 3 gün daha beklese tüm mal varlığı hazır olacaktı ama annem ankaraya gitmeden 3 gün önce sevgili yeğenimiz teşrif ettiler. ablamın eşi de doktor aynı hastanede. hemşire "şu karşıda bebek malzemesi satan biryer demiş" de acilen eniştem gidip ordan zıbın almış. bebeği hastanenin örtülerine sarmışlar filan. yani uzun lafın kısası ablam bir çöp dahi almadığı halde bebeği 3 hafta erken geldi. acaba babaanne ve anneanne herşeyi hazırlamıştı diye mi kalkıp geldi?

Odamızla ilgili yorumlarını paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Başak35 sormuştu sanırım, hangi sayfada diye.. Baktım ama ne ilginçtir ki, işyerindeki bilgisayardan olsa gerek kendi koyduğum fotoğrafları ben de bulamadım :) Ama dün akşam 22:30 sularında paylaşmıştım, belki bu yardımcı olur..

Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Acayip halsizim, ruh gibiyim.. Tansiyonum düştü galiba. Geceleri sıcaktan kaliteli bir uyku çekemiyorum. Sabah kalktığımda yorgun uyanıyorum. Öğleye doğru pilim çoktan tükenmiş oluyor zaten. Ayrıca acayip ağlamaklıyım.. Nooluyorum anlamadım doğrusu.. Hormonlar işbaşında anlaşılan. Kaçabilirsem erken kaçacam bugün eve. Gideyim biraz dinleneyim bari.

Neyse, çok daha fazla naz yapmiiim şimdi burada, benden başka hamileler de var di mi :))))

arkadaşlar ya aklıma birşey takıldı birşey sormak istiyorum size....

benim kızım gece yatınca hiç hareket etmiyor galiba..... ya benim uykum çok ağır ben hissetmiyorum arada sağdan sola dönerken kendimi dinliyorum ama hareketlerini hissetmiyorum.... ya çok uykucu benim kızım koca gün benimle yoruluyor gecede uyuyor.......

evet sana yazdımmm
o zmn pcndee sorun sanırım...
yoksa var yani foto

Milkshake, ikisi de olabilir tatlım. mesela geçenlerde ben uyurken eşim dışarıdan bile izleyebilmiş kızımın hareketlerini, artık ben nasıl uyuduysam hiçbir şey hissetmedim. Hatta eşim bile şaşırdı, içerde o kadar hareket varken nasıl uyudun öyle diye.. Ama bazen de gece yarısı tuvalete veya su içmeye kalktığımda ben de senin gibi bekliyorum, bir iki hareketini hissedeyim öyle uyumaya devam edeyim diye.. Bizimkinin keyfi olursa kıpırdanıyoo. E onların da uykuda olduğu ve uyanık olduğu zamanlar var.. muhtmelen öyle zamanlara denk geliyorsundur..

nolurmuş deli deliyii görünce hııı devamı yokmuu :roflol:

şimdi pahalımı ucuzmu ben annamadımm piyasayı bilmiyomdaa

öpücemm senii gellll Şeniz

ucuz nan çok uucuz..ilk 6 ay portbebeli kullancam..sonra arabasını..

yusuf yusuf gördüm seniii kuzummm :roflol:
ulen hatun nasıl korkutmuş gözümüzüü görüyonuzmuu üçbuçuk atıyosss :roflol:..

dedim noluyos..hadeeeee...neyse halloldu sonunda.

:roflol:kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin baby...ece'ye maşallah..yarın bende de temizlik var..bittimi rahatım artık.

yaaa..seninki de hayırlı olsun..biz 340'a aldık evet...siz de mi ordan aldınız başka yerden mi.? kadın bana çok tavisye etti de..

kızlar eskiler dermiski bisileri eksik bırakın herseyi tam olunca bebek gelmek istermis :))

benim arkadas herseyi bitirdi cayını icerken bebek geldi yani o bana dedi bende size diyim :))

şükür ki eksikleri var ufak ta olsa..bir an yusufladım..bana da geçen gelen ingiliz bayan dedi ki bizim orda bebeğin pusetini doğmadan eve getirmek uğursuzluktur..aslında hiiç inanmam böle şeylere ama etkilendim nedense..tedirgin oldum..kolisinde bi arkadaşın ofisinde bekletiyoruz..

pinky biz yasak koymadık daha drada sormadım aklıma gelmedi oda bisey demedi rutine bagladık ama napayım

bize dr. en baştan 7.aya kadar serbestsiniz demişti..biz de bıraktık 7 de..

Son düzenleme:

belkide öyle oluyor hani gün içinde hiç hareket etmese zaten bir sorun var deyip hemen atlayıp dr.a giderim zaten eskisi kadar hareket etmesini beklemiyorum dr.lar örn. sabah 9 ila akşam 9 arasında 10 hareket ediyorsa herşey yolunda diyorlar şükür benim kızımda gün içinde o kadar hareket ediyor birtek gece uyuduğumda hiçbirşey hissetmiyorum benim kızım annesini düşünüyor gündüz işte yoruluyor birde ben gece uyutmazsam olmaz herhalde diyora.s

Nazan, dalga mı geçiyorsun, ciddi misin anlayamadım. Bu kadar çoook hak verdiğine göre :)) :kedi:

Taze'cim, sigara içme konusunda ben de çok kızıyorum eşime.. O da balkonda içiyor ama ben ona evde içmeyi yasaklamıştım tümden. hafta içi işyerinde ne içtiysen o, evde içmek yok diye.. Bir tek hafta sonları göz yumuyordum ama son zamanlarda kurallarımı epey çiğnemeye başladı. Aslında ben onun tamamen bırakmasını istiyorum, o da 5 yıldır beni oyalıyor :) Evlendiğimizden beri çocuk istiyordu, bir keresinde ona sen sigarayı bırakmadığın sürece çocuk mocuk yok dedim.. Ama öyle olmadı işte.. Şimdi de habire bıkbıklanıp duruyorum başında, şu kadar zaman kaldı doğuma hala bırakmadın felan diye.. Açıkcası bu konuda eziyet ediyorum ona resmen.. doğrusu ben bile kendimden sıkılıyorum bıkbıklanmayı abartınca..
Asıl önemlisi kayınvalidem.. Onun içtiği sigaranın yanında eşiminki hiçbirşey. Kadın sabah kalkar daha bismillah kahvaltıya kadar 3 tane içer.. Çook kavga edicem onunla bu konuda çook.. Hatta bir keresinde açık açık söyledim.. Ne kadar balkonda içsen de, sigara içtikten hemen sonra yaklaştırmam bebeğime haberiniz olsun dedim..

kızlar biz de dr.dan geldik..2.500 gr.olmuş oğlum..boyu da yaklaşık 49 cm...doğum pozisyonunu değiştirmemiş..başı aşağıda halen..bi sıkıntımız yok çok şükür..erken doğum riskin yok..37'den önce, kendine dikkat ettiğin sürece doğurmazsın dedi..

benimkide oyle ben uyuyunca benimle uyuyoi sanki yani ben uyudugum anlarda hicbisi hissetmiyorum ben uyanınca yada babasıyla konusmaya baslayınca harekete baslıo sabahları. en gec kahvaltıdan sonra baslıo o yuzden sorun olarak gormuyorum. zaten artık daha cok uyuyup daha az hareket edeceklermis

offff canım senin işin epey zor ya.... haklısın sonuna kadar.... her ne kadar dışarıdada içseler sigaralarını içeri girdiklerinde nefeslerinde bile bir koku oluyor ister istemez ve hemen bebeğin yanına yaklaşmaları hiç doğru değil şimdiden tepkini koyman doğru olmuş en azından herşey bebeklerimziin sağlığı için dimi ama:lepi:

masallah canım cok sevindim benimkide 37ye kadar dursa yeter demisti . hadi gozun aydın:teytey:

Saat 11 den beri galiba burdayım ama maşallah sayfalarca yazmışsınız. Allah muhabbetimizi daim etsin .

Sevsinler odasını çok güzel.

Kuzeyinin arabasıda pek güzel güle güle kullansın.
bizim arabamız da bu kızlar
Kiraz Bebe
Rüzgarın arabasıda pek güzelmiş.
Bakalım alnımızın akıyla çıkabilecek miyiz içinden..

Odanın güzelliğine bak.

Maşallah bebişine.

Bnede geceleri hissetmiyodum üzülüyodum hatta ama bu aralar wc ye kalktığımda bakıyom oynayıp duruyo konuşuyorum hatta oğlum gece şimdi hadi yat uyu diye. Gece kalktığında bi süre bekle konuş elbet cevap verecektir annesi. Sıkma canını hem uyuyorsada süper hani ilk başllarda gece gündüzü bilmiyolarmış adapte olamıyolarmış ya yani senin bebişin öyle bi sorunu olmuycak belki geceleri ohh mışıl mışıl uyuycak annesini babasınıda uyutucak.

maşallah maşallah oğluşuna..

bu arada evet kirazbaby sitesinde görmüştük puseti ,bakırköye gidip mağazada görüp almıştık. Bakalım inşallah kullanışlıdır. Lastiklerini şişircez dahaaa demi..

Ben geçen gün çok kötü bi yerden vurdum :) dedim ki, "artık öpüşmek istemiyorum seninle, iğrenç kokuyosun" aslında çok dikkat ediyor, koku konusunda çok takıntılıdır. Bu cümleyi kurduğumdan beri ekstra dikkat ediyor. Ama derdim benim için değil, oğlu için bırakması. "Sigara içen ebeveyn" görüntüsü çok çirkin bence

Ohhhh, maşallah sıpaya.. haydi bakalım :)

saolasın kuzu....demek siz de ordan aldınız..bi kurduk sürdük gayet rahat geldi..lastikleri de şişik geldi

Maşallah Rüzgar bebeğe öperim men onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…