kızlar biz de dr.dan geldik..2.500 gr.olmuş oğlum..boyu da yaklaşık 49 cm...doğum pozisyonunu değiştirmemiş..başı aşağıda halen..bi sıkıntımız yok çok şükür..erken doğum riskin yok..37'den önce, kendine dikkat ettiğin sürece doğurmazsın dedi..
kızlar biz de dr.dan geldik..2.500 gr.olmuş oğlum..boyu da yaklaşık 49 cm...doğum pozisyonunu değiştirmemiş..başı aşağıda halen..bi sıkıntımız yok çok şükür..erken doğum riskin yok..37'den önce, kendine dikkat ettiğin sürece doğurmazsın dedi..
daha iyi işte canım.neva hanım ise ben eve gittiğimde başlıyor uyumaya uyuyacağım zaman uyanıyor.sağa dönsem kıpırdanıyor sola dönsem kıpırdanıyor.kafayı dayıyor..sonra habire çiş tuvalet..arkadaşlar ya aklıma birşey takıldı birşey sormak istiyorum size....
benim kızım gece yatınca hiç hareket etmiyor galiba..... ya benim uykum çok ağır ben hissetmiyorum arada sağdan sola dönerken kendimi dinliyorum ama hareketlerini hissetmiyorum.... ya çok uykucu benim kızım koca gün benimle yoruluyor gecede uyuyor.......
hem şişik lastik hem daha ucuz demek..saolasın kuzu....demek siz de ordan aldınız..bi kurduk sürdük gayet rahat geldi..lastikleri de şişik geldi
Karnım aç.. bırsey yıyesım yok... ne yaman çelişki
saolasın kuzu....demek siz de ordan aldınız..bi kurduk sürdük gayet rahat geldi..lastikleri de şişik geldi
Karnım aç.. bırsey yıyesım yok... ne yaman çelişki
benimkide oyle ben uyuyunca benimle uyuyoi sanki yani ben uyudugum anlarda hicbisi hissetmiyorum ben uyanınca yada babasıyla konusmaya baslayınca harekete baslıo sabahları. en gec kahvaltıdan sonra baslıo o yuzden sorun olarak gormuyorum. zaten artık daha cok uyuyup daha az hareket edeceklermis
Masallah bebegine, cok guzel kilosu boyu...
Ya bana temizlige yardima gelen kadinda tutturdu, bebege sakin fazla bisey almayin, hatta hic almayin, ugursuzluktur diye, her geldiginde bisey almis olarak goruyor ve ayni cumleyi kuruyor, moralim bozuluyor...puseti magazada deposunda biraktik biz, temmuz sonu gibi alicam.. ya dedim cocuk dogunca ne giycek nerde yaticak peki??
gece topiği belirli bir saatte kapatalım yav.22:00 dan sonra gireni dışlayalım..uykusuz kaldım ben dün gece.genellikle evden girmiyorum kablosuz var diye..
hem şişik lastik hem daha ucuz demek..
Furukooooooooooo... sezeryan güzelimm benimmm :)))
Listen hazır mı annem?? yazılı yoklama yaptırtma bisi bak :)) kayınvalıdenın aglarına takılırsın.. senı bulamayıs sonna.
geçmişi yarım yangul okudum.odamıza hayırlı olsun diyen herkese teşekkür ederiz neva ile ben.bir de ayçada düdüklenmiş evrimin tabiriyle.dikkatimden kaçmadı he he..
daha iyi işte canım.neva hanım ise ben eve gittiğimde başlıyor uyumaya uyuyacağım zaman uyanıyor.sağa dönsem kıpırdanıyor sola dönsem kıpırdanıyor.kafayı dayıyor..sonra habire çiş tuvalet..
hem şişik lastik hem daha ucuz demek..
tam 3 tane simit yedim..2 de ayran içtim..açım hala..sabah da işe geç kaldım salifo sandiviç yapmış onu yedim gelir gelmez.öğlen de spor ayakkabısı almaya gittik.hiç bir ayakkabım olmuyor son bir haftadır..
Al kardeşim, al tepe tepe kullanklava:Sen herkesten acelecisin bak demedi deme lmaz:
ben cok az sey aldım ama trde olsam kesin alırdım herseyi babaannesiyle anneannesi teyzesi aldı , yani suan burda olanlar 1 makina yıkandı onlar neler aldı getirince gorcem mahrum kaldıgım icin alamadım .
2.cocugumda tr de olursam herseyini ben secicem allah izin ederse
Kızlar bana bir keresinde gittiğim bir doktor 32 den sonra yasak olduğunu söylemişti. Ama bilemicem şimdi. Biz de çoktaaaan yaptık jübileyi. Ben Onur'a ne zaman istekli gözlerle baksam, o da karnıma :1shok: böyle bakıyo :) Bütün motivasyonum gidiyo... Bu saatten sonra zaten ı ıh! Oturduğum yerden zor kalkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?