2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Masallah bebegine, cok guzel kilosu boyu...

Ya bana temizlige yardima gelen kadinda tutturdu, bebege sakin fazla bisey almayin, hatta hic almayin, ugursuzluktur diye, her geldiginde bisey almis olarak goruyor ve ayni cumleyi kuruyor, moralim bozuluyor...puseti magazada deposunda biraktik biz, temmuz sonu gibi alicam.. ya dedim cocuk dogunca ne giycek nerde yaticak peki??

Gözün aydın.. maşallah evladına.

geçmişi yarım yangul okudum.odamıza hayırlı olsun diyen herkese teşekkür ederiz neva ile ben.bir de ayçada düdüklenmiş evrimin tabiriyle.dikkatimden kaçmadı he he.. daha iyi işte canım.neva hanım ise ben eve gittiğimde başlıyor uyumaya uyuyacağım zaman uyanıyor.sağa dönsem kıpırdanıyor sola dönsem kıpırdanıyor.kafayı dayıyor..sonra habire çiş tuvalet..
saolasın kuzu....demek siz de ordan aldınız..bi kurduk sürdük gayet rahat geldi..lastikleri de şişik geldi
hem şişik lastik hem daha ucuz demek..

Karnım aç.. bırsey yıyesım yok... ne yaman çelişki

al benden de okadar, sicaktan ..zorlaya zorlaya bisiler yedim, peynirli sandwich yapmistim sabah oglen icin , yaninada 2-3 cherry domates miy miy miy seklinde yedim, sirf Teo icin..

saolasın kuzu....demek siz de ordan aldınız..bi kurduk sürdük gayet rahat geldi..lastikleri de şişik geldi

lastikler inikken de sürülüyo sorunsuz evet ama emin misin şişik olduğuna... git bi bak bakiim..bizimki değil..

Karnım aç.. bırsey yıyesım yok... ne yaman çelişki

tam 3 tane simit yedim..2 de ayran içtim..açım hala..sabah da işe geç kaldım salifo sandiviç yapmış onu yedim gelir gelmez.öğlen de spor ayakkabısı almaya gittik.hiç bir ayakkabım olmuyor son bir haftadır..

oo maşallah tatlım kocaman olmuş.... gözün aydın süper haberlerle dönmüşsün..... 36. haftadan itibaren doğsalar bile erken doğmuş sayılmıyorlar..... ne güzel doğum pozisyonunuda almış daha ne olsunki.... darısı bizim başımıza biz hala ters duruyoruzkafamçokkarıştı

aynen canım benimkide sabah ben uyandığımda yataktan kalkacağımdan biraz kıpırdanmaya başlıyor kahvaltıdan sonrada gün içinde akşama kadar belli aralıklarla kıpırdıyor.... demekki normal bir durum tek ben değilmişim.... sağol kuzum cevabın için:1hug:

gece topiği belirli bir saatte kapatalım yav.22:00 dan sonra gireni dışlayalım..uykusuz kaldım ben dün gece.genellikle evden girmiyorum kablosuz var diye..

evet ben de duyuyorum çok.. gerçi bana söylenen uğursuzluk getireceği değil de çoğunun kullanılamayacak oluşu...özellikle kıyafet konusunda.. hemen büyüyolar bişey giyemiyolar diye.. ee ilk heves napalım... gerçi ben çok bişi almadım..

gece topiği belirli bir saatte kapatalım yav.22:00 dan sonra gireni dışlayalım..uykusuz kaldım ben dün gece.genellikle evden girmiyorum kablosuz var diye..

haha iyi fikir..ben de birikmiş sayfaları okumaktan kurtulurum...o saatte girmiyorum yaa..ne bencilim yahuuu

Furukooooooooooo... sezeryan güzelimm benimmm :)))

Listen hazır mı annem?? yazılı yoklama yaptırtma bisi bak :)) kayınvalıdenın aglarına takılırsın.. senı bulamayıs sonna.

Al kardeşim, al tepe tepe kullanklava:Sen herkesten acelecisin bak demedi demelmaz:

sanırım en iyisi uyumasızemuszemus bizede yaranılmıyorki gece çok hareket etse uyutmuyor diye hayıflarınım etmese yine hayıflanıyorum:mymeka: inşallah doğduktan sonrada geceleri uyur gündüzleri uyumaz naniknanik gece ben bakacağım için sabahta işe geleceğim için ne kadar uyursa o kadar iyi opuyorumnanaktan

afiyet olsun top top et olsun nevaya..... ama yediklerin mideni tutacak şeyler değilki akşama güzel bir yemek yersin salata falan doyarsın az kaldı şurda işten çıkmaya..... tatlım senin 1 haftadırmı hiçbi ayakkabın olmuyor benim nerdeyse 2 ay olacak terliklerime ayakkabılarıma minyatür oyuncak gözüyle bakıyorum ayaklarım davul gibi bilekten itibaren parmaklara kadar şiş 39 numara terlik anca oluyor onunda üstten cırt cırtlı ayarlaması var o olması 40 yada 41 giyerim herhalde güle güle giy ayakkabılarınıa.s.

Al kardeşim, al tepe tepe kullanklava:Sen herkesten acelecisin bak demedi demelmaz:

listemiz çok güzel ellerinize sağlıkalkisalkisalkis bilmiyorum ama sanki 6. ben olacağım gibime geliyor temmuzun 20. sinden sonra heran doğurabilir olarak görüyorum kendimi bakalım hayırlısı artık böyle derken en son doğurmayayımda:roflol:

ben cok az sey aldım ama trde olsam kesin alırdım herseyi babaannesiyle anneannesi teyzesi aldı , yani suan burda olanlar 1 makina yıkandı onlar neler aldı getirince gorcem mahrum kaldıgım icin alamadım .

2.cocugumda tr de olursam herseyini ben secicem allah izin ederse

inşallah canım ecemiz bunları sağlıkla giysinde...2. çocuğundada herşey gönlünce olur inşallah içine sine sine beğene beğene alırsın hepsini....

ben türkiyede olmama rağmen çok fazla birşey almadım 3-5 takım birşey 3 tane falan battaniye diğer ıvır zıvırlar.... aldıklarımının hepside 0-3 ay arası büyük kıyafet yok.... rabbim bunları giymeyi nasip etsin eksik olan kıyafet olsun gider alınır......

hımmmmm merak ettim kızlar uzun zamandır asker arkadaşı olarak yaşayanlara sorum eşinizin yuzunde sivilceler varmı yada arttı mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…