2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bir de can bebenin alt deiştirme bezlerinden alıcam . niveanın ıslak mendili soft and bilmem nee. kendime orkiddd en kanatlısından. başka ne lazım marketlik hastaneye

ya evet kızlar bu tüy konusuna katılıyorum benimde koltuk altım resmen simsiyah olmuş şaşırdım kaldım aynı arap gibi acaba bu hamişlikten sonra geçermi yaw bide öyle kalırsa yandık oy oy oy

büyük bir ihtimal geçer hamilelikten sonra.... aslında bir rivayete göre ben şey duydum bilmiyorum ne kadar doğru eğer doğumdan sonra loğusayken kıllarını alırsan seyreliyormuş kıllar azalıyormuş öyle duydum birkaç kişiden:uhm:

bir de can bebenin alt deiştirme bezlerinden alıcam . niveanın ıslak mendili soft and bilmem nee. kendime orkiddd en kanatlısından. başka ne lazım marketlik hastaneye

tatlim orkid demisken aklima takildi, ben orkid aldim ama bide ilk 1 hafta icin kanama fazla olursa diye acaba hani bu bebebek bezi seklinde olan buyuk bezleri var onlardan mi alsam??

kesip seni bebeği yeniden mi yapıyorlarmış..ohaaaa
off evet kizlar ya beniim hormonlar mi sapitti ne tuylenme artti bendede...bide kukum ve koltuk altimin derisi kararmis, igrendim gecen gun iyyy...
aynen canım bir de kararma mevcut.tabi ben krayım zaten.ama siz de daha çok belli olur..geçiyormuş ama tamamen değil.
kızlar bebek bezi nassı alıcaz. 2-5 kilo mu yoksa 3-6 kilo mu. gidip alıcam birazdan
ben 2-5 aldım en az miktarlısından.

şu hastabezi işini soracağım hastaeye..gerekiyorsa benim bi o eksik.

annemin ve teyzemin azalmis dogum sonrasi...

nora valla ben gece kullanılanlardan aldım. kanatlar 1 metre zaten.hiç aklıma gelmedi onlardan almak. lazım mı ki.

dide bebeklerin alt açma bezleri var ya can bebenin baktım ki hasta bezi yok onu kullanırım dedim bebeğimle ortak bişeimiz olur zemuszemus

oramız buramız iyileşsinde alırız.o alttan yapılan kesi ağda yaparken ağırıyormuş..çok yüklenmeyin derim

kaydirigubbakcemile3 Ah kıyamam yaa.. eskı nesıl olacak o kadar... çok hoş ama..

Ben bebek bezini 3-6 arası aldım..

onlar için yatağa altına serdiklerinden rahat olmadığını söyleyenler olmuştu.kanama olduğunu düşününce mantıklı geldi bana.sağa sola dönersin heryerin batar falan..tabi kanama miktarıda önemli.bazısında çok az olurken bazısında çok olabiliyormuş.

hımm hasta bezi mi??? o kadar çok kanama olur mu yahu??ya olsada en fazla 1 seferlik kullanılır onun için de koca bir paket almam herhalde hastane kantınınde tek tek satılıyor olmazsa yağızımın bezlerine sarkarım:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

gelgit gerek olup olmadığını bilmiyorum.bazı hastaneler istiyormuş.soracağım benim hastanenin servisine artık.umarım gerek olmaz

hastanede doktorda bissürü para alıo artık hastane bezi de versinler yani. kafamçokkarıştı kızlar hastanenin dediği paranın içinde neler var ya. ben epidural sezeryan olucam galiba. hastane parasında ameliyathane oda anestezi filan dahildir dimi herşey. parayı konuşmayı sevmiolarmış. telde olmazmış. hastaneye çok güldüm. alırken utanöıolar sölerken utanıolar. daha önceden doğum yapanlar sölerse çok sevinicem. hastane ücreti içinde herşey dahil mi

bilmem didenin dedigi gibi kanama miktari degisiyor kisiden kisiye..
olmazsa naktim az geldi orkid tibete aldiririm, bebis gibi kendi akltimida baglarim:))

evet herkesin bünyesi farklı olduğu için kiminin senin dediğin gibi çok kiminin az olabiliyormuş..... ama işin kötü yanı 9 aydır adet görmüyorduk en azından rahat geçirdik o açıdan ama şimdi yazın sıcağında yoğun bir kanama yaşayınca çok zor olacak.... normalde bile yazın adet olunca çok zor oluyordu hemen pişik oluyor hava almıyor vs. sıkıntı çekiyorduk ki ozaman 3-5 günde bitiyordu pedin işi bitince rahatlıyorduk bakalım şimdi ne yapacağız ilk başlar yoğun geliyormuş daha sonra azalıyormuş ama bayağı devam ediyormuş kanama yaklaşık 1 ay altımızda pedle dolaşcazkafamçokkarıştı

benim hastanede vezneye sorduğumda sezeryan normal farketmez 200 tl ekstra tek kişi bir gecelik 65 tl iki kişilik odaya 75 tl demişti..ama tabi bir daha konuşacağız doktor para istiyor mu diye.
bilmem didenin dedigi gibi kanama miktari degisiyor kisiden kisiye..
olmazsa naktim az geldi orkid tibete aldiririm, bebis gibi kendi akltimida baglarim:))

ben de çantaya koydum orkid..ben normalde de büyük kullanırdım.çok olurdu benim regly.altımıza kendimize bağlatsalar keşke..üffff anneme bağlatmasınlar ya da kendileri bağlamasınlar..

akşama esrako gelip fırçalaycak bizi..ne kanaması ne hasta bezi diye..ama kullananlar oluyor var benim tanıdıklarım.kullanmamak temennimiz.

14 almışsın benim göbiş çok aşağıda :uhm: kızımdan çok farklı bir göbişim var

demekki oglan gobusuyle kız gobusu hakkaten farklı oluyor. ben pek ayırt edemiyorum ama benim gobegim yukarda asagıda cok deil

evrim ben bir tane çorap koydum yeter herhalde..hem de ayı pohdaki tigger varya onun resmi var kocaman üstünde.

ben 3 cift corap koydum 1 ciftte yun patik koycam onu daha koymadım

arkadaşlar hastane çantanıza kaç tane pijama takımı koydunuz.... ben gecelik almayı düşünmüyorum almadım da zaten ama 2 takım pijama yeterli olurmukine yoksa ekstra tek alt don koysakmıkine????

2 takım pijama biri sabahlıklı k.valdem getircek burda bulamadım sabahlıklı, 2de gecelik koydum. 5li tek kullanımlık donlardan 3te biraz daha buyuk pamuklu don koydum canım

o kıldan tüyden hazırlıksız yakalanmak işi en büyük endişe kaynağı benim için.şu hastanede traş etme işini de öğrenince tamam artık

sorma sorma bizde agdacı kızla gelecek ayın 1ine sozlestik ama bakalım ben kesin daha erken giderim

sen benim bacakları gorcektin bi yerde var bi yerde yok bi yerde yeni cıkıo hepsi toparlansın die beklerken etti bana 40 gun nerdeyse tam daglar kadını oldum o sırada gecelik giyince ısıgı kapıodum salonda emrah gormesin filan die diz kapaklarım sakal gibi cıkmıs asagılar seyrek ay igrencti ama kurtuldum istersen bekleme temizle bide ay sonuna dogru halledrsin olur biter

off evet kizlar ya beniim hormonlar mi sapitti ne tuylenme artti bendede...bide kukum ve koltuk altimin derisi kararmis, igrendim gecen gun iyyy...

kukun morlasmıstır canım onun yontemi var gecirdik biz kasık morlugunu ama tam dudaklar vs oralar kara dedigin gibi bilmiom dogumdan sonrada gececegini sanmıyorum bi yolunu buluruz dogumdan sonra gecirmek icin

kızlar bebek bezi nassı alıcaz. 2-5 kilo mu yoksa 3-6 kilo mu. gidip alıcam birazdan

3-6 al rahat olsun sıkısmasın popocigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…