ya evet kızlar bu tüy konusuna katılıyorum benimde koltuk altım resmen simsiyah olmuş şaşırdım kaldım aynı arap gibi acaba bu hamişlikten sonra geçermi yaw bide öyle kalırsa yandık oy oy oy
bir de can bebenin alt deiştirme bezlerinden alıcam . niveanın ıslak mendili soft and bilmem nee. kendime orkiddd en kanatlısından. başka ne lazım marketlik hastaneye
kesip seni bebeği yeniden mi yapıyorlarmış..ohaaaaAllah tez zamanda hayırlısı ile kavuştursun sizi canım.. Biz de sabah sabah Milkshake'le neler konuştuk, inşallah okumamışsındır bizi :kedi: utandım şimdi kendimden..
Ben de hastane fiyatlarını araştırırken şok olmuştum. Normale 3500 diyo, sez.e 4500.. bir de epidural istersen +500.. etti mi sana 4000 !!! noluyoruz lan dedim, bana vermeleri lazım o 3500'ü, herşeyi ben yapmıcam mı?? Bence bu bir tuzak.. normal yapmasınlar diye kurulmuş bir plan.. sonuç olarak, öyle ya da böyle gitcek paracıklar.. hayırlısı ne diyelim..
aynen canım bir de kararma mevcut.tabi ben krayım zaten.ama siz de daha çok belli olur..geçiyormuş ama tamamen değil.off evet kizlar ya beniim hormonlar mi sapitti ne tuylenme artti bendede...bide kukum ve koltuk altimin derisi kararmis, igrendim gecen gun iyyy...
ben 2-5 aldım en az miktarlısından.kızlar bebek bezi nassı alıcaz. 2-5 kilo mu yoksa 3-6 kilo mu. gidip alıcam birazdan
bir de can bebenin alt deiştirme bezlerinden alıcam . niveanın ıslak mendili soft and bilmem nee. kendime orkiddd en kanatlısından. başka ne lazım marketlik hastaneye
büyük bir ihtimal geçer hamilelikten sonra.... aslında bir rivayete göre ben şey duydum bilmiyorum ne kadar doğru eğer doğumdan sonra loğusayken kıllarını alırsan seyreliyormuş kıllar azalıyormuş öyle duydum birkaç kişiden:uhm:
annemin ve teyzemin azalmis dogum sonrasi...
EVRİŞ, patik çorap dedin de aklıma geldi. Geçen hafta annemle gittik biz pijama-gecelik işini halletmeye. Dükkandaki kadın şunu da aldınız mı bunu da aldınız mı diye bize hatırlatma yapıyor.. Neyse, kadın patik çorap da koymayı unutmayın çantanıza, doğum sonrası çok lazım olur dedi. Annem ne dese beğenirsiniz "ay yok bizim kızın çeyizine o kadar çok patik koymuş ki kayınvalidesi, ondan almaya gerek yok".. canım annem yaaa, yaz günü yün patik giydirecek bana.. dedim anne o patik çorap dedikleri hani spor ayakkabının içine giydiklerimizden, bilekte kalanlardan.. kaydirigubbakcemile3
nora valla ben gece kullanılanlardan aldım. kanatlar 1 metre zaten.hiç aklıma gelmedi onlardan almak. lazım mı ki.
dide bebeklerin alt açma bezleri var ya can bebenin baktım ki hasta bezi yok onu kullanırım dedim bebeğimle ortak bişeimiz olur zemuszemus
oramız buramız iyileşsinde alırız.o alttan yapılan kesi ağda yaparken ağırıyormuş..çok yüklenmeyin derim
onlar için yatağa altına serdiklerinden rahat olmadığını söyleyenler olmuştu.kanama olduğunu düşününce mantıklı geldi bana.sağa sola dönersin heryerin batar falan..tabi kanama miktarıda önemli.bazısında çok az olurken bazısında çok olabiliyormuş.
onlar için yatağa altına serdiklerinden rahat olmadığını söyleyenler olmuştu.kanama olduğunu düşününce mantıklı geldi bana.sağa sola dönersin heryerin batar falan..tabi kanama miktarıda önemli.bazısında çok az olurken bazısında çok olabiliyormuş.
benim hastanede vezneye sorduğumda sezeryan normal farketmez 200 tl ekstra tek kişi bir gecelik 65 tl iki kişilik odaya 75 tl demişti..ama tabi bir daha konuşacağız doktor para istiyor mu diye.hastanede doktorda bissürü para alıo artık hastane bezi de versinler yani. kafamçokkarıştı kızlar hastanenin dediği paranın içinde neler var ya. ben epidural sezeryan olucam galiba. hastane parasında ameliyathane oda anestezi filan dahildir dimi herşey. parayı konuşmayı sevmiolarmış. telde olmazmış. hastaneye çok güldüm. alırken utanöıolar sölerken utanıolar. daha önceden doğum yapanlar sölerse çok sevinicem. hastane ücreti içinde herşey dahil mi
bilmem didenin dedigi gibi kanama miktari degisiyor kisiden kisiye..
olmazsa naktim az geldi orkid tibete aldiririm, bebis gibi kendi akltimida baglarim:))
14 almışsın benim göbiş çok aşağıda :uhm: kızımdan çok farklı bir göbişim var
evrim ben bir tane çorap koydum yeter herhalde..hem de ayı pohdaki tigger varya onun resmi var kocaman üstünde.
arkadaşlar hastane çantanıza kaç tane pijama takımı koydunuz.... ben gecelik almayı düşünmüyorum almadım da zaten ama 2 takım pijama yeterli olurmukine yoksa ekstra tek alt don koysakmıkine????
o kıldan tüyden hazırlıksız yakalanmak işi en büyük endişe kaynağı benim için.şu hastanede traş etme işini de öğrenince tamam artık
bir de evrim bu tüyler sapıttı.örneğin bacağımın tüyleri kaval kemiği boyunce hiç tüy yok ama hiç.dış yüzeyde çok çıkıyor arkada orta şekerli.diğer uzuvda aynen öyle üstte çok az çıkmış altlara doğru artmış..sağı ve solu arasında bile fark var.şimdi ben bunları alsam çıkmayanlar fırtlayacak bir müddet sonra yine aynı şey.delikafadulden
off evet kizlar ya beniim hormonlar mi sapitti ne tuylenme artti bendede...bide kukum ve koltuk altimin derisi kararmis, igrendim gecen gun iyyy...
kızlar bebek bezi nassı alıcaz. 2-5 kilo mu yoksa 3-6 kilo mu. gidip alıcam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?