evet evet balik-raki, cig kofte ve kokorec ilk 3 siralamam ozlediklerim arasinda, eylulde balik-raki-kavun olayinio nasil cozsem diye dusunuyorum??1 dubleden cocuk sarhos olurmu??
Canım eylülde kaçarı yok... şimdi de canım hiç çekmemişti valla... Zaten yasaklardan bi bira, bi de rakı! Ha bi kere de çiğ köfte gelmişti bi tükkanda ikram olarak. Resmen ağzımın suyu akmıştı. Adi herifler, hamilenin önüne çiğ köfte mi konur? Şu sıcak yaz akşamlarında balkonda 2 bira içebilmek gibi güzel bişi yoktur kanımca.
Ama dün resmen bikaç defa kokoreç geçti hayali olarak gözümün önünden. Ama İstanbul'daki gibi domatesli falan değil, sarma yapıyolar ya arabada! Bol kimyon ve acıylapehhhh !! yanına da ayran....
hani bizim picama denemeleri yaptigimiz foto varya iste orasi gaz-pa, gaziemir pazari:)))gaz-pa ne gaz pazarı mı? ne yapılıyo orada acaba
Kolay gelsin canım.. boya kokusuna çok dikkat et, yorma kendini çok fazla yerimsenibenselam kızlar nasılsınız ya sizlerden o kadar uzak kaldımki sadece arada yazdıklarınıza bakıp çıkıyorum temizliğe badana boyaya başladık her taraf her yerde iğneden ipliğe kadar her tarafı temizliyoruz kısmetse haftaya da bi kadın gelicek inş.herşeyi bitiricez
bu arada ya benim ağrılarım çok oluyo özellikle kuku bölgemde ve kasıklarımda geceleri bir damla uyku uyuyamıyorum havada çok sıcak badana biter bitmez klima taktırıyoruz eve belki biraz rahat ederim ama ağrılar beni rahat bırakırmı bilmem sağ bacağımda kasılmalar oluyor kollarımda ağrılar oluyor sanki her tarafımı et kesmiş gibi ağrılar var vücudumda allahım hayırlısıyla bi kurtulsak kucağımıza bi alsak
ebruska eşim iranda hala b,buçuk ayı geçti. daha 1 ay daha yok. doğuma artık :gitme: çok özleidm çokkkkkkkkkkkkkk...allah yalnız bırakmasın hiçbir hamileyiiii.en çok ihtiyacım olan zaman. ne tekmesini gördü ne taklasını ne ultrasonunu. zaten hormınlar tepemde insan dayanamıo . olsun allah başka ayrılık vermesin.sayılı günler ve güsel günler. kavuştuğumuzda 3 kişi olmuş olcaz kaydirigubbakcemile2
doktorlar gerçekten normal doğuma yönelmeye başlamışlar. benim doktorumda normal doğum daha pahalı. şok oldum duyunca. adamın saatleri geçio başında. gece gündüz her an doğurabilirsin . işin yolunu bulmuşlar. normali tavsiye ediolar artık o yüzden normale zam gelmiş kaydirigubbakcemile2
maviş kolay gelsin.boya kokusuna dikkat ediyorsun değil mi? benim de kuku kemiklerim ağırıyor.giyinirken, yatakta dönerken, ayağımı yıkarken ,ayakkabı giyerken daha da ağırıyor..geçecek inşallah.
bir de evrim bu tüyler sapıttı.örneğin bacağımın tüyleri kaval kemiği boyunce hiç tüy yok ama hiç.dış yüzeyde çok çıkıyor arkada orta şekerli.diğer uzuvda aynen öyle üstte çok az çıkmış altlara doğru artmış..sağı ve solu arasında bile fark var.şimdi ben bunları alsam çıkmayanlar fırtlayacak bir müddet sonra yine aynı şey.delikafadulden
Allah tez zamanda hayırlısı ile kavuştursun sizi canım.. Biz de sabah sabah Milkshake'le neler konuştuk, inşallah okumamışsındır bizi :kedi: utandım şimdi kendimden..
Ben de hastane fiyatlarını araştırırken şok olmuştum. Normale 3500 diyo, sez.e 4500.. bir de epidural istersen +500.. etti mi sana 4000 !!! noluyoruz lan dedim, bana vermeleri lazım o 3500'ü, herşeyi ben yapmıcam mı?? Bence bu bir tuzak.. normal yapmasınlar diye kurulmuş bir plan.. sonuç olarak, öyle ya da böyle gitcek paracıklar.. hayırlısı ne diyelim..
bir de evrim bu tüyler sapıttı.örneğin bacağımın tüyleri kaval kemiği boyunce hiç tüy yok ama hiç.dış yüzeyde çok çıkıyor arkada orta şekerli.diğer uzuvda aynen öyle üstte çok az çıkmış altlara doğru artmış..sağı ve solu arasında bile fark var.şimdi ben bunları alsam çıkmayanlar fırtlayacak bir müddet sonra yine aynı şey.delikafadulden
ya ben GAZ-PA yı değilde evrimin winni the poo lu bebek nevresim takımlarının 20 liraya aldğı pazarı çok merak ediyorum.... ben hala kızıma nevresim takımı alamadım burda pazarda satılmıyor zaten dükkanlardada 40 liradan başlıyor 2 kata para nerdeyse şimdilik erteliyorum uyku setini aldık bir müddet onunla idare ederim artık nevresim takımınıda doğduktan sonra alırım.... hepsini şimdi almaya kalksak maddi anlamda çöküm yaşayacağız....
Bende de cok agrıyor.. ozellıkle son bır haftadır ciddi ciddi.. uzun sure oturup kalkmaya calıstıgımda resmen kasılıp kalıyorumm.. oldukca canım acıyor..
Bende de ole abuk sabuk cıkıyor.. ve ole yok hamılelıkte azalıyor konusu bende gecerlı degıl acıkcası.. hakaten ne yapılsa boş vazıyette..
iste o gaz-pa o gun kac kisi aldi o winni-poo lu carsaftan:)))bendede var:)))
kızlar bebek bezi nassı alıcaz. 2-5 kilo mu yoksa 3-6 kilo mu. gidip alıcam birazdan
kızlar bebek bezi nassı alıcaz. 2-5 kilo mu yoksa 3-6 kilo mu. gidip alıcam birazdan
EVRİŞ kuzu sen bugün dr. a gittin??? benmi öyle anladım.....
ya ben GAZ-PA yı değilde evrimin winni the poo lu bebek nevresim takımlarının 20 liraya aldğı pazarı çok merak ediyorum.... ben hala kızıma nevresim takımı alamadım burda pazarda satılmıyor zaten dükkanlardada 40 liradan başlıyor 2 kata para nerdeyse şimdilik erteliyorum uyku setini aldık bir müddet onunla idare ederim artık nevresim takımınıda doğduktan sonra alırım.... hepsini şimdi almaya kalksak maddi anlamda çöküm yaşayacağız....
Kardiyolojı kuzum bu.. sizinle paylasacagım bır doktor gorunumu değil yani :)
Kuzum.. bız 15 tlsına almıstık.. ama dükkanlarda satılanlar pazarlardakı gıbı degıldır.. ıkısını aynı kefede sorgulama.. ha yıne de ıstersen.. ben sana alır gonderırımm.. Ister msıın Sıbel.. eger bulabılırsem.. senın ıcın alır gonderırımm kuzum.. ıcınde kalmış bak.. neden daha once soylemedın pekı?? Keske o zaman soyleseydın.. o zaman alıp gonderseydık sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?