hastanede doktorda bissürü para alıo artık hastane bezi de versinler yani. kafamçokkarıştı kızlar hastanenin dediği paranın içinde neler var ya. ben epidural sezeryan olucam galiba. hastane parasında ameliyathane oda anestezi filan dahildir dimi herşey. parayı konuşmayı sevmiolarmış. telde olmazmış. hastaneye çok güldüm. alırken utanöıolar sölerken utanıolar. daha önceden doğum yapanlar sölerse çok sevinicem. hastane ücreti içinde herşey dahil mi
ben ilk etapta bi tane 2-5 aldim, nasil olsa hemen biticek, sponra duruma gore ya bi 2-5 daha yada 3-6 ya gecicem; deneyip bakicam..bide buyuk gelip moklar tasmasin:))
bir de can bebenin alt deiştirme bezlerinden alıcam . niveanın ıslak mendili soft and bilmem nee. kendime orkiddd en kanatlısından. başka ne lazım marketlik hastaneye
tatlim orkid demisken aklima takildi, ben orkid aldim ama bide ilk 1 hafta icin kanama fazla olursa diye acaba hani bu bebebek bezi seklinde olan buyuk bezleri var onlardan mi alsam??
hastanede doktorda bissürü para alıo artık hastane bezi de versinler yani. kafamçokkarıştı kızlar hastanenin dediği paranın içinde neler var ya. ben epidural sezeryan olucam galiba. hastane parasında ameliyathane oda anestezi filan dahildir dimi herşey. parayı konuşmayı sevmiolarmış. telde olmazmış. hastaneye çok güldüm. alırken utanöıolar sölerken utanıolar. daha önceden doğum yapanlar sölerse çok sevinicem. hastane ücreti içinde herşey dahil mi
yahu 1700 çok değilmi..üstelik bu ödiyeceğimiz fiyat sadece fark yani sgk nın karşıladıgın dışında...canım hangi hastanede dogum yapacaksın? birde gidip yüzyüze konuşman gerekiyor yani dr pazarlık edebiliyorsun bana söyledigi fiata sıcak bakmadım hemen kendiliginde 100 tl indirdi fiattan 1700 vericem herşey dahil
babym ya sen şu dogum sonrası bakım ve kilo verme topiğini mutlaka aç ve mutlaka şimdiden not al unutma hiç bişi....
mesela kararmalara karşı ne yapcas..çatlaklar için kahve limon. selülütler için bebyagı ve limon birde soda yı da tonik gibi kullancakdık başka ne vardı yahu..
gypsm nerde bugun yine mi bi yerlere gitti yoksa dun ablasındamı kaldı. sabah bi girdim foruma sonra ööglen uykuya bi dalmışım hiç haberim yok...
benim hastanede vezneye sorduğumda sezeryan normal farketmez 200 tl ekstra tek kişi bir gecelik 65 tl iki kişilik odaya 75 tl demişti..ama tabi bir daha konuşacağız doktor para istiyor mu diye.
ben de çantaya koydum orkid..ben normalde de büyük kullanırdım.çok olurdu benim regly.altımıza kendimize bağlatsalar keşke..üffff anneme bağlatmasınlar ya da kendileri bağlamasınlar..
Birkaç seferdir dikkat ediyorum, ne kadar çok şeyimiz benziyor seninle.. Benim de reglm çok olurdu mesela.. 8 aydır oh ne güzel rahattım.. Bir de çok adet sancım olurdu, bakalım doğum sonrası değişme olacak mı..
Bir de ayak numarası konusu Dide'cim.. Sen yazmıştın, ayaklarım küçüktür ayağıma göre ayakkabı bulamam diye. Al benden de o kadar!! ayakkabı alışverişi kabus olurdu benim için, 35 numero üretimiyorlar artık :ecrin_bebek:
Geçenlerde yazın rahat edeceğim bir sandalet alayım dedim, malum spor ayakkabı içinde pişiyo insan.. Şimdi de ayaklar şiş, hayatımda giymediğim ayak numarasına ulaşmış durumdayım (37). Almadım..biliyorum ki sonrasında elimde patlayacak o sandalet.. Ucuz bişi olsaydı paraya kıyıp alırdım ama öyle de değildi ki..
Bir kez daha sefgilerimi ileteyim dedim sana.. opuyorumnanaktan
yahu 1700 çok değilmi..üstelik bu ödiyeceğimiz fiyat sadece fark yani sgk nın karşıladıgın dışında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?