2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım bende tam olarak bilmiyorum yani hastaneme sormadım ama hastane fiyatına herşey dahilmi derken neyi kastettiğini anlamadım... ama hastane herşeyi ayrı ücretlendiriyor mesela özel odada kalırsan şu miktar, sezeryan olursan şu miktar, normal doğum ücreti şu miktar, ekstra birşey yapılırsa mesela sezeryanla doğumda ağrın çok olduğu zamanlar istersen ağrı pompası takıyorlarmış sen ağrın olup bastığında o ağrı kesici enjekte ediyormuş sana benim arkadaşım kullanmıştı çok memnun kalmış, mesela doğumda epidural yapılmasıda ayrı olarak ücrenlendiriliyor, uzun lafın kısası herşeyin ücreti ayrı hastaneden çıkarken sana yapılan işleme göre bir ücretlendirme yapıyorlar.... biri özel odada kalmıştır daha fazla öder biri normal odada kalmıştır daha az öder....

yaklasık 1 saat uyumusum ama kalktıgımdan beri mal gibi kafam ya dunyaya donemedim bi yemek koydum zarzor aklım onda oldugundan tam randımanlı uyuyamadım sanırım.hergun hergun yemek yap uret ne zor ya . cocuk olunca napcaz bilmem

ayyy uyumuşum hemde nasıl.uykusuz bir gecden ve sabh çok erken kalkmamdan kaynaklanan uyuşukluk ile evin en serin odasında resmen 1.5 saat uyumuşum. ama nasıl rahatladım resmen kendime geldim.şimdi yiyecek bişiler hazılıyorum acıkdık oglumla..

lalece kuzum epudrallar her zaman daha fazla fiyat oluyor mesela normalsezeryan 600 ise buna ek 100-200 oluyor. diye biliyorum. benim ablam normal dogumda epudral istemiştide 200 tl ek istediler. sen yinede bi sor..oda ayrı bi işlem gibi düşündükleri için malum bizler para makinasıyız yabide epudral için basarız bi kaç kuruş diye hesaplıyorlar..........

ben ilk etapta bi tane 2-5 aldim, nasil olsa hemen biticek, sponra duruma gore ya bi 2-5 daha yada 3-6 ya gecicem; deneyip bakicam..bide buyuk gelip moklar tasmasin:))

kız onun mokundan ne olcak yesil su olcak ilk mokları yahu :)))

bir de can bebenin alt deiştirme bezlerinden alıcam . niveanın ıslak mendili soft and bilmem nee. kendime orkiddd en kanatlısından. başka ne lazım marketlik hastaneye

tatlim orkid demisken aklima takildi, ben orkid aldim ama bide ilk 1 hafta icin kanama fazla olursa diye acaba hani bu bebebek bezi seklinde olan buyuk bezleri var onlardan mi alsam??

ben hasta bezi yerine altına idrar kaxcıran kadınlar icin pedler varmıs orkidden buyukce onlardan tavsiye etti eczacı kız ondan aldım. bi pakette kanatlı gece icin olan pedlerden.

bazen hastaneler kendi bezlerini kullanıolar ama belli olmaz bisekilde kullanılır bulunsun yani eksik olacagına fazla olsun.

babym ya sen şu dogum sonrası bakım ve kilo verme topiğini mutlaka aç ve mutlaka şimdiden not al unutma hiç bişi....
mesela kararmalara karşı ne yapcas..çatlaklar için kahve limon. selülütler için bebyagı ve limon birde soda yı da tonik gibi kullancakdık başka ne vardı yahu..

canım hangi hastanede dogum yapacaksın? birde gidip yüzyüze konuşman gerekiyor yani dr pazarlık edebiliyorsun bana söyledigi fiata sıcak bakmadım hemen kendiliginde 100 tl indirdi fiattan 1700 vericem herşey dahil

gypsm nerde bugun yine mi bi yerlere gitti yoksa dun ablasındamı kaldı. sabah bi girdim foruma sonra ööglen uykuya bi dalmışım hiç haberim yok...

bence ozel oda , epiudral vs enbastan konusulmalı hastaneler bayılıolar sonradan fazla seyler kitlemeye. bazende paket prg oluyo ya ona ilave para istiolar ozel odada. yani bastan bilin nekadar odeyeceginizi.

canım hangi hastanede dogum yapacaksın? birde gidip yüzyüze konuşman gerekiyor yani dr pazarlık edebiliyorsun bana söyledigi fiata sıcak bakmadım hemen kendiliginde 100 tl indirdi fiattan 1700 vericem herşey dahil
yahu 1700 çok değilmi..üstelik bu ödiyeceğimiz fiyat sadece fark yani sgk nın karşıladıgın dışında...

kuku icinde bebeyagı limon bideki dun tvde izledim pirinc suyu cildi beyazlatıomus . kadın dediki pilavlık pirincinizi suda bekletiosunuz ya onun dibindeki nisastayı yuzunuze surerseniz yuzunuz beyazlar. cinliler ondan beyazmıs. bizde kukumuza sursek kukumuz beyazlamazmı simdi geldi aklıma mesela?yerimseniben

gypsm nerde bugun yine mi bi yerlere gitti yoksa dun ablasındamı kaldı. sabah bi girdim foruma sonra ööglen uykuya bi dalmışım hiç haberim yok...

gypsy ablasında kalcakı kocasıyla beraber hizmet ettircekti kendine babası gozunun onunde istiyomus giremem dedi ama nezaman gelcek bilmiorum.

jenny nerde sahi basına bi ismi geldi ben yokken varmıydı 2 gundur goremedim.

pinky o sodalı tonik benim kasıntı izlerimide gecirdi sonuklestirdi. cok moralim bozuluyodu simdi cok sukur belli belirsizler:) ada suan devam edemiycem hicbi bakıma aynada kendime zor bakıom walla:)bence ne hikmet varsa limonda var. catlaga limon selulite limon ize limon yanındakiler yardımcı oyuncu :)) kukuya limon :))

şimdi aradım . hastane fiyat vermior doktorunuza sorun dedi. doktorun sekreteri de hastane fiyatına oda ameliyat ve tek gece kalım dahil dedi. rahatladım. uçmuş bunlar fiyatlar biraz abartı geldi ama napalım.

ben bişiiler yiyim. yattıgım yeri toplıyım gelirim hemen.
babym ya tonik için de sodaya yine limonmu koycas..hmmm yani sodaya li,mon sıkıp dolapda bekleebiliriz yani birde ben pamukla sürüyorum acaba su gibi yuzumu yıksammı?

ben hastane fiyatimi hic soylemiyim, sok olursunuz, bi de euro uzerinden..allahtan ozel sigorta var yoksa yemistik moku, cok azini odicez biz..ama sezeryan normal farketmiyor...

Birkaç seferdir dikkat ediyorum, ne kadar çok şeyimiz benziyor seninle.. Benim de reglm çok olurdu mesela.. 8 aydır oh ne güzel rahattım.. Bir de çok adet sancım olurdu, bakalım doğum sonrası değişme olacak mı..

Bir de ayak numarası konusu Dide'cim.. Sen yazmıştın, ayaklarım küçüktür ayağıma göre ayakkabı bulamam diye. Al benden de o kadar!! ayakkabı alışverişi kabus olurdu benim için, 35 numero üretimiyorlar artık :ecrin_bebek:

Geçenlerde yazın rahat edeceğim bir sandalet alayım dedim, malum spor ayakkabı içinde pişiyo insan.. Şimdi de ayaklar şiş, hayatımda giymediğim ayak numarasına ulaşmış durumdayım (37). Almadım..biliyorum ki sonrasında elimde patlayacak o sandalet.. Ucuz bişi olsaydı paraya kıyıp alırdım ama öyle de değildi ki..

Bir kez daha sefgilerimi ileteyim dedim sana.. opuyorumnanaktan

off o regl olayi benide dusunduruyor hamileleigin en guzel yaniydi o( simdi bu sicakta hayatta cekilmez...

sanırım aynı günde hamile kalmış bile olabiliriz.seninle ortak yönlerim olması sevindirir beni canım. ayakkabıyı hep bantlı ve bağcıklı giydiğimden ayağımdan çıkmıyorlar allahtan.annem hep der senin ayağında kemik yok mu hiç yere basınca dümdüz oluyor diye.kendisi 38 giyer ve taraklıdır ayakları.sandaleti de iyi ki almamışsın.düşünsene arkada kocaman boşluk olur doğumdan sonra.opuyorumnanaktan

yahu 1700 çok değilmi..üstelik bu ödiyeceğimiz fiyat sadece fark yani sgk nın karşıladıgın dışında...

canım normalde gittigim hastane çok pahalı bir yer 2500 ile 3000 arası oluyor dogumlar ekstralada çıkabiliyor ben kabul etmek zorunda kaldım ama hastane sanki 5 yıldızlı otel gibi yemekler bile özel garsonlar tarafından geliyor annem hep orada tedavi görüdüde oradan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…