2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

istemem garson marson deseydinya..hoşafı çorbayı garson getirmese de olur..soygunculuğun garson elbisesine bürünmüş hali..ben kalacağım odayı gördüm.duşu banyosu da mevcut kliması plazma tvsi buzdolabı var çok temiz ve çok ferah..daha fazlası ne oluyorda oralarda böyle fiyat çekiyorlar.Batman'da olduğumdan bilmiyor olabilirim..biri bana anlatsın lütfen.

Çınarlıda aynı parayı alıyor.. ama ole dedıgın gııb degıl vallahı.. garson,marson.. neresı annem burası??

Yıne yemek yapma saatı gelıyor.. ve ben artık resmen bıktım.. bıktımm yaa.. içimden gelmiyor.. yarım saatte kac yemek cıkartan kadındım.. sımdı ıstemıyorumm... resmen fenalık gelıyor dusununce bıle.. napcam ben yıne yaaa ((

şimdi aradım . hastane fiyat vermior doktorunuza sorun dedi. doktorun sekreteri de hastane fiyatına oda ameliyat ve tek gece kalım dahil dedi. rahatladım. uçmuş bunlar fiyatlar biraz abartı geldi ama napalım.
ama epüdral dahil değildir.

dün bir sürü çıkartmıştınya yemek..hiç mi kalmadı evrim..sallıyodun noooldu? ha ha ha ha

peki bu 2500 sizin net oduyeceginiz parami, yoksa ssk falan devreye girip siz bi kismini mi oduyorsunuz??

peki bu 2500 sizin net oduyeceginiz parami, yoksa ssk falan devreye girip siz bi kismini mi oduyorsunuz??

tatlım bence net ödeyecekleri para hastaneler doğumda ödeyecekleri paraları söylerken direkt hastanın ödeyeceği miktarı söylüyorlar.....

ben ne yemek yapacaıgımı bulamadıgım zaman yani aklımdakileri yakın geçmişde yediğimiz zaman yeşil mercimek yapıyorum. 2 haftada bir oluyor genelde yani bi ahfat yiyoruz bi hafta yemiyoruz. ve eşim ayyyyy yinemi yeşil mercimek dediğinde bahanem hazır.. ama yememiz lazım protein babası herşey oglum için ve sende biz ne yersek onu yemek zorun dasın diyorum.:)
ayrıca bugunki menum pirinç pilavı izmir köfte salata ..çorba yapmıcam dunden kalan çorbayı ben şimdi bitiridim. eşimde öle çok çok çorba muptelası değildir.

evrimim istersen bezelye yap içine azcıkda patates.
yada yalancı turlu yap eger dun et tüketdiysen ama dun et yemediysen gerçek türlü yap.
taze fasülye yap
kabak dolması yap
biber dolması yap
fırında etli patates yap
yanında makarna ve salata hepsine uyar şimdilik aklımda bunlar var. ayhh ıspanakda olur bak .
yada ton balıklı salata...heheh ben çok severim üstelik ana yemek olarak tüketiriz biz bunu. sadece koca bi kase tonbalıklı salata.:)

herkese iyi tatiller ben çıkıyorum arkadaşlar yavaş yavaş.... yarın dr. randevumuz var sabahtan dua edin benim için hayırlı haberlerle döneyim...... öpüyorum hepinizi kocamannnn......

Ne güzel işte.. kalacağım yer temiz olsun, kliması, buzdolabı olsun yeter.. tvsi bile olmasına gerek yok.. en güzel tv bebişlerimiz olacak..doyasıya izle dur.. opuyorumnanaktan

Bu hastaneler de ticarete döküyor kuzum olayı.. Bak dedim ya, doktorun beni yönlendirdiği 3 hastane vardı, o normal doğuma 3500 isteyen en ucuz olandı.. istanbul bu konuda ateş pahası.. yönlendirdiği hastaneden biri de metropolitan florance nightingale... en pahalı opsiyon buydu, direk eledim :)) Özel sağlık sigortam olduğu halde bu kadar inceliyorum, gerçi 4000'e kadar imitimiz var.. O da olmasa, ben Zeynep Kamil'de sıraya girerdim heralde :)))

Son düzenleme:
heee hiç olmadı karpuz peynir ekmek. yiyin..yada kahvaltılık..:)yada yada melemen ayyyy süper
yufka varsa gözleme yP.BÖREK YAP AL SAN BıSSÜRÜÜÜÜÜ ALTERNATıF.

çoşmuşum valla evrimim

tatlım bence net ödeyecekleri para hastaneler doğumda ödeyecekleri paraları söylerken direkt hastanın ödeyeceği miktarı söylüyorlar.....

off cokmus yaww..
benim hastane 4-5 gece ozel oda +dogum/sezeryan+ anestezi= 4500-5000euro civari...yani ozel sigorta olmasa hayatta dogum yapamam orda, araba alinir o fiyata, biz % 5 yada 10nu odiycez..yoksa unide yada uniye bagli normal hastanede yapicaktim, orda 1500-2000 euro civari ama o zaman kendi saglik sigortan devreye giriyor, ozel odada bile kalsan cebinden 200-300 euro cikiyor sadece..

dün bir sürü çıkartmıştınya yemek..hiç mi kalmadı evrim..sallıyodun noooldu? ha ha ha ha

heee hiç olmadı karpuz peynir ekmek. yiyin..yada kahvaltılık..:)yada yada melemen ayyyy süper
yufka varsa gözleme yP.BÖREK YAP AL SAN BİSSÜRÜÜÜÜÜ ALTERNATİF.

çoşmuşum valla evrimim

Anam enerjiye bakkkk.. kafamçokkarıştı bu kadar fikir şahane de.. bunları yapacak şarjjj nerede, onu da bi temin ediver.. hadi be hacı beee

aayyyy beni panik heyecan korku stres gerilim vb den bastı iyice zaman yaklaştıkça :) delikafadulden

bence evrim bunlarin hepsini yapsin, bizde ona yemege gidelim, bu nasikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3l???

bence evrim bunlarin hepsini yapsin, bizde ona yemege gidelim, bu nasikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3l???

Tabe tabe.. varsa baska eklemek ıstedıgınısss fuyrun,cekınmeyin.. Evrım sıse daha ne yapsınn.. yazın.. rahat olsun.. Allah da sizi gypesra yapsın!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…