canım normalde gittigim hastane çok pahalı bir yer 2500 ile 3000 arası oluyor dogumlar ekstralada çıkabiliyor ben kabul etmek zorunda kaldım ama hastane sanki 5 yıldızlı otel gibi yemekler bile özel garsonlar tarafından geliyor annem hep orada tedavi görüdüde oradan biliyorum
canım normalde gittigim hastane çok pahalı bir yer 2500 ile 3000 arası oluyor dogumlar ekstralada çıkabiliyor ben kabul etmek zorunda kaldım ama hastane sanki 5 yıldızlı otel gibi yemekler bile özel garsonlar tarafından geliyor annem hep orada tedavi görüdüde oradan biliyorum
ama epüdral dahil değildir.şimdi aradım . hastane fiyat vermior doktorunuza sorun dedi. doktorun sekreteri de hastane fiyatına oda ameliyat ve tek gece kalım dahil dedi. rahatladım. uçmuş bunlar fiyatlar biraz abartı geldi ama napalım.
ama epüdral dahil değildir.
peki bu 2500 sizin net oduyeceginiz parami, yoksa ssk falan devreye girip siz bi kismini mi oduyorsunuz??
istemem garson marson deseydinya..hoşafı çorbayı garson getirmese de olur..soygunculuğun garson elbisesine bürünmüş hali..ben kalacağım odayı gördüm.duşu banyosu da mevcut kliması plazma tvsi buzdolabı var çok temiz ve çok ferah..daha fazlası ne oluyorda oralarda böyle fiyat çekiyorlar.Batman'da olduğumdan bilmiyor olabilirim..biri bana anlatsın lütfen.
dün bir sürü çıkartmıştınya yemek..hiç mi kalmadı evrim..sallıyodun noooldu? ha ha ha ha
tatlım bence net ödeyecekleri para hastaneler doğumda ödeyecekleri paraları söylerken direkt hastanın ödeyeceği miktarı söylüyorlar.....
dün bir sürü çıkartmıştınya yemek..hiç mi kalmadı evrim..sallıyodun noooldu? ha ha ha ha
ben ne yemek yapacaıgımı bulamadıgım zaman yani aklımdakileri yakın geçmişde yediğimiz zaman yeşil mercimek yapıyorum. 2 haftada bir oluyor genelde yani bi ahfat yiyoruz bi hafta yemiyoruz. ve eşim ayyyyy yinemi yeşil mercimek dediğinde bahanem hazır.. ama yememiz lazım protein babası herşey oglum için ve sende biz ne yersek onu yemek zorun dasın diyorum.:)
ayrıca bugunki menum pirinç pilavı izmir köfte salata ..çorba yapmıcam dunden kalan çorbayı ben şimdi bitiridim. eşimde öle çok çok çorba muptelası değildir.
evrimim istersen bezelye yap içine azcıkda patates.
yada yalancı turlu yap eger dun et tüketdiysen ama dun et yemediysen gerçek türlü yap.
taze fasülye yap
kabak dolması yap
biber dolması yap
fırında etli patates yap
yanında makarna ve salata hepsine uyar şimdilik aklımda bunlar var. ayhh ıspanakda olur bak .
yada ton balıklı salata...heheh ben çok severim üstelik ana yemek olarak tüketiriz biz bunu. sadece koca bi kase tonbalıklı salata.:)
heee hiç olmadı karpuz peynir ekmek. yiyin..yada kahvaltılık..:)yada yada melemen ayyyy süper
yufka varsa gözleme yP.BÖREK YAP AL SAN BİSSÜRÜÜÜÜÜ ALTERNATİF.
çoşmuşum valla evrimim
ben ne yemek yapacaıgımı bulamadıgım zaman yani aklımdakileri yakın geçmişde yediğimiz zaman yeşil mercimek yapıyorum. 2 haftada bir oluyor genelde yani bi ahfat yiyoruz bi hafta yemiyoruz. ve eşim ayyyyy yinemi yeşil mercimek dediğinde bahanem hazır.. ama yememiz lazım protein babası herşey oglum için ve sende biz ne yersek onu yemek zorun dasın diyorum.:)
ayrıca bugunki menum pirinç pilavı izmir köfte salata ..çorba yapmıcam dunden kalan çorbayı ben şimdi bitiridim. eşimde öle çok çok çorba muptelası değildir.
evrimim istersen bezelye yap içine azcıkda patates.
yada yalancı turlu yap eger dun et tüketdiysen ama dun et yemediysen gerçek türlü yap.
taze fasülye yap
kabak dolması yap
biber dolması yap
fırında etli patates yap
yanında makarna ve salata hepsine uyar şimdilik aklımda bunlar var. ayhh ıspanakda olur bak .
yada ton balıklı salata...heheh ben çok severim üstelik ana yemek olarak tüketiriz biz bunu. sadece koca bi kase tonbalıklı salata.:)
bence evrim bunlarin hepsini yapsin, bizde ona yemege gidelim, bu nasikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3l???
Manyak bi fikirrr :jeyyar:bence evrim bunlarin hepsini yapsin, bizde ona yemege gidelim, bu nasikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3l???
kaydirigubbakcemile3delikafaduldenTabe tabe.. varsa baska eklemek ıstedıgınısss fuyrun,cekınmeyin.. Evrım sıse daha ne yapsınn.. yazın.. rahat olsun.. Allah da sizi gypesra yapsın!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?