sakaleyn kızma canım napsın yavrucak oyun oynamıs hemde su dokulmus bu yaz gunu kurur gider kendinide hırpalama
Markasını bilmiyorum ama Tansaş gibi marketlerde de gördüm ben o sıvıdan.
Bu arada, doktordan sonra biz de Gaz-Pa'dayız. Gaziemirlilere duyuruluryerimseniben
gaz-pa ne gaz pazarı mı? ne yapılıyo orada acaba
evrim ben bir tane çorap koydum yeter herhalde..hem de ayı pohdaki tigger varya onun resmi var kocaman üstünde.
Gazıemır Gıysı Pazarıdır kuzum. ozellıkle temmuzda, 8.5 aylık hamıle bır kadının ogle saatlerınde asla gıtmemesı gereken bır yer dıye de bılınır... ama bu sıyrık kadınlara laf anlatılmaz..
he tahmin ettim pazar olduğunu da takıldım öyle..falla manyak bunlar bence de..evrim ben pazara gidemiyorum 3 haftadır.salifonun insafına kaldım..ama geçen hafta cücük gibi patlıcanlar almış öpüp sevesin gelir.domates desen tarla domatesi kabaklar cillop gibiydi..öğreniyor bu işi.bu haftada güzel fasülye aldı mı tamamdır.
kızlar annem geliyormuş şimid aradı gözüm ışıdı resmen bu gün kendimi hiç iyi hissetmiyordum zaten yarında temizlik var onu öncesinde genel bi toparlamda olur
bugün hastane çantamdaı hazırlayacağım ev işi çanta işi bitsin kendime gelsin sıra kaş bıyık genel temizlik sonrada beklemeye devam haftaya doğum yapacağım hastanenin doktoruna gideceğim tarih belkide değişir kızlar öne alınabilir yani
öpüldünüz hepiniz güzel ağustos anneleri
kızlar annem geliyormuş şimid aradı gözüm ışıdı resmen bu gün kendimi hiç iyi hissetmiyordum zaten yarında temizlik var onu öncesinde genel bi toparlamda olur
bugün hastane çantamdaı hazırlayacağım ev işi çanta işi bitsin kendime gelsin sıra kaş bıyık genel temizlik sonrada beklemeye devam haftaya doğum yapacağım hastanenin doktoruna gideceğim tarih belkide değişir kızlar öne alınabilir yani
öpüldünüz hepiniz güzel ağustos anneleri
oryantasyon yapıyorsun yani..sonucu bildir bakalım
arkadaşlar hastane çantanıza kaç tane pijama takımı koydunuz.... ben gecelik almayı düşünmüyorum almadım da zaten ama 2 takım pijama yeterli olurmukine yoksa ekstra tek alt don koysakmıkine????
o kıldan tüyden hazırlıksız yakalanmak işi en büyük endişe kaynağı benim için.şu hastanede traş etme işini de öğrenince tamam artık
Valla hayatım.. olur herhal.. sen yıne de ıcım rahat etmez dersen al bı alt daha..
Al benden de o kadar.. şakkıdı
Aynen benimde öle oldu yaa.. hepsi kafasına göre takılıyo.. ne biçim bişimiş şu hamilelik arkadaş.. bu kadar mı etkiler bi insanı.. hem fizyolojik hem piskolojik.. delikafaduldenbir de evrim bu tüyler sapıttı.örneğin bacağımın tüyleri kaval kemiği boyunce hiç tüy yok ama hiç.dış yüzeyde çok çıkıyor arkada orta şekerli.diğer uzuvda aynen öyle üstte çok az çıkmış altlara doğru artmış..sağı ve solu arasında bile fark var.şimdi ben bunları alsam çıkmayanlar fırtlayacak bir müddet sonra yine aynı şey.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?