2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Markasını bilmiyorum ama Tansaş gibi marketlerde de gördüm ben o sıvıdan.

Bu arada, doktordan sonra biz de Gaz-Pa'dayız. Gaziemirlilere duyuruluryerimseniben

Bu sıcakta sis manyaksınıss.. ben ayakta duramıyorum,imkanı yok, 10 dk gectıkten sonra.. nası gecezeceksınıs anamm, sabah doktordan sonra gıttım pazara... ama alel acele.. yanımda da Ozy.. Furcum gıbı ıkı uc don aldım.. ha Furcum untutma.. bır kac cıft te patık corap al.. hastanede gıydırecekler,ayak usudugu ıcın.. temız temız o da bulunsun..

lalin güzelliğinden zerafetinden şüphem yok görmüştüm fotolarını..narincik bir kızcağazdı..

evrim ben bir tane çorap koydum yeter herhalde..hem de ayı pohdaki tigger varya onun resmi var kocaman üstünde.

gaz-pa ne gaz pazarı mı? ne yapılıyo orada acaba

Gazıemır Gıysı Pazarıdır kuzum. ozellıkle temmuzda, 8.5 aylık hamıle bır kadının ogle saatlerınde asla gıtmemesı gereken bır yer dıye de bılınır... ama bu sıyrık kadınlara laf anlatılmaz..

evrim ben bir tane çorap koydum yeter herhalde..hem de ayı pohdaki tigger varya onun resmi var kocaman üstünde.

Yeter kuzum.. daa ne.. :)) Ben mıyom amelıyatımdan hatırlıyorum.. resmen tir tir titremiştim.. tesaduftur ki bı mınık corap koymustum.. gecen sene hazıran sonunda amelıyat olmustum bı de.. ondandır gereklı annem...

he tahmin ettim pazar olduğunu da takıldım öyle..falla manyak bunlar bence de..evrim ben pazara gidemiyorum 3 haftadır.salifonun insafına kaldım..ama geçen hafta cücük gibi patlıcanlar almış öpüp sevesin gelir.domates desen tarla domatesi kabaklar cillop gibiydi..öğreniyor bu işi.bu haftada güzel fasülye aldı mı tamamdır.

Her gıttıgımızde ozgure anlatıyorum.. bakalım ılk denemesı nası gececek.. hele hele Kuzey oldugu zaman tamamen ona kalacak.. ben de merakla eve gelen ürünleri beklıyorum acıkcası..:))

kızlar annem geliyormuş şimid aradı gözüm ışıdı resmen bu gün kendimi hiç iyi hissetmiyordum zaten yarında temizlik var onu öncesinde genel bi toparlamda olur
bugün hastane çantamdaı hazırlayacağım ev işi çanta işi bitsin kendime gelsin sıra kaş bıyık genel temizlik sonrada beklemeye devam haftaya doğum yapacağım hastanenin doktoruna gideceğim tarih belkide değişir kızlar öne alınabilir yani
öpüldünüz hepiniz güzel ağustos anneleri

arkadaşlar hastane çantanıza kaç tane pijama takımı koydunuz.... ben gecelik almayı düşünmüyorum almadım da zaten ama 2 takım pijama yeterli olurmukine yoksa ekstra tek alt don koysakmıkine????

ooo hadi canım gözün aydın annen toparlar şimdi etrafı..... bende daha tam olarak hazırlamadım çantamı yarın el atmayı düşünüyorum bebeğin kıyafetlerini ütüleyip koca totomu kaldırsam akşam eve gidince pestilim çıkmış gibi olmasa hazırlayacağım ama canım hiç istemiyor iş yapmak akşamları..... bütün temizlikleri bitirip temiz temiz doğumu bekleyeceksin ne güzel.... bende en çok bundan korkuyorum hazırlıksız biranda doğuma gitmekten yarın dr. a gideceğim doğum tarihim belli olsun banada ağdacının yolları gözükecek:1no2:

ben iki adet pijama tkımı koydum..birinin sabahlığı da var.gecelik almayı düşünmüyorum.

o kıldan tüyden hazırlıksız yakalanmak işi en büyük endişe kaynağı benim için.şu hastanede traş etme işini de öğrenince tamam artık

"haftaya dogum yapacagım" cümlesini okuyup.. şok oldugumu dile getirirmm :)) gerısını okuyabıldıgım ıcın de mutluyummm kaydirigubbakcemile3

oryantasyon yapıyorsun yani..sonucu bildir bakalım

Bildirmem mii?? bakalım ne sekıl semaller gelecek kaydirigubbakcemile2

selam kızlar nasılsınız ya sizlerden o kadar uzak kaldımki sadece arada yazdıklarınıza bakıp çıkıyorum temizliğe badana boyaya başladık her taraf her yerde iğneden ipliğe kadar her tarafı temizliyoruz kısmetse haftaya da bi kadın gelicek inş.herşeyi bitiricez

bu arada ya benim ağrılarım çok oluyo özellikle kuku bölgemde ve kasıklarımda geceleri bir damla uyku uyuyamıyorum havada çok sıcak badana biter bitmez klima taktırıyoruz eve belki biraz rahat ederim ama ağrılar beni rahat bırakırmı bilmem sağ bacağımda kasılmalar oluyor kollarımda ağrılar oluyor sanki her tarafımı et kesmiş gibi ağrılar var vücudumda allahım hayırlısıyla bi kurtulsak kucağımıza bi alsak

arkadaşlar hastane çantanıza kaç tane pijama takımı koydunuz.... ben gecelik almayı düşünmüyorum almadım da zaten ama 2 takım pijama yeterli olurmukine yoksa ekstra tek alt don koysakmıkine????

Valla hayatım.. olur herhal.. sen yıne de ıcım rahat etmez dersen al bı alt daha..

o kıldan tüyden hazırlıksız yakalanmak işi en büyük endişe kaynağı benim için.şu hastanede traş etme işini de öğrenince tamam artık

Al benden de o kadar.. şakkıdı

maviş kolay gelsin.boya kokusuna dikkat ediyorsun değil mi? benim de kuku kemiklerim ağırıyor.giyinirken, yatakta dönerken, ayağımı yıkarken ,ayakkabı giyerken daha da ağırıyor..geçecek inşallah.

Valla hayatım.. olur herhal.. sen yıne de ıcım rahat etmez dersen al bı alt daha..

Al benden de o kadar.. şakkıdı

bir de evrim bu tüyler sapıttı.örneğin bacağımın tüyleri kaval kemiği boyunce hiç tüy yok ama hiç.dış yüzeyde çok çıkıyor arkada orta şekerli.diğer uzuvda aynen öyle üstte çok az çıkmış altlara doğru artmış..sağı ve solu arasında bile fark var.şimdi ben bunları alsam çıkmayanlar fırtlayacak bir müddet sonra yine aynı şey.delikafadulden

Son düzenleme:
Aynen benimde öle oldu yaa.. hepsi kafasına göre takılıyo.. ne biçim bişimiş şu hamilelik arkadaş.. bu kadar mı etkiler bi insanı.. hem fizyolojik hem piskolojik.. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…