2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Anam enerjiye bakkkk.. kafamçokkarıştı bu kadar fikir şahane de.. bunları yapacak şarjjj nerede, onu da bi temin ediver.. hadi be hacı beee
bende var o enerji. uykumuda aldım. gel en iyisi seni misafir edeyim. hem ben misafire öle hizmette ettirmem.sen baş köşede otur ben sana ne istersen yaparım yafrum...

Tabe tabe.. varsa baska eklemek ıstedıgınısss fuyrun,cekınmeyin.. Evrım sıse daha ne yapsınn.. yazın.. rahat olsun.. Allah da sizi gypesra yapsın!!!

karniyarik olabuluu, mercimekli kofte olabuluuu...sen takil kafana gore allah ne vardiyse yeriz biz, misafir umdugunu degil buldugunu yer misali....:))

:lepi: kızlar bende agustos 8 de doguracagım kısmetse topiğe hiç bakmamıştım baya faydalı bilgiler var sağolun.
bu arada ağrılarım benımde cok oluyordu magnezyumumu düzenliiçtikten sonra kesildi
size tavsiyem hergece yatmadan önce mutlaka için ağrı sızı kalmadı çok şükür bende

bende var o enerji. uykumuda aldım. gel en iyisi seni misafir edeyim. hem ben misafire öle hizmette ettirmem.sen baş köşede otur ben sana ne istersen yaparım yafrum...

evrim gelmezse ben gelirim pinky, gelirken de bi karpuz kapip getiririm:))) bos ver onu ben geleyim ben:)))

Dün aksam yatagı sıparıs ettık.. pazartesıye o gelır,yatagı kurarız tekrar.. salı gunu oda gelecek.. yıne bır calısma durumu sozkonusu olacak evde orası kesın.. bu hafta halıları da gonderırrımmm.. seker süsleri gelecek,onları yapmaya baslarım.. nası ama hayat.. tam hamılelık degıl mı??

allah kolaylik versin tatlim yaaa...ben yoruldum okurken....

Olduuuu.. sis hamıle degılsınız galıba.. acın bakimm karnınısı.. yastık mı koydunusss.. ben oturcamm, sen bana hızmet edeceksin.. vıcdanı bı yerlerde dusurmedık daha karrrrrrrrrrrdesiiimmm!!

karniyarik olabuluu, mercimekli kofte olabuluuu...sen takil kafana gore allah ne vardiyse yeriz biz, misafir umdugunu degil buldugunu yer misali....:))

Gel sen.. kim kimi, neyi yer ben sana eyleme dönüştürerek anlatırımm arkadasım.. yanaş sen.. korkma.. acımayacak!!!

evrim gelmezse ben gelirim pinky, gelirken de bi karpuz kapip getiririm:))) bos ver onu ben geleyim ben:)))

Al işte.. yüs karası.. Gypesra mın yüzü bile senden aydınlık..

herkeze mrb,yine ucmus sayfalar,hanı aksam 10dan sonra girmek yoktu gıcıklar siziiii :dilcikar:

okuyum dedım ama hersayfada 20 msj odugunu düşünürsek ve 14 sayfa ucmus oldugunuzu görünce vazgectım:1rolleyes: önemlı bişe kacırmadım inş.

hem ben bikerem sölimm enson msjım sezeryan konusunda kalmıs,herkez benı sezeryan düşmanı sanıyo galıba ama öle değil.sadece keyfe keder yapılıp bukadar yaygınlasmıs olmasına sinir oluyorum.ama kesınlıkle zorunlu olana asla lafım yok
ki zaten hanı anneye degıl , bebegın fuzili yere narkoz almasına üzülüyorum.daha benım bıle bellı degıl sezeryan olup olmayacagım.oyüzden bidaha biri sezeryanla ilgili bişe yazsa bile ben cvp yazmıycam.hep şamarı yiyen ben oluyom sonunda :umursamaz: ama cok sefiiiyommm sizi kuzular hee yalnıs olmasın opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

babay nasil gecirdin o morluklari??

bebeyagına limon sıkıp herbanyodan sonra surdum oraya gecti azaldı

evet dolapta bekleyince buz etkisi yaratıo ya super oluyo ben bazen su gibi dokuodum bazense pamukla yani keyfime nasıl gelirse oyle

kim usandı acaba senmı benmi daha gecen sayfafa yazdım bıktım die resmen istemeyerek mecburen yapıorum ya . sen bi makarna hasla en iiisi . ben oyle yapcam koycam makarnayı patatesli kıymalı bi yemek yaptım , dondurucudada corbam vardı cıkardım erittim oh mis gibi corba oldu . oldu bitti iste salata filan yapamıycam yanına yogurt yeter bugun kafam basmıo

Bu senın ıstemeyerek bısı yaptıgın halın mi?? Hanı sen şu ölüsü bile ıse yarayanlardansın o zaman.. gerıye ne kaldı yaaa :1shok:

aa evriş o sitedenmı sipariş verdın.hangisini yapcenn kuzu,kelebeklımı nazar boncuklumu.anlat azcık delikafadulden

aa evriş o sitedenmı sipariş verdın.hangisini yapcenn kuzu,kelebeklımı nazar boncuklumu.anlat azcık delikafadulden

Biberonlu tülün üzerine kelebek kondurucamm kuzu.. Taze furcum sagolsun sıparısı verdı.. gelınce parca parca gosterırımm ben buradan.. bır de hastane sekerlerı ıcın kutu aldık ayrıyetten.. du bakalım ne cıkacak ortaya

aa baby dondurucuya corbayı nası koydun anlat hele.ben bazen corba yaptıgımda üşendıgımden azcık fazla yapıyom bı kavanoza koyuyom kaynartken tabe o bi konserve oluyo ve dolaba atıyorum ama buzlıukta heç duymamıstım anlat bı bakemm.

Gel sen.. kim kimi, neyi yer ben sana eyleme dönüştürerek anlatırımm arkadasım.. yanaş sen.. korkma.. acımayacak!!!

Al işte.. yüs karası.. Gypesra mın yüzü bile senden aydınlık..

hamilelikte her yol mubah kardesimmm, girme pinkyle arama, maadem kizcagizin cani sikiliyor, misafir istiyor, maksat can sikintisini gidermek, kendim icin istiyosam namerdimşakkıdı

bigun onceden derdi alıo beni yarın ne yapcam die yada sabahtan baslıom burda mikrodalgam filan yok ondan etli bisi yapacaksamda sabahtan cıkarıom dondurucudan aksama kadar anca cozuluo:)

ya bide yesil mercimekli bisiler yapmak istiom ama ne , karasimsek deil hic yapasım yok yiyesimde yani yarına filan onumuzdeki gunlerde. bu yesil mercimekten napıosunz karasimsek dısında ben bisey yapamıorum

süpermıs bende sipariş vercem halaaa,bı tıçımı kaldıramadım niyekıne?bu üşengeclık hiçbişe yapmak istememe duygusu nerden geliyorkıne.kesın sizden bulastı kesın :1closedeyes:

Asıl dıs kapıya da süs lazım; hıc, bır tane daha kapı süsü alasım yok.. gelen gecen tum arkadaslar, dış kapını da susleyeceksın dı mı dıyorlar.. o tüllerle bı capraslama yaparım ama.. odasının kapısı ıcın aldıgım susu dıs kapıya asmam acıkcası.. içime sinmez.. onunla ilgili düşünüyorum bakalım.. eyleme gecince o konudan da haberdar edecegım..

minisim benim, kiyamam ben sana...kim seni sezercik dusmani yapti..ya bencede bu hassas bi konu diger topiklerde kavga bilem cikmisti, en iyisi hic acmamak, bu konuda katiliyorum sana...

banada kardesimin gorumcesi demisti yap die ondan ogrendim. mesela corba yapıom ama fazla gelio ya yada fazla yapıorum dolaba koyarım die. normal yaptım buzdolabı posetlerine sıcakken koyuyorum gozkararı ve buzluga atıorum o donuyo zaten. kullanacagın zaman cıkar oh taze yapılmıs gibi. besin degerinide koruyo kolay oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…