bende var o enerji. uykumuda aldım. gel en iyisi seni misafir edeyim. hem ben misafire öle hizmette ettirmem.sen baş köşede otur ben sana ne istersen yaparım yafrum...Anam enerjiye bakkkk.. kafamçokkarıştı bu kadar fikir şahane de.. bunları yapacak şarjjj nerede, onu da bi temin ediver.. hadi be hacı beee
Tabe tabe.. varsa baska eklemek ıstedıgınısss fuyrun,cekınmeyin.. Evrım sıse daha ne yapsınn.. yazın.. rahat olsun.. Allah da sizi gypesra yapsın!!!
bende var o enerji. uykumuda aldım. gel en iyisi seni misafir edeyim. hem ben misafire öle hizmette ettirmem.sen baş köşede otur ben sana ne istersen yaparım yafrum...
Dün aksam yatagı sıparıs ettık.. pazartesıye o gelır,yatagı kurarız tekrar.. salı gunu oda gelecek.. yıne bır calısma durumu sozkonusu olacak evde orası kesın.. bu hafta halıları da gonderırrımmm.. seker süsleri gelecek,onları yapmaya baslarım.. nası ama hayat.. tam hamılelık degıl mı??
bende var o enerji. uykumuda aldım. gel en iyisi seni misafir edeyim. hem ben misafire öle hizmette ettirmem.sen baş köşede otur ben sana ne istersen yaparım yafrum...
karniyarik olabuluu, mercimekli kofte olabuluuu...sen takil kafana gore allah ne vardiyse yeriz biz, misafir umdugunu degil buldugunu yer misali....:))
evrim gelmezse ben gelirim pinky, gelirken de bi karpuz kapip getiririm:))) bos ver onu ben geleyim ben:)))
babay nasil gecirdin o morluklari??
ben bişiiler yiyim. yattıgım yeri toplıyım gelirim hemen.
babym ya tonik için de sodaya yine limonmu koycas..hmmm yani sodaya li,mon sıkıp dolapda bekleebiliriz yani birde ben pamukla sürüyorum acaba su gibi yuzumu yıksammı?
Yıne yemek yapma saatı gelıyor.. ve ben artık resmen bıktım.. bıktımm yaa.. içimden gelmiyor.. yarım saatte kac yemek cıkartan kadındım.. sımdı ıstemıyorumm... resmen fenalık gelıyor dusununce bıle.. napcam ben yıne yaaa((
allah kolaylik versin tatlim yaaa...ben yoruldum okurken....
kim usandı acaba senmı benmi daha gecen sayfafa yazdım bıktım die resmen istemeyerek mecburen yapıorum ya . sen bi makarna hasla en iiisi . ben oyle yapcam koycam makarnayı patatesli kıymalı bi yemek yaptım , dondurucudada corbam vardı cıkardım erittim oh mis gibi corba oldu . oldu bitti iste salata filan yapamıycam yanına yogurt yeter bugun kafam basmıo
Dün aksam yatagı sıparıs ettık.. pazartesıye o gelır,yatagı kurarız tekrar.. salı gunu oda gelecek.. yıne bır calısma durumu sozkonusu olacak evde orası kesın.. bu hafta halıları da gonderırrımmm.. seker süsleri gelecek,onları yapmaya baslarım.. nası ama hayat.. tam hamılelık degıl mı??
aa evriş o sitedenmı sipariş verdın.hangisini yapcenn kuzu,kelebeklımı nazar boncuklumu.anlat azcık delikafadulden
kim usandı acaba senmı benmi daha gecen sayfafa yazdım bıktım die resmen istemeyerek mecburen yapıorum ya . sen bi makarna hasla en iiisi . ben oyle yapcam koycam makarnayı patatesli kıymalı bi yemek yaptım , dondurucudada corbam vardı cıkardım erittim oh mis gibi corba oldu . oldu bitti iste salata filan yapamıycam yanına yogurt yeter bugun kafam basmıo
Gel sen.. kim kimi, neyi yer ben sana eyleme dönüştürerek anlatırımm arkadasım.. yanaş sen.. korkma.. acımayacak!!!
Al işte.. yüs karası.. Gypesra mın yüzü bile senden aydınlık..
Biberonlu tülün üzerine kelebek kondurucamm kuzu.. Taze furcum sagolsun sıparısı verdı.. gelınce parca parca gosterırımm ben buradan.. bır de hastane sekerlerı ıcın kutu aldık ayrıyetten.. du bakalım ne cıkacak ortaya
aa baby dondurucuya corbayı nası koydun anlat hele.ben bazen corba yaptıgımda üşendıgımden azcık fazla yapıyom bı kavanoza koyuyom kaynartken tabe o bi konserve oluyo ve dolaba atıyorum ama buzlıukta heç duymamıstım anlat bı bakemm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?