bigun onceden derdi alıo beni yarın ne yapcam die yada sabahtan baslıomburda mikrodalgam filan yok ondan etli bisi yapacaksamda sabahtan cıkarıom dondurucudan aksama kadar anca cozuluo:)
ya bide yesil mercimekli bisiler yapmak istiom ama ne , karasimsek deil hic yapasım yok yiyesimde yani yarına filan onumuzdeki gunlerde. bu yesil mercimekten napıosunz karasimsek dısında ben bisey yapamıorum
hamilelikte her yol mubah kardesimmm, girme pinkyle arama, maadem kizcagizin cani sikiliyor, misafir istiyor, maksat can sikintisini gidermek, kendim icin istiyosam namerdimşakkıdı
bigun onceden derdi alıo beni yarın ne yapcam die yada sabahtan baslıomburda mikrodalgam filan yok ondan etli bisi yapacaksamda sabahtan cıkarıom dondurucudan aksama kadar anca cozuluo:)
ya bide yesil mercimekli bisiler yapmak istiom ama ne , karasimsek deil hic yapasım yok yiyesimde yani yarına filan onumuzdeki gunlerde. bu yesil mercimekten napıosunz karasimsek dısında ben bisey yapamıorum
süpermıs bende sipariş vercem halaaa,bı tıçımı kaldıramadım niyekıne?bu üşengeclık hiçbişe yapmak istememe duygusu nerden geliyorkıne.kesın sizden bulastı kesın :1closedeyes:
banada kardesimin gorumcesi demisti yap die ondan ogrendim. mesela corba yapıom ama fazla gelio ya yada fazla yapıorum dolaba koyarım die. normal yaptım buzdolabı posetlerine sıcakken koyuyorum gozkararı ve buzluga atıorum o donuyo zaten. kullanacagın zaman cıkar oh taze yapılmıs gibi. besin degerinide koruyo kolay oluyo
karasimsek ne tatlim, hani biz kucukkene dizisi vardi, onun gibi bisi mii??
Sıcakken koyma derim.. difris o sıcaklıgı sogutmak ıcın cok daha fazla sarfıyatlı kendını calıstırmaya calıyor.. artı ekşime durumu da agırlıklı sozkonusu olabılır.. dısarıda ılınsın oyle koy derim.. ben oyle yapıyorum acıkcası.. nacızane onerim kuzu..
norra karasimsek mercimek yemegi :))) askerde hep erkeklere yedirirlermis adı buymus butun erkekler bilir bende kısaca yazdım.:)) havuclu filan yapıorum bildigin sulu yesil merci yemegi yani.
evrisim onu biliorum yapıorum arada. dun yaptım bulguru oglen yedim aksam yedim aksam emrah yemedi kızartma yapmıstım uyduruk onu begendi yedi ee kalanı bugun oglende yedim :)) yai 1 tencere bulgur pilavı yedim 2 gundur.:kedi:
bidahakine oyle yapayım canım . oda sıcaklıgına gelince koyayım
selam kızlar, şimdi doktordan geliyorum. doruğumu gördüm yine :) teyzeleri 2200 olmuş kilomuz. 46 cm de boy. herzamanki gibi kafa çapımız bir hafta önde gidiyor :) birde nst ye bağlandık bugün. bizi baya bi uğraştırdı bücürük, uyuyodu 30 dakka bağlı kaldık bu yüzden. herşeyimiz normal gidiyomuş. koca burunlu olduğunu biliyorduk yavrumun buna ek olarak bugün doktor teyzemiz dudaklarının da sezen aksu gibi etli etli olduğunu söyledi..:) benden haberler bu kadar şimdilik kızlar.
selam kızlar, şimdi doktordan geliyorum. doruğumu gördüm yine :) teyzeleri 2200 olmuş kilomuz. 46 cm de boy. herzamanki gibi kafa çapımız bir hafta önde gidiyor :) birde nst ye bağlandık bugün. bizi baya bi uğraştırdı bücürük, uyuyodu 30 dakka bağlı kaldık bu yüzden. herşeyimiz normal gidiyomuş. koca burunlu olduğunu biliyorduk yavrumun buna ek olarak bugün doktor teyzemiz dudaklarının da sezen aksu gibi etli etli olduğunu söyledi..:) benden haberler bu kadar şimdilik kızlar.
subat anneleri kilo verme topigi acmıs 2008ler ama hepsi su kiloyla kaldım su kiloyla dogurdum simdi sukadarım hedefim su yazmıslar kayda deger bisi yok yani. yontem vs
al bendende okadar evrimim ama ben 6ay beklemiycem. agrılarım acılarım gecince 40ım cıkınca baslıycam yontemleri uygulamaya. egzersiz yapamazsam bile saglıklı beslenerek hem sutu etkilemiycek ac kalmayarak hemde inceleck bikac yontem bulmak lazım. simdiden arastırmalıyımki o sıra elimde tum donelerim hazır olsun bide arastırmakla ugrasmayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?