2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

karasimsek ne tatlim, hani biz kucukkene dizisi vardi, onun gibi bisi mii??

hamilelikte her yol mubah kardesimmm, girme pinkyle arama, maadem kizcagizin cani sikiliyor, misafir istiyor, maksat can sikintisini gidermek, kendim icin istiyosam namerdimşakkıdı

Tabe tabe.. bence de kesın namerdsin.. belli tipinden mirmirmirmir

Haşla.. bulgur pılavını pişirirken ıcıne koy bolcana.. sahane bısı oluyor

süpermıs bende sipariş vercem halaaa,bı tıçımı kaldıramadım niyekıne?bu üşengeclık hiçbişe yapmak istememe duygusu nerden geliyorkıne.kesın sizden bulastı kesın :1closedeyes:

Hamilelik Testi var mı evde?? şakkıdı

minis kendini zorlayarak bi isin ucundan yapmaya baslayınca gerisi gelio bisekilde. acılıosun ozaman. ama ben suan camasırı bile istemeyerek atıorum makinaya . herseyden bıkmıs durumdayım kadın olmak zor zanaat mirim :))

Sıcakken koyma derim.. difris o sıcaklıgı sogutmak ıcın cok daha fazla sarfıyatlı kendını calıstırmaya calıyor.. artı ekşime durumu da agırlıklı sozkonusu olabılır.. dısarıda ılınsın oyle koy derim.. ben oyle yapıyorum acıkcası.. nacızane onerim kuzu..

karasimsek ne tatlim, hani biz kucukkene dizisi vardi, onun gibi bisi mii??

kaydirigubbakcemile3 ay düşücem bi yerlerımı kırıcamm şimdii.. kac senedır yurt dısındasınız bağyan kaydirigubbakcemile3 hoş, alıntıyı yapan da yurt dısında yasıyor ama :)))

norra karasimsek mercimek yemegi :))) askerde hep erkeklere yedirirlermis adı buymus butun erkekler bilir bende kısaca yazdım.:)) havuclu filan yapıorum bildigin sulu yesil merci yemegi yani.

evrisim onu biliorum yapıorum arada. dun yaptım bulguru oglen yedim aksam yedim aksam emrah yemedi kızartma yapmıstım uyduruk onu begendi yedi ee kalanı bugun oglende yedim :)) yai 1 tencere bulgur pilavı yedim 2 gundur.:kedi:

nurdaaaaaaaaaaaaaaan kıs koptum gülmekden..karaşimsek askerde en çok yenen yemek. yeşil mercimek yemeğidir.içerdiği protein etle aynı eş değer oldugu için çok faydalıdır.
babym ben bide yeşil mercimekli erişte yapıyorum hee bide bulgur pilavı yapar gibi bulgurlu yeşil mercimek yapıyorum. içanadolu bölgesinde yaygındır malum bende Gonyalıyım.. sen erişteliyeşil mercimek diye arata yada bulgurlu yeşil mercimek afyon mutfagı diye arat tarifi bulursun kolay ve lezzetli yemeklerdir. heee ben bide salatasını yapıyorum. yani normal marul maydonoz mısır ve haşlanmış yeşil mercimek limon yag tuz

bidahakine oyle yapayım canım . oda sıcaklıgına gelince koyayım

Iyı yapmıssın yafrum.. bulgur kadar faydalı bısı var mı?? Bır de ben onu yaptıgım corbalara koyarım.. corbaların ıcıne cok sey koyarım ben.. nohut,erişte, mercimek.. bolece onları da yemıs oluyorum ayrıca..

bidahakine oyle yapayım canım . oda sıcaklıgına gelince koyayım

Hani eskiler der ya.. yemeği sıcakken dolaba koymayın ekşir diye.. ona ıstınaden ben de annemden gordugumu aktardım kuzum.

Yaa ben de ilk kez duyuyorum karaşimşek..gel Norra gel yamacıma... Bizimki duşta,çıksın hele ilk işim ona sormak olacak.. Bugün de yeni bişey öğrendim ya ne güzel...

Evet evet sıcakken yemek buzdolabına koyulmaz...Annem çok kızardı bana...

dun esim dioki hamileligimin ona tek yarayan tarafı yemeklerin daha lezzetli ve cesitli olmaya baslamasıymıs. onun dısında bu konunun basından beri hep zarardaymıs hayatı altust olmus. evde olmayıp calısmaya devam etseymisim yemekler dahada kotu olurdu haberi yok :)) evdeyim die kendimi mutfaga verdim oysaki :))

selam kızlar, şimdi doktordan geliyorum. doruğumu gördüm yine :) teyzeleri 2200 olmuş kilomuz. 46 cm de boy. herzamanki gibi kafa çapımız bir hafta önde gidiyor :) birde nst ye bağlandık bugün. bizi baya bi uğraştırdı bücürük, uyuyodu 30 dakka bağlı kaldık bu yüzden. herşeyimiz normal gidiyomuş. koca burunlu olduğunu biliyorduk yavrumun buna ek olarak bugün doktor teyzemiz dudaklarının da sezen aksu gibi etli etli olduğunu söyledi..:) benden haberler bu kadar şimdilik kızlar.

subat anneleri kilo verme topigi acmıs 2008ler ama hepsi su kiloyla kaldım su kiloyla dogurdum simdi sukadarım hedefim su yazmıslar kayda deger bisi yok yani. yontem vs

doruk bebişimize maşallah ısırırım ben onun dudaklarınıŞeniz

kızlar yemeklerden bahsetmişsiniz bende bu akşam börülce yemeği makarna ve salata yapıyorum yanınada buz gibi ayran yada yoğurt hımmm mis gibi olacak

bu arada bulgurun çok faydalı olduğunu bende hatırlatmak istedim özellikle sütü olmayanlar için yediğiniz anda şakır şakır sütlerinizin geldiğini göreceksiniz benim yengem sütünün az geldiği zamanlarda bulgur pilavı yapar yerdi nasıl süt olurdu şaşar kalırsınız sanki kızın göğüsüne bi anda bi şişe sütü boşaltmışlar gibi

Gözünüz aydın.. mutlulugunuz daim olsun inşallah

subat anneleri kilo verme topigi acmıs 2008ler ama hepsi su kiloyla kaldım su kiloyla dogurdum simdi sukadarım hedefim su yazmıslar kayda deger bisi yok yani. yontem vs

E baya olmus aslında ama di mi doguralı?? Bakalım bis nası olacagız..?? bole konusup duruyorum ama.. umarım hersey yolunda gıder.. en azından en az 6 ay kendımı elleyemeyecegım kesın.. ondan sonrası Allah kerim.. hırslıyım.

al bendende okadar evrimim ama ben 6ay beklemiycem. agrılarım acılarım gecince 40ım cıkınca baslıycam yontemleri uygulamaya. egzersiz yapamazsam bile saglıklı beslenerek hem sutu etkilemiycek ac kalmayarak hemde inceleck bikac yontem bulmak lazım. simdiden arastırmalıyımki o sıra elimde tum donelerim hazır olsun bide arastırmakla ugrasmayım:)

Yerim ben senin donelerini.. onu hep soyluyorsun zaten.. kulagımda küpe.. süt verıyorus dıye yemegı abartmamak adına beslenecegız dıye, sözüm sozdur arkandayım.. su spor olayını profesyonel bı sekılde Kuzey ı gunde 1 saat bıle olsa babasıyla bırakıp bır salonda yapmak ıstıyorum ben acıkcası.. bu konuda da kararlıyım.. ozellıkle de gogus kaslarını calıstırmak adına evde cok da yapabılecegım bır sey yok.. donelerını lütfen paylaş bızımle de.. sımdıden aklımızın bır kosesınde hazırlanmaya baslasın.

kızlar merhaba özellikle çalışan arkadaşlar doğum iznine hangi haftada çıkılıyor ne zaman rapor alıp vermek gerekiyo muhasebiciye bunu öğrenmem gerek
bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim önümüzdeki hafta 32 haftalık olcam 38 veya 39 . haftada alcakmış doktorum bebeğimi sezeryan olcam

babymom, evriş,maviş teyzelerimiz çok teşekkür ederiz bizimle bu mutluluğumuzu paylaştığınız için sizleri kocaman öpüyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…