2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sevinchim gözün aydın maşallah doruğa.....

evrişş valla sende günler nasıl gecicek anlamıycan canım bebek odası şekerleri derken geçip gidivercekkk ne güzelll....

karaşimşek yemeğini bende cok yaparımm demir acısından çoook zengin olduğu içinn ....yarın bizde 35. haftamızı bitircezzz inş...turkbayragi

minisim benim, kiyamam ben sana...kim seni sezercik dusmani yapti..ya bencede bu hassas bi konu diger topiklerde kavga bilem cikmisti, en iyisi hic acmamak, bu konuda katiliyorum sana...
:1hug: canım aynı fikirdeyim bende.daha konusu olsun istemıyom falla.neyse bencede acılmasın.tercih meselesı
süpermiş bende denıyım ozaman kaydirigubbakcemile5
Hamilelik Testi var mı evde?? şakkıdı
yok anacım yok bu bulasıcı sizden bulastı biliyom ben :1closedeyes:
minis kendini zorlayarak bi isin ucundan yapmaya baslayınca gerisi gelio bisekilde. acılıosun ozaman. ama ben suan camasırı bile istemeyerek atıorum makinaya . herseyden bıkmıs durumdayım kadın olmak zor zanaat mirim :))
valla bende öle elim bi işe gitmiyo.gitse zaten cabukyoruluyorum.ama şimdi bebikimin ütüleri benı beklıyo.azcık aksam olsun bırascık esiin hava,öle baslıycam
bidahakine oyle yapayım canım . oda sıcaklıgına gelince koyayım
amanınnn nettin kız,sıcakkenmı koyuyodunn,ee buzdolabı poşeti mikrop ütretir kuzu ozaman.neyse artık ılıyınca koyarsın.hergün bişe öğrenıyos birbirimizden nee güzell zemuszemus

maşşalah kuzuna,ohh köfte dudak bır bebikini,z olcak zemuszemus

canim biseyide bilmeyi vereyim, hem cok sey bilmek iyi degil, bunu da bilmeyi vereyim:kedi:hem ben daha kocami askere yollamadim:kedi: ki:sinifsinif:

gozun aydin tatlimmm, masallah...

Ben doktora gittiğini bilmiyordum canısı. Kardiyoloji de olsa bilgi almak isterim doğrusu. Neler dedi, neler yapman veya yapmaman gerek. Beni özelden de bilgilendirebilirsin, şeker!

Ayrıca o Winny the pooh lu nevresim benim de hoşuma gidiyordu. Eğer seni çok uğraştırmazsa buraya fotosunu ekleyebilirsen çok sevinirim. Ama her daim topiği takip edemediğim için özelden de kaçıncı sayfaya koyduğunu söylersen çok sevinirim canım. Biliyorum çok şey istedim ama beğenirsem ben de sana sipariş verebilir miyim acaba!

Ayrıca şu teknoloji cahili arkadaşını sayfa ikide bir sayfa atlamaktan kurtardığın için çoooookkk minnettarım sana. 1000 inci sayfa yerine 4000 inci sayfada olduğumu düşünsene. İkide bir sayfa değişsin diye bekliyordum. Bendeki topik aşkına bakın. Ne sabırmış ama... :)))

Bebeğimin odasını herşeyini kendim hazırladım ama şekerini yapmak bana kısmet değilmiş. Doktorlar çok korkutunca onu da dışarıya sipariş verdik onlar yapacak.
Ama eminim kendin yapması çok zevkli olacak. Sana kolay gelsin. Bitmiş halini görmek isterim.

Kuzum sana spor salonları yasak değil mi, Allahaşkına. Ne spor salonundan bahsediyorsun sen. Ben göbüşümü indirmek için düşünüyordum bi ara ama her türlü ağır hareket, hatta yürüyüş yasak demişti doktor.
Sormadan bi yere başlama derim. Gerçi sen sormadan başlamazsın ama, işte ne bileyim canım, benim için değerlisin biliyosun, hatırlatmak istedim sadece.

BABYMOM,
Ya şu çorba işini anlamadım ben. Çorba genelde sıvı olur. Peki sıvı bişeyi buzdolabı poşetine koymak zor olmuyor mu? Onun yerine herhangi kapalı bi kaba koyup öylece dipfrize koysak olma mı?

Ahanda kapı süsümüzzz :) Sefa'nın eseri :)

Bu daaaa, bebek şekerlerimizin son hali :)

Koyu zeminde bebek şekeri görüntüsü :)

Sanırım oyle olacak Serapcım..

Fasulyem bayildim kapi susu ve sekerlere..bisi sorcamo o sekerdeki bebk tulumlari ne kadar???ben burdaki hazirlayacagim hastane kartina yapistirmak istiyorum..

SERAP'IM,
35inci haftayı bitirmek nasıl bi duygu? Haftaya kısmetse ben de bitirmiş olacağım inşallah...
Sonra inşallah bi hafta daha. O haftanın sonunda bebişim kucağımda olacak inşallah...
Hepi topu iki hafta kalmış, ciddi ciddi...

hadi gözün aydın maşallah bebeğine herşeyin yolunda olması çok güzel
bana nst öncesi karnımı doyurma ve özellikle tatlı yememi söylediler fıkır fıkır dı oğlum 20 dk durdum
bende koşu bandı var yürümeyi planlıyorum birde rezene çayı hem sütü artırıyor hemde kilo verdiriyor ama bende baya bi bilgi birkimi var paylaşırım rahat olun

var var 500ml su şişeleini su doldur al eline değişik şekilde kol çalıştırma hareketlerini günlük belli sayıda hiç aksatma hemen farkı görürüsün :lepi:

AAAAAA....
ANNECıĞıııııııMMMMM....
Ben yanlış hesaplamışım yaaa... SERAP'IM, ben haftaya 36'yı bitirmiş oluyorum. Yani doğumuma iki hafta kalıyor. Panik oldum birden.... KORKUYORUUUUMMMM...

Bana agır efor sarfedecegım sporlar yasak Sebnemim.. ama sırf gogus kaslarını falan calıstırmak ıcın yapacagım hafif egzersizlerin sakıncası yok.. bunu cok onceden berıdır soylemıstı doktorlar bana.. agır efor sarfetmedıgım surece problem yok.. onun da ayarını bılıyorum ben.. bılıyorum benı dusundugunu.. asla farklı bısı dusunmem.. sen de benım ıcın degerlısın kuzum

Ahanda kapı süsümüzzz :) Sefa'nın eseri :)

süperrr olmus hayatım.annenınde ellerıne saglık ayrıca.ayy bende hayırlısıyla bı baslasaydım.şu şuuu kapı süsündekı kelebek o sitedekı kelebklerdenmı? ben kelebeklı düşünüyorum ya,bebk sekerımızı ordan şipariş vercem ondan sordumduu

Burcum... Sefa nın da senin de ellerıne saglık.. gercekten cok ama cok guzel olmus.. valla bayıldım.. Sefa nın ellerı dert gormesın ınsallah..

AAAAAA....
ANNECİĞİİİİİİİMMMMM....
Ben yanlış hesaplamışım yaaa... SERAP'IM, ben haftaya 36'yı bitirmiş oluyorum. Yani doğumuma iki hafta kalıyor. Panik oldum birden.... KORKUYORUUUUMMMM...

bak şimdi bende heyecan yaptım ilk haber senden gelicek dimi :1shok:
bende 36 ya girdim 37 den gün aldımmmmmmmmmmmmm delikafadulden :sm_cool:

AAAAAA....
ANNECİĞİİİİİİİMMMMM....

kız sus panık falan olma.bak kuzuna kavusmana az kaldı.cok şükür bugunlerede.hem kısmetse inş.38de dogurmus olcan,cokda erken degıl. ayyyhh heycan bastııı

burcu kapı süsünde şekerlerinde çok güzel ben hazırlamıyorum ama sizlere baktıkçada heves ettim ya ama kime dağıtacam çevrem yok öyle onun için hazırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…