:1hug: canım aynı fikirdeyim bende.daha konusu olsun istemıyom falla.neyse bencede acılmasın.tercih meselesıminisim benim, kiyamam ben sana...kim seni sezercik dusmani yapti..ya bencede bu hassas bi konu diger topiklerde kavga bilem cikmisti, en iyisi hic acmamak, bu konuda katiliyorum sana...
süpermiş bende denıyım ozaman kaydirigubbakcemile5banada kardesimin gorumcesi demisti yap die ondan ogrendim. mesela corba yapıom ama fazla gelio ya yada fazla yapıorum dolaba koyarım die. normal yaptım buzdolabı posetlerine sıcakken koyuyorum gozkararı ve buzluga atıorum o donuyo zaten. kullanacagın zaman cıkar oh taze yapılmıs gibi. besin degerinide koruyo kolay oluyo
yok anacım yok bu bulasıcı sizden bulastı biliyom ben :1closedeyes:Hamilelik Testi var mı evde?? şakkıdı
valla bende öle elim bi işe gitmiyo.gitse zaten cabukyoruluyorum.ama şimdi bebikimin ütüleri benı beklıyo.azcık aksam olsun bırascık esiin hava,öle baslıycamminis kendini zorlayarak bi isin ucundan yapmaya baslayınca gerisi gelio bisekilde. acılıosun ozaman. ama ben suan camasırı bile istemeyerek atıorum makinaya . herseyden bıkmıs durumdayım kadın olmak zor zanaat mirim :))
amanınnn nettin kız,sıcakkenmı koyuyodunn,ee buzdolabı poşeti mikrop ütretir kuzu ozaman.neyse artık ılıyınca koyarsın.hergün bişe öğrenıyos birbirimizden nee güzell zemuszemusbidahakine oyle yapayım canım . oda sıcaklıgına gelince koyayım
selam kızlar, şimdi doktordan geliyorum. doruğumu gördüm yine :) teyzeleri 2200 olmuş kilomuz. 46 cm de boy. herzamanki gibi kafa çapımız bir hafta önde gidiyor :) birde nst ye bağlandık bugün. bizi baya bi uğraştırdı bücürük, uyuyodu 30 dakka bağlı kaldık bu yüzden. herşeyimiz normal gidiyomuş. koca burunlu olduğunu biliyorduk yavrumun buna ek olarak bugün doktor teyzemiz dudaklarının da sezen aksu gibi etli etli olduğunu söyledi..:) benden haberler bu kadar şimdilik kızlar.
canim biseyide bilmeyi vereyim, hem cok sey bilmek iyi degil, bunu da bilmeyi vereyim:kedi:hem ben daha kocami askere yollamadim:kedi: ki:sinifsinif:nurdaaaaaaaaaaaaaaan kıs koptum gülmekden..karaşimsek askerde en çok yenen yemek. yeşil mercimek yemeğidir.içerdiği protein etle aynı eş değer oldugu için çok faydalıdır.
babym ben bide yeşil mercimekli erişte yapıyorum hee bide bulgur pilavı yapar gibi bulgurlu yeşil mercimek yapıyorum. içanadolu bölgesinde yaygındır malum bende Gonyalıyım.. sen erişteliyeşil mercimek diye arata yada bulgurlu yeşil mercimek afyon mutfagı diye arat tarifi bulursun kolay ve lezzetli yemeklerdir. heee ben bide salatasını yapıyorum. yani normal marul maydonoz mısır ve haşlanmış yeşil mercimek limon yag tuz
gozun aydin tatlimmm, masallah...selam kızlar, şimdi doktordan geliyorum. doruğumu gördüm yine :) teyzeleri 2200 olmuş kilomuz. 46 cm de boy. herzamanki gibi kafa çapımız bir hafta önde gidiyor :) birde nst ye bağlandık bugün. bizi baya bi uğraştırdı bücürük, uyuyodu 30 dakka bağlı kaldık bu yüzden. herşeyimiz normal gidiyomuş. koca burunlu olduğunu biliyorduk yavrumun buna ek olarak bugün doktor teyzemiz dudaklarının da sezen aksu gibi etli etli olduğunu söyledi..:) benden haberler bu kadar şimdilik kızlar.
Kardiyolojı kuzum bu.. sizinle paylasacagım bır doktor gorunumu değil yani :)
Kuzum.. bız 15 tlsına almıstık.. ama dükkanlarda satılanlar pazarlardakı gıbı degıldır.. ıkısını aynı kefede sorgulama.. ha yıne de ıstersen.. ben sana alır gonderırımm.. Ister msıın Sıbel.. eger bulabılırsem.. senın ıcın alır gonderırımm kuzum.. ıcınde kalmış bak.. neden daha once soylemedın pekı?? Keske o zaman soyleseydın.. o zaman alıp gonderseydık sana..
Biberonlu tülün üzerine kelebek kondurucamm kuzu.. Taze furcum sagolsun sıparısı verdı.. gelınce parca parca gosterırımm ben buradan.. bır de hastane sekerlerı ıcın kutu aldık ayrıyetten.. du bakalım ne cıkacak ortaya
Yerim ben senin donelerini.. onu hep soyluyorsun zaten.. kulagımda küpe.. süt verıyorus dıye yemegı abartmamak adına beslenecegız dıye, sözüm sozdur arkandayım.. su spor olayını profesyonel bı sekılde Kuzey ı gunde 1 saat bıle olsa babasıyla bırakıp bır salonda yapmak ıstıyorum ben acıkcası.. bu konuda da kararlıyım.. ozellıkle de gogus kaslarını calıstırmak adına evde cok da yapabılecegım bır sey yok.. donelerını lütfen paylaş bızımle de.. sımdıden aklımızın bır kosesınde hazırlanmaya baslasın.
teşekkürler tekrar hepinizi çok seviyorum.. iyiki varsınız
sevinchim gözün aydın maşallah doruğa.....
evrişş valla sende günler nasıl gecicek anlamıycan canım bebek odası şekerleri derken geçip gidivercekkk ne güzelll....
karaşimşek yemeğini bende cok yaparımm demir acısından çoook zengin olduğu içinn ....yarın bizde 35. haftamızı bitircezzz inş...turkbayragi
hadi gözün aydın maşallah bebeğine herşeyin yolunda olması çok güzelselam kızlar, şimdi doktordan geliyorum. doruğumu gördüm yine :) teyzeleri 2200 olmuş kilomuz. 46 cm de boy. herzamanki gibi kafa çapımız bir hafta önde gidiyor :) birde nst ye bağlandık bugün. bizi baya bi uğraştırdı bücürük, uyuyodu 30 dakka bağlı kaldık bu yüzden. herşeyimiz normal gidiyomuş. koca burunlu olduğunu biliyorduk yavrumun buna ek olarak bugün doktor teyzemiz dudaklarının da sezen aksu gibi etli etli olduğunu söyledi..:) benden haberler bu kadar şimdilik kızlar.
bende koşu bandı var yürümeyi planlıyorum birde rezene çayı hem sütü artırıyor hemde kilo verdiriyor ama bende baya bi bilgi birkimi var paylaşırım rahat olunal bendende okadar evrimim ama ben 6ay beklemiycem. agrılarım acılarım gecince 40ım cıkınca baslıycam yontemleri uygulamaya. egzersiz yapamazsam bile saglıklı beslenerek hem sutu etkilemiycek ac kalmayarak hemde inceleck bikac yontem bulmak lazım. simdiden arastırmalıyımki o sıra elimde tum donelerim hazır olsun bide arastırmakla ugrasmayım:)
Yerim ben senin donelerini.. onu hep soyluyorsun zaten.. kulagımda küpe.. süt verıyorus dıye yemegı abartmamak adına beslenecegız dıye, sözüm sozdur arkandayım.. su spor olayını profesyonel bı sekılde Kuzey ı gunde 1 saat bıle olsa babasıyla bırakıp bır salonda yapmak ıstıyorum ben acıkcası.. bu konuda da kararlıyım.. ozellıkle de gogus kaslarını calıstırmak adına evde cok da yapabılecegım bır sey yok.. donelerını lütfen paylaş bızımle de.. sımdıden aklımızın bır kosesınde hazırlanmaya baslasın.
Ben doktora gittiğini bilmiyordum canısı. Kardiyoloji de olsa bilgi almak isterim doğrusu. Neler dedi, neler yapman veya yapmaman gerek. Beni özelden de bilgilendirebilirsin, şeker!
Ben ilac almıyorum bılıyorsun.. sadece kapakcıkların durumuna bakılıyor.. o kadar.. kontrol amaçlı..
Ayrıca o Winny the pooh lu nevresim benim de hoşuma gidiyordu. Eğer seni çok uğraştırmazsa buraya fotosunu ekleyebilirsen çok sevinirim. Ama her daim topiği takip edemediğim için özelden de kaçıncı sayfaya koyduğunu söylersen çok sevinirim canım. Biliyorum çok şey istedim ama beğenirsem ben de sana sipariş verebilir miyim acaba!
Bız onu 3 ay once almıstık.. artık sıcaklarda dısarı cıkmam yasak.. olur da bı sekılde denk gelırse elbette gıderım.. fotosunu eklemıstı tüm arkadaslar.. ama cıcıler bolumunde nerede bılmıyorum acıkcası Sebnemım.. keske ılk aldıgımız zamanlarda soyleseydınız,neredeyse hepımız almıstık ondan.
Ayrıca şu teknoloji cahili arkadaşını sayfa ikide bir sayfa atlamaktan kurtardığın için çoooookkk minnettarım sana. 1000 inci sayfa yerine 4000 inci sayfada olduğumu düşünsene. İkide bir sayfa değişsin diye bekliyordum. Bendeki topik aşkına bakın. Ne sabırmış ama... :)))
Bebeğimin odasını herşeyini kendim hazırladım ama şekerini yapmak bana kısmet değilmiş. Doktorlar çok korkutunca onu da dışarıya sipariş verdik onlar yapacak.
Ama eminim kendin yapması çok zevkli olacak. Sana kolay gelsin. Bitmiş halini görmek isterim.
Kuzum sana spor salonları yasak değil mi, Allahaşkına. Ne spor salonundan bahsediyorsun sen. Ben göbüşümü indirmek için düşünüyordum bi ara ama her türlü ağır hareket, hatta yürüyüş yasak demişti doktor.
Sormadan bi yere başlama derim. Gerçi sen sormadan başlamazsın ama, işte ne bileyim canım, benim için değerlisin biliyosun, hatırlatmak istedim sadece.
Ahanda kapı süsümüzzz :) Sefa'nın eseri :)
AAAAAA....
ANNECİĞİİİİİİİMMMMM....
Ben yanlış hesaplamışım yaaa... SERAP'IM, ben haftaya 36'yı bitirmiş oluyorum. Yani doğumuma iki hafta kalıyor. Panik oldum birden.... KORKUYORUUUUMMMM...
AAAAAA....
ANNECİĞİİİİİİİMMMMM....
Ben yanlış hesaplamışım yaaa... SERAP'IM, ben haftaya 36'yı bitirmiş oluyorum. Yani doğumuma iki hafta kalıyor. Panik oldum birden.... KORKUYORUUUUMMMM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?