2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hiç önemli diiil bitanem, her bebek kendi kısmetinde uyur. Gene de düşündüğün için teşekkür ederim canım. Seni çok iyi anlıyorum, dert etme sakın.

bak şimdi bende heyecan yaptım ilk haber senden gelicek dimi :1shok:
bende 36 ya girdim 37 den gün aldımmmmmmmmmmmmm delikafadulden :sm_cool:

kız sus panık falan olma.bak kuzuna kavusmana az kaldı.cok şükür bugunlerede.hem kısmetse inş.38de dogurmus olcan,cokda erken degıl. ayyyhh heycan bastııı

Demam demam... NO PANİK... NO PANİK... Sağlıkla gelsin inşallah bebikolarımız...

Kızlar bu arada eşim geldi. Biz dışarı çıkıyoruz. Sonra görüşürüz.
Hepinize İYİ AKŞAMLAR... ÖPSÜN SİZİ TAVŞANLAAARRRR...

Yok yemiyorum zaten. Öncelikle dötüm yemiyo dışardan öyle şeyler yemeye. Ama normalde çok pis boğazımdır, hiç affetmem. Tabii güvendiğim yerlerden almak şartıyla!!

DERYAM, şunları yaşamak için yanıp tutuşuyorum, bir bilsen :)

Bilmem mi :)

tazem pis kokorec istiyon yani:)) ay ben bikere o sokakta satılan pis lahmacunlardan yemistim bekarken ama hamile olsa oyle yemez gormemis gibi sonuc ne oldu cırcır ve mide agrısı bidahada tobe ettim. ne varsa sampiyonda var dimi :))

Aaa yok bak, rastgele yerlerden yemem. Ben,m de belli adamlarım var :)

maviş kolay gelsin.boya kokusuna dikkat ediyorsun değil mi? benim de kuku kemiklerim ağırıyor.giyinirken, yatakta dönerken, ayağımı yıkarken ,ayakkabı giyerken daha da ağırıyor..geçecek inşallah.

Ayağını nasıl yıkadığını merak ettim :) Ben ayağımı yıkarken ayağıma dokunmam da, o açıdan. İkisini alt alta üst üste seviştirmek suretiyle yıkarım ayaklarımı :)

evet evet balik-raki, cig kofte ve kokorec ilk 3 siralamam ozlediklerim arasinda, eylulde balik-raki-kavun olayinio nasil cozsem diye dusunuyorum??1 dubleden cocuk sarhos olurmu??

Hç sanmıyorum :))))

ben ilk etapta bi tane 2-5 aldim, nasil olsa hemen biticek, sponra duruma gore ya bi 2-5 daha yada 3-6 ya gecicem; deneyip bakicam..bide buyuk gelip moklar tasmasin:))

delikafadulden :roflol: Deli misin gızım sen :)) Ayhh çok güldüm :)

ya evet kızlar bu tüy konusuna katılıyorum benimde koltuk altım resmen simsiyah olmuş şaşırdım kaldım aynı arap gibi acaba bu hamişlikten sonra geçermi yaw bide öyle kalırsa yandık oy oy oy

Di mi mavişim yaa... iğrenç görünüyo doğumdan sonra bakıcaz çaresine...

evet ilk başlar yoğun geliyormuş daha sonra azalıyormuş ama bayağı devam ediyormuş kanama yaklaşık 1 ay altımızda pedle dolaşcazkafamçokkarıştı

Öğğhhkk... Bak bunu hiç düşünmemiştim. Ağustosta pedle dolaşmak. Hem de 1 ay kafamçokkarıştı Ay ben yazın tampon kullanırdım. Zaten fazla bi kanamam olmazdı ama, bu sefer kaçış yok gibi

Hmmm, mantıklı ! Evet, yapıcam bunu. Daha sonra.

Oğlumun adaşına kocaman bir maşallah diyorum :) Ben de etli bir çift dudak bekliyorum :) Du bakalım ne çıkacak?

TAZE BURCUM,
Şekerler çok şeker olmuşşşş :))) Ellerine sağlık, annesinin, tabii babasının da...

Fasulyem bayildim kapi susu ve sekerlere..bisi sorcamo o sekerdeki bebk tulumlari ne kadar???ben burdaki hazirlayacagim hastane kartina yapistirmak istiyorum..

35 kuruş

yok, pazardan 1 TL ye aldım.

Burcum... Sefa nın da senin de ellerıne saglık.. gercekten cok ama cok guzel olmus.. valla bayıldım.. Sefa nın ellerı dert gormesın ınsallah..

burcu kapı süsünde şekerlerinde çok güzel ben hazırlamıyorum ama sizlere baktıkçada heves ettim ya ama kime dağıtacam çevrem yok öyle onun için hazırlamıyorum

Çok teşekkürler kızlar... Beğenmenize sevindim :)

Çınarlıda aynı parayı alıyor.. ama ole dedıgın gııb degıl vallahı.. garson,marson.. neresı annem burası??

canım bilirsin belki özel ege saglık hastanesi alsancakta gerçekten insan orada kendini çok özel hissediyor dr ayagına kadar gelip bilgi verip yakından ilgileniyorlar annemin stent takılıcagı zaman yurt dışından getitirmiştik hastane aracılıgıla dolar bazında ödeme yaptık ilgi iki katına çıkmıştı nedense ama ben nacizane bir emekli eşiyim ayagımı yorganıma göre uzatıyorum

peki bu 2500 sizin net oduyeceginiz parami, yoksa ssk falan devreye girip siz bi kismini mi oduyorsunuz??

canım ssk devreye sokmak istedigim söyledim birazda fazla hevesli görünmedim dr karşı çaktırmadan 1800 dedi eşimle konuşayım diyince hadi 1700 olsun dedi başka birşey ödemiycem zannedersem çarşamba kontrole gittigimde kesinleştiricegim canım

home home clean home..oh beea!! nihayet ben de temiz bir evde yaşayabilcem..evim buz gibi tertemiz oldu..miisler gibi kokuyo...hiç bişi yapmadım ama dolanmaktan cılkım çıktı...
üstümden büüyyüükçe bir yük kalktı resmen...

taze'm...bayıldım kapı süsüne ve şekerlerinize...ellerinize sağlık.....benim de bi tek o tür işlerim kaldı..başlasam iyi olacakk

ekşın diyosun yani..dım dım dım
ben mantısını yapardım bele kolum kanadım iki yanıma düşmeden önce nefis olurdu.
Ahanda kapı süsümüzzz :) Sefa'nın eseri :)

Bu daaaa, bebek şekerlerimizin son hali :)

Koyu zeminde bebek şekeri görüntüsü :)

taze gördüğüm en şahane kapı süsü ben de yapsam yada alsam böyle sade çarpıcı birşey alırdım keza şekerler de öyle.
hmm bizim burdada var pazarda o kelebeklerden demekkı.buyuk boylar 1 lira küçükleri 50 kuruş.neyse evrişin kelebeklerı bı gelsınde güzelse bende ona göre sipariş vereyim kaydirigubbakcemile3

hadi minik solla şunları.bu işe ilk sen girmiştin oysakaydirigubbakcemile5

burcumun ne güzel olmuş kapı süsü ve şekerleri becerikli hatun canım bizim annelerimiz
bende bugün 34 bitip 35 haftaya girmişim kızlar nereden nerdye geldik degilmi maceranın sonuna yaklaşıyoruz heralde yavaş yavaş

keşke hiç kirlenmese de mi? en azından şöyle 3-4 ay kıyak geçse bize şu evler

nirde bu millet..cuma akşamı diye gezmeye mi gittiler..ben de pinekleyeyim böyle evde..gerçi bu sıcak da nereye gidilir.

hadi minik solla şunları.bu işe ilk sen girmiştin oysakaydirigubbakcemile5

sorma ya kuzu,bi sipariş verip elime ulaşsa ozaman gaza gelırım belkı ama bir uyusukluk bir mayısıklıktır gidiyo falla.neyse evrime ulassında şu kelebekler,göründüğü gibi güzelmı bı bakıyım ona göre sipariş vercemkaydirigubbakcemile3 evrim kuzu sen biraz deneme tahtası durumuna düşüyon ama falla kötü niyetle degıl inan buna :jeyyar:

oh gule gule kirlensin sayetki kız beni ekmezse yarın bede yanı durumda olcam. bugun aldım malzemeleri beklio yarına bakalım yanında yardımcıda getircekmis ins aklanır paklanırız ruhumuzda paklanır.

slm arkadaşlar.bende bugün doktora gittim bebişim 3166 gr olmuş.ilk defa nst ye bağladılar.gayet iyi çıktı.haftaya tekrar gidicem kontrole bakalım hayırlısı.haftaya heralde tarih belli olur.sata göre doğum 2 ağustos

başak 35, Ebruska+, gelgit ses verin arkadaşlar..

Geldim ama herkeşler bir yerlere dağılmış.. topik uykuya dalmışş.. Eşim yok diye annemle kardeşim geldiler.. Bir ara topiği açtım, bir iki muhabbete dalarım diye ama kaşla göz arasında kardeşime kaptırdım bilgisayarı, o arada görmüşünüs beni cicim..

Tazefasulye... şekerlerinize bayıldımmm... şahane olmuşlar, ellerinize sağlık. kapı süsü de çok şık duruyoooo opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…