Bana agır efor sarfedecegım sporlar yasak Sebnemim.. ama sırf gogus kaslarını falan calıstırmak ıcın yapacagım hafif egzersizlerin sakıncası yok.. bunu cok onceden berıdır soylemıstı doktorlar bana.. agır efor sarfetmedıgım surece problem yok.. onun da ayarını bılıyorum ben.. bılıyorum benı dusundugunu.. asla farklı bısı dusunmem.. sen de benım ıcın degerlısın kuzum
bak şimdi bende heyecan yaptım ilk haber senden gelicek dimi :1shok:
bende 36 ya girdim 37 den gün aldımmmmmmmmmmmmm delikafadulden :sm_cool:
kız sus panık falan olma.bak kuzuna kavusmana az kaldı.cok şükür bugunlerede.hem kısmetse inş.38de dogurmus olcan,cokda erken degıl. ayyyhh heycan bastııı
sakın etten yapılan çiğ köfteleri yanılıp da bir tane bile yemeyin.benim bir arkadaşım antepe gitti hamileyken sen orada çiğ köfte ye öldü bebişi karnında..Allah muhafaza.doktor çiğ köfteye bağlamıştı..genelde cevizli bulgurlu yapılıyor burada orijinali yok.
kızlar sabahtan beri ayılamıyorum....................................................................................yorgan ıslanmış ya temiz çamaşırlar hepsi makinaya ama daha dünkü yıkananları yerleştiremedim imdatttttttttttttttttkafamçokkarıştıdelikafaduldendelikafadulden
Bence senin alışveriş yaptığın insanların Sam gibi olan çocuklar vardı ya supernaturel de hani bi tanesi göz kontağı kurup karşı tarafa istediğini yaptırıyodu öyle özellikleri var. Bilemedin mi kim , neyse Tazefasulyem bilir :))
tazem pis kokorec istiyon yani:)) ay ben bikere o sokakta satılan pis lahmacunlardan yemistim bekarken ama hamile olsa oyle yemez gormemis gibi sonuc ne oldu cırcır ve mide agrısı bidahada tobe ettim. ne varsa sampiyonda var dimi :))
maviş kolay gelsin.boya kokusuna dikkat ediyorsun değil mi? benim de kuku kemiklerim ağırıyor.giyinirken, yatakta dönerken, ayağımı yıkarken ,ayakkabı giyerken daha da ağırıyor..geçecek inşallah.
evet evet balik-raki, cig kofte ve kokorec ilk 3 siralamam ozlediklerim arasinda, eylulde balik-raki-kavun olayinio nasil cozsem diye dusunuyorum??1 dubleden cocuk sarhos olurmu??
ben ilk etapta bi tane 2-5 aldim, nasil olsa hemen biticek, sponra duruma gore ya bi 2-5 daha yada 3-6 ya gecicem; deneyip bakicam..bide buyuk gelip moklar tasmasin:))
ya evet kızlar bu tüy konusuna katılıyorum benimde koltuk altım resmen simsiyah olmuş şaşırdım kaldım aynı arap gibi acaba bu hamişlikten sonra geçermi yaw bide öyle kalırsa yandık oy oy oy
evet ilk başlar yoğun geliyormuş daha sonra azalıyormuş ama bayağı devam ediyormuş kanama yaklaşık 1 ay altımızda pedle dolaşcazkafamçokkarıştı
kuku icinde bebeyagı limon bideki dun tvde izledim pirinc suyu cildi beyazlatıomus . kadın dediki pilavlık pirincinizi suda bekletiosunuz ya onun dibindeki nisastayı yuzunuze surerseniz yuzunuz beyazlar. cinliler ondan beyazmıs. bizde kukumuza sursek kukumuz beyazlamazmı simdi geldi aklıma mesela?yerimseniben
selam kızlar, şimdi doktordan geliyorum. doruğumu gördüm yine :) teyzeleri 2200 olmuş kilomuz. 46 cm de boy. herzamanki gibi kafa çapımız bir hafta önde gidiyor :) birde nst ye bağlandık bugün. bizi baya bi uğraştırdı bücürük, uyuyodu 30 dakka bağlı kaldık bu yüzden. herşeyimiz normal gidiyomuş. koca burunlu olduğunu biliyorduk yavrumun buna ek olarak bugün doktor teyzemiz dudaklarının da sezen aksu gibi etli etli olduğunu söyledi..:) benden haberler bu kadar şimdilik kızlar.
TAZE BURCUM,
Şekerler çok şeker olmuşşşş :))) Ellerine sağlık, annesinin, tabii babasının da...
Fasulyem bayildim kapi susu ve sekerlere..bisi sorcamo o sekerdeki bebk tulumlari ne kadar???ben burdaki hazirlayacagim hastane kartina yapistirmak istiyorum..
süperrr olmus hayatım.annenınde ellerıne saglık ayrıca.ayy bende hayırlısıyla bı baslasaydım.şu şuuu kapı süsündekı kelebek o sitedekı kelebklerdenmı? ben kelebeklı düşünüyorum ya,bebk sekerımızı ordan şipariş vercem ondan sordumduu
Burcum... Sefa nın da senin de ellerıne saglık.. gercekten cok ama cok guzel olmus.. valla bayıldım.. Sefa nın ellerı dert gormesın ınsallah..
burcu kapı süsünde şekerlerinde çok güzel ben hazırlamıyorum ama sizlere baktıkçada heves ettim ya ama kime dağıtacam çevrem yok öyle onun için hazırlamıyorum
yok, pazardan 1 TL ye aldım. :)
Çınarlıda aynı parayı alıyor.. ama ole dedıgın gııb degıl vallahı.. garson,marson.. neresı annem burası??
peki bu 2500 sizin net oduyeceginiz parami, yoksa ssk falan devreye girip siz bi kismini mi oduyorsunuz??
ekşın diyosun yani..dım dım dımDün aksam yatagı sıparıs ettık.. pazartesıye o gelır,yatagı kurarız tekrar.. salı gunu oda gelecek.. yıne bır calısma durumu sozkonusu olacak evde orası kesın.. bu hafta halıları da gonderırrımmm.. seker süsleri gelecek,onları yapmaya baslarım.. nası ama hayat.. tam hamılelık degıl mı??
ben mantısını yapardım bele kolum kanadım iki yanıma düşmeden önce nefis olurdu.bigun onceden derdi alıo beni yarın ne yapcam die yada sabahtan baslıomburda mikrodalgam filan yok ondan etli bisi yapacaksamda sabahtan cıkarıom dondurucudan aksama kadar anca cozuluo:)
ya bide yesil mercimekli bisiler yapmak istiom ama ne , karasimsek deil hic yapasım yok yiyesimde yani yarına filan onumuzdeki gunlerde. bu yesil mercimekten napıosunz karasimsek dısında ben bisey yapamıorum
taze gördüğüm en şahane kapı süsü ben de yapsam yada alsam böyle sade çarpıcı birşey alırdım keza şekerler de öyle.Ahanda kapı süsümüzzz :) Sefa'nın eseri :)
Bu daaaa, bebek şekerlerimizin son hali :)
Koyu zeminde bebek şekeri görüntüsü :)
hmm bizim burdada var pazarda o kelebeklerden demekkı.buyuk boylar 1 lira küçükleri 50 kuruş.neyse evrişin kelebeklerı bı gelsınde güzelse bende ona göre sipariş vereyim kaydirigubbakcemile3
keşke hiç kirlenmese de mi? en azından şöyle 3-4 ay kıyak geçse bize şu evlerhome home clean home..oh beea!! nihayet ben de temiz bir evde yaşayabilcem..evim buz gibi tertemiz oldu..miisler gibi kokuyo...hiç bişi yapmadım ama dolanmaktan cılkım çıktı...
üstümden büüyyüükçe bir yük kalktı resmen...
hadi minik solla şunları.bu işe ilk sen girmiştin oysakaydirigubbakcemile5
home home clean home..oh beea!! nihayet ben de temiz bir evde yaşayabilcem..evim buz gibi tertemiz oldu..miisler gibi kokuyo...hiç bişi yapmadım ama dolanmaktan cılkım çıktı...
üstümden büüyyüükçe bir yük kalktı resmen...
başak 35, Ebruska+, gelgit ses verin arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?