slm arkadaşlar.bende bugün doktora gittim bebişim 3166 gr olmuş.ilk defa nst ye bağladılar.gayet iyi çıktı.haftaya tekrar gidicem kontrole bakalım hayırlısı.haftaya heralde tarih belli olur.sata göre doğum 2 ağustos
slm arkadaşlar.bende bugün doktora gittim bebişim 3166 gr olmuş.ilk defa nst ye bağladılar.gayet iyi çıktı.haftaya tekrar gidicem kontrole bakalım hayırlısı.haftaya heralde tarih belli olur.sata göre doğum 2 ağustos
Norra, senin ne kadar kaldı izne ayrılmana?
ah tatlim sorma o cok buyuk bir muamma, ben 17 temmuz itibariyle gitmiycektim normalde, ama yayinlarimdan ikisi kabul edilince 1 hafta daha kalmam gerekecek, bitirmem gereken duzenlemeler var;23 unde falan ayrilicam sanirim((
Deme yahu.. 23ünde 37. haftanda olacaksın di mi ? Sizin orda kanunen ne zamana kadar çalışabiliyorsun? Yayınlarının kabul edilmesi güzel bişi, tebrik ederim.. Ama seni son dakikada biraz yoracak sanırım..
:roflol: banada öyle geliyooodideee :) çok mu saf görüyorlar seni acep?
insanın sıreti suretine vurur derler senin yüreğin saf,yüzüne vurmuş her ne kadar cin gibi bakıyo gözüksendeeeetaze sence ben safa benziyormuyum?doğru söyle
ayyy ben gidiyorum haftaya hayatta kaçırmam diğerlerini çıktığı gün izlemiştm şimdi yiğenimi bekliyorum yazlıktan gelsin haftaiçi gidicezzzz alkisalkisalkisICE AGE in fragmanını izledim süper gene yaa :) dötüm yemiyo ama sinemaya gitmeye.. taaa oraya nasıl gideyim yaaa..(
aaa evett bende gördümm bugünleride gördükkk yaaa vereliniortak1000ci sayfayı açma şerefi sana nasip olmuş burcu.
gözünaydın geçmiş olsun tekrardaniyi akşamlar kızlar keyifler bebebişler iyidir inşallah..
dişim den kurtuldum çok şükür agrı yapan 20milik dişimmiş, çürümüş dolguya kanala gerk yok dedi doktor odişi çekicez dedi anlamdım bile şıp diye aldı kurtultm çok şükür kaydirigubbakcemile3
:roflol: ben deldim deyince neyi deldin dicektim :roflol: meğersem geldim demişsnnnn delikafaduldenben deldim
güzel haberlerle gel çatlıcamız kadar çatladık türkiye haritasına döndükkkksat'a göre tam bir ayım kaldı.heycandan çatlıyorum.yarın doktora gidicem bakalım neler diyecek
geçmiş olsun canım mamug neresi yaaaaa :uhm:off kizlar aksamustunden beri karnim cok agriyor, hayirdir yaa...ozellikle gobegimin alt kismii mamuga kadar...
ulennn sen olmasan bizi kim düşüncek çok merak ediyorum topiğimizin biricik annesiiiiYarın okula gıtmeyecek misin sen?? Saat geç oldu yıne.. dünkü gibi uykusuz kalma.. dünden de uykusuzsun zaten..
gözünaydın canım ilk annemiz olucaksın hayırlısı ile bebişin sağlıklı olsunda gerisi boşMerhaba Güzel anneler,
Son haberler ise bugün doktora gittik. Bebişimiz geriden gelmekle beraber kilosu 2.373 olmuş. Suyumuz iyiymiş. Sadece kalp açısından erken alınmasını istiyorlar. Tahmini tarihimiz aynı gözüküyor. Pazartesi ilk kez NST'ye gireceğiz. Bakalım hayırlısı inşallah...
Benden haberler de bu kadar kızlar....
normalde dogumdan 5 hafta once ve 8 hafta sonrasi ama eger o 5 haftayi kullanmazsan dogum sonrasi 13 hafta kullaniyorsun...ama ben ayni zamanda doktorada yaptigim icin bu gecerli olamicak 1 ekimde basliycam yine haftada 2-3 gunde olsa((
kaydirigubbakcemile3 aynenn öle bencedeee şekerrrne yazmıs o cikcik eyluller oyle 1350 sayfa. hepsi teker teker gunaydın yamıstır sonra nasılsınız yazmıstır sonrada hepsi teker teker ii geceler yazmıstır:) digerlerinde oldugu gibi :))
mekanı cennet olsun babanın canım rabbim başka üzüntü acı vermesinben bozüyükteyim canım bursa buraya aşağı yukarı otobüsle 2 saat kadar sürüyor ama gece yolda olacak olması beni düşündürüyor.... küçüklüğümden beri yenemediğim birşey biri yola çıkacağı zaman çok tedirgin oluyorum ben babamı çok küçükken trafik kazasında kaybettiğim için o benim bilinç altımda biryerlerde yer etmiş...... ben yanlız kalmayacağım kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz zaten yemekleri falan beraber yiyiyoruz..... hamile kaldığımdan beri nerdeyse yola çıkmadım diyebilirim dr.a eskişehire gidiyoruz onun haricinde..... hoş gözüm yemiyor zaten yola da çıkmayı......
pohahaaaaa isme bakkk esranur bile daha güsellll kaydirigubbakcemile3kukunun diger adi:)))biz tibetle mamukda diyoruz:))o takti bu ismi, niyeyse:)))
nevincim, burkom; iyi habrelerle gelin...
buda orcinal bi hitap şekliiiMerhabalar karnıburnundalar :)
..
tansiyonun çıkıyor yada dşüyormu acaba çok dikkat et güzel haberle gel doktordan tatlımgünaydın güzel anneler 2 3 gündür yazdıklarınızı okuyorum ama inanmassınız belki ama cevap yazmaya gücüm bile yok şöööle bi sürü alıntı yapıp cevaplamayı bile özledim bilgisayara yatarak bakıyorum bide kalktığımda gözüm bulanıyo tansiyonum düşüyo gibi oluyo 1 haftadır böyleyim. bu durum sizdede varmı ? bu yüzden dışarıda çıkamıyorum yürüyüş yapmak istiyorum ama olmuyo.. yarın doktora gidicem onada sorarım artık inşallah güzel haberlerle gelirim. zaten yine bi sürü test yapıcak bi problem varsa çıkar heralde
Çocuk da yaparım, kariyer de diyorsun hihoyyyt Olsun canım, sağlık olsun.. Ama EUda doğum izni olayı TR'den daha iyidir diye düşünmüştüm. Yanlış hatırlamıyorsam Brüksel'deydin.. Allah sağlık sıhhat versin, hepsi bir şekilde aşılır..
ama nurdannur olmuyor, nuris de benim adim, mamuk diye kaldi:))))
sorma canım ne gece ne gündüz inmiyor benimde ayaklarım öylece duruyor gece wc ye kalktığmıda üstlerine bile basamıyorum çok acıyor yampalaya yampalaya gidiyorum tuvalete......az kaldı bakalım aşağı yukarı 1 ay inşallah doğumdan sonra kısa sürede iner ayaklarımız.... iyi olmuş yeni aldığın ayakkabılar rahatmış doğuma giderkende hastaneden çıkarkende iyi olur......
aynenn sabah kalkıncabile sis artık benim ayaklar yan itum gun oturdguumnda hep uzatırsam yukarılara inmeye meyilli oluyor biraz oln dk yere indireyim davul oluyor iki saat uzatıp geri indiremiyorumyaa kızlar sizinde ayaklar benımkı gıbı cokmu şişiyokı acaba.dünden beri yarım saat sarkıtmaya gelmıyo inankı.parmagımı bi bastırıyorum göçük gibi içerde cukur oluyo,yanı yürüyünce yada 2 saat falan sarkık kalınca mutlaka şişiyodu ama dünden berı bu durum degıstı,artık hemen şişiyo.
:teytey::sm_cool:YARIN 36. HAFTAMIZA GİRİYOR 37 DEN GÜN ALIYORUZ KOCAMAN BİR MAŞALLAH BANA VE KUZUMA
darısı geriden gelen arkedeşlerime:lepi:
ntvde 4mg paresetamolun ölüme bile yol açabileceğiyle ilgili bir haber vardı demin..çok fazla paresetamollü ilaç alan( parol,minoset gibi) yok değil mi aramızda..birinin doktoru güne 8 tane bile alabilirsin demişti diye hatırlıyorum..8 tanenin içindeki paresetamol miktarı 4mg edebilir diye dedim
hımm. ben de 3-6 alaım dedim. erken doğum olmadıkça bebek 3000-3500 arası doğcak die.
tatlim orkid demisken aklima takildi, ben orkid aldim ama bide ilk 1 hafta icin kanama fazla olursa diye acaba hani bu bebebek bezi seklinde olan buyuk bezleri var onlardan mi alsam??
Ahanda kapı süsümüzzz :) Sefa'nın eseri :)
/
taze gördüğüm en şahane kapı süsü ben de yapsam yada alsam böyle sade çarpıcı birşey alırdım keza şekerler de öyle.
burcumun ne güzel olmuş kapı süsü ve şekerleri becerikli hatun canım bizim annelerimiz
tazecim cok guzeller gule gule kullanın cok şık olmus susleriniz
Tazefasulye... şekerlerinize bayıldımmm... şahane olmuşlar, ellerinize sağlık. kapı süsü de çok şık duruyoooo opuyorumnanaktan
vahh vahhh ne çokmuşşşşsakaleyn canım kilomu sormussun 59la kadım suan 73um var sen hesapla cok kilo oldugundan buzusuk beynim hesaplayamıomafoldumben
hadi hayırlı olsun seni daha çok görücez aramızda ne güzelllselam arkadaşlar,
bugün bankadaki son günüm. 9 ay kadar işe gelmeyeceğim artık. garip bir his.
valla kusura bakma ama sen çok yüz vermişsn ailene bence biraz toparlan ve dinlen hiçkimse senden ve özellikle bebeğinden kıymetli değil o bebişe birşey olsa burun estetği yaptıran ablanmı yoksa ilgi bekleyen babanmı yıkılır yoksa senmi bir düşünYazarken bile yüzümde tuhaf bir gülümseme peydah oluyor inan, ablam çalışıyor evet, geçtiğimiz üç gün de hastanedeydi
bendeeee heç iştahsızlık yaşamadım hoş siz beni hamile katogorisine koymadığınızdan..şu topik de herkesin midesi bulanırdı ben de bir şey yoktu.kimsenin krampı yoktu ben de gani ganiydi, herkes ayağım şişiyor derken şaşırıyordum yeni başladı şişmeler bende,herkes yemekten içmekten bahsederken bende iştah yoktu,şimdi kimsede iştah yok ben yiyecek adı duysam çıldırıyorum..kaç kilo çıkacak bu kız bilmem bu gidişle.ben de 70 kilo olmazam iyidir.dün gece hiç yapmadığım birşey yapıp sarelleli ekmek yedim..eeee kız da coştu tabi.bir de herkes uykusuzluktan yakınıyor şu aya kadar uyumayan,yorgunluk hissetmeyen ben uyku diye ölüyorum..
.
bende bende bendeeee alkisalkisalkisO fotoyu görmek isterim :)
bence yürüdükçe açılıyor ayak ben yürürken hiç sıkıntı yaşamıyorum yavaş yavaş soluklana soluklana güzel oluyorrr seviyorummm yürümeyiiicanim sabah yine vardi, gelip gelmemek arasinda tereduutte kaldim ise, sabah dus alayim dedim, ayagimi kaldiramadim kuvete cikmak icin, tibet yardim etti..ayaga kalkmadigim surece cok az, ama yuruyunce yine basliyor..isleri bitirip 1-2 saate eve gitmeyi planliyorum..sanirim kasilma degil bu, doktorun dedigi gibi baglardan ve yukten kaynaklaniyor, ama yurumek tam bi iskence..ya bide diyorlar 30 dk yuruyun hergun doguma yardimci olur, nasil yurunur bu halde, ben karsidan karsiye gecene kadar coktan yesil isik bitiyor:)))))
ooo yarım ekmekte neymişşşhiii kokorec diyip essgin aklina karpuz kabugu dusurmee, bak nicedir aklima gelmiyorduuuuu, bi eylulde geleyim, goturucem yarim ekmek ici:)))
hah bu geyikten bende asla bikmiycammm:)))
aklıma bi atasözü geldio alot of thingsleri bir görelim bakalım.ben ki tüm sakadatlara bayılırım ömrü hayatımda bir kere bile yemişliğim yoktur kokoreç..parayla mok yemek derler o sebepten olsa gerek.
haydaaa şaka yapıyosunnn ben yedim hatta iki gün önce annem yoğurdu bende artık son zamanlardayım diye yedim offf Allah korusun o kadarda risklimi yaaa tadımlık yaa mafoldumbensakın etten yapılan çiğ köfteleri yanılıp da bir tane bile yemeyin.benim bir arkadaşım antepe gitti hamileyken sen orada çiğ köfte ye öldü bebişi karnında..Allah muhafaza.doktor çiğ köfteye bağlamıştı..genelde cevizli bulgurlu yapılıyor burada orijinali yok.
valla dee 22 aldınmı kuzum ben 24 teyim bayrak bende hala ama sende iyi almışsın maşallahlülülülülülü 22 kilo aldım .. annem 35 almış ona yetişemicem ama yaklaşıcam galiba sositososito
ayyyy kesinlikleeeetazem pis kokorec istiyon yani:)) ay ben bikere o sokakta satılan pis lahmacunlardan yemistim bekarken ama hamile olsa oyle yemez gormemis gibi sonuc ne oldu cırcır ve mide agrısı bidahada tobe ettim. ne varsa sampiyonda var dimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?