2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Maşallah kuzuna... 3 kiloyu devirmişsiniz ne güzellll..

emremmasallah iyi bakmissin bebegine, hayirlisiyla dogar insallah...

oh yarin haftasonu misssss, yayicam yayicam ve yine yayicam totomuuuu....

Norra, senin ne kadar kaldı izne ayrılmana?

ah tatlim sorma o cok buyuk bir muamma, ben 17 temmuz itibariyle gitmiycektim normalde, ama yayinlarimdan ikisi kabul edilince 1 hafta daha kalmam gerekecek, bitirmem gereken duzenlemeler var;23 unde falan ayrilicam sanirim((

ah tatlim sorma o cok buyuk bir muamma, ben 17 temmuz itibariyle gitmiycektim normalde, ama yayinlarimdan ikisi kabul edilince 1 hafta daha kalmam gerekecek, bitirmem gereken duzenlemeler var;23 unde falan ayrilicam sanirim((

Deme yahu.. 23ünde 37. haftanda olacaksın di mi ? Sizin orda kanunen ne zamana kadar çalışabiliyorsun? Yayınlarının kabul edilmesi güzel bişi, tebrik ederim.. Ama seni son dakikada biraz yoracak sanırım..

Deme yahu.. 23ünde 37. haftanda olacaksın di mi ? Sizin orda kanunen ne zamana kadar çalışabiliyorsun? Yayınlarının kabul edilmesi güzel bişi, tebrik ederim.. Ama seni son dakikada biraz yoracak sanırım..

normalde dogumdan 5 hafta once ve 8 hafta sonrasi ama eger o 5 haftayi kullanmazsan dogum sonrasi 13 hafta kullaniyorsun...ama ben ayni zamanda doktorada yaptigim icin bu gecerli olamicak 1 ekimde basliycam yine haftada 2-3 gunde olsa((

dideee :) çok mu saf görüyorlar seni acep?
:roflol: banada öyle geliyooo
taze sence ben safa benziyormuyum?doğru söyle
insanın sıreti suretine vurur derler senin yüreğin saf,yüzüne vurmuş her ne kadar cin gibi bakıyo gözüksendeeee
ICE AGE in fragmanını izledim süper gene yaa :) dötüm yemiyo ama sinemaya gitmeye.. taaa oraya nasıl gideyim yaaa.. (
ayyy ben gidiyorum haftaya hayatta kaçırmam diğerlerini çıktığı gün izlemiştm şimdi yiğenimi bekliyorum yazlıktan gelsin haftaiçi gidicezzzz alkisalkisalkis
1000ci sayfayı açma şerefi sana nasip olmuş burcu.
aaa evett bende gördümm bugünleride gördükkk yaaa vereliniortak
gözünaydın geçmiş olsun tekrardan
:roflol: ben deldim deyince neyi deldin dicektim :roflol: meğersem geldim demişsnnnn delikafadulden
sat'a göre tam bir ayım kaldı.heycandan çatlıyorum.yarın doktora gidicem bakalım neler diyecek
güzel haberlerle gel çatlıcamız kadar çatladık türkiye haritasına döndükkkk
off kizlar aksamustunden beri karnim cok agriyor, hayirdir yaa...ozellikle gobegimin alt kismii mamuga kadar...
geçmiş olsun canım mamug neresi yaaaaa :uhm:
Yarın okula gıtmeyecek misin sen?? Saat geç oldu yıne.. dünkü gibi uykusuz kalma.. dünden de uykusuzsun zaten..
ulennn sen olmasan bizi kim düşüncek çok merak ediyorum topiğimizin biricik annesiiii
gözünaydın canım ilk annemiz olucaksın hayırlısı ile bebişin sağlıklı olsunda gerisi boş

normalde dogumdan 5 hafta once ve 8 hafta sonrasi ama eger o 5 haftayi kullanmazsan dogum sonrasi 13 hafta kullaniyorsun...ama ben ayni zamanda doktorada yaptigim icin bu gecerli olamicak 1 ekimde basliycam yine haftada 2-3 gunde olsa((

Çocuk da yaparım, kariyer de diyorsun hihoyyyt Olsun canım, sağlık olsun.. Ama EUda doğum izni olayı TR'den daha iyidir diye düşünmüştüm. Yanlış hatırlamıyorsam Brüksel'deydin.. Allah sağlık sıhhat versin, hepsi bir şekilde aşılır..

gypsy.. yorulmadın mı annem sen? tüm gün yoktun topikte, geziyodun heralde.. şimdide bu saatte buradasın.. hey maşallah diyorum sana..

Herkes geçmişi mi okuyor ne? Ben yatıyorum artıkın.. Hepinize allah rahatlık versin.. güzel bi haftasonu diliyorum.. öpüldünüs...

ne yazmıs o cikcik eyluller oyle 1350 sayfa. hepsi teker teker gunaydın yamıstır sonra nasılsınız yazmıstır sonrada hepsi teker teker ii geceler yazmıstır:) digerlerinde oldugu gibi :))
kaydirigubbakcemile3 aynenn öle bencedeee şekerrr
mekanı cennet olsun babanın canım rabbim başka üzüntü acı vermesin
kukunun diger adi:)))biz tibetle mamukda diyoruz:))o takti bu ismi, niyeyse:)))

nevincim, burkom; iyi habrelerle gelin...
pohahaaaaa isme bakkk esranur bile daha güsellll kaydirigubbakcemile3
aklıma buz devrindeki mamut geldi hohohooo
Merhabalar karnıburnundalar :)
..
buda orcinal bi hitap şekliii
tansiyonun çıkıyor yada dşüyormu acaba çok dikkat et güzel haberle gel doktordan tatlım

aynenkaydirigubbakcemile2bide devlete bagli olsan cok kebap ama sozlesmeli zor oluyor, hayirlisi bakalim....

geçmiş okuyamıcam artıkınnn bi uyku bastırdııı şükürlerr olsun inş uyuyabilirimmm bu sıcaklardaaa
şekerlerim bitti sayılır sadece süslemeler kaldııı bitince fotolucamm beşiğimide yaptımmm altın yastığıda yaptımmm ayyy çok heyecanlıyımmmm haftasonu tüm işleri halledicem bitiricemmm pztsiye bişi bırakmıcam kararlıyımmmm
tatlı rüyalar herkeseee

aynılarını yasıyorum sibel geceleri uyandıgımda yalpalayarak tuvatele zor atıyorum kendimiii nolcak bu halemiz bir ay daha bilmiyorumm

aynenn sabah kalkıncabile sis artık benim ayaklar yan itum gun oturdguumnda hep uzatırsam yukarılara inmeye meyilli oluyor biraz oln dk yere indireyim davul oluyor iki saat uzatıp geri indiremiyorum

:teytey::sm_cool:YARIN 36. HAFTAMIZA GİRİYOR 37 DEN GÜN ALIYORUZ KOCAMAN BİR MAŞALLAH BANA VE KUZUMA
darısı geriden gelen arkedeşlerime:lepi:

massallahhh deryacım

ay allahım paparaziler cımbızlayıp alırlarya konunun içinden bir cumleyi sehninkide buna benzedi didom,benim dr ben 39 -40 derece atesli iken atesim dusmezken bunu soyledi yani gunde 8 taneye kadar alabilirsin dedi durduk yere en ufak bir bas agrısında yada baska bir nedenle demedi ates bebek için çok zararlı emin ol birkaç gun gunde uç bes minoset içmekten dahazararlıdır fayda zarar analizi gebelikte herzaman yapıldıgı gibi yoksa gunde sekiz tane iç denirmni ama lazım oulunca bu boyle baska dr larda soyedi bana bunu acillere gittigimde gripken norkmal dr lar falanda onayladı bunu

hımm. ben de 3-6 alaım dedim. erken doğum olmadıkça bebek 3000-3500 arası doğcak die.

benim kız iri kiyim gittigi içinbende 3-6lardan aldım

tatlim orkid demisken aklima takildi, ben orkid aldim ama bide ilk 1 hafta icin kanama fazla olursa diye acaba hani bu bebebek bezi seklinde olan buyuk bezleri var onlardan mi alsam??

ya daha eveltde konusu oldu bunun nurdancım oyle aman aman bir kanama yok yani hani tamam kiminin azdır kiminin çok adet kanamasıda oyle değilmidir ama sık değistirirsin pedini yine gerek olmaz hasta bezi falan korkunç çok itici sıcak agustos ayında dusunemiyorum naptınsen bence almana gerek yokbolca orkid al yeter yani sikca zaten yurumek gerkcek gaziçin sık sık değistirirsin olur biter

Ahanda kapı süsümüzzz :) Sefa'nın eseri :)
/

xfasulyem ozellikle kapı susune bayıldım renkleriçok guzelll klasik bebek mavisi renginde değil sekerlerdeçok cici

hehe ben geçmisi saatlerdir okuyana kadar herkeskler gitmis iki gun girmedim yetismek mumkun deil iste iken ne guzel tum gun sizlerle muhabet halindeydimm unutmazsını beni dimi çok yazmayınca :) neyse yanlız kaldrım sona geldim okudum bitirdim çok sukur yarın yine takılırom sizlere

taze gördüğüm en şahane kapı süsü ben de yapsam yada alsam böyle sade çarpıcı birşey alırdım keza şekerler de öyle.

burcumun ne güzel olmuş kapı süsü ve şekerleri becerikli hatun canım bizim annelerimiz

tazecim cok guzeller gule gule kullanın cok şık olmus susleriniz

Tazefasulye... şekerlerinize bayıldımmm... şahane olmuşlar, ellerinize sağlık. kapı süsü de çok şık duruyoooo opuyorumnanaktan

Çok teşekkürler kızlar... daha güzelleri sizin olsun inşallah :)

maşallah emrem... maşallah kuzuya :)

sakaleyn canım kilomu sormussun 59la kadım suan 73um var sen hesapla cok kilo oldugundan buzusuk beynim hesaplayamıomafoldumben
vahh vahhh ne çokmuşşşş
dalgamı geçiyon sen bizle heee 59 muşş 73 olmuşşş klava:
selam arkadaşlar,
bugün bankadaki son günüm. 9 ay kadar işe gelmeyeceğim artık. garip bir his.
hadi hayırlı olsun seni daha çok görücez aramızda ne güzelll
Yazarken bile yüzümde tuhaf bir gülümseme peydah oluyor inan, ablam çalışıyor evet, geçtiğimiz üç gün de hastanedeydi
valla kusura bakma ama sen çok yüz vermişsn ailene bence biraz toparlan ve dinlen hiçkimse senden ve özellikle bebeğinden kıymetli değil o bebişe birşey olsa burun estetği yaptıran ablanmı yoksa ilgi bekleyen babanmı yıkılır yoksa senmi bir düşün
eşinde maşallah pek sabırlıymış...
son sürece girdik bi dur de bence..
bendeeee heç iştahsızlık yaşamadım hoş siz beni hamile katogorisine koymadığınızdan
sende beni hep dışladığından zatiii :sinifsinif:
laelaelaelaelae
O fotoyu görmek isterim :)
bende bende bendeeee alkisalkisalkis
enine çizgilermişşş sen kendini daha çok avutursunnnnn delikafadulden
bence yürüdükçe açılıyor ayak ben yürürken hiç sıkıntı yaşamıyorum yavaş yavaş soluklana soluklana güzel oluyorrr seviyorummm yürümeyiii
bu çocuğu normal çıkarmalıyım ama nasıllll -tatlicadiarzu-

hiii kokorec diyip essgin aklina karpuz kabugu dusurmee, bak nicedir aklima gelmiyorduuuuu, bi eylulde geleyim, goturucem yarim ekmek ici:)))
hah bu geyikten bende asla bikmiycammm:)))
ooo yarım ekmekte neymişşş
iki yarım anca yeterrrr oyy oyyyy delikafadulden
o alot of thingsleri bir görelim bakalım.ben ki tüm sakadatlara bayılırım ömrü hayatımda bir kere bile yemişliğim yoktur kokoreç..parayla mok yemek derler o sebepten olsa gerek.
aklıma bi atasözü geldi
eşek hoşaftan ne anlar kaydirigubbakcemile
haydaaa şaka yapıyosunnn ben yedim hatta iki gün önce annem yoğurdu bende artık son zamanlardayım diye yedim offf Allah korusun o kadarda risklimi yaaa tadımlık yaa mafoldumben
lülülülülülü 22 kilo aldım .. annem 35 almış ona yetişemicem ama yaklaşıcam galiba sositososito
valla dee 22 aldınmı kuzum ben 24 teyim bayrak bende hala ama sende iyi almışsın maşallah
tabii zayıf hamile kalmanda büyük avantajjj
tazem pis kokorec istiyon yani:)) ay ben bikere o sokakta satılan pis lahmacunlardan yemistim bekarken ama hamile olsa oyle yemez gormemis gibi sonuc ne oldu cırcır ve mide agrısı bidahada tobe ettim. ne varsa sampiyonda var dimi :))
ayyyy kesinlikleeee
ne varsa şampiyonda varrrr
bakırköye şampiyon bir numaralı mekanımızdır kokoreç için sonrasında tarabyada bi arabacı var kokoreç yapan onunda tadına doyulmazzz Allahtan sabahta canım çekmedi delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…