maşşalah kız,amma iyi bakmıssın kuzuna.yalnız sen bu cocugu nası dogurcan kafamçokkarıştı hele normalı beklersen daha 4 haftan var ve senın bebikin şimdiden 3kıloyu gecmıs.maşşalah aman nazar degmesın kuzunaaa canımslm arkadaşlar.bende bugün doktora gittim bebişim 3166 gr olmuş.ilk defa nst ye bağladılar.gayet iyi çıktı.haftaya tekrar gidicem kontrole bakalım hayırlısı.haftaya heralde tarih belli olur.sata göre doğum 2 ağustos
yay hayatım yaaaayy senın hakkın.oh yarin haftasonu misssss, yayicam yayicam ve yine yayicam totomuuuu....
aynenn sabah kalkıncabile sis artık benim ayaklar yan itum gun oturdguumnda hep uzatırsam yukarılara inmeye meyilli oluyor biraz oln dk yere indireyim davul oluyor iki saat uzatıp geri indiremiyorum
onun dısında bisey yok dun gece yine 3e geliodu yattıgımda iste yine bisekilde sabah oldu. gece ayaklarıma bebeyagı surdum heryerine tabanlarıma vs cok yanıodu gecirdigini soyleyemiycem ama ayaklarıma demin dikkat ettim biraz kibarlasmıskaydirigubbakcemile3 ama illa siser ilerleyen zamanda.
kim yazmıstı hatırlamıorum sisligim inio die benimde oyle tombul fil ayagı olmuo ama sislik oluyo yine acısından uyuyamadıgım zamanları bilirim belki artık azalma egilimine girmistir.
canım yaaa rabbim bir an önce kavuşmanızı nasip etsin sağ salim hayırlısı ile..ebruska eşim iranda hala b,buçuk ayı geçti. daha 1 ay daha yok. doğuma artık :gitme: çok özleidm çokkkkkkkkkkkkkk...allah yalnız bırakmasın hiçbir hamileyiiii.en çok ihtiyacım olan zaman. ne tekmesini gördü ne taklasını ne ultrasonunu. zaten hormınlar tepemde insan dayanamıo . olsun allah başka ayrılık vermesin.sayılı günler ve güsel günler. kavuştuğumuzda 3 kişi olmuş olcaz kaydirigubbakcemile2
bendeee gelmek istiyorummmm bendeeee ordanda özsüte gidelimmm delikafaduldenBu arada, doktordan sonra biz de Gaz-Pa'dayız. Gaziemirlilere duyuruluryerimseniben
:roflol:gaz-pa ne gaz pazarı mı? ne yapılıyo orada acaba
al işte bi tane daha çıktı hoşaftan anlamayan laelaelaelaelaeSu sozlerın altına ımzamı atarım.. böğğhhkk kafamçokkarıştı
.
bence bi tane gecelik koy sen nacizane fikrim ne olur ne olmaz bulunsun..çünkü normal yada sezeryan yapan kadınların kimi gecelik kimi pijama tavsiye ediyor bilemeyiz ne olucağını canımcımm..ben iki adet pijama tkımı koydum..birinin sabahlığı da var.gecelik almayı düşünmüyorum.
tüylerde sahabıı gibinnnbir de evrim bu tüyler sapıttı.örneğin bacağımın tüyleri kaval kemiği boyunce hiç tüy yok ama hiç.dış yüzeyde çok çıkıyor arkada orta şekerli.diğer uzuvda aynen öyle üstte çok az çıkmış altlara doğru artmış..sağı ve solu arasında bile fark var.şimdi ben bunları alsam çıkmayanlar fırtlayacak bir müddet sonra yine aynı şey.delikafadulden
sen nerde doğum yapıcan canım?Ben de hastane fiyatlarını araştırırken şok olmuştum. Normale 3500 diyo, sez.e 4500.. bir de epidural istersen +500.. paracıklar.. hayırlısı ne diyelim..
ayy benimde koltuk altımda kararma oldu yaaa kuku normal gözüküyo yane zaten kara olduğumdan farkı anlayamamış olabilirim :roflol:off evet kizlar ya beniim hormonlar mi sapitti ne tuylenme artti bendede...bide kukum ve koltuk altimin derisi kararmis, igrendim gecen gun iyyy...
günaydın kızlar
krizlerdeyim bugünkü gelecek temizlikçide gelemiyormuş pazartesiye kaldı kafayı yedim sinirden erken doğurtacak bunlar beni neler oluyor ya bi temizlik işi bile bu kadar sarpa sararmı
maşallah tosuncuklar topiği diyorumya ben artık doğruslm arkadaşlar.bende bugün doktora gittim bebişim 3166 gr olmuş.ilk defa nst ye bağladılar.gayet iyi çıktı.haftaya tekrar gidicem kontrole bakalım hayırlısı.haftaya heralde tarih belli olur.sata göre doğum 2 ağustos
kreminin adını söylermisin merak ettim bak şi,mdi doğum sonrası toparlanmanada faydası olacak o zaman :lepi:birde galiba aldıgım bu catlak kremi ise yarıycak. catlaklarım kırmızı kırmızıydı cok belli oluyodu o kırmızılıgı gitmis gorunumu azalmaya baslamıs.bugun 4.gunum bakalım bide karnımı sert yapıo sıklastırıo olabilir. 1.kutu bitsin bakayım neler olcak .
hareket edince kan dolaşımı oluyorya şişlik kalmazbu sabah benımde ayaklarımda bi kibarlık söz konusun.aman nazar degmesın.bişe sürmedım ama dünki yürüyüş iyi geldı sanırım.önce cok düşündüm bu şiş ayakalarla yürürsem bı bukadar daha olur die ama öle olmadı yürüyünce şiş indi.benımde fil ayagaı gibi olmuyo ama gün içinde saatlerce sarkıtsam ne olur bılmem.onu sanırım milkshake yazmıstı tüm gün sarkıtmak zorunda oldugu için.benımkı hava vermıssın gıbı şişiyo.uanıp kalp sevıyesınden yüksekte tutmam gerekıyo ayaklarımı
sakaleyn biliorum sinir bozucu ama sakin olmaya calıs insanın birine muhtac olması ne kotu dimi paranla sefil oluyosun. bende aynı durumdayım bekliorum bakalım kacta tesrif etcek konturumde bitti arayamıorum yoksa 10 kez aramıstım sabahtan beri. evdede temizlik olcak die heryer heryerde . resmen parkelerdeki tozu goruyorum ama kız gelcek die bu hafta supuruğ silmedim ne yorcam kendimi die.
bak bişi söylicem gülmek yok ammmmaaa bendee patik anladım yani şu patiklerin uzun olanları varya biraz daha çorap gibi onlardan sandım :roflol: yanee bende anneciğindenimmm delikafaduldenEVRİŞ, patik çorap dedin de aklıma geldi. Geçen hafta annemle gittik biz pijama-gecelik işini halletmeye.
üff evet yaaa iğrenç aklıma geldikçe sinir oluyorummm adet götmek istemiyorummmm mafoldumbenevet herkesin bünyesi farklı olduğu için kiminin senin dediğin gibi çok kiminin az olabiliyormuş..... ama işin kötü yanı 9 aydır adet görmüyorduk en azından rahat geçirdik o açıdan ama şimdi yazın sıcağında yoğun bir kanama yaşayınca çok zor olacak.... normalde bile yazın adet olunca çok zor oluyordu hemen pişik oluyor hava almıyor vs. sıkıntı çekiyorduk ki ozaman 3-5 günde bitiyordu pedin işi bitince rahatlıyorduk bakalım şimdi ne yapacağız ilk başlar yoğun geliyormuş daha sonra azalıyormuş ama bayağı devam ediyormuş kanama yaklaşık 1 ay altımızda pedle dolaşcazkafamçokkarıştı
sanki otel gibi anlatmışsın yaa kaydirigubbakcemile3 tek kişilik iki kişilik aile odası felan delikafaduldenbenim hastanede vezneye sorduğumda sezeryan normal farketmez 200 tl ekstra tek kişi bir gecelik 65 tl iki kişilik odaya 75 tl demişti..ama tabi bir daha konuşacağız doktor para istiyor mu diye...
annemlerdeydim canımmmgypsm nerde bugun yine mi bi yerlere gitti yoksa dun ablasındamı kaldı. sabah bi girdim foruma sonra ööglen uykuya bi dalmışım hiç haberim yok...
:roflol: ya ben seni çok seviyorummmmmm kukusuna pirinç suyu sürecekk :roflol:kuku icinde bebeyagı limon bideki dun tvde izledim pirinc suyu cildi beyazlatıomus . kadın dediki pilavlık pirincinizi suda bekletiosunuz ya onun dibindeki nisastayı yuzunuze surerseniz yuzunuz beyazlar. cinliler ondan beyazmıs. bizde kukumuza sursek kukumuz beyazlamazmı simdi geldi aklıma mesela?yerimseniben
yoksa siz kardeşmisiniz laelaelaelaelaeBirkaç seferdir dikkat ediyorum, ne kadar çok şeyimiz benziyor seninle.. Benim de reglm çok olurdu mesela.. 8 aydır oh ne güzel rahattım.. Bir de çok adet sancım olurdu, bakalım doğum sonrası değişme olacak mı..
süperrrr fikirrrr :lepi:bence evrim bunlarin hepsini yapsin, bizde ona yemege gidelim, bu nasikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3l???
e yanee bu cümlenin sonunun bana bağlanacağını hissetmiştim sengözlerimebaksanabTabe tabe.. varsa baska eklemek ıstedıgınısss fuyrun,cekınmeyin.. Evrım sıse daha ne yapsınn.. yazın.. rahat olsun.. Allah da sizi gypesra yapsın!!!
a.skarniyarik olabuluu, mercimekli kofte olabuluuu...sen takil kafana gore allah ne vardiyse yeriz biz, misafir umdugunu degil buldugunu yer misali....:))
kuzum hangi yatak bu?park yatak gelmemişmişmiydi zaten??odası ile yatağı ayrımı geliyor yoksa :bbo:Dün aksam yatagı sıparıs ettık.. pazartesıye o gelır,yatagı kurarız tekrar.. salı gunu oda gelecek.. yıne bır calısma durumu sozkonusu olacak evde orası kesın.. bu hafta halıları da gonderırrımmm.. seker süsleri gelecek,onları yapmaya baslarım.. nası ama hayat.. tam hamılelık degıl mı??
naniknanik nurdannn buu yemek konusunda benim arkamda geliiir bilemzmisiniz gerçi bu aralar iştahsız ama geçici bi durumdur kesin sositosositoAl işte.. yüs karası.. Gypesra mın yüzü bile senden aydınlık..
karaşimşek ne pervin yaa, karasimsek deil hic yapasım yok yiyesimde yani yarına filan onumuzdeki gunlerde. bu yesil mercimekten napıosunz karasimsek dısında ben bisey yapamıorum
hareket edince kan dolaşımı oluyorya şişlik kalmaz
ben şişliğide atlattım sabah kalkıyorum hertarafım normal ebatta hatta göbiş bile azcık küçüldü gibi -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?