2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gunaydınssss

temizlikci kızı bekliorum ama bakalım gelcekmi. gecen beni 1 hafta bekletti ama isini guzel yapıo ondan mecburum bugun icin sozlestik bakam bekliorum.

onun dısında bisey yok dun gece yine 3e geliodu yattıgımda iste yine bisekilde sabah oldu. gece ayaklarıma bebeyagı surdum heryerine tabanlarıma vs cok yanıodu gecirdigini soyleyemiycem ama ayaklarıma demin dikkat ettim biraz kibarlasmıskaydirigubbakcemile3 ama illa siser ilerleyen zamanda.

kim yazmıstı hatırlamıorum sisligim inio die benimde oyle tombul fil ayagı olmuo ama sislik oluyo yine acısından uyuyamadıgım zamanları bilirim belki artık azalma egilimine girmistir.

esracım benim gozde mekanımda istiklal sampiyon. benim ev istiklale yuruyerek 5 dk istanbulda . ise bile spor olsun die sabah istiklalden yuruyeek giderdim bi zamanlar yani taksim metroya kadar :))) nerdeee o gunlerr

buarada sut icemiorum yine ya . dun ayran ictim bugun cay canım bisey istemio resmen ama sofrayı kurunca ayu gibi yiyorum . bisekilde sute donmem lazım galiba cok ictim die tiksinti geldi elmayla erige karsıda aynı hisler icindeyim. agzıma suresim gelmio

birde galiba aldıgım bu catlak kremi ise yarıycak. catlaklarım kırmızı kırmızıydı cok belli oluyodu o kırmızılıgı gitmis gorunumu azalmaya baslamıs.bugun 4.gunum bakalım bide karnımı sert yapıo sıklastırıo olabilir. 1.kutu bitsin bakayım neler olcak .

maşşalah kız,amma iyi bakmıssın kuzuna.yalnız sen bu cocugu nası dogurcan kafamçokkarıştı hele normalı beklersen daha 4 haftan var ve senın bebikin şimdiden 3kıloyu gecmıs.maşşalah aman nazar degmesın kuzunaaa canım
oh yarin haftasonu misssss, yayicam yayicam ve yine yayicam totomuuuu....
yay hayatım yaaaayy senın hakkın.
aynenn sabah kalkıncabile sis artık benim ayaklar yan itum gun oturdguumnda hep uzatırsam yukarılara inmeye meyilli oluyor biraz oln dk yere indireyim davul oluyor iki saat uzatıp geri indiremiyorum

aynen canım öle valla,sabah uyanınca zaten genel anlamda şiş oluyolar,gün içinde yukarı kaldırmam gerekıyor ve gecenb aylarda oldugu gibi öle hemende inmiyor şişi.ama dün farkettım cok şişti ayakalrım yürümiyim daha beter olmasın dedım ama ben yürüyünce inmişti şişi.tamamen olmasada kısmen yanee.ayaklarım cok şişiyo die fazla yürümüyodum ama aksamları tekrardan yürüsem iyi olcak galıba

bu sabah benımde ayaklarımda bi kibarlık söz konusun.aman nazar degmesın.bişe sürmedım ama dünki yürüyüş iyi geldı sanırım.önce cok düşündüm bu şiş ayakalarla yürürsem bı bukadar daha olur die ama öle olmadı yürüyünce şiş indi.benımde fil ayagaı gibi olmuyo ama gün içinde saatlerce sarkıtsam ne olur bılmem.onu sanırım milkshake yazmıstı tüm gün sarkıtmak zorunda oldugu için.benımkı hava vermıssın gıbı şişiyo.uanıp kalp sevıyesınden yüksekte tutmam gerekıyo ayaklarımı

günaydın kızlar
krizlerdeyim bugünkü gelecek temizlikçide gelemiyormuş pazartesiye kaldı kafayı yedim sinirden erken doğurtacak bunlar beni neler oluyor ya bi temizlik işi bile bu kadar sarpa sararmı

ayy buarada herkeze kocaman bı günaydın kızlar.amm erkencıyım hee,millet fosur fosur uyur bız karga mokunu bile yemeden ayaktayız.hele bıde namazdan sonra 1.5 saat uyuyamadım 6da uyumusum galıba tekrar,bide 7.5 uyandım koçişe kahvaltı hazırladım ama tekrar uyuyamadım ne gıcık yaa

canım yaaa rabbim bir an önce kavuşmanızı nasip etsin sağ salim hayırlısı ile..
Bu arada, doktordan sonra biz de Gaz-Pa'dayız. Gaziemirlilere duyuruluryerimseniben
bendeee gelmek istiyorummmm bendeeee ordanda özsüte gidelimmm delikafadulden
gaz-pa ne gaz pazarı mı? ne yapılıyo orada acaba
:roflol:
Su sozlerın altına ımzamı atarım.. böğğhhkk kafamçokkarıştı
.
al işte bi tane daha çıktı hoşaftan anlamayan laelaelaelaelae
ben iki adet pijama tkımı koydum..birinin sabahlığı da var.gecelik almayı düşünmüyorum.
bence bi tane gecelik koy sen nacizane fikrim ne olur ne olmaz bulunsun..çünkü normal yada sezeryan yapan kadınların kimi gecelik kimi pijama tavsiye ediyor bilemeyiz ne olucağını canımcımm..
tüylerde sahabıı gibinnn
Ben de hastane fiyatlarını araştırırken şok olmuştum. Normale 3500 diyo, sez.e 4500.. bir de epidural istersen +500.. paracıklar.. hayırlısı ne diyelim..
sen nerde doğum yapıcan canım?
off evet kizlar ya beniim hormonlar mi sapitti ne tuylenme artti bendede...bide kukum ve koltuk altimin derisi kararmis, igrendim gecen gun iyyy...
ayy benimde koltuk altımda kararma oldu yaaa kuku normal gözüküyo yane zaten kara olduğumdan farkı anlayamamış olabilirim :roflol:

günaydın kızlar
krizlerdeyim bugünkü gelecek temizlikçide gelemiyormuş pazartesiye kaldı kafayı yedim sinirden erken doğurtacak bunlar beni neler oluyor ya bi temizlik işi bile bu kadar sarpa sararmı

canım herseyde bı hayır vardır.sende yay haftasonu kendını dinlen.pztgünü sen hiç bişe yapmasanda cok yorulcan zaten.enerjı depola.yerimseniben

sakaleyn biliorum sinir bozucu ama sakin olmaya calıs insanın birine muhtac olması ne kotu dimi paranla sefil oluyosun. bende aynı durumdayım bekliorum bakalım kacta tesrif etcek konturumde bitti arayamıorum yoksa 10 kez aramıstım sabahtan beri. evdede temizlik olcak die heryer heryerde . resmen parkelerdeki tozu goruyorum ama kız gelcek die bu hafta supuruğ silmedim ne yorcam kendimi die.

maşallah tosuncuklar topiği diyorumya ben artık doğru bu arada normal doğum olsaydı benimde 2 ağustostu canım
kreminin adını söylermisin merak ettim bak şi,mdi doğum sonrası toparlanmanada faydası olacak o zaman :lepi:
hareket edince kan dolaşımı oluyorya şişlik kalmaz
ben şişliğide atlattım sabah kalkıyorum hertarafım normal ebatta hatta göbiş bile azcık küçüldü gibi -tatlicadiarzu-

HİÇ SORMA BEN İŞMİ bırakırdıum şimdiye kadar ama sayılı günler ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİN GEÇECEK NASILSA
ben kahvaktı yapmaya gidiyorum sonra görüşürüz kremin adını yazarsan sevinirim canım

EVRİŞ, patik çorap dedin de aklıma geldi. Geçen hafta annemle gittik biz pijama-gecelik işini halletmeye.
bak bişi söylicem gülmek yok ammmmaaa bendee patik anladım yani şu patiklerin uzun olanları varya biraz daha çorap gibi onlardan sandım :roflol: yanee bende anneciğindenimmm delikafadulden
üff evet yaaa iğrenç aklıma geldikçe sinir oluyorummm adet götmek istemiyorummmm mafoldumben
benim hastanede vezneye sorduğumda sezeryan normal farketmez 200 tl ekstra tek kişi bir gecelik 65 tl iki kişilik odaya 75 tl demişti..ama tabi bir daha konuşacağız doktor para istiyor mu diye...
sanki otel gibi anlatmışsın yaa kaydirigubbakcemile3 tek kişilik iki kişilik aile odası felan delikafadulden
gypsm nerde bugun yine mi bi yerlere gitti yoksa dun ablasındamı kaldı. sabah bi girdim foruma sonra ööglen uykuya bi dalmışım hiç haberim yok...
annemlerdeydim canımmm
:roflol: ya ben seni çok seviyorummmmmm kukusuna pirinç suyu sürecekk :roflol:
yoksa siz kardeşmisiniz laelaelaelaelae
bence evrim bunlarin hepsini yapsin, bizde ona yemege gidelim, bu nasikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3l???
süperrrr fikirrrr :lepi:
Tabe tabe.. varsa baska eklemek ıstedıgınısss fuyrun,cekınmeyin.. Evrım sıse daha ne yapsınn.. yazın.. rahat olsun.. Allah da sizi gypesra yapsın!!!
e yanee bu cümlenin sonunun bana bağlanacağını hissetmiştim sengözlerimebaksanab
karniyarik olabuluu, mercimekli kofte olabuluuu...sen takil kafana gore allah ne vardiyse yeriz biz, misafir umdugunu degil buldugunu yer misali....:))
a.s
kuzum hangi yatak bu?park yatak gelmemişmişmiydi zaten??odası ile yatağı ayrımı geliyor yoksa :bbo:
Al işte.. yüs karası.. Gypesra mın yüzü bile senden aydınlık..
naniknanik nurdannn buu yemek konusunda benim arkamda geliiir bilemzmisiniz gerçi bu aralar iştahsız ama geçici bi durumdur kesin sositososito
, karasimsek deil hic yapasım yok yiyesimde yani yarına filan onumuzdeki gunlerde. bu yesil mercimekten napıosunz karasimsek dısında ben bisey yapamıorum
karaşimşek ne pervin yaa
fisfisfis

günaydınnn ..

yahu bu sıcaklar ne kadar fena her gun yastık kılıfı değiştirmekden gına geldi..resmen sırılsıklam oluyor.bu sabah krampla uyandım sol bacagıma çok fena acıdı hiç böyle olmamıştı.Saolsun canım eşim hemen kalkıp ovaladıda ancak öyle geçti .canım aşkım zaten hep diken üstünde uyuyor. benden hafif bi ses duyunca ayakda hemen noldu bişeymi var diye. onuda dogum sancısı sarmış durumda sürekli nasıl olur ne zaman olur. ben bişey yapabilirmiyim diye sorup duruyo..

tazem burcum kapı ssü ve şekerler muhteşem olmuş. annenin eline saglık gerçekden renkleri çok hoş durmuş.

ben kapı süsü değilde mavi tülle kurdela yapıcam kapıya kocaman. ama dış kapıyada bi süsüyaparım belki emin değilim.. şeker konusunda hala kararsızım ne yapıcam nasıl yapıcam.kaç adet yapıcam.ben mevlüdde dagıtmak için yapamm çok insan gelicek. çok yakınlarıma vermek için 40-50 tane yapsam yeter sanırım...

gypsym esram gunaydın yafrucum hoşgeldin evine.. hemen geçmişi alıntılarıyla doldurmuşsun..

kız karaşimşek yeşil mercimek yemeğine denir. askerde en çok çıkan yemek oldugu için genelde erkeklerin kullandıgı bir isim..

hareket edince kan dolaşımı oluyorya şişlik kalmaz
ben şişliğide atlattım sabah kalkıyorum hertarafım normal ebatta hatta göbiş bile azcık küçüldü gibi -tatlicadiarzu-

ya normalde yürüyodum ama 3 gundur ayakalrımda şişlik artınca belkı yürüyünce daha davul gibi olur die korkuyodum.çünkü hep sey derler yaa,yürümekten ayakalrım davul oldu kafamçokkarıştı ama ben yarım saat yürüdügüm için sanırım iyi geldı.şu göbek küçülme mevzusunu ben soracaktım.enteresan ama banada öle gelıyo.sankı küçüldü göbişim.diyorum acaba asgıyamı indi ondanmı öle gelıyokıne

buarada benım canım kocacım düngece rüyasında dogurdugunu görmüş..aşkım yaa iyice bozdu kafayı dogumla.nası yetiştircem nası anlıcaz bebegın geldıgını die die rüyasında kendısı doıgurmus :roflol: dedımkı emzırdınmı pekı dogrunca."saçmalama dogurdugumu farkedınce bayılmısım zaten" dio Allah ım sabah sabah çatladım gülmekten :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…