2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

:roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldensırnaşık şey diyecek söz bulamadım koptum ya. AYYYYYYYYY dogurdugunu anlayınca bayılmışmı.hheeeeeeeeeeee

Yaa ben de ilk kez duyuyorum karaşimşek..gel Norra gel yamacıma... Bizimki duşta,çıksın hele ilk işim ona sormak olacak.. Bugün de yeni bişey öğrendim ya ne güzel.....
bende sendenimmm Şeniz
:yok anacım yok bu bulasıcı sizden bulastı biliyom ben :1closedeyes:
evet kesin bu mıyışık hatunlardan bulaşmıştırr bi ara banada bulaşır gibi olduuu ama hemen toparladım kendimi delikafadulden
canım maşallah bebişine kocaman olmuş annesiiii
Ahanda kapı süsümüzzz :) Sefa'nın eseri :)
kapı süsüne bayıldımmmm
tek kelime ile harika olmuş sade ve zarif seninde sefa teyzeninde ellerine sağlık canım
TAZE BURCUM,
Şekerler çok şeker olmuşşşş :))) Ellerine sağlık, annesinin, tabii babasının da...
ne babasıııı şebnemmm SEFAYI babasımı sendın sen yoksammm delikafadulden
oyy oyy maşalhh canım seninlede aynı gidiyor günlerimiz peki bu tamer niye bana 18 temmuz dedii offf benimde normalde 1 ağustostu olmaski yaaa mafoldumben
gypsy.. yorulmadın mı annem sen? tüm gün yoktun topikte, geziyodun heralde.. şimdide bu saatte buradasın.. hey maşallah diyorum sana..
yok be güzelim ne yorulmasııı ben yatınca yoruluyorum böleee malak gibi oluyorum psikilojk olarak kendimi hasta hissediyorum garip bi durum anlatamam yaneee
sen unutulcak kadınmısınnn beeeee pehhhh
günaydın kuzmm
anam duymadım ben karaşimşek felan ne bilem neyseki yalnız diilmişimmm
alıntılarla doldurdum dime hehe çenem kopsun illa herşeye yorum yapacam her çorbada benimde tuzum olsunn opuyorumnanaktan

evet yürüyünce şişlikler iniyorrr
bende sadece sarkıtınca şişlik oluyorr
pohahaaa koptum yaaaa
adamlardada psikoloji diye bişi kalmadıı valla
hayırlısı ile bi doğursaydık yoksa gerçekten onlar çıkarıcak bişiler
:roflol:

kayınvali,dem hastaymış ben azcık aşagıya inip biraz ilgileneyim.sonra görüşürük...

Merhabalar güzel anneler
Herkeste bir yorgunluk, bir bitkinlik hali söz konusu sanırım. Ayaklar şiiişş, kimsenin canı bişey yapmak istemiyooor, kasık-bel ağırları mevcuutt.. Okuyorum, hee normalmiş diyip rahatlıyorum zira aynıları bende de mevcuutt zemuszemus

yok şekerim sezercik deilimm doktorumuz muhtemel tarih 5 ağustos dedi bende ondan yazmıştım :))

bebişimin yeni cicilerini uyku seti nevresim vs onları yıkadımmm astımmm totalde 4 makina yıkamış oldum artık yenileri eklenmesin bidaha çamaşır yıkamaya niyetim yokkk
evi toparladım bi süpürge açtım ama yoruldum yaneee
birazdan bebek şekerlerine başlıyacağım kalan yarım işleri tamamlıyacağım
bende lavanta koymayı düşünüyorum nerelerde satılır sizce bu lavanta?

superr yaaaa....kaydirigubbakcemile3delikafadulden

gunaydin kizlar, sabahin7.30 da hortladim 2 ^posta camasir yikadim, asdim, kahvalti hazirladim, yaptik, mutfagi topladim, birazdan utuye dalicam..bi enerji geldi bana hayirdir, atom karinca gibi hissediyorm...

aynen babyim..zorla yiyorum içiyorum..sadece suyu kana kana içebiliyorum o kadar..çay delisiydim onu bile içesim gelmio..nasıl oluyosa ama 2 haftada 2 kilo alabiliyorum..:1shok:

sabah sabah güldürdn vaalla..kaydirigubbakcemile3..ah şu kocalar hepsi alem..

gunaydin kizlar, sabahin7.30 da hortladim 2 ^posta camasir yikadim, asdim, kahvalti hazirladim, yaptik, mutfagi topladim, birazdan utuye dalicam..bi enerji geldi bana hayirdir, atom karinca gibi hissediyorm...

aman poponu kaşı..dün ben de o vaziyetteydim...kadının peşinde dolandım sürekli..bugün ayaklarım zonkluyo resmen..yattığım yerden yazıyorum şu an..

amanın bugun cogumuzun maşşalahı var,7.30 da bende ayaktaydım,kahvaltı yaptık evı topladım mutfagıda toplayıp bebikim cicilerini ütüliycem sonrada hastane cantamızı hazırlıycam inşallah.bugun ayaklarımda abartı bi şiş yok.belım agrımıyor ve enerjık hissediyorum.kızzzlaarr toplanın popomuzu kasıyalım kaydirigubbakcemile3

aynen babyim..zorla yiyorum içiyorum..sadece suyu kana kana içebiliyorum o kadar..çay delisiydim onu bile içesim gelmio..nasıl oluyosa ama 2 haftada 2 kilo alabiliyorum..:1shok:

aynıyız ya 15te bir dra gidiom hergdisimde 2 kg fazla cıkıom kadın dikkat et dio ee ediorum ama olmuyo ok yaydan cıktı zaten salla surda kalmıs kacgun

suanda ekilmis bulunuorum kız msj atmıs bana ptesi salı geleyim diye. cevap yazamıorum konturum yok die simdide ben naza cekiomusum gibi oluyıo :)) neyse gelsin de temizlesinde problem deil bekliycem maalesef cunku cok temiz is yapıo bulamam baskasını

canım herseyde bı hayır vardır.sende yay haftasonu kendını dinlen.pztgünü sen hiç bişe yapmasanda cok yorulcan zaten.enerjı depola.yerimseniben
mecburen yayacağım ama sinir beni daha çok yorar
sakaleyn vichy anti-strech marks. carsamba aldım iste sabah aksam suruyorum . afiyet olsun
bende lipostrech alacaktım oda süper sıkılaştırıyor
bugun cok canım sıkılıo yahu. ekildim sanırım temizlikci tarafından
sendemi :gitme:

:roflol::roflol:delikafadulden:roflol:

slmm kızlarr...

bugün tickerım çok hoşuma gitti haftada 35...geri sayımda 35.. İZMİRRRRR..
kızım izmirli olcak yaa şafagımızdada bugün burdayızzz..

göbek deliğimin sağ tarafıı accaaipp acıyoo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…