buarada benım canım kocacım düngece rüyasında dogurdugunu görmüş..aşkım yaa iyice bozdu kafayı dogumla.nası yetiştircem nası anlıcaz bebegın geldıgını die die rüyasında kendısı doıgurmus :roflol: dedımkı emzırdınmı pekı dogrunca."saçmalama dogurdugumu farkedınce bayılmısım zaten" dio Allah ım sabah sabah çatladım gülmekten :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:delikafadulden sırnaşık şey diyecek söz bulamadım koptum ya. AYYYYYYYYY dogurdugunu anlayınca bayılmışmı.hheeeeeeeeeeee
bende sendenimmm ŞenizYaa ben de ilk kez duyuyorum karaşimşek..gel Norra gel yamacıma... Bizimki duşta,çıksın hele ilk işim ona sormak olacak.. Bugün de yeni bişey öğrendim ya ne güzel.....
evet kesin bu mıyışık hatunlardan bulaşmıştırr bi ara banada bulaşır gibi olduuu ama hemen toparladım kendimi delikafadulden:yok anacım yok bu bulasıcı sizden bulastı biliyom ben :1closedeyes:
canım maşallah bebişine kocaman olmuş annesiiii
kapı süsüne bayıldımmmmAhanda kapı süsümüzzz :) Sefa'nın eseri :)
ne babasıııı şebnemmm SEFAYI babasımı sendın sen yoksammm delikafaduldenTAZE BURCUM,
Şekerler çok şeker olmuşşşş :))) Ellerine sağlık, annesinin, tabii babasının da...
oyy oyy maşalhh canım seninlede aynı gidiyor günlerimiz peki bu tamer niye bana 18 temmuz dedii offf benimde normalde 1 ağustostu olmaski yaaa mafoldumbenslm arkadaşlar.bende bugün doktora gittim bebişim 3166 gr olmuş.ilk defa nst ye bağladılar.gayet iyi çıktı.haftaya tekrar gidicem kontrole bakalım hayırlısı.haftaya heralde tarih belli olur.sata göre doğum 2 ağustos
yok be güzelim ne yorulmasııı ben yatınca yoruluyorum böleee malak gibi oluyorum psikilojk olarak kendimi hasta hissediyorum garip bi durum anlatamam yaneeegypsy.. yorulmadın mı annem sen? tüm gün yoktun topikte, geziyodun heralde.. şimdide bu saatte buradasın.. hey maşallah diyorum sana..
sen unutulcak kadınmısınnn beeeee pehhhhhehe ben geçmisi saatlerdir okuyana kadar herkeskler gitmis iki gun girmedim yetismek mumkun deil iste iken ne guzel tum gun sizlerle muhabet halindeydimm unutmazsını beni dimi çok yazmayınca :) neyse yanlız kaldrım sona geldim okudum bitirdim çok sukur yarın yine takılırom sizlere
günaydın kuzmmgypsym esram gunaydın yafrucum hoşgeldin evine.. hemen geçmişi alıntılarıyla doldurmuşsun..
kız karaşimşek yeşil mercimek yemeğine denir. askerde en çok çıkan yemek oldugu için genelde erkeklerin kullandıgı bir isim..
evet yürüyünce şişlikler iniyorrrya normalde yürüyodum ama 3 gundur ayakalrımda şişlik artınca belkı yürüyünce daha davul gibi olur die korkuyodum.çünkü hep sey derler yaa,yürümekten ayakalrım davul oldu kafamçokkarıştı ama ben yarım saat yürüdügüm için sanırım iyi geldı.şu göbek küçülme mevzusunu ben soracaktım.enteresan ama banada öle gelıyo.sankı küçüldü göbişim.diyorum acaba asgıyamı indi ondanmı öle gelıyokıne
pohahaaa koptum yaaaabuarada benım canım kocacım düngece rüyasında dogurdugunu görmüş..aşkım yaa iyice bozdu kafayı dogumla.nası yetiştircem nası anlıcaz bebegın geldıgını die die rüyasında kendısı doıgurmus :roflol: dedımkı emzırdınmı pekı dogrunca."saçmalama dogurdugumu farkedınce bayılmısım zaten" dio Allah ım sabah sabah çatladım gülmekten :roflol: :roflol: :roflol:
yok şekerim sezercik deilimm doktorumuz muhtemel tarih 5 ağustos dedi bende ondan yazmıştım :))eftelyaa sen sezercikmi olcanda 5 agustos dedi dr. bizimki 8 agustos nrmalde ama o listeye kesinlesen tarihler yazılıo sekerim yani sezercikler:))
aftabru yasasın dinleneceksin ne guzel bebeiste 8 aylık olur ise donunceye kadar rahat edersin
tazem pis kokorec istiyon yani:)) ay ben bikere o sokakta satılan pis lahmacunlardan yemistim bekarken ama hamile olsa oyle yemez gormemis gibi sonuc ne oldu cırcır ve mide agrısı bidahada tobe ettim. ne varsa sampiyonda var dimi :))
buarada benım canım kocacım düngece rüyasında dogurdugunu görmüş..aşkım yaa iyice bozdu kafayı dogumla.nası yetiştircem nası anlıcaz bebegın geldıgını die die rüyasında kendısı doıgurmus :roflol: dedımkı emzırdınmı pekı dogrunca."saçmalama dogurdugumu farkedınce bayılmısım zaten" dio Allah ım sabah sabah çatladım gülmekten :roflol: :roflol: :roflol:
buarada sut icemiorum yine ya . dun ayran ictim bugun cay canım bisey istemio resmen ama sofrayı kurunca ayu gibi yiyorum . bisekilde sute donmem lazım galiba cok ictim die tiksinti geldi elmayla erige karsıda aynı hisler icindeyim. agzıma suresim gelmio
gunaydin kizlar, sabahin7.30 da hortladim 2 ^posta camasir yikadim, asdim, kahvalti hazirladim, yaptik, mutfagi topladim, birazdan utuye dalicam..bi enerji geldi bana hayirdir, atom karinca gibi hissediyorm...
gunaydin kizlar, sabahin7.30 da hortladim 2 ^posta camasir yikadim, asdim, kahvalti hazirladim, yaptik, mutfagi topladim, birazdan utuye dalicam..bi enerji geldi bana hayirdir, atom karinca gibi hissediyorm...
ay bende öyleyimmmmm :sm_cool:
aynen babyim..zorla yiyorum içiyorum..sadece suyu kana kana içebiliyorum o kadar..çay delisiydim onu bile içesim gelmio..nasıl oluyosa ama 2 haftada 2 kilo alabiliyorum..:1shok:
mecburen yayacağım ama sinir beni daha çok yorarcanım herseyde bı hayır vardır.sende yay haftasonu kendını dinlen.pztgünü sen hiç bişe yapmasanda cok yorulcan zaten.enerjı depola.yerimseniben
bende lipostrech alacaktım oda süper sıkılaştırıyorsakaleyn vichy anti-strech marks. carsamba aldım iste sabah aksam suruyorum . afiyet olsun
sendemi :gitme:bugun cok canım sıkılıo yahu. ekildim sanırım temizlikci tarafından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?