suanda ekilmis bulunuorum kız msj atmıs bana ptesi salı geleyim diye. cevap yazamıorum konturum yok die simdide ben naza cekiomusum gibi oluyıo :)) neyse gelsin de temizlesinde problem deil bekliycem maalesef cunku cok temiz is yapıo bulamam baskasını
kızlar yaa benim ayaklarım morarmaya başlıo dün gökhanla balkon keyfi yapıoduk bi naktık ayaklarım morarmış şişmişti zatennn felaket sızladı yaa bütün gece uyuyamadım tuzlu suya koy ayaklarını dediler yapmadım siz hiç duydunuzmu böle bişi
hmm bizim burdada var pazarda o kelebeklerden demekkı.buyuk boylar 1 lira küçükleri 50 kuruş.neyse evrişin kelebeklerı bı gelsınde güzelse bende ona göre sipariş vereyim kaydirigubbakcemile3
sorma ya kuzu,bi sipariş verip elime ulaşsa ozaman gaza gelırım belkı ama bir uyusukluk bir mayısıklıktır gidiyo falla.neyse evrime ulassında şu kelebekler,göründüğü gibi güzelmı bı bakıyım ona göre sipariş vercemkaydirigubbakcemile3 evrim kuzu sen biraz deneme tahtası durumuna düşüyon ama falla kötü niyetle degıl inan buna :jeyyar:
slm arkadaşlar.bende bugün doktora gittim bebişim 3166 gr olmuş.ilk defa nst ye bağladılar.gayet iyi çıktı.haftaya tekrar gidicem kontrole bakalım hayırlısı.haftaya heralde tarih belli olur.sata göre doğum 2 ağustos
birde galiba aldıgım bu catlak kremi ise yarıycak. catlaklarım kırmızı kırmızıydı cok belli oluyodu o kırmızılıgı gitmis gorunumu azalmaya baslamıs.bugun 4.gunum bakalım bide karnımı sert yapıo sıklastırıo olabilir. 1.kutu bitsin bakayım neler olcak .
kuzum hangi yatak bu?park yatak gelmemişmişmiydi zaten??odası ile yatağı ayrımı geliyor yoksa :bbo:
buarada benım canım kocacım düngece rüyasında dogurdugunu görmüş..aşkım yaa iyice bozdu kafayı dogumla.nası yetiştircem nası anlıcaz bebegın geldıgını die die rüyasında kendısı doıgurmus :roflol: dedımkı emzırdınmı pekı dogrunca."saçmalama dogurdugumu farkedınce bayılmısım zaten" dio Allah ım sabah sabah çatladım gülmekten :roflol: :roflol: :roflol:
Bu gunden ıtıbaren yarına kadar yokum.. yazlıktayım.. bılgınıze dostlar.Yarın gorusuruss.. bıraz daha buralardayım ama su an..
maşallah 41 kere.kocaman olmuşslm arkadaşlar.bende bugün doktora gittim bebişim 3166 gr olmuş.ilk defa nst ye bağladılar.gayet iyi çıktı.haftaya tekrar gidicem kontrole bakalım hayırlısı.haftaya heralde tarih belli olur.sata göre doğum 2 ağustos
ben zaten insanların dediklerini olmadık yerlerden cımbızlayıp farklı göstermeye bayılırım..insanlar endişelensin kendilerini kötü hissetsinler diye. 8 tane paresetamol içeren ilacın söz konusu doza denk geldiğini de oyurup hesapladım zaten..yapma Allahaşkına esra çok ağrı olunca 8 taneye kadar alınabiilir dendiğini hatırladım sadece ve kimin doktorunun söylediğini de bilmiyordum.oturup onu arayamadım.bir kusur ettikse affola.asıtlı bir şey yapıp kimsenin lafını cımbızladığım yok.kafadan sakatlık belirtisi senin o dediğin davranış biçimi.ay allahım paparaziler cımbızlayıp alırlarya konunun içinden bir cumleyi sehninkide buna benzedi didom,benim dr ben 39 -40 derece atesli iken atesim dusmezken bunu soyledi yani gunde 8 taneye kadar alabilirsin dedi durduk yere en ufak bir bas agrısında yada baska bir nedenle demedi ates bebek için çok zararlı emin ol birkaç gun gunde uç bes minoset içmekten dahazararlıdır fayda zarar analizi gebelikte herzaman yapıldıgı gibi yoksa gunde sekiz tane iç denirmni ama lazım oulunca bu boyle baska dr larda soyedi bana bunu acillere gittigimde gripken norkmal dr lar falanda onayladı bunu
esracım bünyeden bünyeye değişir herhalde..içinde çiğ et olduğu için doktorlar da önermiyorlar..çiğ yenen sucuk gibi mesla öyle düşün..sen yine de yeme..valla bir yerden cımbızlamadım bizzat arkadaşımın yaşadığı olayı anlattım.istersen bu konuyu araştırabilirsin:))bendeeee heç iştahsızlık yaşamadım hoş siz beni hamile katogorisine koymadığınızdan
sende beni hep dışladığından zatiii :sinifsinif:
laelaelaelaelae
eşek hoşaftan ne anlar kaydirigubbakcemile
haydaaa şaka yapıyosunnn ben yedim hatta iki gün önce annem yoğurdu bende artık son zamanlardayım diye yedim offf Allah korusun o kadarda risklimi yaaa tadımlık yaa mafoldumben
eftalya şişlikle birlikte benim de ayaklarımın topuk kısmında oluyor.tuzlu su iyi geliyor dene istersen.kızlar yaa benim ayaklarım morarmaya başlıo dün gökhanla balkon keyfi yapıoduk bi naktık ayaklarım morarmış şişmişti zatennn felaket sızladı yaa bütün gece uyuyamadım tuzlu suya koy ayaklarını dediler yapmadım siz hiç duydunuzmu böle bişi
benim ayakta çok kalınca topuk çevremde oluıyordu ama oturup dinlendirince geçiyordu ben hiç tuzlu suya filanda koymadım her banyo sonrsı kakao veya fındık yağı sürüyorum sertleşip kötü olmasın diye tabi bu aradada masaj yapıyorum baya rahtlıyorlar
burada bir gariban da sizi beklesin..alçaksınız..bir daha o burcuya güvenen ne olsun sen söyleDün gece saat 3 e gelıyordu; ben-Ozy-Taze burcu-Onur ... hep bırlıkte Furuko ve esını yolculadıktan sonra Kırcıcegıne gıttıkk :)) acıktık.. mıyavlıyoruss.. mıllet ıçer ayılmaya corbacıya gelır.. bızlerde de hamıleler acıkır gece corba ıcmeye gıder :)) Hıc bır seyımız normal degıl yaf :))
gitme la nereye gidiyon..gitmeeeeBu gunden ıtıbaren yarına kadar yokum.. yazlıktayım.. bılgınıze dostlar.Yarın gorusuruss.. bıraz daha buralardayım ama su an..
yawf ben bu ozy enişteyi merak ediom ne zmn fotosunu ekliceksşn evrişimmm yaaopuyorumnanaktan
yinemi ya hafta sonu çekilmiyor zaten birde tek tek yok oluyorsunuz
iyi eğlenceler canım
burada bir gariban da sizi beklesin..alçaksınız..bir daha o burcuya güvenen ne olsun sen söyle
gitme la nereye gidiyon..gitmeeee
evrimim anladım kuzu yatak deyince içinin yatağı olayını anlayamadım
iyi yolculuklar dikkat et kendine accık güneşlende o beyaz tenin kararsın
bencedeeee haklısın ama gitmişken denize felan giriyosun dimi kuzum?Ah annem yaa.. butun bır hafta evın ıcındeyım.. cok gormeyın bana bır gun tatılı be yaf :)) dıye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?