2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evet tek gelsinde pazartesi gelsin anacuğumla azcık bişeyler yaptık ama kendimi komple temizliğe hazırladığım için beni kesmedi :1shok:
inşallah bu gün çantamı hazırlıyacağım -tatlicadiarzu-mirmirmirmir

kızlar yaa benim ayaklarım morarmaya başlıo dün gökhanla balkon keyfi yapıoduk bi naktık ayaklarım morarmış şişmişti zatennn felaket sızladı yaa bütün gece uyuyamadım tuzlu suya koy ayaklarını dediler yapmadım siz hiç duydunuzmu böle bişi

benim ayakta çok kalınca topuk çevremde oluıyordu ama oturup dinlendirince geçiyordu ben hiç tuzlu suya filanda koymadım her banyo sonrsı kakao veya fındık yağı sürüyorum sertleşip kötü olmasın diye tabi bu aradada masaj yapıyorum baya rahtlıyorlar

hmm bizim burdada var pazarda o kelebeklerden demekkı.buyuk boylar 1 lira küçükleri 50 kuruş.neyse evrişin kelebeklerı bı gelsınde güzelse bende ona göre sipariş vereyim kaydirigubbakcemile3

Valla dün geldiler.. gercekten hepsının de kalıtesı cok cok guzel.. Furuko,ben ve Taze burcudan tam onay aldı.. cok guzel gorunuyorlardı.

Tabe tabe.. saolasın.. ne kotu nıyetı olsun.. hıc ole dusunmedım bende naniknanik

Masallah.. 3 kılonun da aşıldıgını gorduk ya.. ne guzel ne mutlu..

Ne kadar guzel.. hemen bı buralardan arastırmaya bakımm ben bu kremı.

kuzum hangi yatak bu?park yatak gelmemişmişmiydi zaten??odası ile yatağı ayrımı geliyor yoksa :bbo:

Iyı e kuzum.. parkayatagın ıcıne yatak lazım degıl mı?? onu aldık ıste.. vısco yatak aldık o gelecek bugun.. aldıgım odanın yatagı yok annem.. onu solemıstım o zaman.. sanırım aklından cıktı senın.. sımdılık odanın sıfonyerını ve de dolabını aldım.. ıkı yasından sonra da yarıs arabalı yatagını alacagım..

kaydirigubbakcemile3 vah adamcagıza yaaa..

]

Dün gece saat 3 e gelıyordu; ben-Ozy-Taze burcu-Onur ... hep bırlıkte Furuko ve esını yolculadıktan sonra Kırcıcegıne gıttıkk :)) acıktık.. mıyavlıyoruss.. mıllet ıçer ayılmaya corbacıya gelır.. bızlerde de hamıleler acıkır gece corba ıcmeye gıder :)) Hıc bır seyımız normal degıl yaf :))

Bu gunden ıtıbaren yarına kadar yokum.. yazlıktayım.. bılgınıze dostlar.Yarın gorusuruss.. bıraz daha buralardayım ama su an..

yawf ben bu ozy enişteyi merak ediom ne zmn fotosunu ekliceksşn evrişimmm yaaopuyorumnanaktan

maşallah 41 kere.kocaman olmuş
ben zaten insanların dediklerini olmadık yerlerden cımbızlayıp farklı göstermeye bayılırım..insanlar endişelensin kendilerini kötü hissetsinler diye. 8 tane paresetamol içeren ilacın söz konusu doza denk geldiğini de oyurup hesapladım zaten..yapma Allahaşkına esra çok ağrı olunca 8 taneye kadar alınabiilir dendiğini hatırladım sadece ve kimin doktorunun söylediğini de bilmiyordum.oturup onu arayamadım.bir kusur ettikse affola.asıtlı bir şey yapıp kimsenin lafını cımbızladığım yok.kafadan sakatlık belirtisi senin o dediğin davranış biçimi.
esracım bünyeden bünyeye değişir herhalde..içinde çiğ et olduğu için doktorlar da önermiyorlar..çiğ yenen sucuk gibi mesla öyle düşün..sen yine de yeme..valla bir yerden cımbızlamadım bizzat arkadaşımın yaşadığı olayı anlattım.istersen bu konuyu araştırabilirsin:))

eftalya şişlikle birlikte benim de ayaklarımın topuk kısmında oluyor.tuzlu su iyi geliyor dene istersen.

evet masak ve yağlamak iyi geliyor.lapitak da çok iyi geliyor ama çok sürmüyorum zararı olabilir diye.

burada bir gariban da sizi beklesin..alçaksınız..bir daha o burcuya güvenen ne olsun sen söyle
Bu gunden ıtıbaren yarına kadar yokum.. yazlıktayım.. bılgınıze dostlar.Yarın gorusuruss.. bıraz daha buralardayım ama su an..
gitme la nereye gidiyon..gitmeeee

didom bende yemiyorum zaten aylardır düşünsen benim gibi dürüm canavarı her hafta çiğköfte yemeye alışık bi tip 8 aydır ağzıma sürmedim annemi gitiiğimde geçen gün yoğurdu hatta dediki bişey olmaz ne kadar kibar ve ince şimdiki hamileler ben hamileliğim boyunca yedimde yoğurdumda -tatlicadiarzu-
eskiden böyle şeymi varmış falan filen onlara laf anlatmak zor tabiii
ama en zor kısmıda hatunun çiğköftelerine karşı koyamadım hiç bi yerde yedğim çiğköftenin tadını tutmaz bizimkinin yaptığı e yedim doğal olarak 3-4 teneeee ondan tırstım bişi olmaz Allahın izniyle bu kadar dikkat ediyosss yaa napemmm nefis işteee

evrimim anladım kuzu yatak deyince içinin yatağı olayını anlayamadım
iyi yolculuklar dikkat et kendine accık güneşlende o beyaz tenin kararsın

bir şey olmaz Allahın izniyle esram..yemezsin bir daha olur biter

yawf ben bu ozy enişteyi merak ediom ne zmn fotosunu ekliceksşn evrişimmm yaaopuyorumnanaktan

Ay ekleyeyim demam demam.. avatara koyayım bırasdan :))

yinemi ya hafta sonu çekilmiyor zaten birde tek tek yok oluyorsunuz
iyi eğlenceler canım

Tesekkur ederım kuzumm..

burada bir gariban da sizi beklesin..alçaksınız..bir daha o burcuya güvenen ne olsun sen söyle

gitme la nereye gidiyon..gitmeeee

Ah annem yaa.. butun bır hafta evın ıcındeyım.. cok gormeyın bana bır gun tatılı be yaf :))

Yannıs ben telefonumu degıstırdım,telefon rehberı sım karta gecmemıs.. yoksa aksam Burcu tutuştu.. eywahh dedı Dıdooya demıstım sıtede ol dıye.. ama telefonun yanımda olmadıgı ıcın arayamadık annem.. yoksa dedı.. yedım naneyii.. kesın haslayacak benı dıye :))

akşam ablam gelicek kalmaya kalkıp yemek yapıcam ne güzel kaç gündür hazıra konuyodummm :gitme:

evrimim anladım kuzu yatak deyince içinin yatağı olayını anlayamadım
iyi yolculuklar dikkat et kendine accık güneşlende o beyaz tenin kararsın

Ben bır daha asla guneslemem.. daha da yatmam güneşe.. bitmiştir benim güneşlenme boranzlasma faslım.. sisin gibi genc degılım ben.. 30 a merdiven dayadık.. bıle bıle gunes altına yatıp hücre öldürmeye gerek yok artık.. bisden gectı annem..

haşlamadım kıyamadım..mesaj atmış yavru...
ulen esra bnir gün bi düdüleneceksin hissedeceğim o anı ve içimin yağları eriyecek

neyaptıysam hayatım boyunca cok guzel ayaklarım olmadı:) pekte bisey yapmadım itiraf ediorum yaptırdıgım pedikur elin parmaklarını gecmez. sadece incedirler o ucu sivri herturlu ayakkabıyı giyerim (dim) no problem ama guzel ayaklı elli hatunlara hastayım nasıl oyle guzel bakabiliolar. hic bakamıorum

Ah annem yaa.. butun bır hafta evın ıcındeyım.. cok gormeyın bana bır gun tatılı be yaf :)) dıye :))
bencedeeee haklısın ama gitmişken denize felan giriyosun dimi kuzum?
bide tel değişti derken numeron değişmedi dime hattı tak çıkar olayı yaneee??
bende aveA alıcam arıcam paso senüüü sapığın olcemmm yarın alıyos hattı :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…