2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Aynen ole.. işin özü özeti bu dur..

orcinalinden alıntıdır.yorumsuz

Şimdi bır yaş için ayrıntıya gıremeyecegım bacım.. Derya ya yada sana dayandık.. cıkıyoruss tarzında bı soz soledım.. yıyosa buna da yorum yap bakimm.. bak ben seni nası yıyorumm.............. saygısızzz lmaz: buyuklerıne saygı goster azzzcıkk.. dil pabuc kadar, herseye car car.. :mymeka:

en iyi savunma saldırıdır demek..kaşındın abla aaaa yoksa teyze mi diyeceğiz.dayadın mı ?çıkıyon mu? çıktın mı? karar ver de hitap şeklimi seçiyim.sırnaşık şey

tazem ozaman sen bu hafta gidicen dra dimi 35 in icindesin. zaten gittigindede artık hep aynı olcumleri kilosu suyu ok yallah . nstye baglıolar bide ek olarak.

evet tabii canım. Aman zaten hareket oldukça kuşkulamıyorum bişiden. 20. haftaya kadar çok tırsıyodum. Ama çok şükür bu günlere sağ salim geldik. Gerisi de gelecektir inşallah :)

Hahahaha :) EeeeFFrrrriiiiMMMM laelaelaelaelae

Hmm, işte bunları biriktirmek lazım. Mesela 10 gün diyetten sonra 3 gün bunu yapmak lazım. Bİrlikten kuvvet doğar :)

Hiiiiiç yan çizme bal gibi de "30 uma merdiven dayadım ben" yazmışsın, ahan da aratıp buldum. Napalım, her halinle sefiyoruz seni :) gabul ettik bi kerem :)

Valla tebrıkler.. var mı baska alıntı yapacak acaba.. ben kendımı bole hıssedıyorumm bır yas kucuk hıssedıyorumm.. nolcek heee.. oyleyımm.. nolcekkkk.. var mı ıtırazı olann.. 30 um ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. var mı ıtırazı olann... beni sevmeyen gypsesra olsunnn!!! süprizzzzz

1 yaş mı?? 30 una merdiven dayamak için en az 3 yaş daha güççük olman lazım bebeeem...

Dayadım sana.. çıkıyorumm bacım.. bekle,kıpırdama!!

Ahahaha :) bana da çık Evrim kaydirigubbakcemile3

Dayadım sana.. çıkıyorumm bacım.. bekle,kıpırdama!!

:lepi:

taze vakit yayılma vakti değil..kstırmışız evrimi kırkyılın başı

1 yaş mı?? 30 una merdiven dayamak için en az 3 yaş daha güççük olman lazım bebeeem...

öldüm lan gülmekten..o dayayan ben oluyorum bu durumda bekleyin geliyom yukarılara.
laelaelaelaelae

ben geri geldimm ama sinirdem başım ağrıyor dün tazefasulye pişirmiştim çok severim biraz önce acıktım bişiler yemeye gittim gitmez olaydım buzdolabını açmamla tencere bacaklarımdan aşağı indir duvar dolap yer halı benim bacaklar heryer battı üff sinir oldum yerleri duvarı temizledim bende banyo yaptım ama halıdaki lekeler tam cıkmadı kadında çarşamba günü gelecek ben silsem bişi olurmukii off offfklava:kötükedihüso

eftelya sakın silme..sana bişe olmamış.vardır bir hayır..

maşşalah bebikinee,amann bosversen şişmişsin diyenlerı.cok biliyo onlar.sankı herkez hamılelıgıni 10 kıloyla bıtıriyo heee
[

:lepi:

taze vakit yayılma vakti değil..kstırmışız evrimi kırkyılın başı

:roflol: :roflol: :roflol: amaninnn sizden korkulur bacıım falla.evrimi dogurtacaksınız şimdi daha haftası 39 a dayanmadıkineeeeeeee lülülülülülü

minik hadi sen de bitirdin..çantan hazır mı?

duşumu alıyım çantaya gelcek sıra inşalah.valize girceklerın hepsi ütülendı.şimdi onları katlayıp yerlestırme faslı var.ama önce ılık bir dus ve yemek istiyorum cok acıktımm cookk

tazefasulye adını gördükce canım taze fasulye istedı.kalkıp yapıyım baree cokacimcoook

aman diyim miniş evrime erken doğum kelimesiyle yaklaşma..padlayabülü

kolay gele minikim..ben de duş alıcam.yarın da dediğin mamadan yapıcam..

maşallah bebişine canım bence daha döner hayırlısı ne ise o olsun
sen nerde doğum yapıcan canım?
QUOTE]
.. Sez. olursam Memorial'da yapalım dedi dr. daha oranın fiyatlarını sormadım.. sende durum nedir?
ben z.burnunda yapıcam doğumu canım özel sigortam olmadığından memorial felanda uçmuş hayırlısı olsun hakkımıza
sağol evrim teyzesi..kendisi yine kaburga çalışıyor katur kutur..esra inanmıyo ama ben duyuyom
iyi baaa inandık :sinifsinif:

:roflol: :roflol:

eftelya sakın silme..sana bişe olmamış.vardır bir hayır..
eğilmek ii deil dediler yaa onun için eğilmiyorum yeterince eğilim yerdekileri topladım sinirden ağlıyacaktım yaa çarşambaya kadarda çok çirkin bi görüntü olacak halıda

tazem ozaman sen bu hafta gidicen dra dimi 35 in icindesin. zaten gittigindede artık hep aynı olcumleri kilosu suyu ok yallah . nstye baglıolar bide ek olarak.
başka ne isterdin kuzum çay kahve felandamı ikram etsin dohtorrr kaydirigubbakcemile3

vay tirbiyesiz vayyy illa yakalıyacak açığını
taze bununkini yakalıyo habire acısını evrimdenmi çıkarıyon heee söleee :mymeka:
en güseliii canım sen zati yaşını söleme 30 ol içinde bulunduğun yaş pekte mutasıp bi yaş diil dile getirme yanee o sayıyı delikafadulden
eğilmek ii deil dediler yaa onun için eğilmiyorum yeterince eğilim yerdekileri topladım sinirden ağlıyacaktım yaa çarşambaya kadarda çok çirkin bi görüntü olacak halıda
ay bişi olmaz senden değerlimiii relax ol hatta giden fasulyeye üzül kaldımı bari tencerede yiyebilceğin kadar yazık oldu caaaanım fasulyelere olsada yese

yok valla bir tane kalmamış koca tencerede bende nasıl severim oyy oyyymafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…