zayıflamanın tek sartı bogazı tutmak baska bisey yok bence. spor da sıklasmak icin. bogazını tutunca hersey oluyo. ben selahaddin donmezi dinliodum biara elmaxta program yapıodu hic diyet yapmadan 3 aksam yemeginizi kaldırın yerine 1 kase corba ve 1 bardak ayran koyun bakın neler oluyo demisti. cok haklı
orcinalinden alıntıdır.yorumsuz
Aynen ole.. işin özü özeti bu dur..
Şimdi bır yaş için ayrıntıya gıremeyecegım bacım.. Derya ya yada sana dayandık.. cıkıyoruss tarzında bı soz soledım.. yıyosa buna da yorum yap bakimm.. bak ben seni nası yıyorumm.............. saygısızzzlmaz: buyuklerıne saygı goster azzzcıkk.. dil pabuc kadar, herseye car car.. :mymeka:
tazem ozaman sen bu hafta gidicen dra dimi 35 in icindesin. zaten gittigindede artık hep aynı olcumleri kilosu suyu ok yallah . nstye baglıolar bide ek olarak.
zayıflamanın tek sartı bogazı tutmak baska bisey yok bence. spor da sıklasmak icin. bogazını tutunca hersey oluyo. ben selahaddin donmezi dinliodum biara elmaxta program yapıodu hic diyet yapmadan 3 aksam yemeginizi kaldırın yerine 1 kase corba ve 1 bardak ayran koyun bakın neler oluyo demisti. cok haklı
Hiiiiiç yan çizme bal gibi de "30 uma merdiven dayadım ben" yazmışsın, ahan da aratıp buldum. Napalım, her halinle sefiyoruz seni :) gabul ettik bi kerem :)
en iyi savunma saldırıdır demek..kaşındın abla aaaa yoksa teyze mi diyeceğiz.dayadın mı ?çıkıyon mu? çıktın mı? karar ver de hitap şeklimi seçiyim.sırnaşık şey
Valla tebrıkler.. var mı baska alıntı yapacak acaba.. ben kendımı bole hıssedıyorumm bır yas kucuk hıssedıyorumm.. nolcek heee.. oyleyımm.. nolcekkkk.. var mı ıtırazı olann.. 30 um ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. var mı ıtırazı olann... beni sevmeyen gypsesra olsunnn!!! süprizzzzz
Dayadım sana.. çıkıyorumm bacım.. bekle,kıpırdama!!
Valla tebrıkler.. var mı baska alıntı yapacak acaba.. ben kendımı bole hıssedıyorumm bır yas kucuk hıssedıyorumm.. nolcek heee.. oyleyımm.. nolcekkkk.. var mı ıtırazı olann.. 30 um ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. var mı ıtırazı olann... beni sevmeyen gypsesra olsunnn!!! süprizzzzz
Dayadım sana.. çıkıyorumm bacım.. bekle,kıpırdama!!
öldüm lan gülmekten..o dayayan ben oluyorum bu durumda bekleyin geliyom yukarılara.
1 yaş mı?? 30 una merdiven dayamak için en az 3 yaş daha güççük olman lazım bebeeem...
Ahahaha :) bana da çık Evrim kaydirigubbakcemile3
maşşalah bebikinee,amann bosversen şişmişsin diyenlerı.cok biliyo onlar.sankı herkez hamılelıgıni 10 kıloyla bıtıriyo heeeselam kızlar uzun zamandır giremiyorum görümcem ve arkadaşı gelmişti bayağı bir sayfa birikimi olmuş yerimseniben maşallah bebişlerinden iyi haberlerle dönenlere
doğum tarihleri konuşulmaya başlanmış zemuszemus
geçen pazartesi doktor amcamıza gittik 31+6 da bebişim 2062 gr olmuş boyuda 43 cm uzun zamandan beri ilk defa söyledi boyunu hep unutuyordu :) göğsüme saplanan ağrlarısordum hep sol tarafa saplanıyord..........................
1 yaş mı?? 30 una merdiven dayamak için en az 3 yaş daha güççük olman lazım bebeeem...
Ahahaha :) bana da çık Evrim kaydirigubbakcemile3
:lepi:
taze vakit yayılma vakti değil..kstırmışız evrimi kırkyılın başı
minik hadi sen de bitirdin..çantan hazır mı?
maşallah bebişine canım bence daha döner hayırlısı ne ise o olsunherkese merhaba,
dünkü doktor kontrolünden sonra anneme geldiğim için hemen giremedim.bu arada kuzucuğumun beşiğiyle arabasını da aldım,önemli bir eksiğimiz kalmadı.
bebeğimize gelince; kilosu 2270 g,boyu 45cm.hala ters duruyor.bir sonraki randevumuz 21 temmuzda.
görüşmek üzere arkadaşlar...
ben z.burnunda yapıcam doğumu canım özel sigortam olmadığından memorial felanda uçmuş hayırlısı olsun hakkımızasen nerde doğum yapıcan canım?
QUOTE]
.. Sez. olursam Memorial'da yapalım dedi dr. daha oranın fiyatlarını sormadım.. sende durum nedir?
iyi baaa inandık :sinifsinif:sağol evrim teyzesi..kendisi yine kaburga çalışıyor katur kutur..esra inanmıyo ama ben duyuyom
Yemeyip içmeyip.. bana uzuzuuuunnnnnnnnnnnnnn uzun anlattıgın ıcın saolasın bacım.. Amma velakın yazılarımı dıkkatlıce"ne" okursan dayadıgım merdivenleri cıktıgımı soyledım.. yanı kırk yılda bır bırsey yakaladııgnızı sanıp sefınıyorsanıss da malesef ki yanılıyorsunuz tombul sazanlar.. yaşımla derdim olmas benim.. senı o psıkozun arasına koyar yerim ben fasulye kadın.. getırtme benı sımdı oraya.. hem Onur da dedı.. sılıkon tabancası cok ıse yarıyor dıye :))
Fırın makarnasına bak hele; o da fasulyenın arkasından zıplıyoo.. yavrularımm benım.. kuzucuklarımmmm.. lülülülülülü
eğilmek ii deil dediler yaa onun için eğilmiyorum yeterince eğilim yerdekileri topladım sinirden ağlıyacaktım yaa çarşambaya kadarda çok çirkin bi görüntü olacak halıdaeftelya sakın silme..sana bişe olmamış.vardır bir hayır..
başka ne isterdin kuzum çay kahve felandamı ikram etsin dohtorrr kaydirigubbakcemile3tazem ozaman sen bu hafta gidicen dra dimi 35 in icindesin. zaten gittigindede artık hep aynı olcumleri kilosu suyu ok yallah . nstye baglıolar bide ek olarak.
vay tirbiyesiz vayyy illa yakalıyacak açığını
en güseliii canım sen zati yaşını söleme 30 ol içinde bulunduğun yaş pekte mutasıp bi yaş diil dile getirme yanee o sayıyı delikafaduldenŞimdi bır yaş için ayrıntıya gıremeyecegım bacım.. Derya ya yada sana dayandık.. cıkıyoruss tarzında bı soz soledım.. yıyosa buna da yorum yap bakimm.. bak ben seni nası yıyorumm.............. saygısızzzlmaz: buyuklerıne saygı goster azzzcıkk.. dil pabuc kadar, herseye car car.. :mymeka:
ay bişi olmaz senden değerlimiii relax ol hatta giden fasulyeye üzül kaldımı bari tencerede yiyebilceğin kadar yazık oldu caaaanım fasulyelere olsada yeseeğilmek ii deil dediler yaa onun için eğilmiyorum yeterince eğilim yerdekileri topladım sinirden ağlıyacaktım yaa çarşambaya kadarda çok çirkin bi görüntü olacak halıda
yok valla bir tane kalmamış koca tencerede bende nasıl severim oyy oyyymafoldumbenbaşka ne isterdin kuzum çay kahve felandamı ikram etsin dohtorrr kaydirigubbakcemile3
vay tirbiyesiz vayyy illa yakalıyacak açığını
taze bununkini yakalıyo habire acısını evrimdenmi çıkarıyon heee söleee :mymeka:
en güseliii canım sen zati yaşını söleme 30 ol içinde bulunduğun yaş pekte mutasıp bi yaş diil dile getirme yanee o sayıyı delikafadulden
ay bişi olmaz senden değerlimiii relax ol hatta giden fasulyeye üzül kaldımı bari tencerede yiyebilceğin kadar yazık oldu caaaanım fasulyelere olsada yese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?