aynen dediğin gibi oldu valla koydum kenaraa napiim:bbo:ulen esra sen dayamadın 30'a merdiven ötüyon oralardan..yazık dimi fasülyelere.kaldırıp atsın halıyıı eftelya bir kenara yemişim halısını
ulen esra sen dayamadın 30'a merdiven ötüyon oralardan..yazık dimi fasülyelere.kaldırıp atsın halıyıı eftelya bir kenara yemişim halısını
zayıflamanın tek sartı bogazı tutmak baska bisey yok bence. spor da sıklasmak icin. bogazını tutunca hersey oluyo. ben selahaddin donmezi dinliodum biara elmaxta program yapıodu hic diyet yapmadan 3 aksam yemeginizi kaldırın yerine 1 kase corba ve 1 bardak ayran koyun bakın neler oluyo demisti. cok haklı
duşumu alıyım çantaya gelcek sıra inşalah.valize girceklerın hepsi ütülendı.şimdi onları katlayıp yerlestırme faslı var.ama önce ılık bir dus ve yemek istiyorum cok acıktımm cookk
tazefasulye adını gördükce canım taze fasulye istedı.kalkıp yapıyım baree cokacimcoook
başka ne isterdin kuzum çay kahve felandamı ikram etsin dohtorrr kaydirigubbakcemile3
15 kilo aldım yawf..şaka gibi..:sinifsinif:
kızlar farkındamısınız bazen herkes aynı seyi pisirms oluyo.. kabak yemeginde oldu bikere, karnıyarıkta oldu , tazefasulyede oluyo :)) demekki yemek zevkleride aynı :))cok hosuma gidio bu durum
bende bende aynı gecen hafta 14tu ama buhaftadA 1 kg eklenmistir. bosver benki okadar dikkat edip problem yapıodum 70 gordukten sonra saldım artık 75tende umudum kalmadı 80le bitirsem bu yarısı sukur edicem. napalım cocuk doguruyoz keyfimizden almadım :)) gypsy bahanesi gibi oldu ama neyse
civciv derkennnher yaşın ayrı güzelliği var civcivim
bende bende bende bendeee çok seviommmmmm senüüüüoff esra offf nesin kızım sen ya kendi kendime kahkaha atıom evin icinde walla cok seviom seni :)))))))))
vah vahh bende 24 kilo aldım tanıştımıza memnun oldummmm senağlama15 kilo aldım yawf..şaka gibi..:sinifsinif:
:lepi:bende bende aynı gecen hafta 14tu ama buhaftadA 1 kg eklenmistir. bosver benki okadar dikkat edip problem yapıodum 70 gordukten sonra saldım artık 75tende umudum kalmadı 80le bitirsem bu yarısı sukur edicem. napalım cocuk doguruyoz keyfimizden almadım :)) gypsy bahanesi gibi oldu ama neyse
valla mercimekimm bende evlenene kadar en çok 62 olmuştum şimdi 94 üm önceleri kabuslar gördüm sonra kendimi alıştırdım bu duruma65 i görmediydim hayatımda..şimdi 74 üm..keyfimizden almadık di mi ama ..yesek de alıyoz yemesek de..amannnn..gelsin zayıflama topiği..zaten 40 ımız çıkıncaya kadar bence baya bişey gitmiş olur..hava sıcak insan bol su içmek istiyor..bol suyla gider bu kilolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?