2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ulen esra sen dayamadın 30'a merdiven ötüyon oralardan..yazık dimi fasülyelere.kaldırıp atsın halıyıı eftelya bir kenara yemişim halısını

ulen esra sen dayamadın 30'a merdiven ötüyon oralardan..yazık dimi fasülyelere.kaldırıp atsın halıyıı eftelya bir kenara yemişim halısını
aynen dediğin gibi oldu valla koydum kenaraa napiim:bbo:

ahanda baktım profiline 81 lii
len bende 83 lüyüm ne kalmış bizimde dayamamıza ama senin gibin duygu sömürüsü yapmıyosss
yıkılmadık ayaktayızzzz
laelaelaelaelae

valla adam haklı bence de..ben de porsiyon küçülterek, bol bol meyve ve suya dayanarak, ayrıca haftada 3 gün felan da yürüyerek rahat kilo verebiliyorum..dün temizlikçi kadın inş.bu kiloların kalmaz dedi..gıcccık etti beni...hööt!! dedim görüşürük..

ben de taze fasulye pişirdim..az önce de 1 tabak götürdüm..cokacimcoook

kızlar farkındamısınız bazen herkes aynı seyi pisirms oluyo.. kabak yemeginde oldu bikere, karnıyarıkta oldu , tazefasulyede oluyo :)) demekki yemek zevkleride aynı :))cok hosuma gidio bu durum

eftelya ne silcen ya temizlediysen yeter kadın gelince siler. hic oralı olma walla mazeretin war hamilesin sen

mercimekim kadında cok bilio insallah kalmazmısmıs sanki herkeste kalıoda sendede kalcak tovbe tovbe

15 kilo aldım yawf..şaka gibi..:sinifsinif:

bende bende aynı gecen hafta 14tu ama buhaftadA 1 kg eklenmistir. bosver benki okadar dikkat edip problem yapıodum 70 gordukten sonra saldım artık 75tende umudum kalmadı 80le bitirsem bu yarısı sukur edicem. napalım cocuk doguruyoz keyfimizden almadım :)) gypsy bahanesi gibi oldu ama neyse

kızlar farkındamısınız bazen herkes aynı seyi pisirms oluyo.. kabak yemeginde oldu bikere, karnıyarıkta oldu , tazefasulyede oluyo :)) demekki yemek zevkleride aynı :))cok hosuma gidio bu durum

deşelesek hepimiz kardeş çıkıcaz bu gidişle.:)

65 i görmediydim hayatımda..şimdi 74 üm..keyfimizden almadık di mi ama ..yesek de alıyoz yemesek de..amannnn..gelsin zayıflama topiği..zaten 40 ımız çıkıncaya kadar bence baya bişey gitmiş olur..hava sıcak insan bol su içmek istiyor..bol suyla gider bu kilolar..

arkadaşlar benim arkadaşım 15 haziranda doğum yaptı.tam 15 kilo almıştı.3,5 kilo bebeği oldu.eve geldiğinde 9 kilosu gitmişti.ilk günler korse giymedi dikişleri acır diye.4.günden sonra korsesinide giydi veeeeeeeeee şimdi o göbekten,o ödemden hiç bir eser yok inşallah bizlerde öyle oluruz.ama sezeyanda normalde olsa korse giymemiz şart bence en azından sarkma olmasın dimi ama. zemuszemus

her yaşın ayrı güzelliği var civcivim
civciv derkennn
bana dedin dimeee o civciviii
ayyy çok sevindirik oldum bunu iltifat olarak alıyorum
civciv olarak sevilmek ne güzellll bi duygu yarabbimmmmm :sm_cool: :teytey:
yok yanee genelde tosun-koyun-dana şeklinde büyük baş olarak sevile sevile kümestekilerin kategorsine geçtimm oyyy 95 lik civciv delikafadulden
off esra offf nesin kızım sen ya kendi kendime kahkaha atıom evin icinde walla cok seviom seni :)))))))))
bende bende bende bendeee çok seviommmmmm senüüüü
15 kilo aldım yawf..şaka gibi..:sinifsinif:
vah vahh bende 24 kilo aldım tanıştımıza memnun oldummmm senağlama
:lepi:
valla mercimekimm bende evlenene kadar en çok 62 olmuştum şimdi 94 üm önceleri kabuslar gördüm sonra kendimi alıştırdım bu duruma
dün bi arkadaşımla karşılaştım oda 60 kilo hamile kalmıştı 95 kilo ile doğuma girmişti göz kapakları bile şişmişti resmen düşün artık oğlunu gezdiyodu oliviumda çocuk 9 aylık olmuş kendiside manken gibi resmen eski kilosuna dönmüş
dedimmm halime bak ne oldum ben, unuttun galiba diyo sen benden daha fit duruyosun dedi inanabiliyomusun topiğin en dobiği olarak beterin beteri var misali ama şimdi fıstık gibiii bende öyle olucammm :icecream:

hamile pijaması yani lohusa pijaması kac beden aldınız k.valdem bana s almıs dioki olurmu nerden bileyim olurmu olmazmı. kendi 80in ustunde dioki ben giydim sıkan bicimde oldu. k.pederde olur diomus :)) sastım kaldım

ayyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum yanlış bir tuş ve herşey gittiii. banane ya yazmıcam uyus oldum

neyse satıcı kız hamilelik sonrası kilomu 70 olarak hesaplayıp vermis. netten sitesinden bana modelini gosterdiler cok begendim ozaman olur dedim.

babaym ben M aldım. satıcı kız dediki 7 aylık haline göre al çünkü 9 aylık halinle alırsan bol olur kendi bedenine göre alırsan dar olur falan dedi. bende alırken 7 aylık hamile idim ve evdeki M beden pijamalarımı deneyip gittim M benden aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…