babaym ben M aldım. satıcı kız dediki 7 aylık haline göre al çünkü 9 aylık halinle alırsan bol olur kendi bedenine göre alırsan dar olur falan dedi. bende alırken 7 aylık hamile idim ve evdeki M beden pijamalarımı deneyip gittim M benden aldım.
kızlar kayradan haber var doktora gitmiş normal doğum yapabiliyormuş sezeryana gerek kalmamış muhtemel doğum tarihi 30 temmuz bebeğide çok iyiymiş 3000 gr ve 50 cm hepinize selamı var
babaym ben M aldım. satıcı kız dediki 7 aylık haline göre al çünkü 9 aylık halinle alırsan bol olur kendi bedenine göre alırsan dar olur falan dedi. bende alırken 7 aylık hamile idim ve evdeki M beden pijamalarımı deneyip gittim M benden aldım.
süper haber çok sevindim
bende normal istiyorummmmm noluurrrr
kızlar kayradan haber var doktora gitmiş normal doğum yapabiliyormuş sezeryana gerek kalmamış muhtemel doğum tarihi 30 temmuz bebeğide çok iyiymiş 3000 gr ve 50 cm hepinize selamı var
arkadaşlar benim arkadaşım 15 haziranda doğum yaptı.tam 15 kilo almıştı.3,5 kilo bebeği oldu.eve geldiğinde 9 kilosu gitmişti.ilk günler korse giymedi dikişleri acır diye.4.günden sonra korsesinide giydi veeeeeeeeee şimdi o göbekten,o ödemden hiç bir eser yok inşallah bizlerde öyle oluruz.ama sezeyanda normalde olsa korse giymemiz şart bence en azından sarkma olmasın dimi ama. zemuszemus
hamile pijaması yani lohusa pijaması kac beden aldınız k.valdem bana s almıs dioki olurmu nerden bileyim olurmu olmazmı. kendi 80in ustunde dioki ben giydim sıkan bicimde oldu. k.pederde olur diomus :)) sastım kaldım
salı günü inşallah deryamsenin ne zaman belli olacak inşallah istediğin gibi olur
ayyy o civcivvle minik kuşşş seniii gagalarrrrtişikkür ederim CİVCİVİM,MİNİK KUŞUM
çaktırmasana ya,geçmişi okuyup kaçacam. :1ninca:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yakalandın ozmnşutarafagittitişikkür ederim CıVCıVıM,MıNıK KUŞUM
çaktırmasana ya,geçmişi okuyup kaçacam. :1ninca:
maşallah meleğine
boşver şişmişsin diyenleri biz topikçe önce tosuncuk doğuracağız sonrada dal kibim olcez kim tutar bizi di
gözünaydın canım.nst için erken değil.belirli bir zamanı da yok galiba.doktorlar kontrol amaçlı yapıyorlar
maşşalah bebikinee,amann bosversen şişmişsin diyenlerı.cok biliyo onlar.sankı herkez hamılelıgıni 10 kıloyla bıtıriyo heee
[
:roflol: :roflol: :roflol: amaninnn sizden korkulur bacıım falla.evrimi dogurtacaksınız şimdi daha haftası 39 a dayanmadıkineeeeeeee lülülülülülü
süper haber çok sevindim
bende normal istiyorummmmm noluurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?