2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar kayradan haber var doktora gitmiş normal doğum yapabiliyormuş sezeryana gerek kalmamış muhtemel doğum tarihi 30 temmuz bebeğide çok iyiymiş 3000 gr ve 50 cm hepinize selamı var

sanam M olursa banada S olur ozaman PP

bende M aldım tamda 7 aylıkkene giydim denedim oldu şimdi bile sabah çantaya koymadan bakırkene denedim çok az sıktı ama oldu doğum sonrası olur yani

şaşırdım valla..sezeryan anladım ben dikiş diyince.o kadar erken giyilebildiğini bilmiyordum korsenin..dr.umu giy demiş?

hamile pijaması yani lohusa pijaması kac beden aldınız k.valdem bana s almıs dioki olurmu nerden bileyim olurmu olmazmı. kendi 80in ustunde dioki ben giydim sıkan bicimde oldu. k.pederde olur diomus :)) sastım kaldım

ben M aldım..M sana da olur bence..aynı kilo ve boydayız senle..

kızlar kayradan haber var doktora gitmiş normal doğum yapabiliyormuş sezeryana gerek kalmamış muhtemel doğum tarihi 30 temmuz bebeğide çok iyiymiş 3000 gr ve 50 cm hepinize selamı var

ay maşallah..demek dönmüş, en son tersti buraya yazdığında..aleyküm selam bu arada..

şükür ufak tefek eksikleriylede olsa çantamız en sonunda hazır
geriye patik çorap ve iki kat çamaşır eklencek birde göğüs koruyucuyu kaynatmak gerekiyor onlarıda ekledimmi tamamdır
çok heyecanlandım ya mis kokulum tosunum hayırlısıyla gelsin kuzum

yok anacım tek kaldık burda bende kaçıom haydinnn görüüüşüükkk:umursamaz:

selam kızlar
bende bu hafta 35. haftaya girdim
heyecanlıyım
nisa mın odasını hazırlamadım henüz
internetten uygun bişeyler sipariş vermek istiyorum varmı tavsiye edebileceğiniz siteler. kapı süsü şeker yatak uyku seti yatak şifonyer almayı düşünüyorum ama uygun bişeyler almak istiyorum
illaki geçmiş 4000 küsür sayfada yazmışsınızdır ama okumaya fırsatım olmadı onları

maşallah meleğine
boşver şişmişsin diyenleri biz topikçe önce tosuncuk doğuracağız sonrada dal kibim olcez kim tutar bizi di

tosuncuk doğuracağız valla takmıyorum artık gaz vere vere yemekten soğuttular bir dönem bebişim küçük kaldı doktorum ye diyorsa vardır bir bildiği bu bulgur bebğe yarıyor mu biilmem öyle duymuştum ve haftada 2 kez falan tüketiyorum bir önceki gidişimde 1450 gr dı 15 günde 2062gr olmuş bebeğime yarıyor sanki ama inş. anasına yaramıyordur :lepi:
gözünaydın canım.nst için erken değil.belirli bir zamanı da yok galiba.doktorlar kontrol amaçlı yapıyorlar

ben daha geç bekliyordum nedense sanki hiç doğurmayacağım çoğu şey eksik zaten hamile değilim ben :sinifsinif: birden nst deyince dedim az kaldı galiba doğuma dank etti birden kaydirigubbakcemile3

valla bana olafı söyleyen kadının kızı hamile olmadığı halde benden şişman gözü görmüyor aslında önce kızına bak demem lazımdı ama ben kalp kırmayı sevmem şimdiye kadar hiçbir hamileye şişmansın demedim densizler çok işte amannn annem şuan yeni yöntemler geliştiriyor kendi üzerinde gayet başarılı ondan tüyolar alıcam inş. incecik olucam bende 65 e dönmeye razıyım opuyorumnanaktan
süper haber çok sevindim
bende normal istiyorummmmm noluurrrr

inş. normal olur ama benim normalden korkum doktorum o kadar yoğun ki büyük bir bölümünde yanımda olmaz başımda durmaz diye korkuyorum ben kafamçokkarıştı

eşim işi bittikten sonra önce pazara sonra markete gidince eve kendini zor attı bir dahaki sefere o hamile olacakmış nasıl olacaksa kaydirigubbakcemile3 tüm gün yat kadınlar kulubune mesajlar yaz ohhh hamilelik ne güzelmiş dedi kolay sanıyor hamileliği birgün versem çocuğu anlayacak dedim 20 kiloyu bağla vücuduna gez anlarsın beni kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…