2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tuzlu su cok iyi gelir tatlim ama suyu ilik yap, soguk yapma, sogukta ilk once iyi gelir gibi olur, damarlar buzusur ama sonra birden dilate olur, ilik olursa daha cok faydasini gorurusun...

masallah nevincim bebisine..

ah ah uni yillarimda 50-52 arasiydim, 49u bile gordum, evlenirken 53 tum, buraya geldim 3 yilda 57-58 e ciktim, 59 la hamile kaldim, 79 um suanda((57 ye ineyim raziyim ben, 36 benden oluyoum bende o zaman..cunku aldimmi kalca, basak ve koldan aliyorum, belim inceciktir benim...

Oh çok şükür bitirdim okuma işini. Önce bebişimden haber vereyim;

Kuzucuğumun sağlığı yerinde. Kocaman olmuş, elleri ayakları birbirine dolanmış mantı gibi kapanıvermiş yavrucakdelikafaduldenSuyu yeterli, duruşu normal doğuma uygun.

Geldik işin şok edici kısmına: 2200 gram olmuş:1shok::1shok::1shok:Aynen böyle baktım doktora dudaklarım uçuklamış şekilde. Halimi görünce, "ölçümlerde 400 grama kadar hata payı olabilir, 1800-2200 arası kabul et sen" dedi. Kafa ve göbek ölçümlerine göre 34 küsürlerde, bacak ölçümüne göre 32 küsürlerde bebişim. Maşallah kuzucuğuma....da, ben de "patlamazsam" iyidirdelikafadulden

Gittik de sanki güneş altında saatlerce mi dolaştık:umursamaz:Akşam 5 buçuk falandı gittiğimizde. Yanımda sevgilim vardı, hiç sevmez pazar gezmesini. Taş çatlasa yarım saat dışarıda kalmışızdır. Apar topar birkaç şort alıp çıktık
evet evet balik-raki, cig kofte ve kokorec ilk 3 siralamam ozlediklerim arasinda, eylulde balik-raki-kavun olayinio nasil cozsem diye dusunuyorum??1 dubleden cocuk sarhos olurmu??
Ben diyorum ki içmeden hemen önce sütünü bolca sağarsın, buzluğa atarsın. İçtikten sonra da bir gün onlarla idare edersin, sarhoş olmaz çocuk. Ha ben böyle birşey yapar mıyım, hayatta yapmam ama çoook canın çekerse diye dedimyerimseniben

bilmem didenin dedigi gibi kanama miktari degisiyor kisiden kisiye..
olmazsa naktim az geldi orkid tibete aldiririm, bebis gibi kendi akltimida baglarim:))
Bana orkidin en büyük kanatlı boyundan almamı tavsiye ettiler. Altıma da canbebenin alt açma bezlerinden sereceğim ne olur ne olmaz. Öylesi iyi oluyormuş. Çok zorda kalırsam hastanenin etrafında her yerde satılıyor bezler. Birşeyler ayarlanır.
Ahanda kapı süsümüzzz :) Sefa'nın eseri :)
Süper süper süperalkisalkisalkisHelal olsun size:hooray:
ah tatlim sorma o cok buyuk bir muamma, ben 17 temmuz itibariyle gitmiycektim normalde, ama yayinlarimdan ikisi kabul edilince 1 hafta daha kalmam gerekecek, bitirmem gereken duzenlemeler var;23 unde falan ayrilicam sanirim((
yayınların için tebrik ederima.s.
Hainler.....diyecektim, iyilik damarım tuttu. Beni düşündünüz değil mi, bu kızın şekeri var, öyle abuk subuk şeyler yemesin dediniz....öyle oldu değil mi:çok üzgünüm:Öyle olduğunu söyleyin.....senağlama
Ben şahidim:lepi:Netçeklerini şaşırdılar didenin adı geçincea.s
Maşallah kuzuyaGözün aydın canım
E 31 de zor yaş be güzelim:jeyyar:
.... ama popom hala taş gibi :)
Evet evet ben buna da şahidimdelikafadulden

Devekuşu yavrusuna da civciv denir mi ki ne?CADIARZU

Burkom masallah gelinime, bizim oglani gecmis, iyi bakmissin, ama normal bi kilo cunku seker kizlarin bebekleri biraz daha kilolu olur...sagligi yerinde olsunda...
raki olayinda eger cok canim cekerse dedigini bende dusunmustum, ama kiyamam sanirirm bende, seneye yaza kaldi bu ruya:)))

günaydınnnn
bu nasıl iştir kızlar yaaa
gece 4 te yattık sabah 9 da ayaktayım çıldıracağımmmm uyumak istiyorum bi zırnık uyku yok
o kadar ihtiyacım olucakki şu günlere off offf

herkesciklere günaydınn bugün erken uyandım çünkü saat 2 de nişan varr oraya gidicezz acaba diorum nişanda kolbastı oynasam orda rahat bi şekilde doğrurum sanırımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Devekuşu yavrusuna da civciv denir mi ki ne?CADIARZU[/B][/COLOR]
:mymeka: kıskanmaa civcivim işte beeennnnnn delikafadulden

maşallah busemize annesi ne güzel baktın bak haftasına göre ne kadar güzel kilosu
nazar değmesin aynen devammm bu şekilde beslenmeyeee a.s.
,ama bende seni kusum diye seviyom, tombul kusum, bildircinim.......
evet tatlişkom sende öyle seviyosun benüüü ama civciv sankim daha minikmiş gibi geldi hani tombul kuştan felan ne dersin kaydirigubbakcemile3

Gunaydin kizlar, ya banada bisiler oluyor, uykuya doyamayan ben sabahin krunde yine portledim ve uykumu almis bi sekilde, vucut alistiriyormu acaba artik kendini??? ki hafta sonlari 10.30-11den once kalkmazdim..sabah 7.30da portledim...

günaydın sabaha kadar uyuyamadım gün ağardığında hala evin içinde dolanıyordum tam yatağa 5,45 degirdim yastıpa başımı koyar koymaz uyumuşum işte böyle bir gecenin sabahındayım

bizimde ufak tefek eksıkler harıcınde cantamız hazır.şimdi biberon emzık ve emzık kabını kaynatıyorum onlarıda koyucam cantaya.ama bı listeyı gözden gecırmek lazım,uleyynn ufak cekceklı bavul doldu.kaydirigubbakcemile3bak sende görmesem corap koymak aklıma gelmıycek hee.

canım bebek sekerı için birmax die bı sıte var,biz ordan sipariş vercez bı göz at ama tabı kendın yapıcaksan.ana malzeme satan toptancı bi site

BURKOcum maşşalah buse hanıma.pek bi iyi bakmıssın kızına.herseyın yolunda olmasına cok sevındım canım,hepimiz böle güzel haberlerle gelelım herzaman inşallah

bende sabaha kadar uyuyamadım her saat bası uyandım.çünkü tam yatarken kocıs yalnıslıkla karnıma carptı ben cok panık oldum tabi.sonra kızım kıpırdadı uyudum ama her saat bası kontrol etmek için uyandım resmen.sabah ta kıpırdadı rahatladım.korktum, Allah korusun suyum falan gelır dıe.durmadan tuvalte gıttım.Allah ım hiçkimseyi evlat acısıyla sınamasın,saglıkla kucagımıza almak nasip olsun yavrularımızı inşallah

Son düzenleme:
burko maşallah bebeğine
geceki uykusuzluk maceramdan sonra uykum yok ama sarhoş gibiyim elim ayağım tutmuyor hiç keyfimde yok

maşallah bebeğine
bulgur gerçekten bebeği besliyor bende bi ara çok tükettim canımda çekiyordu seve seve yiyordum yanındada mis gibi ayran oğlum iki hafta önde çıkmay başlamış vede kilosu çok iyi olmuştu ama şimdi canım hiç çekmiyor kuzu için yemeye başalrım belki seseryan olacağı için erken alıyorlarya o haftalardaki açığı iyi bakarak kapatmak gerek diye düşünüyorum ama iştahıma bağlı kafamçokkarıştı

benimde minik çekçekli bavul doldu e çok önemli bir seyehate çıkcaz kolay değil 1 gidip iki gelicez inşallah :ecrin_bebek::lepi:

amin canım aman dikkat edin geçmiş olsun
bende çok korkuyorum öyle ani darbe işleirnden hayırlısıyla kurtulsaydık

maşallah bebişine canımm... uzun boylu maşallah artık 2 haftada bir mi görüşmeye başlıorsunuz doktorla.

kızlar kayradan haber var doktora gitmiş normal doğum yapabiliyormuş sezeryana gerek kalmamış muhtemel doğum tarihi 30 temmuz bebeğide çok iyiymiş 3000 gr ve 50 cm hepinize selamı var

canım çok slm söle kayraya. maşallah bebişine kocaman tombikk tosun aslan parçası olmuş. doğuma da az kalmışşşş

canım öle çarpmalardan koşmadan hafif darbelerden koruyacak şekildeymiş rahmimiz ve içindeki sıvı. ama evhamlanman normal. o kadar az kaldı ki. ucuna kadar geldik.. allah korusun bebişlerimizi sağlıcakla gelsinlerrrrrkaydirigubbakcemile2

burkocum maşallah bebişine canım senin de. ben de haftaya gidicem doktoraaaaa. zemuszemus kızlar benim doktor 2 haftada bir çağırıor artık 36 dan sonra da her haftaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…