- 23 Aralık 2008
- 8.166
- 187
- 173
tuzlu su cok iyi gelir tatlim ama suyu ilik yap, soguk yapma, sogukta ilk once iyi gelir gibi olur, damarlar buzusur ama sonra birden dilate olur, ilik olursa daha cok faydasini gorurusun...kızlar yaa benim ayaklarım morarmaya başlıo dün gökhanla balkon keyfi yapıoduk bi naktık ayaklarım morarmış şişmişti zatennn felaket sızladı yaa bütün gece uyuyamadım tuzlu suya koy ayaklarını dediler yapmadım siz hiç duydunuzmu böle bişi
masallah nevincim bebisine..herkese merhaba,
dünkü doktor kontrolünden sonra anneme geldiğim için hemen giremedim.bu arada kuzucuğumun beşiğiyle arabasını da aldım,önemli bir eksiğimiz kalmadı.
bebeğimize gelince; kilosu 2270 g,boyu 45cm.hala ters duruyor.bir sonraki randevumuz 21 temmuzda.
görüşmek üzere arkadaşlar...
evris feyse koydum 52 oldugum resmimi bu sabah. aynen dedigin gibiyim o fotolara bakıp bakıp azmetcez allahın izniyle . biyerde okumustum kilo vermek istiyosanız eski zayıf halinizi buzdolabına yapıstırın boylece uzak durursunuz yazıodu:))
bakıorum ayrıcada yapılacaklara. listemi yapayım atıcam genel bilgi amaclı. ama edindigim bilgi suki sut olsun die deli gibi yemeyin saglıklı beslenin 6-8 ogun yiyin ama hamurisi vs yok sadece bol su bitki cayı sekersiz hosaf. ve tabiki yuruyus yada egzersiz pilateste etkiliymis. genel anlamda bu ama daha derinlestirmedim mevzuyu
ah ah uni yillarimda 50-52 arasiydim, 49u bile gordum, evlenirken 53 tum, buraya geldim 3 yilda 57-58 e ciktim, 59 la hamile kaldim, 79 um suanda
Merhaba kızlar.. şöyle hızlıca girip bir gözatayım dedim. Herkeşler iyidir inşallah..
Sabah doktora gittik. Kızımız hala ters.. minniş kızım 2100 gr civarı. neyseki dr içerde mutlu bir bebek bu, kilosunu dert etmeyin diyor. ama dönmeyişi bana sez. yollarının gözükeceği ihtimalini kuvvetlendiriyor...
masallah bebisine tatlim..canım yaaa rabbim bir an önce kavuşmanızı nasip etsin sağ salim hayırlısı ile..
sen nerde doğum yapıcan canım?
QUOTE]
Gypsy'm benim doktorum FL Avrupa Hastanesi'nde çalışıyor. benim yazdığım fiyatlar o hastaneye ait doktor dahil fiyatlardı.. telefonda özel sigorta olup olmadığını ve hangisinden olduğunu sormuşlardır, ona göre mi fiyat veriyorlar anlamadım.. Sez. olursam Memorial'da yapalım dedi dr. daha oranın fiyatlarını sormadım.. sende durum nedir?
masallah bebegine...selam kızlar uzun zamandır giremiyorum görümcem ve arkadaşı gelmişti bayağı bir sayfa birikimi olmuş yerimseniben maşallah bebişlerinden iyi haberlerle dönenlere
doğum tarihleri konuşulmaya başlanmış zemuszemus
geçen pazartesi doktor amcamıza gittik 31+6 da bebişim 2062 gr olmuş boyuda 43 cm uzun zamandan beri ilk defa söyledi boyunu hep unutuyordu :) göğsüme saplanan ağrlarısordum hep sol tarafa saplanıyordu sülalede hemen hemen herkesde kalp rahatsızlığı olunca korktum bende doktora sordum benim sütçüler çoşmuş ondan dedi herkeste ağrı olmuyormuş ama talih kuşu benim başıma kondu
bu arada bana göre çok erkendi sanki ama nst ye girdim cadı kızım durmadı yerinde bayağı bir oyalandık sıkıcı geldi bana belim ağrıdı yat yat :umursamaz: dedim ilk :
ayni demekki vucut yapimiz...ondan demekki 36 oluyo. benim ustten mide fıskırır alttan popo baldır sırtımda pek bisey olmaz ama kollarımın ust kısmı alır. masallah poposuna :)) benimkide selulit dolu hem bacak ben kalca
E bazı bebekler oleymıs.. kafasını annesının kaburgasının arasına sokanlr bıle olurmus..
kafayi kaburga arasi yapan benim sipa:))))
bugun itibariyle 20 kilo aldim tatlim:)))15 kilo aldım yawf..şaka gibi..:sinifsinif:
civciv derkennn
bana dedin dimeee o civciviii
ayyy çok sevindirik oldum bunu iltifat olarak alıyorum
civciv olarak sevilmek ne güzellll bi duygu yarabbimmmmm :sm_cool: :teytey:
yok yanee genelde tosun-koyun-dana şeklinde büyük baş olarak sevile sevile kümestekilerin kategorsine geçtimm oyyy 95 lik civciv delikafadulden
:
ama bende seni kusum diye seviyom, tombul kusum, bildircinim....
ben izmirdeyken 24 haftalikken medium aldim 69 kiloydum ozaman, gecen giydim yine oluyor, beli genisletiliyor...hamile pijaması yani lohusa pijaması kac beden aldınız k.valdem bana s almıs dioki olurmu nerden bileyim olurmu olmazmı. kendi 80in ustunde dioki ben giydim sıkan bicimde oldu. k.pederde olur diomus :)) sastım kaldım