siney senden ne haber yazmıyorsun artık bir ara dişin ağrıyordu sanırım geçmiş olsun opuyorumnanaktan
saol canım,ya sorma bende cok korkuyom ilk defa basımıza geldı.gözümü kapattıgım an kabus dolu seyler gördüm,ee kafa orda olunca... neysekı kızım kıpırdıyor ve aksı bı durum yok.sadece herzamankı gıbı kasık agrısı ve hafıf karın agrısı var.amin inşalla hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alırızamin canım aman dikkat edin geçmiş olsun
bende çok korkuyorum öyle ani darbe işleirnden hayırlısıyla kurtulsaydık
canım öle çarpmalardan koşmadan hafif darbelerden koruyacak şekildeymiş rahmimiz ve içindeki sıvı. ama evhamlanman normal. o kadar az kaldı ki. ucuna kadar geldik.. allah korusun bebişlerimizi sağlıcakla gelsinlerrrrrkaydirigubbakcemile2
neden ayak altlarımız ağrıor. tüm gün ağrımıor ama sabah kalkınca sanki tüm gece koşmuşum gibi üstüne basamıorum. ve gece yatınca sanki tüm eklemlerim diz bilek parmak ayak zonkluor. dön dön geçmior. herkeste var mı bunlar kızlar
tuzlu su cok iyi gelir tatlim ama suyu ilik yap, soguk yapma, sogukta ilk once iyi gelir gibi olur, damarlar buzusur ama sonra birden dilate olur, ilik olursa daha cok faydasini gorurusun...
masallah nevincim bebisine..
ah ah uni yillarimda 50-52 arasiydim, 49u bile gordum, evlenirken 53 tum, buraya geldim 3 yilda 57-58 e ciktim, 59 la hamile kaldim, 79 um suanda((57 ye ineyim raziyim ben, 36 benden oluyoum bende o zaman..cunku aldimmi kalca, basak ve koldan aliyorum, belim inceciktir benim...
Merhaba kızlar.. şöyle hızlıca girip bir gözatayım dedim. Herkeşler iyidir inşallah..
Sabah doktora gittik. Kızımız hala ters.. minniş kızım 2100 gr civarı. neyseki dr içerde mutlu bir bebek bu, kilosunu dert etmeyin diyor. ama dönmeyişi bana sez. yollarının gözükeceği ihtimalini kuvvetlendiriyor...
masallah bebisine tatlim..
masallah bebegine...
ayni demekki vucut yapimiz...
kafayi kaburga arasi yapan benim sipa:))))
bugun itibariyle 20 kilo aldim tatlim:)))
ama bende seni kusum diye seviyom, tombul kusum, bildircinim....
ben izmirdeyken 24 haftalikken medium aldim 69 kiloydum ozaman, gecen giydim yine oluyor, beli genisletiliyor...
teşekkürler cnm yerimseniben ben bu gecelik olayını hala halledemedim ya burada çok pahalılar ne yapacağım ben :sinifsinif:
maşallah bebeğine
bulgur gerçekten bebeği besliyor bende bi ara çok tükettim canımda çekiyordu seve seve yiyordum yanındada mis gibi ayran oğlum iki hafta önde çıkmay başlamış vede kilosu çok iyi olmuştu ama şimdi canım hiç çekmiyor kuzu için yemeye başalrım belki seseryan olacağı için erken alıyorlarya o haftalardaki açığı iyi bakarak kapatmak gerek diye düşünüyorum ama iştahıma bağlı kafamçokkarıştı
benimde canım açıkcası çok yemek istemiyor ama baktım ki işe yarıyor haftada 2kez yerim en azından sebzeli falan yapıyorum ayranla iyi oluyor cidden ayranda yararlı zaten çok severim kendilerini kaydirigubbakcemile2 inşallah tosuncuklarımızı sağ salim alırız kucağımıza :Saruboceq:
neden ayak altlarımız ağrıor. tüm gün ağrımıor ama sabah kalkınca sanki tüm gece koşmuşum gibi üstüne basamıorum. ve gece yatınca sanki tüm eklemlerim diz bilek parmak ayak zonkluor. dön dön geçmior. herkeste var mı bunlar kızlar
bende aynı dertten şikayetçiyim yaaa :sinifsinif: bu ara dizlerimede bir haller oldu vücudumu taşımıyor artık sanırım mafoldumben
iyim canım ya sağol dşimi çektirdim 20lik dişmiş az çürümüş ama çekelim gerksiz bi diş zaten dedi çok şükür kürtuldum.
valla ben pek yazamıyorum canım biraz bakıp okuyup kaçıyorum.
bende seni çok çok öptüm canım..Şeniz
olmaz böyle ama oku oku kaç nereye kadar kaydirigubbakcemile3
baya tıbbi açıklamalar olmuş kelebekçim çok saol. konferansa bekleris burda konuşmacı olarak valla
dnzyıldızı canım sen de kontrolden geldin dimi geçen haftaiçi. güsel haberlerle gelmiştin sen de .maşallah canım sana da bebişine de
sen kaç haftalıktın
sankı cok bilmiş gibi yazdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu hamılelık aazdaha zorlasak doktor yapcak zaten bizi ,tabe yınede yalnıs bilgilendırmış olmıyım kuzu,öle tahmın edıyom yanee
cnm güzel haberlerle geldi kızım beklediğimden daha fazla büyümüştü bu defa 2 lere geçtiğimizi düşünmüyordum ama olmuş31+6 da gitmiştim bugün 32+5 olduk hihoyyyt
ben de öleyim okuyup okuyup haftaları ayları doktora gidiorum. bebişimi ultrasonda görmek dışında doktorun anlattıklarından sıkılıorum genelde bildiğim şeyler oluor. çok kötü bir şey ama bu. keşke bu kadar bebeği araştırmasaydım. .
ben de öleyim okuyup okuyup haftaları ayları doktora gidiorum. bebişimi ultrasonda görmek dışında doktorun anlattıklarından sıkılıorum genelde bildiğim şeyler oluor. çok kötü bir şey ama bu. keşke bu kadar bebeği araştırmasaydım.
maşallah annesi. aramızda 1 gün var senle. senin bebiş 1 gün büyük. bakalım haftaya perşembe de bizim bebek gidicek doktor amcasına. daha hiç yüzünü açmadı teysesi. dua edin kızlar yaa açsın bi tanecik fotomuz olsun bariii... ellerinle saklanıor hep. ne yapsak açmıor. yeter artık bebem pipini gösterceğine yüzünğü göster birasss.
inşallah gösterir annesi benimki koluyla yüzünün yarısını kapatmıştı babası gibi tombul parmaklı olacak :kedi: köfte dudakları vardı ki bebeklerde çok hoşuma gider konuş annesi onunla sözünü dinler benim uslu kızım dinliyor yüzünü kapatmıştı ama artistik bir poz vermişti opuyorumnanaktan
herkes aynı seyleri yasamıs desenize benim artık gece wcye gitmelerim kabus cunku cok canım yanıo gidene kadar mesanem kasıklaım kopuyo bosalınca rahatlıo resmen. digerleri zaten bendede mevcut.
denizyıldızı dizagrısı ozellikle kız bebelerde oluyomus kızlar daha agırlık yapıomus vucuda.
buarada bebisimin sepeti ve sifonyerinin siparisini verdim bakalım netten verdi tr den bize tırla gelecek esimin isyerinden bura gelen tırla. heycanlıyım o iside hallettim burdan almadım cunku cin malıymıs burdakiler cocuklar nefes alamıomus ondan hic gezmedim bile. bebek odası yapmıycagım icinde karyola almadım sadece sepet ve sifonyer onlarda yatak odama sıgarlar.
burko canım masallah bebisine ..ins hep bole ii haberler alırız topicigimizde..
ve 9.ayımıza bismillah demis durumdayız . babası sabahtan beri cocuga nezaman gelcen diyip duruo yaa. ins onu dinlemez:)) bende gelmiycek daha durcak diorum. karnım kocaman olmusmus cocuk patlayıp cıkacakmıs :)) guluyom napayım yorumlara :))
hayırlı olsun 9. aylarrrr.darısı başımızaa inşallah. bizlerde görürüz canımm... 35. hafta baya uzak gelio daha bana
eşim işi bittikten sonra önce pazara sonra markete gidince eve kendini zor attı bir dahaki sefere o hamile olacakmış nasıl olacaksa kaydirigubbakcemile3 tüm gün yat kadınlar kulubune mesajlar yaz ohhh hamilelik ne güzelmiş dedi kolay sanıyor hamileliği birgün versem çocuğu anlayacak dedim 20 kiloyu bağla vücuduna gez anlarsın beni kaydirigubbakcemile5
herkesciklere günaydınn bugün erken uyandım çünkü saat 2 de nişan varr oraya gidicezz acaba diorum nişanda kolbastı oynasam orda rahat bi şekilde doğrurum sanırımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm güzel haberlerle geldi kızım beklediğimden daha fazla büyümüştü bu defa 2 lere geçtiğimizi düşünmüyordum ama olmuş31+6 da gitmiştim bugün 32+5 olduk hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?