2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

benim doktor göbeğimi elindeki aletle bayağı bir sarsıyor o zaman güzel pozlar yakalayabiliyoruz neyse inş. güzel pozlar verir ama vermezse bile yakında birebir görüşeceksiniz zaten acısını çıkarır bol bol fotoğraflarsın :lepi:

alkisalkisalkis bunlar bizden daha fazla hamile şuram ağrıyor demeye korkuyorum durumu benden vahim :bbo: erkekler hayatta kaldıramazdı zaten kolay sanıyorlar dışarıdan.. Bir grip olsa bile bebek gibi oluyorlar ki hamilelik Doktorda iyi cevap vermiş alkisalkisalkis

lalcim zaman su gibi akıo walla anlamıycaksın bile nasıl gelmis vaktin. benimkininde hep eli yuzunde oluyo dikizlenmekten hoslanmıo zaten son gittigimdede arakaya donuktu yuzunu gostermedi yolunu bulmus yani :)))

denizyıldızı cok saol canım hepimiz ii gunlerde insallah

dun biraz arastırma yaptımda su zeytinyagı meselesini nette bisuru kisi yapmıs ve cok kolay dogum yapmıslar ya. ama simdiden baslamıycam 10 gun once filanda baslayanlar var yapmaya 3 gun once yapıp fayda gorende.. annemler gelsin oyle baslarım korkuyom simdie erkenden acmayalım rahmi:))

birde karanfil var 20 gun kala sıcak suya bikac karanil atıp iciosun oda rahmi acıp dogumu kolaylastırıomus o zaten karanfilin faydalarındada yazıo. neyse biraz daha vakit gecsin yaparız. hurma yiycez bide. hepsine aynı anda baslamak gerek

benim dr.da aynı cümleyi sarfediyo bana..

ben de varım ben deeee..arkandan geliyorum..hepsini yapıcam..yalnız; annem zeytinyağının asitini almak için ocakta kızdırmamız gerek dedi..diğer türlü kukuya zarar verebilir dedi..ben öle yapıcam...onlar vakti zamanında öle yaparlarmış..

selam arkadaşlar bu zeytinyağı meselesi nedir arkadaşlar..nerelerde yazıyo...

Hurma ve karanfili hatırlatman iyi oldu canım ama ben zeytinyağını yapmaktan varzgeçtim. Enfeksiyon kapmaktan korktum. Bunu deneyip kolay doğum yapanlar acaba denemeselerdi doğumları çok mu zor olacaktı diye geliyor aklıma. Hurmaya Temmuz sonundan itibaren başlayacağım.

şu karanfil olayı nerde yazıyor linki atabilirmisin bende yapmak istiyorum benim doğuma 3-4 hafta var başlıyayım bari

hmm şu zeytınyagı işini duymustum ama etraflıca bı arastırma yapmadım.denemekte fayda var,ama bencede temmuz 25den sonra :))

eskıler dıyosa dogrudur,demek onlarda yapıyomustu.ozaman gercekten faydası var demekkı.ee annene bı sor bakalım,nekadar zaman önce baslıyolarmıstı eskıden

Ayyy, kızlar! Rüyamda eski okuluma dönmüşüm (İstanbul'daki). Doğurmuşum, sıpam kucağımda... Allahım en kısa sürede aynı ayarda bir okula geçmemi nasip etsin :Saruboceq: (İstanbul'daki okul anadolu lisesi idi. Öğrenciler de, öğretmenler de pek bir seçkin ve düzgün idi. Burada Anadolu meslek lisesindeyim. Öğrenciler kötü, öğretmenler idare eder cinsten :çok üzgünüm: )

Şimdiii, sütü sağıp buzdolabına atmak iyi fikir, geçen sene doğum yapan arkadaşlarımdan biri "yapıcam" diyodu.

Çorbacı konusunda her şey çok spontan gelişti valla Burcu. Evlerimize yönelmiştik, tam Evrimlerin sokağa girdik ki; karşımızda Kırçiçeği !!! ve biz açız cokacimcoook hipnotize olmuş gibi gittik valla adaşçım.

Bende var bende kaydirigubbakcemile5 !!! Ama Tuğba'nın dediği gibi değil bende. Ayaklarım hiç şiş olmasa bile ayaklarımın altı müthiş ağrıyor.

Çok haklısın Özlem! Benim kocam da azcık midesini üşütsün veya soğuk alsın, sanki çağın en çaresiz hastalığına yakalanmış gibi davranır. Bİr nazlar, bir oflamalar... Ben hasta olunca tam tersi moralimi yüksek tutmaya çalışırım. Zaten bedenen hastasın, bir de ruhen hasta olmamak lazım. Bu gebelik işi erkeklere ait olsaydı burnumuzdan getirirlerdi valla :)

tazecim canım ya anadolu lisesi ve meslek lisesi farkı iste.. bende sakarya anadolu lisesi mezunuyum herzaman ozel okul gibi oluyoduk bide bizim zamanımızda 7 senelikti. simdi 4 senelik sanırım. ins gonlune gore bi okula dusersin yada ogrencilere..

biz oglusumla balkon keyfi yapiyoruz, kek yaptim, dipfrizden borek cikardim, aksamustu cay keyfi yapiyoruz...nihayet yagmur yagicak, hava biraz serinledi, hava parcali bulutlu, simsek sesleri geliyor, bide solee bi yagsa da biraz serinlese...ilk efa bu ulkede yagmura sevinicem...

Merhaba kızlar,

Dün bir "ce-ee" deyip kaçmıştım. Şimdi de bir girip bakayım dedim ama topik çok sakin şu an..

Ohh, sefanız olsun Norra.. Afiyet, bal şeker olsun.. Ben de ızmit'teyim, annemlerde. ıki gündür acayip yağmur indirdi burada.. etraf serinledi, bana yaradı resmen..

Teşekkür ederim minik_kelebek Aynen dediğin gibi canım.. bebişimin sağlığı herşeyden önce.. başlarda üzülüyordum ama artık hiç düşünmüyorum kilosunu.. dönme meselesi de öyle.. tamam, bir "normal doğum" hevesi var içimde ama o bile hayırlı olacak ise olsun. kuzum da istiyor aslında dönmeyi içerde anlıyorum.. ama dönemiyor yavrucak bir türlü.. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize..:Saruboceq:

maallah tosununa.. böyle çok belirgin hareketler yaptıkları zaman insanın içinden çıkarp bağrına basası geliyor minnoşları.. :asigim:

ebruska ben de 35im bu gün..hayırlısı olsun dönme ihtimali var hala galiba.benimki de tersti döndü..

başaracağız inşallah..buna yürekten inanıyorum

Teşekkürler canım.. bazı doktorlar bilmem kaçıncı haftadan sonra dönmez diyor.. bizimkisi ise doğuma kadar herşey olabilir diyor.. bilmiyorum gene de.. bakarsın 38. haftada felan hala dönmemişse o zaman sezaryen olacak şekilde konuşmaya başlar..

Evriş, Mercimekim, Gypsyesra çook teşekkür ederis teyzeleri.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

Gypsy'm, hastaneler uçuk, çok haklısın canım.. Benim doktora tavsiye üzerine gittik, çok şükür bugüne kadar doktordan yana bir şikayetim olmadı. ama işte adamın çalıştığı hastaneler uçuk çıktı. şimdi kalkıp da "yok ben falanca hastanede" yapacam diyemem sanırım.. yani benim gibi herkes kendi kafasına göre hastane bulsa adamın çalışma düzeni kalmaz diye düşündüm.. aman neyse.. ilk heyecan ilk heves, sonunda herşey güzel olsun başka bişi istemem :Saruboceq:

Oooh, süper moral oldu bu.. Sağol paylaştığın için.. ben bazen doğduğumdan beri hamileymişim gibi hissediyorum. sanki hep bu koca göbük benimle olacakmış gibi.. kaydirigubbakcemile3 hatta geçenlerde geçen sene tatilde çekildiğimiz fotolara bakarken kendime değil de başkasına bakıyormuş gibi hissettim, anaaa ne güsel hiç karnım yokmuş diyorum

Son 2-3 gündür yeni yeni midemde yanmalar başlamıştı. Dün yanma olayını "zirvede" yaşadım.. çok pis bişeymiş bu.. daha önceden beri yaşayanlara Allah sabır versin.. neyseki gece uyumama izin verdi. bu sabah da kahvaltıda o kadar tedirgindim ki, şunu yesem yanma yapar mı, bundan zarar gelir mi diye..

ben şu an 35+'dayım. gebelik.org'da bundan sonra karnınız aşağı inebilir diyo.. benimki ise gitgide yukarı çıkmaya devam ediyor.. kızım hala büyümek istiyor anlaşılan.. annem bile seninki yukarıdan çıkmak isteyecek galiba diyo.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…