teyzesi neler yaptım. 2. defa açmadığında tatlılar yiğip girdim. yok gene her taraf oynuo. bir el ağzında bir el alnında. kafa zaten doğum pozisyonunda. artık ğmidim kalmadı. hep parmak yio :ecrin_bebek: minikim benimmmmmmmmmmm ne güsel kızın söz dinlemiş. uslu oluor kızlar zemuszemus
bunlar bizden daha fazla hamile şuram ağrıyor demeye korkuyorum durumu benden vahim :bbo: erkekler hayatta kaldıramazdı zaten kolay sanıyorlar dışarıdan.. Bir grip olsa bile bebek gibi oluyorlar ki hamilelikBenim eşimde en son doktora gittiğimizde, " eşimin sürekli beli kasıkları filan ağrıyor, bunlar normal mi , ben endişeleniyorum " falan demişti. Doktorda şaka yollu, " seninde karnına bağlayalım 6 kiloluk bir karpuz,gece gündüz onunla gez, bak bakalım nerelerin ağrıyor " demişti, çok gülmüştük :roflol:
:
kesınlıkle katılıyorum doktora gıdınce usg de gördüklerı harıcındekı herseyı ben bılıyorum zaten,ki doktorumda "sen cok fazla sey bılıyorsun okadar iyi bişe degıl " diyor.bende keske dıyorum bılmeseydım bukadar cok sey.insanı daha cok kasıyor gerıyor bence hemde,zaman zaman kafamızın karısmasına sebeb oluyor.ama hepimizin birer doktor olmasına cok az kaldı gercekten kaydirigubbakcemile3
dun biraz arastırma yaptımda su zeytinyagı meselesini nette bisuru kisi yapmıs ve cok kolay dogum yapmıslar ya. ama simdiden baslamıycam 10 gun once filanda baslayanlar var yapmaya 3 gun once yapıp fayda gorende.. annemler gelsin oyle baslarım korkuyom simdie erkenden acmayalım rahmi:))
birde karanfil var 20 gun kala sıcak suya bikac karanil atıp iciosun oda rahmi acıp dogumu kolaylastırıomus o zaten karanfilin faydalarındada yazıo. neyse biraz daha vakit gecsin yaparız. hurma yiycez bide. hepsine aynı anda baslamak gerek
selam arkadaşlar bu zeytinyağı meselesi nedir arkadaşlar..nerelerde yazıyo...ben de varım ben deeee..arkandan geliyorum..hepsini yapıcam..yalnız; annem zeytinyağının asitini almak için ocakta kızdırmamız gerek dedi..diğer türlü kukuya zarar verebilir dedi..ben öle yapıcam...onlar vakti zamanında öle yaparlarmış..
dun biraz arastırma yaptımda su zeytinyagı meselesini nette bisuru kisi yapmıs ve cok kolay dogum yapmıslar ya. ama simdiden baslamıycam 10 gun once filanda baslayanlar var yapmaya 3 gun once yapıp fayda gorende.. annemler gelsin oyle baslarım korkuyom simdie erkenden acmayalım rahmi:))
birde karanfil var 20 gun kala sıcak suya bikac karanil atıp iciosun oda rahmi acıp dogumu kolaylastırıomus o zaten karanfilin faydalarındada yazıo. neyse biraz daha vakit gecsin yaparız. hurma yiycez bide. hepsine aynı anda baslamak gerek
selam arkadaşlar bu zeytinyağı meselesi nedir arkadaşlar..nerelerde yazıyo...
Doğuma bir ay kala kukuna zeytinyağı sürmeye başlıyorsun canım. Bir de zeytinyağlı bir pamuğu iç çamaşırına koyuyorlar galiba.
hmm şu zeytınyagı işini duymustum ama etraflıca bı arastırma yapmadım.denemekte fayda var,ama bencede temmuz 25den sonra :))dun biraz arastırma yaptımda su zeytinyagı meselesini nette bisuru kisi yapmıs ve cok kolay dogum yapmıslar ya. ama simdiden baslamıycam 10 gun once filanda baslayanlar var yapmaya 3 gun once yapıp fayda gorende.. annemler gelsin oyle baslarım korkuyom simdie erkenden acmayalım rahmi:))
ben de varım ben deeee..arkandan geliyorum..hepsini yapıcam..yalnız; annem zeytinyağının asitini almak için ocakta kızdırmamız gerek dedi..diğer türlü kukuya zarar verebilir dedi..ben öle yapıcam...onlar vakti zamanında öle yaparlarmış..
Ben diyorum ki içmeden hemen önce sütünü bolca sağarsın, buzluğa atarsın. İçtikten sonra da bir gün onlarla idare edersin, sarhoş olmaz çocuk. Ha ben böyle birşey yapar mıyım, hayatta yapmam ama çoook canın çekerse diye dedimyerimseniben
Hainler.....diyecektim, iyilik damarım tuttu. Beni düşündünüz değil mi, bu kızın şekeri var, öyle abuk subuk şeyler yemesin dediniz....öyle oldu değil mi:çok üzgünüm:Öyle olduğunu söyleyin.....senağlama
Ben şahidim:lepi:Netçeklerini şaşırdılar didenin adı geçincea.s
E 31 de zor yaş be güzelim:jeyyar:
neden ayak altlarımız ağrıor. tüm gün ağrımıor ama sabah kalkınca sanki tüm gece koşmuşum gibi üstüne basamıorum. ve gece yatınca sanki tüm eklemlerim diz bilek parmak ayak zonkluor. dön dön geçmior. herkeste var mı bunlar kızlar
alkisalkisalkis
bunlar bizden daha fazla hamile şuram ağrıyor demeye korkuyorum durumu benden vahim :bbo: erkekler hayatta kaldıramazdı zaten kolay sanıyorlar dışarıdan.. Bir grip olsa bile bebek gibi oluyorlar ki hamilelikDoktorda iyi cevap vermiş alkisalkisalkis
Kolay gelsin canım.. burası da çok sıcak.. kıpırdayamıyorum yerimdennn... ooofffff...:bbo:ayyy ben biraz evi toparlayayım çok dağınık havada sıcak bayılmazsam iyidir yaa mafoldumben
selam arkadaşlar bu zeytinyağı meselesi nedir arkadaşlar..nerelerde yazıyo...
şu karanfil olayı nerde yazıyor linki atabilirmisin bende yapmak istiyorum benim doğuma 3-4 hafta var başlıyayım bari
biz oglusumla balkon keyfi yapiyoruz, kek yaptim, dipfrizden borek cikardim, aksamustu cay keyfi yapiyoruz...nihayet yagmur yagicak, hava biraz serinledi, hava parcali bulutlu, simsek sesleri geliyor, bide solee bi yagsa da biraz serinlese...ilk efa bu ulkede yagmura sevinicem...
maşşalah bebikinee.kocaman olmus,inşallah döner bıdahakı randevuya kadar.dönmessede sıkma canını hanıgı hayırlıysa senın için öle olsun canım
bencede kılosu takılcak kadar düşük degıl.bbegın iyise gerısı boş,sen dönemsını istiyon bebikinin dimi,ozaman inşallah döner kuzu,dönmezsede olsun poşşver hayırlısı herseyın
kızlar tosunum bir tekme attı önümdeki kalvyenin duduğu yeri içeri itekledi elimle yakalıdm:1shok:ya maşallah maşallah çok şaşırdım ne heyecan maşallah kuzuma az kaldı annem kavuşmamıza opuyorumnanaktan
ebruska ben de 35im bu gün..hayırlısı olsun dönme ihtimali var hala galiba.benimki de tersti döndü..
başaracağız inşallah..buna yürekten inanıyorum
Masallah Ebruska.. elbettte dert etme kılosunu.. herkes tosun doguracak dıye bı kaide yok kı.. saglıklı ve mutlu olsun da.. gerısı zaten halledılır.
Hay masallahhhh... :)))
Didom... sen de 35 olmussun.. sen yazınca farkettım.. kusuruma bakma.. Neva ma da kırk bır kere masallahhh..
maşallah yavrucuğuna..aldıklarınız da hayırlı olsun canım..,
maşallah defne hanıma..belki değiştirir pozisyonunu..kimi bebek son dk.da dönüyomuş..hayırlısı olsun dönmezse de..bu seneki bebekler pek bi inatçı dönme konusunda..
yaa..maşallah..güçlü ve sağlıklı olduğunun işareti..ne güzel deryacım..az kaldı evet çok az kaldı..
maşallah bebişine canım bence daha döner hayırlısı ne ise o olsun
ben z.burnunda yapıcam doğumu canım özel sigortam olmadığından memorial felanda uçmuş hayırlısı olsun hakkımıza
iyi baaa inandık :sinifsinif:
:roflol: :roflol:
Oooh, süper moral oldu bu.. Sağol paylaştığın için.. ben bazen doğduğumdan beri hamileymişim gibi hissediyorum. sanki hep bu koca göbük benimle olacakmış gibi.. kaydirigubbakcemile3 hatta geçenlerde geçen sene tatilde çekildiğimiz fotolara bakarken kendime değil de başkasına bakıyormuş gibi hissettim, anaaa ne güsel hiç karnım yokmuş diyorumarkadaşlar benim arkadaşım 15 haziranda doğum yaptı.tam 15 kilo almıştı.3,5 kilo bebeği oldu.eve geldiğinde 9 kilosu gitmişti.ilk günler korse giymedi dikişleri acır diye.4.günden sonra korsesinide giydi veeeeeeeeee şimdi o göbekten,o ödemden hiç bir eser yok inşallah bizlerde öyle oluruz.ama sezeyanda normalde olsa korse giymemiz şart bence en azından sarkma olmasın dimi ama. zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?