ohhh afiyet olsunn canım,ayy hava burdada cok güzel,sabah şimşek falan caktı ama cok az yagdı sonra actı hava,ama serınlık hala gitmedı.okadar ferahım ki bugun hiç terlemedım desem yerızemuszemusbiz oglusumla balkon keyfi yapiyoruz, kek yaptim, dipfrizden borek cikardim, aksamustu cay keyfi yapiyoruz...nihayet yagmur yagicak, hava biraz serinledi, hava parcali bulutlu, simsek sesleri geliyor, bide solee bi yagsa da biraz serinlese...ilk efa bu ulkede yagmura sevinicem...
ben şu an 35+'dayım. gebelik.org'da bundan sonra karnınız aşağı inebilir diyo.. benimki ise gitgide yukarı çıkmaya devam ediyor.. kızım hala büyümek istiyor anlaşılan.. annem bile seninki yukarıdan çıkmak isteyecek galiba diyo.. kaydirigubbakcemile3
Çok haklısın Özlem! Benim kocam da azcık midesini üşütsün veya soğuk alsın, sanki çağın en çaresiz hastalığına yakalanmış gibi davranır. Bır nazlar, bir oflamalar... Ben hasta olunca tam tersi moralimi yüksek tutmaya çalışırım. Zaten bedenen hastasın, bir de ruhen hasta olmamak lazım. Bu gebelik işi erkeklere ait olsaydı burnumuzdan getirirlerdi valla :)
Kolay gelsin canım.. burası da çok sıcak.. kıpırdayamıyorum yerimdennn... ooofffff...:bbo:
biz oglusumla balkon keyfi yapiyoruz, kek yaptim, dipfrizden borek cikardim, aksamustu cay keyfi yapiyoruz...nihayet yagmur yagicak, hava biraz serinledi, hava parcali bulutlu, simsek sesleri geliyor, bide solee bi yagsa da biraz serinlese...ilk efa bu ulkede yagmura sevinicem...
ohhh afiyet olsunn canım,ayy hava burdada cok güzel,sabah şimşek falan caktı ama cok az yagdı sonra actı hava,ama serınlık hala gitmedı.okadar ferahım ki bugun hiç terlemedım desem yerızemuszemus
evet benımkı bıraz indi gibi anlasılıyo yanı ben anlıyorum.birde göbegımın alt kısmı daha gergınlesmedı ama gergınlesmedıgı halde nasılda okadar catladı bi anlam veremedım:sinifsinif: bana bebegımın kafasının oldguu yerler gıbı gelıyo,sanırım kafa kemıgı güçlü vurdugu zaman catlıyo.yoksa gerılmekten degıl
kızlar su gogus catlagı meselesi varya e vitamini kapsulude ii geliomus. evicap 400 mg lık kapsulu kırıp icindekini memeye surunce catlaga ii gelioms memeyi yıkamaya gerekte kalmıyormus
Benim alınacaklar listemde bir Lansinoh kaldı.. Bu evicap kapsül Lansinoh'dan daha mı iyiymiş acaba?
lalcim ayak konusu herkesde boylemi demissinbende aynen anlattgın gibi sabah basmaktazorlanıyrum sonra biraz yurudukce evde acılıyor
magnezyumum bitmisti almam artık demisytim ama dun gece iki kere kramp yasadım birinde baktım ayak parmaklarım kıvrılmıstı çok komikti inanamadım goruntuye kasılır ya hani hasta insanlar allah korusun oyle bir goruntu vardı, magnezyuma devam edeceğim anlasılan yarın hemen alacagım herg un içmesemde gun asırı içmektefayda var demekkki
BABY
35+1 itibari ile sanırım 9. aya geçilmis oluyor dimi senni tarihin bunu gosteriyorr gozun aydın son aya geçtinnn benim bir haftam var o son kutucuga geçmek için ama tarih olarak 4 hatfa sonra dogum var
YARIN DR A GİDİYORUM
tam olarak sezaryan gununu konusacagız bakalım geri sayımım ondan sonra baslayacak 30 dan geriyecok heyecanlıııı
e vitamini genelde icilio ama memeyede suruluomus catlak kremlerindede oluyo bazen ama bana soyleyen arkadasımın ablası dr . ve yeni dogum yaptı bebegi 2 aylık. bana dediki hazır ol heran onun kızı 36+6 da dogmus. lansinohta olur e vitaminide bir alternatif. birde humana still tea sut arttıran cay ya ondanda alıp hastane cantamıza koyalım ilk gunden baslayalım. gypsy esranın formulunede baslamak lazım sez olacaklar 15gun onceden baslamalı yazmıstı. normal olacaklarda baslarız ama nezaman baslasak. herseye 36.haftayı tamamlayıncamı baslasak, 36lı gunlere gecincemi baslasak napsak bilemediö
Lohusalıkta Doğum Sonrası Meme Bakımı, Meme Ucu Bakımı Göğüs Ucu, Doğru Emzirme, Meme Ucunda Çatlak Estetiği Lansinoh
burdada yazıo e vitaminli kremler kullanın die. bu linkte faydalı bilgiler var
ebruska aynıyız:) senin sat 1 kasımmı
çok sağol canım.. 36+'larda doğurmak mı.. :1shok: hayııııııv :bbo:
Gypys'nin formülü neydi? ben kaçırmışım o bölümü..
Bana da normal doğum yapan bir arkadaşım söylemişti. belki önceden konuşulmuştur.. doğum sonrası ıkınmaktan hemoroid+kabızlık olabiliyormuş. doğum öncesinde kabızlığı önleyici şeyler al/ye dedi. Doğum kesisi dikişleri yüzünden ilk birkaç zaman eziyet olabiliyormuş wc ziyaretleri..
50 gr rezene
50 gr kimyon
50 gr ısırgan
50 gr anason
kaynamıs suyla 3-4 dk demlenip icilcek sut arttıcı formul bu.
bende gecenlerde anlam veremedigim bir hemoroid oldu cok canım yandı 1 gun boyunca bende makyaj pamuguna zeytinyagı dokup popoma koydum yani hemoroidin oldugu yere . fitil yapmadım :kedi:sonra o gecirdi sevindim . herhalde zeytinyagı icsek o kabızlıgı onler. yada sabah kalktıgımızda ballı limonlu ılık su oda onluo kabızlıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?