2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ohhh afiyet olsunn canım,ayy hava burdada cok güzel,sabah şimşek falan caktı ama cok az yagdı sonra actı hava,ama serınlık hala gitmedı.okadar ferahım ki bugun hiç terlemedım desem yerızemuszemus

evet benımkı bıraz indi gibi anlasılıyo yanı ben anlıyorum.birde göbegımın alt kısmı daha gergınlesmedı ama gergınlesmedıgı halde nasılda okadar catladı bi anlam veremedım:sinifsinif: bana bebegımın kafasının oldguu yerler gıbı gelıyo,sanırım kafa kemıgı güçlü vurdugu zaman catlıyo.yoksa gerılmekten degıl

.noracığım çok canım çekti seninle o balkonda olmayı ne güzel anlatmışsın ooh ferah ferah ne güzel olurdu yağmur kokusu bi yandan sohbet bi yandan... buralar çok bunaltıcı valla.. biraz pazara gittim kendime emzirme pijaması ve bebişede alt açma felan almak için, zor gittim geldim, anladımki benden geçmiş artık çarşı pazar gezmek...
ebruska bende o yanmalar çok oluyodu ama bi 10 gündür felan göbüşüm aşağı doğru meylettiğinden heralde çok daha iyiyim, çok şükür yarabbim. hatta hareketlerim eğilmelerim dahada kolaylaştı sanki :)
erkekler konusunda ise size tamamen katılıyorum kızlar...:) benimki bu cuma doktordayken benden anca anlatmaya başladı ayağına giren kramplarnı :)) çok güldürdü bizi canı sağolasım. doktor bana soruyo krampların başladımı sana magnezyum yazayımmı diye, bende yok şiimdilik dememe kalmadı eşim atladı hemen :) neyse doktorumuzda biraz muzip: hamile olanlara magnezym yazıyorum ama size tavsiyem bol bol badem ve muz yiyin yeter dedi :) zaten bizim evde babamdan tutunda eşime kayınvalideme kadar herkes benden daha fazla hamile belirtileri gösteriyor....

bu arada teyzeleri dün yatağımızı ısmarladık netten doruk beyimizin... ama oto koltupuna kararsızız hala ...siz ne ler aldınız? ha bide bu park yatakların içine nasıl bir yatak almak mantıklı oluuyo? normal bi şey mi alalım, viskolar var bide onlardanmı?

lalcim ayak konusu herkesde boylemi demissinbende aynen anlattgın gibi sabah basmaktazorlanıyrum sonra biraz yurudukce evde acılıyor

magnezyumum bitmisti almam artık demisytim ama dun gece iki kere kramp yasadım birinde baktım ayak parmaklarım kıvrılmıstı çok komikti inanamadım goruntuye kasılır ya hani hasta insanlar allah korusun oyle bir goruntu vardı, magnezyuma devam edeceğim anlasılan yarın hemen alacagım herg un içmesemde gun asırı içmektefayda var demekkki

BABY

35+1 itibari ile sanırım 9. aya geçilmis oluyor dimi senni tarihin bunu gosteriyorr gozun aydın son aya geçtinnn benim bir haftam var o son kutucuga geçmek için ama tarih olarak 4 hatfa sonra dogum var

YARIN DR A GıDıYORUM

tam olarak sezaryan gununu konusacagız bakalım geri sayımım ondan sonra baslayacak 30 dan geriye cok heyecanlıııı

Al birini vur birine desene aayy keşke sadece 1 gün isterdim ki hamile olsunlar ne süper olurdu böyle empati kurmak zor oluyor kaydirigubbakcemile2
Kolay gelsin canım.. burası da çok sıcak.. kıpırdayamıyorum yerimdennn... ooofffff...:bbo:

sağol cnm bişey yapmadığım halde davul gibi ayaklarım var çok yoruldum annem kızımın odasının camlarını silip perdelerini taktı yerleride sildi yarın babasıda odasını kursa bir ohhh çekerim az dinleneyim banyoyu temizlerim bende dinlene dinlene yapabiliyorum anca işleri yaa

bak bak hava atıyor birde hep biz mi atacağız değil mi? :sinifsinif: (denize giriyorum falan diye) at havanı bakalım hava serinmiş kekler börekler balkon sefaları çok kıskandım valla bugün hava felaket sıcak bunaltıcı burada hava mafoldumben

güle güle kullanın

Son düzenleme:

benimki yeni yeni çıkıyor yukarı ne hikmetse.. karnının alt tarafı gerginleşmediği halde nasıl çatladı ki acaba? Bu arada çatlak dediğiniz şeyler kırmızı kılcal çizgiler şeklinde mi? Benim 5. ayımda kaşınmalarım başlamıştı. Aynada bakarken kırmızı ince ince kılcal çizgiler farkettim. göbek deliği hizasında karnımın yan taraflarında. lierac kullanıyordum zaten ama o çizgileri görünce daha bir bilinçli sürmeye başladım (yani önceden krem sürer gibi sürerken, çizgileri farkedince parmak uçlarımla masaj yaparak sürmeye başladım), çizgiler kayboldu zemuszemus dedim bu lierac işe yarıyor galiba.. hala daha kullanmaya devam ediyorum. şu ana kadar gözümün görebildiği yerlerde bir vukuata rastlamadım :teytey: kendi kendime nazar değdirmiyim de

kızlar su gogus catlagı meselesi varya e vitamini kapsulude ii geliomus. evicap 400 mg lık kapsulu kırıp icindekini memeye surunce catlaga ii gelioms memeyi yıkamaya gerekte kalmıyormus

kızlar su gogus catlagı meselesi varya e vitamini kapsulude ii geliomus. evicap 400 mg lık kapsulu kırıp icindekini memeye surunce catlaga ii gelioms memeyi yıkamaya gerekte kalmıyormus

Benim alınacaklar listemde bir Lansinoh kaldı.. Bu evicap kapsül Lansinoh'dan daha mı iyiymiş acaba?

esrako evet 9.aya girdik bakalım ama artık bebisimin hareketleri azaldı daha cok uyuyor bugun basladı uyumaya tekmeleri guclu ama daha az hareket edio uyku moduna gecirdi kendini:))

ebruska- minis benim gobegimde gecen hafta yukardaydı en yukarda ama simdi asagıda hissediorum baskı vs yi. birde catlaklarım gobek deligi etrafı ve altında bariz gozle gorunur bicimde. kremin ii gelecegi umudu icindeyim.

birde okudugum baska mesele cocuk kanala girmeye balayınca nefes almamız vs miz daha kolaylasıomus ve cocugu asagıda hissediomusuz. doguma hazırlık topigini kurcalarsanız bitakım bilgilere ulasabilrsiniz

sevinchim yatagınız cok guzel ii gunlerde kullanın insallah

mercmekim ozaman sabah kaynatırız yagı pamuga koyup koyarız .gunlu miktarı kaynatıp uygularız saol canım bilgi icin

Benim alınacaklar listemde bir Lansinoh kaldı.. Bu evicap kapsül Lansinoh'dan daha mı iyiymiş acaba?

e vitamini genelde icilio ama memeyede suruluomus catlak kremlerindede oluyo bazen ama bana soyleyen arkadasımın ablası dr . ve yeni dogum yaptı bebegi 2 aylık. bana dediki hazır ol heran onun kızı 36+6 da dogmus. lansinohta olur e vitaminide bir alternatif. birde humana still tea sut arttıran cay ya ondanda alıp hastane cantamıza koyalım ilk gunden baslayalım. gypsy esranın formulunede baslamak lazım sez olacaklar 15gun onceden baslamalı yazmıstı. normal olacaklarda baslarız ama nezaman baslasak. herseye 36.haftayı tamamlayıncamı baslasak, 36lı gunlere gecincemi baslasak napsak bilemediö

Esrako, doktordan iyi haberlerle dönesin.. tam günü konuşmak da çok heyacanlı hakikaten.. günü belli, zamanı belli.. hayırlısı olsun bakalım yerimseniben

ben de ben de 35+1'im :ecrin_bebek: ben eksik kalmiiim dedim kaydirigubbakcemile3

çok sağol canım.. 36+'larda doğurmak mı.. :1shok: hayııııııv :bbo:

Gypys'nin formülü neydi? ben kaçırmışım o bölümü..

Bana da normal doğum yapan bir arkadaşım söylemişti. belki önceden konuşulmuştur.. doğum sonrası ıkınmaktan hemoroid+kabızlık olabiliyormuş. doğum öncesinde kabızlığı önleyici şeyler al/ye dedi. Doğum kesisi dikişleri yüzünden ilk birkaç zaman eziyet olabiliyormuş wc ziyaretleri..

50 gr rezene
50 gr kimyon
50 gr ısırgan
50 gr anason

kaynamıs suyla 3-4 dk demlenip icilcek sut arttıcı formul bu.

bende gecenlerde anlam veremedigim bir hemoroid oldu cok canım yandı 1 gun boyunca bende makyaj pamuguna zeytinyagı dokup popoma koydum yani hemoroidin oldugu yere . fitil yapmadım :kedi:sonra o gecirdi sevindim . herhalde zeytinyagı icsek o kabızlıgı onler. yada sabah kalktıgımızda ballı limonlu ılık su oda onluo kabızlıgı

Bu süt artıcı formülü doğum sonrası yapıcaz di mi.. hani bazı bitkiler var ya, kasılmaları ve doğumu hızlandırabiliyor. ısırgan bunlardan mıydı bir an hatırlayamadım da..

güzel çare bulmuşsun hemoroidine.. benim o arkadaş "duphalac" tipi kabızlık önleyicilerden alabilirsin demişti ama tabii bunu kesinlikle kendi doktorlarımıza bir danışmak lazım.. aynı işlevi görecekse kayısı vs de yenilebilir, ne de olsa mevsimindeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…