2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sat 1 kasımcılar sen ben dide serap bikac kisi daha var galiba. kalabalıgız yani. bakalım ilk kim olcak :))

ben olmam gibi geliyor. baksana aşağı inmemiz gerekirken biz daha da yukarı çıkmaya başladık.. kafamçokkarıştı ayy, ne zaman olursa olsun çok az kaldı be.. hihoyyyt

baby, emzirmeyle ilgili gönderdiğin linki okuyorum bir yandan.. sayfadaki resme bayıldım.. opuyorumnanaktan

pervin ya evet benimkide çok az oynamaya basladı daha geçen hafta haldır huldur donenip oynarken bu hafta belirgin az yani bazen yine çok kuvetli kanırtıyor biranda mesaneme falan vuruyor altıma yapcak gibi oluyorum ama genel anlamda her elini koydgunda babası vururda artık bes dk bekliyor belki bir minik kipirti yani
boyle oluncada korkutuyor insanı habire kontrol etmek gereklilgi duyuyorum

oglumu 36+5 de dogurdum aksam suyum gelene kadar asagi falan inmimisti çok yemistim arkadaslarım vardı o gun misafir nefes almaktza zorlanıyordum suyum geldi evden çıktık asansorde bir baktım sanki hamile değilim benim gobek yerlerde midemin oldgu yer bombostu inis tam inis olmusyani oyle gun içinde gnuler oncesinde falan inmemisti tabi su bosalınca bu ani inis normal olsa gerek ama normalde son haftalarda yavastan iner asagıya

ısırgan masum galiba.. nette şöyle bir araştırdım da bişi göremedim.

aynen bende durtuyorum karnımı habire hareket etsin diye benimkide icerden kırt kırt sesler gelio yani elimi koyunca hissediom bacaklarınımı surtuo napıosa.. bide cok bastırıo mesaneme cisim geldi sanıorum gidiorum azbisey cıkıo. ama uykudan uyanınca gece cok fena canım yanıo gidene kadar yapınca gecio rahatlıorum

deme yahu ... :1shok: ben de benimki daha inmedi diye serdiydim.. fisfisfis
senin ilk doğumun planlı sez. miydi?

Esracim iyi haberlerle gel yarin doktordan, hadi bakalim geri sayim baslicak senin icinde..

Baby aynen bende gece sanciyla orum, yataktan agriyla kalkiyorum wcye gidene kadar, sonra rahatliyor..

Ya o zeytınyagını yapmayın.. gosunusu seveyım.. mıkrop kaparsınız.. kımseye bıs ıolmas sız de baska bı durum cıkar.. Allah korusun yaa.. dıgerlerıne neyse de oranıza buranıza bısı koymayın derım ben.

Güle güle kullanın.

kızlar su gogus catlagı meselesi varya e vitamini kapsulude ii geliomus. evicap 400 mg lık kapsulu kırıp icindekini memeye surunce catlaga ii gelioms memeyi yıkamaya gerekte kalmıyormus

Ozgure onun kapsul seklınde olanlarından ıcırmıstım.. oradan bılıyorum o ılacı.. hatta arada bır kapsulun ucunu kesıp yuzume surdugum oluyordu.. cilt nefis beslenıyordu.. ondan da alıp bır kenara koyayım..saolasın kuzum.

ah norramm derdini bi ben bilirim canım . donerken bile aglıycam nerdeyse kalkmak icin wc ye :) gidis aglamaklı donusum gulmekli

Bugun tam 35 olduk,36 dan gün almaya basladık.. ızmir i temsılen de yasıyoruss su an.. 9. ay basladı şükürler olsun...

ah norramm derdini bi ben bilirim canım . donerken bile aglıycam nerdeyse kalkmak icin wc ye :) gidis aglamaklı donusum gulmekli

Ben de kalktıgım zaman uzuvun agrısından resmen adım atamaz hale gelıyorum.. ınanın gece hıc tuvalete gıdesım yok.. resmen ıskenceye dondu..

Ben de kalktıgım zaman uzuvun agrısından resmen adım atamaz hale gelıyorum.. ınanın gece hıc tuvalete gıdesım yok.. resmen ıskenceye dondu..

benimki uzuv agrısı deilde kasık agrısı gibi bi degisik agrı ya zor atıom kendimi wcye.. Allah yardımcımız olsun

merhaba kızlar
10 gündür memleketteydim giremedim nete doğru dürüst geçmişide fazla okuyamadım umarım herkes iyidir
bende kapı süsünüğ ve sepeti yaptım
sadece sekerler kaldı ama resim eklemeyi bilmediğim için gösteremiyorum sise
ben çok korkuyorum kızlar ya doğum zamanı ne zaman gideceğimizi anlayabilecek miyiz acaba

ohh masallah kuzey beyede ya. basladık 9.aya cok sukur ins kucagımızada alırız saglıkla.

Cümlemize.. ınsallahh o gunlerı de gorecegız.

benimki uzuv agrısı deilde kasık agrısı gibi bi degisik agrı ya zor atıom kendimi wcye.. Allah yardımcımız olsun

Aminnnnnn :Saruboceq:

ben kacar hadi ii gecelerr herkesee
yarın temizlikci kız gelcek insallah :)
ama ara ara girerim

Iyı geceler.. yarın ıcın kolay gelsın.

ebruska canım diyorumya aniden suyum geldi diye planlı sezaryan degildi yani
36+5 de bir aksamustu tum gun yemsi içmis arkadaslarla muhabetteydim aksam 7 de tam pazara gidiyorduk yan binada annem oturuyor in asagı arabanın yanında bulusalım dedik annem indi garibim o arada benim suyum geldi anneme dedik geri don eve arabada yer yok evde misafirler vardı onları da yolda biryerlere birakacaktık dedik hastaneye gidiyoruz dogum basladı annem sok elinde pazar cantaları kala kalmıstı falna ay ne gundu yahu 9 sene evel 11 temmuz gunu . dogum boyle ani oluncada guzel anılar kalıyor insanın aklında aslında yani çok ozel gun olacak çocuklarımızı dogurdgumuz gunler seneleri her yas gunleri gledignide bunu hissedeceksiniz emin olun benim için mesela haftaya cumartes iyani oglumun dogumgunu çok ozell sabırsızlıkla bekliyorum o gunu

pervin iyi geceler
okuyorum ugunlerdir yazamadım insalah temizlikci bu seefer gelir:) kolay gelsinnn

evrimm sende 9 a gectin desene son ayımızzz sonnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…