sat 1 kasımcılar sen ben dide serap bikac kisi daha var galiba. kalabalıgız yani. bakalım ilk kim olcak :))
Bu süt artıcı formülü doğum sonrası yapıcaz di mi.. hani bazı bitkiler var ya, kasılmaları ve doğumu hızlandırabiliyor. ısırgan bunlardan mıydı bir an hatırlayamadım da..
güzel çare bulmuşsun hemoroidine.. benim o arkadaş "duphalac" tipi kabızlık önleyicilerden alabilirsin demişti ama tabii bunu kesinlikle kendi doktorlarımıza bir danışmak lazım.. aynı işlevi görecekse kayısı vs de yenilebilir, ne de olsa mevsimindeyiz..
pervin ya evet benimkide çok az oynamaya basladı daha geçen hafta haldır huldur donenip oynarken bu hafta belirgin az yani bazen yine çok kuvetli kanırtıyor biranda mesaneme falan vuruyor altıma yapcak gibi oluyorum ama genel anlamda her elini koydgunda babası vururda artık bes dk bekliyor belki bir minik kipirti yani
boyle oluncada korkutuyor insanı habire kontrol etmek gereklilgi duyuyorum
oglumu 36+5 de dogurdum aksam suyum gelene kadar asagi falan inmimisti çok yemistim arkadaslarım vardı o gun misafir nefes almaktza zorlanıyordum suyum geldi evden çıktık asansorde bir baktım sanki hamile değilim benim gobek yerlerde midemin oldgu yer bombostu inis tam inis olmusyani oyle gun içinde gnuler oncesinde falan inmemisti tabi su bosalınca bu ani inis normal olsa gerek ama normalde son haftalarda yavastan iner asagıya
dun biraz arastırma yaptımda su zeytinyagı meselesini nette bisuru kisi yapmıs ve cok kolay dogum yapmıslar ya. ama simdiden baslamıycam 10 gun once filanda baslayanlar var yapmaya 3 gun once yapıp fayda gorende.. annemler gelsin oyle baslarım korkuyom simdie erkenden acmayalım rahmi:))
birde karanfil var 20 gun kala sıcak suya bikac karanil atıp iciosun oda rahmi acıp dogumu kolaylastırıomus o zaten karanfilin faydalarındada yazıo. neyse biraz daha vakit gecsin yaparız. hurma yiycez bide. hepsine aynı anda baslamak gerek
kızlar su gogus catlagı meselesi varya e vitamini kapsulude ii geliomus. evicap 400 mg lık kapsulu kırıp icindekini memeye surunce catlaga ii gelioms memeyi yıkamaya gerekte kalmıyormus
ah norramm derdini bi ben bilirim canım . donerken bile aglıycam nerdeyse kalkmak icin wc ye :) gidis aglamaklı donusum gulmekli
Bugun tam 35 olduk,36 dan gün almaya basladık.. İzmir i temsılen de yasıyoruss su an.. 9. ay basladı şükürler olsun...
Ben de kalktıgım zaman uzuvun agrısından resmen adım atamaz hale gelıyorum.. ınanın gece hıc tuvalete gıdesım yok.. resmen ıskenceye dondu..
ohh masallah kuzey beyede ya. basladık 9.aya cok sukur ins kucagımızada alırız saglıkla.
benimki uzuv agrısı deilde kasık agrısı gibi bi degisik agrı ya zor atıom kendimi wcye.. Allah yardımcımız olsun
ben kacar hadi ii gecelerr herkesee
yarın temizlikci kız gelcek insallah :)
ama ara ara girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?