2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bugun tam 35 olduk,36 dan gün almaya basladık.. İzmir i temsılen de yasıyoruss su an.. 9. ay basladı şükürler olsun...

koca bir masallah kuzeye...

korkma tatlim, anlariz, merak etme..

pervin iyi geceler
okuyorum ugunlerdir yazamadım insalah temizlikci bu seefer gelir:) kolay gelsinnn

evrimm sende 9 a gectin desene son ayımızzz sonnn

Evet kuzum.. son ayımızz.. :))) bıttı artık.. bundan sonra ay falan yok.. tünelin sonuna bakıyorusss :))

koca bir masallah kuzeye...

korkma tatlim, anlariz, merak etme..

Saol canım benım tesekkur ederim.

evet ben de okudum onu..gebelik sitesinde okudum..doğuma yakın bebek birden aşağıya iniyomuş..mide yanmaları ve nefes alma zorluğu kayboluyomuş..

eğer normal doğum yapacak gibi olursan son haftalarda bol bol sıvı şeyler tüketmeye bak..sebze türü lifli gıdalar yemende fayda var..

benimki bu hafta kıpır kıpır..canımı acııtıyo resmen..hiç bu kadar hareketli olmamıştı..zamanla azalcak, tadı damağımda kalcak..:gitme:

bu yaramaz bugun hic uyumadi, sabahtan beri yaramazlik yapiyor, sag kaburgam agriyor resmen, ayaklariylada tepiyor sol taraftan...cok da is yapmadim halbuki, utu yaptim, odasinin komidinin yerlestirdim okadar.. isimiz var bu sipayla...

canım sen ozaman pek catlamamıssın,ne kılcal damarı kuzu,basbaya catlak eevt kırmızı mor karısımı bır renk ama kılcal damar kadar ince degıl :1no2: neyse dogumdan sonrası için bikaç krem var cok memnun kalınan,onlara umut bagladım artık :gitme:
valla benım karnım asagıya indi,aynada kendıme bakıyomda karnım küçülmüş gibi gelıyo,birde asagıya baskıyı daha cok hissediyom vende helekı tuvalatım geldıgınde :bbo:.catlaklarımızda aynı yerde canım göbek cevrem ve altında,neyse dogumdan sonra kremlerle gecer inşallah
benimki uzuv agrısı deilde kasık agrısı gibi bi degisik agrı ya zor atıom kendimi wcye.. Allah yardımcımız olsun

aynennn,demek genel olarak aynı seylerı yasıyo cogumuzz.gece tuvalaete uyandıgımda inankı penguen gibi yürüyorum yaa:kedi: cok komık kendımı görsem gülerim ama o an bıan önce mesanemı boşaltmayı düşünüyo oluyom

selam kızlar geçmişi okuyamadım ama bugün bende kızmın kapı süsü ve bebek şekerlerini hallettim şeker derken içine lavanta koydurdum mıknatıslı çok güzel oldular sagolsun firmada 2 saatte hazırlamış hemen gittik almaya resimlerini eklerim birazdan

[/URL][/IMG]

bu kapı süsümüz teyzeleri babamız begendi daha sonra kapının üzerinde çekerim tekrarda daha güzel görünür o zaman
[/URL][/IMG]

bu pembe emzikilde şekerlerimiz rengi çok tatlı ama bilgisayarın kamerasından çektigim için parlak çıkmış sadece kızımın isimleri yaılıp yapıştırılıcak bu iş içinde taze burcu teyzemize soralım bakalım nasıl yapıcaz

Kızlar tuvalaet konusunda bende aynıyım yaa.. kabus gibi.. Birde size bişey sormak istiyorum. Ben Lansinoh krem aldım dün.. fakat çok koyu kıvamı ya.. Çatlak olmadığı halde zar zor sürüyorum, çatlak olsa hayatta süremem ya... ölürüm acısından herhalde.. şu an bile sürerken hafiften canım acıyor çünkü. Sizlerden kullanan varmı? Sanırım Pervin'nin dediği gibi e vitamini alıcam bende..

kadriye kapi susu cok guzel canim yaa; sekerlerde cok hos, ben izmirdeyken bu emziklerin mavisini begenmistim yaptirmak icin, eger baska bulamazsam bende geldigimde mavisini yaptiricam mevlut icin..

Kadrıyecım.. gule gule kullanın cıcılerınızı.. gercekten cok guzeller.

Irem.. bende bır aya yakındır kullanıyorum.. oyle surerken zorlanacak kadar degıl krem.. sasırdım acıkcası sende bu kadar etkı yapmasına.. parmaklarının arasında bıraz bırbırıne surt ondan sonra sür bari..

irem ben ara ara suruyorum lansinohu, bazen cok kasintim oluyor ve kuruyor, o cok iyi geliyor, bikac gun yumsacik kaliyor, bana sanki sicakta yayiliyor gibi geldi surdukce, vucut sicakligiyla...zaten azicik suruyorum..

teşekkür ederiz teyzeleri nurdan canım bugün o şekerlerin mavisi için bir güldümki sorma gitsin magzadaki bayan örnek olarak mavilerini gösterdi eşimde hah bak varmış hazır ellerinde alalım 50 tane dedi :1shok: nasıl yani dedim oglumuz olacakta benimi bilmiyorum acaba ? aşkım bizim kızımız olacak bunu aylar öncesinden söyledim unuttunmu dedim hay aksi unutmuşum biranda mavileri hazır görünce demezmi beni resmen gülme krizi tutu ah bu erkeklerle alışverişe çıkılmıyor gerçekten

Evrim ve Nurdan, benim göğüslerim fazla mı hassas yaa :bbo: parmaklarımın arasında iyice eritip öyle sürmeliyim demek kii.. Dediğiniz gibi uygulayacağım kızlar, sağolun yerimseniben

tanesi kaca geldi canim bu sekerlerin??

Fena uyku bastırdı.. mirmirmirmir Bunu hemen değerlendirmeliyim.. ıyi geceler kızlar size, öpüyorum çookkk opuyorumnanaktan

nurdan canım 50 adetine 33.5 tl verdim canım peşin aldım 2 saatte hazırlamışlar ama içime sindi işçilik güzel özenerek yapıldıgı belli kapı süsünüde ucuza aldım sayılır 26 tl yerinide sorarsan evrimde bilir çınarlıda beyazlalae çiçekçisi var onn yan sokagında buket çiçekçilik var çok güzel bir yermiş canım izmire geldiginde gitmeni tavsiye ederim

sagol tatlim fiyat iyimis, internet adresi yada teli varsa ozelden atabilirmisin??

Ben de kalktıgım zaman uzuvun agrısından resmen adım atamaz hale gelıyorum.. ınanın gece hıc tuvalete gıdesım yok.. resmen ıskenceye dondu..

O berbat bişi.. Uzuv ağrısı kaydirigubbakcemile3 Bugün benim ağrılarıma bir yenisi eklendi: KASIK AĞRISI

çOK GÜZEL kADRİYEM. Çok da uygun olmuş maddi olarak. O stickerları Buca'da ana cadde üzerinde, cezaevine gelmeden solda AKAY Kırtasiye'den bastırmıştım. A3 boyutunda bir kağıda 135 tane sığdı benim istediğim ölçülerde. 2,5 TL ödedim.

Yalnız adamların böyle bir hizmeti yok. Ben tarif ettim, "böyle bişi yapar mısınz" diye anlattım ne istediğimi 5 dk falan... Sonra çocuk 2 dk da çiziverdi bilgisayarda, sticker kağıda baskı aldılar.

Onu iki parmağının arasında iyice eriterek süreceksin. Ben sırf bu yüzden (çok katı olduğu için ve benim göğüs ucum çok geniş olduğu için) daha kolay sürülebilen başka bi krem bulup almıştım.

nurdan canım yolladım özelden numarasını ve e-mail adresini
burcum sagol canım olmassa burdan bir kırtasiyeciye yaptırırım bende fiatlar uygun geldi valla geçen ege üniversitesi hastanesinin içine yapılmış bir çiçekçi girişe oradada vardı ama 45 tl dedim yuh yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…