Bugun tam 35 olduk,36 dan gün almaya basladık.. İzmir i temsılen de yasıyoruss su an.. 9. ay basladı şükürler olsun...
merhaba kızlar
10 gündür memleketteydim giremedim nete doğru dürüst geçmişide fazla okuyamadım umarım herkes iyidir
bende kapı süsünüğ ve sepeti yaptım
sadece sekerler kaldı ama resim eklemeyi bilmediğim için gösteremiyorum sise
ben çok korkuyorum kızlar ya doğum zamanı ne zaman gideceğimizi anlayabilecek miyiz acaba
pervin iyi geceler
okuyorum ugunlerdir yazamadım insalah temizlikci bu seefer gelir:) kolay gelsinnn
evrimm sende 9 a gectin desene son ayımızzz sonnn
koca bir masallah kuzeye...
korkma tatlim, anlariz, merak etme..
esrako evet 9.aya girdik bakalım ama artık bebisimin hareketleri azaldı daha cok uyuyor bugun basladı uyumaya tekmeleri guclu ama daha az hareket edio uyku moduna gecirdi kendini:))
ebruska- minis benim gobegimde gecen hafta yukardaydı en yukarda ama simdi asagıda hissediorum baskı vs yi. birde catlaklarım gobek deligi etrafı ve altında bariz gozle gorunur bicimde. kremin ii gelecegi umudu icindeyim.
birde okudugum baska mesele cocuk kanala girmeye balayınca nefes almamız vs miz daha kolaylasıomus ve cocugu asagıda hissediomusuz. doguma hazırlık topigini kurcalarsanız bitakım bilgilere ulasabilrsiniz
sevinchim yatagınız cok guzel ii gunlerde kullanın insallah
mercmekim ozaman sabah kaynatırız yagı pamuga koyup koyarız .gunlu miktarı kaynatıp uygularız saol canım bilgi icin
çok sağol canım.. 36+'larda doğurmak mı.. :1shok: hayııııııv :bbo:
Gypys'nin formülü neydi? ben kaçırmışım o bölümü..
Bana da normal doğum yapan bir arkadaşım söylemişti. belki önceden konuşulmuştur.. doğum sonrası ıkınmaktan hemoroid+kabızlık olabiliyormuş. doğum öncesinde kabızlığı önleyici şeyler al/ye dedi. Doğum kesisi dikişleri yüzünden ilk birkaç zaman eziyet olabiliyormuş wc ziyaretleri..
pervin ya evet benimkide çok az oynamaya basladı daha geçen hafta haldır huldur donenip oynarken bu hafta belirgin az yani bazen yine çok kuvetli kanırtıyor biranda mesaneme falan vuruyor altıma yapcak gibi oluyorum ama genel anlamda her elini koydgunda babası vururda artık bes dk bekliyor belki bir minik kipirti yani
boyle oluncada korkutuyor insanı habire kontrol etmek gereklilgi duyuyorum
canım sen ozaman pek catlamamıssın,ne kılcal damarı kuzu,basbaya catlak eevt kırmızı mor karısımı bır renk ama kılcal damar kadar ince degıl :1no2: neyse dogumdan sonrası için bikaç krem var cok memnun kalınan,onlara umut bagladım artık :gitme:benimki yeni yeni çıkıyor yukarı ne hikmetse.. karnının alt tarafı gerginleşmediği halde nasıl çatladı ki acaba? Bu arada çatlak dediğiniz şeyler kırmızı kılcal çizgiler şeklinde mi? Benim 5. ayımda kaşınmalarım başlamıştı. Aynada bakarken kırmızı ince ince kılcal çizgiler farkettim. göbek deliği hizasında karnımın yan taraflarında. lierac kullanıyordum zaten ama o çizgileri görünce daha bir bilinçli sürmeye başladım (yani önceden krem sürer gibi sürerken, çizgileri farkedince parmak uçlarımla masaj yaparak sürmeye başladım), çizgiler kayboldu zemuszemus dedim bu lierac işe yarıyor galiba.. hala daha kullanmaya devam ediyorum. şu ana kadar gözümün görebildiği yerlerde bir vukuata rastlamadım :teytey: kendi kendime nazar değdirmiyim de
valla benım karnım asagıya indi,aynada kendıme bakıyomda karnım küçülmüş gibi gelıyo,birde asagıya baskıyı daha cok hissediyom vende helekı tuvalatım geldıgınde :bbo:.catlaklarımızda aynı yerde canım göbek cevrem ve altında,neyse dogumdan sonra kremlerle gecer inşallahesrako evet 9.aya girdik bakalım ama artık bebisimin hareketleri azaldı daha cok uyuyor bugun basladı uyumaya tekmeleri guclu ama daha az hareket edio uyku moduna gecirdi kendini:))
ebruska- minis benim gobegimde gecen hafta yukardaydı en yukarda ama simdi asagıda hissediorum baskı vs yi. birde catlaklarım gobek deligi etrafı ve altında bariz gozle gorunur bicimde. kremin ii gelecegi umudu icindeyim.
birde okudugum baska mesele cocuk kanala girmeye balayınca nefes almamız vs miz daha kolaylasıomus ve cocugu asagıda hissediomusuz. doguma hazırlık topigini kurcalarsanız bitakım bilgilere ulasabilrsiniz
benimki uzuv agrısı deilde kasık agrısı gibi bi degisik agrı ya zor atıom kendimi wcye.. Allah yardımcımız olsun
Kızlar tuvalaet konusunda bende aynıyım yaa.. kabus gibi.. Birde size bişey sormak istiyorum. Ben Lansinoh krem aldım dün.. fakat çok koyu kıvamı ya.. Çatlak olmadığı halde zar zor sürüyorum, çatlak olsa hayatta süremem ya... ölürüm acısından herhalde.. şu an bile sürerken hafiften canım acıyor çünkü. Sizlerden kullanan varmı? Sanırım Pervin'nin dediği gibi e vitamini alıcam bende..
teşekkür ederiz teyzeleri nurdan canım bugün o şekerlerin mavisi için bir güldümki sorma gitsin magzadaki bayan örnek olarak mavilerini gösterdi eşimde hah bak varmış hazır ellerinde alalım 50 tane dedi :1shok: nasıl yani dedim oglumuz olacakta benimi bilmiyorum acaba ? aşkım bizim kızımız olacak bunu aylar öncesinden söyledim unuttunmu dedim hay aksi unutmuşum biranda mavileri hazır görünce demezmi beni resmen gülme krizi tutu ah bu erkeklerle alışverişe çıkılmıyor gerçekten
nurdan canım 50 adetine 33.5 tl verdim canım peşin aldım 2 saatte hazırlamışlar ama içime sindi işçilik güzel özenerek yapıldıgı belli kapı süsünüde ucuza aldım sayılır 26 tl yerinide sorarsan evrimde bilir çınarlıda beyazlalae çiçekçisi var onn yan sokagında buket çiçekçilik var çok güzel bir yermiş canım izmire geldiginde gitmeni tavsiye ederim
Ben de kalktıgım zaman uzuvun agrısından resmen adım atamaz hale gelıyorum.. ınanın gece hıc tuvalete gıdesım yok.. resmen ıskenceye dondu..
[/URL][/IMG]
bu kapı süsümüz teyzeleri babamız begendi daha sonra kapının üzerinde çekerim tekrarda daha güzel görünür o zaman
[/URL][/IMG]
bu pembe emzikilde şekerlerimiz rengi çok tatlı ama bilgisayarın kamerasından çektigim için parlak çıkmış sadece kızımın isimleri yaılıp yapıştırılıcak bu iş içinde taze burcu teyzemize soralım bakalım nasıl yapıcaz
Kızlar tuvalaet konusunda bende aynıyım yaa.. kabus gibi.. Birde size bişey sormak istiyorum. Ben Lansinoh krem aldım dün.. fakat çok koyu kıvamı ya.. Çatlak olmadığı halde zar zor sürüyorum, çatlak olsa hayatta süremem ya... ölürüm acısından herhalde.. şu an bile sürerken hafiften canım acıyor çünkü. Sizlerden kullanan varmı? Sanırım Pervin'nin dediği gibi e vitamini alıcam bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?