2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım..
Kadriye'cim çok güzelmiş şekerlerin ve kapı süsün canım güle güle kulannın..
ben kendim yaptım sizlere göstermek çok isterim ama buraya yuklemeyi başaramıyorum ..

Ya ben şiştim resmen... ayaklarım resmen mayalı hamur gıbı oldu.. ayak bıleklerım kalınlastı.. bugun basladı bu mesele.. gıttıkce ırılesıyorumm yaff ( ödem midir bu nedir??

aldim msji tatlim, cvp yazdim, cok sagol, fiyatlar cidden uygun..
Ya ben şiştim resmen... ayaklarım resmen mayalı hamur gıbı oldu.. ayak bıleklerım kalınlastı.. bugun basladı bu mesele.. gıttıkce ırılesıyorumm yaff ( ödem midir bu nedir??

fil ayak lubune hosgeldin tatlim, ben ayak bilegi nedir onu unuttum( buun gun uzatsam bile sis(

fil ayak lubune hosgeldin tatlim, ben ayak bilegi nedir onu unuttum( buun gun uzatsam bile sis(

kaydirigubbakcemile3 valla benim belli olmuyor. Bazı günler ayaklarım şiş olmasa bile öyle bir ağrıyor ki, zannedersin maraton koşmuşum. Bacak ağrısı da dahil!

Evrim, yarın gidelim mi forbese??

kaydirigubbakcemile3 valla benim belli olmuyor. Bazı günler ayaklarım şiş olmasa bile öyle bir ağrıyor ki, zannedersin maraton koşmuşum. Bacak ağrısı da dahil!

Evrim, yarın gidelim mi forbese??

forbes neee????bende gelicem

bayilirim capon pazarlarina, hadi alin, yapin da foto koyun bakem:))

güzel haberlerle gel esra
Benim alınacaklar listemde bir Lansinoh kaldı.. Bu evicap kapsül Lansinoh'dan daha mı iyiymiş acaba?
lansinoh aldım ama hala kullanmaya başlamadım kakao yağı çok iyi geldi hiç acımıyor onun için henüz kremi açıp başlamadım e vitamini kapsülü bende alıcam
bebek aşağıya indiği için mideniz rahtlıyor nefes alışınız değişiyor ama daha var kızlar
amanın esra iki gündür yine sancı yokluyor bende 36+dayım az daha dursun ya

Bugun tam 35 olduk,36 dan gün almaya basladık.. İzmir i temsılen de yasıyoruss su an.. 9. ay basladı şükürler olsun...
maşallah
Ben de kalktıgım zaman uzuvun agrısından resmen adım atamaz hale gelıyorum.. ınanın gece hıc tuvalete gıdesım yok.. resmen ıskenceye dondu..
aynen acılarda aynı anacığım
ben kacar hadi ii gecelerr herkesee
yarın temizlikci kız gelcek insallah :)
ama ara ara girerim
benimde yarın diyeceğim bugün gelecek yarın olmuş
gerçekten insan hem hüzünleniyor hemde onların büyüyüşlerini gördükçe mutlu oluyor
çok ciciler mavi şeker olayınızda süper

bende indim duyrulur zemuszemus

uyku tutmadı bugünde nette sorun vardı bakamdımda buraya uykum gelene kadar takılıyim dedim

Benıde tutmadı valla derya balkonda uykumun gelmesını beklıyorum ve ıyıce donmayı beklıyorum buserınlıkle yatınca bırkaÇ saat terlemeden uyuyabılıyorum en azından allahım normal ısıma donmek ıstıyorum artıkkkkk ben her zaman herkes terlerken usuyen bır ınsandımm eskı esra yı ıstıyorum:)

burcuuu burdasın hazır ne sorucam sanaaa
bu lavantalrı nerden aldın en tarz bi dükkandan yani??
çiçekçimi japon pazarı gibimi ona göre yarn gidip alıcam

kadriye kapısüsün çok güzelmiş canım güle güle kullan

adaşım güzel haberlerle gel doktordan
bende salı günü gidicem bakalım çatala yatcazzzz :gitme:

bu arada 37. haftamızdayız doktorun tabiri ilede 38. haftada
aman erken gelmesin hala işlerim bitmedi bebek şekerleri felannn lmaz:

benim sol ayağımın topuğu ağrıyor fena halde kaç gündür
bide bugün emirgan korusuna gittik pikniğe temiz hava çarptı heralde çok mayhoş bi haldeyim duş alıp yatacağım
tatlı rüyalar hepinize

aslında 1 saat önce oturduğum yerde uyuyordum ama iki gündür aynı yatağa girince uykum kaçıyor
benide nefes darlığı ve mide yanması uyutmuypr ter artık 3,planda kaldı desem ama az kaldı benim iki haftam kaldı :lepi:

offf deryam yaa iki haftam kaldı deme yaa aklıma getirme benimde o kadar kaldı ama biraz daha zaman istiyorum noluurrrr Allahım en azından temmuz son haftayı bekleyelimmmm

bu arada 37. haftamızdayız doktorun tabiri ilede 38. haftada
aman erken gelmesin hala işlerim bitmedi bebek şekerleri felannn lmaz:

evet 38+ veya 39+ da sezercik yapılıyoırmuş çarşambada benim kontrolüm var kontrol sonrası yarın gel diyecekler diye korkuyorum
iyi geceler atom karınca maşallah enerjine canım yat dinlen

offf deryam yaa iki haftam kaldı deme yaa aklıma getirme benimde o kadar kaldı ama biraz daha zaman istiyorum noluurrrr Allahım en azından temmuz son haftayı bekleyelimmmm

bende aynı fikirdeyim esar hiç sancın oluyormu benim bu hafta çok yokladı ya bizim sıpa bekelmeyecekmi acaba
bu arada şu işlerini toparla bencede kafan rahat olsun

uf hiç uykum yok ne yapacağım ben ya kimseciklerde yok doğak olrak herkes mışıl mışıl uykuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…