nurdan canım yolladım özelden numarasını ve e-mail adresini
burcum sagol canım olmassa burdan bir kırtasiyeciye yaptırırım bende fiatlar uygun geldi valla geçen ege üniversitesi hastanesinin içine yapılmış bir çiçekçi girişe oradada vardı ama 45 tl dedim yuh yani
Ya ben şiştim resmen... ayaklarım resmen mayalı hamur gıbı oldu.. ayak bıleklerım kalınlastı.. bugun basladı bu mesele.. gıttıkce ırılesıyorumm yaff( ödem midir bu nedir??
Ya ben şiştim resmen... ayaklarım resmen mayalı hamur gıbı oldu.. ayak bıleklerım kalınlastı.. bugun basladı bu mesele.. gıttıkce ırılesıyorumm yaff( ödem midir bu nedir??
fil ayak lubune hosgeldin tatlim, ben ayak bilegi nedir onu unuttum( buun gun uzatsam bile sis (
kaydirigubbakcemile3 valla benim belli olmuyor. Bazı günler ayaklarım şiş olmasa bile öyle bir ağrıyor ki, zannedersin maraton koşmuşum. Bacak ağrısı da dahil!
Evrim, yarın gidelim mi forbese??
forbes neee????bende gelicem
Gaziemir'de capon pazarı bi yer. 3 katlı, ne arasan var... Evrişimle (tabii hala beni karılığa kabul ediyorsa) ordan çemçük oyuncaklar alıp kapı süsü yapmayı planlıyoruz. Evin dış kapısı için...
güzel haberlerle gel esralalcim ayak konusu herkesde boylemi demissinbende aynen anlattgın gibi sabah basmaktazorlanıyrum sonra biraz yurudukce evde acılıyor
magnezyumum bitmisti almam artık demisytim ama dun gece iki kere kramp yasadım birinde baktım ayak parmaklarım kıvrılmıstı çok komikti inanamadım goruntuye kasılır ya hani hasta insanlar allah korusun oyle bir goruntu vardı, magnezyuma devam edeceğim anlasılan yarın hemen alacagım herg un içmesemde gun asırı içmektefayda var demekkki
BABY
35+1 itibari ile sanırım 9. aya geçilmis oluyor dimi senni tarihin bunu gosteriyorr gozun aydın son aya geçtinnn benim bir haftam var o son kutucuga geçmek için ama tarih olarak 4 hatfa sonra dogum var
YARIN DR A GİDİYORUM
tam olarak sezaryan gununu konusacagız bakalım geri sayımım ondan sonra baslayacak 30 dan geriyecok heyecanlıııı
lansinoh aldım ama hala kullanmaya başlamadım kakao yağı çok iyi geldi hiç acımıyor onun için henüz kremi açıp başlamadım e vitamini kapsülü bende alıcamBenim alınacaklar listemde bir Lansinoh kaldı.. Bu evicap kapsül Lansinoh'dan daha mı iyiymiş acaba?
bebek aşağıya indiği için mideniz rahtlıyor nefes alışınız değişiyor ama daha var kızlaresrako evet 9.aya girdik bakalım ama artık bebisimin hareketleri azaldı daha cok uyuyor bugun basladı uyumaya tekmeleri guclu ama daha az hareket edio uyku moduna gecirdi kendini:))
ebruska- minis benim gobegimde gecen hafta yukardaydı en yukarda ama simdi asagıda hissediorum baskı vs yi. birde catlaklarım gobek deligi etrafı ve altında bariz gozle gorunur bicimde. kremin ii gelecegi umudu icindeyim.
birde okudugum baska mesele cocuk kanala girmeye balayınca nefes almamız vs miz daha kolaylasıomus ve cocugu asagıda hissediomusuz. doguma hazırlık topigini kurcalarsanız bitakım bilgilere ulasabilrsiniz
sevinchim yatagınız cok guzel ii gunlerde kullanın insallah
mercmekim ozaman sabah kaynatırız yagı pamuga koyup koyarız .gunlu miktarı kaynatıp uygularız saol canım bilgi icin
amanın esra iki gündür yine sancı yokluyor bende 36+dayım az daha dursun yae vitamini genelde icilio ama memeyede suruluomus catlak kremlerindede oluyo bazen ama bana soyleyen arkadasımın ablası dr . ve yeni dogum yaptı bebegi 2 aylık. bana dediki hazır ol heran onun kızı 36+6 da dogmus. lansinohta olur e vitaminide bir alternatif. birde humana still tea sut arttıran cay ya ondanda alıp hastane cantamıza koyalım ilk gunden baslayalım. gypsy esranın formulunede baslamak lazım sez olacaklar 15gun onceden baslamalı yazmıstı. normal olacaklarda baslarız ama nezaman baslasak. herseye 36.haftayı tamamlayıncamı baslasak, 36lı gunlere gecincemi baslasak napsak bilemediö
oglumu 36+5 de dogurdum aksam suyum gelene kadar asagi falan inmimisti çok yemistim arkadaslarım vardı o gun misafir nefes almaktza zorlanıyordum suyum geldi evden çıktık asansorde bir baktım sanki hamile değilim benim gobek yerlerde midemin oldgu yer bombostu inis tam inis olmusyani oyle gun içinde gnuler oncesinde falan inmemisti tabi su bosalınca bu ani inis normal olsa gerek ama normalde son haftalarda yavastan iner asagıya
maşallahBugun tam 35 olduk,36 dan gün almaya basladık.. İzmir i temsılen de yasıyoruss su an.. 9. ay basladı şükürler olsun...
aynen acılarda aynı anacığımBen de kalktıgım zaman uzuvun agrısından resmen adım atamaz hale gelıyorum.. ınanın gece hıc tuvalete gıdesım yok.. resmen ıskenceye dondu..
benimde yarın diyeceğim bugün gelecek yarın olmuşben kacar hadi ii gecelerr herkesee
yarın temizlikci kız gelcek insallah :)
ama ara ara girerim
gerçekten insan hem hüzünleniyor hemde onların büyüyüşlerini gördükçe mutlu oluyorebruska canım diyorumya aniden suyum geldi diye planlı sezaryan degildi yani
36+5 de bir aksamustu tum gun yemsi içmis arkadaslarla muhabetteydim aksam 7 de tam pazara gidiyorduk yan binada annem oturuyor in asagı arabanın yanında bulusalım dedik annem indi garibim o arada benim suyum geldi anneme dedik geri don eve arabada yer yok evde misafirler vardı onları da yolda biryerlere birakacaktık dedik hastaneye gidiyoruz dogum basladı annem sok elinde pazar cantaları kala kalmıstı falna ay ne gundu yahu 9 sene evel 11 temmuz gunu . dogum boyle ani oluncada guzel anılar kalıyor insanın aklında aslında yani çok ozel gun olacak çocuklarımızı dogurdgumuz gunler seneleri her yas gunleri gledignide bunu hissedeceksiniz emin olun benim için mesela haftaya cumartes iyani oglumun dogumgunu çok ozell sabırsızlıkla bekliyorum o gunu
çok ciciler mavi şeker olayınızda süper[/URL][/IMG]
bu kapı süsümüz teyzeleri babamız begendi daha sonra kapının üzerinde çekerim tekrarda daha güzel görünür o zaman
[/URL][/IMG]
bu pembe emzikilde şekerlerimiz rengi çok tatlı ama bilgisayarın kamerasından çektigim için parlak çıkmış sadece kızımın isimleri yaılıp yapıştırılıcak bu iş içinde taze burcu teyzemize soralım bakalım nasıl yapıcaz
Kızlar tuvalaet konusunda bende aynıyım yaa.. kabus gibi.. Birde size bişey sormak istiyorum. Ben Lansinoh krem aldım dün.. fakat çok koyu kıvamı ya.. Çatlak olmadığı halde zar zor sürüyorum, çatlak olsa hayatta süremem ya... ölürüm acısından herhalde.. şu an bile sürerken hafiften canım acıyor çünkü. Sizlerden kullanan varmı? Sanırım Pervin'nin dediği gibi e vitamini alıcam bende..
Benİde tutmadı valla derya balkonda uykumun gelmesİnİ beklİyorum ve İyİce donmayı beklİyorum buserİnlİkle yatınca bİrkaÇ saat terlemeden uyuyabİlİyorum en azından allahım normal ısıma donmek İstİyorum artıkkkkk ben her zaman herkes terlerken usuyen bİr İnsandımm eskİ esra yı İstİyorum:)
aslında 1 saat önce oturduğum yerde uyuyordum ama iki gündür aynı yatağa girince uykum kaçıyor
benide nefes darlığı ve mide yanması uyutmuypr ter artık 3,planda kaldı desem ama az kaldı benim iki haftam kaldı :lepi:
bu arada 37. haftamızdayız doktorun tabiri ilede 38. haftada
aman erken gelmesin hala işlerim bitmedi bebek şekerleri felannnlmaz:
offf deryam yaa iki haftam kaldı deme yaa aklıma getirme benimde o kadar kaldı ama biraz daha zaman istiyorum noluurrrr Allahım en azından temmuz son haftayı bekleyelimmmm
bu arada 37. haftamızdayız doktorun tabiri ilede 38. haftada
aman erken gelmesin hala işlerim bitmedi bebek şekerleri felannnlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?