2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tatlım bilmiyorum kafam karıştı iyice 2 yerde yazıyor bu ölçümler hangisi doğru bilmiyorum biryerde 81 mm yazıyor bir yerde 67 yazıyo bende bilmiyorum çıktı evde akşam eve gidince bakıcam.....

esracım bosver ya sen takılabilgin kadar takıl ne guzel sancı yok bisi yok belki bebis 2 haftadan sonra gelcek . hic dusunme bosver. ben gelecegi tarihi dusunmuyorum sanki hic gelmiycekmis gibi orda kalcakmıs gibi :))) ona gorede bi tarftan hazırlık yapıorum ama relaxım yani heycanım filan yok. ben hazır olayımda .

milkshake googlea yaz ultrason olcumleri diye hangisi hangisi anlarsın canım orda detaylı yazıo hangisinin manası nedir die.

canım kolay gelsinn yorma kendini fazla bizimde kadın çarşamba gelecek bende bugünden dolap içlerini temizlemeyi düşünüyorum kadında gelince halıları camları bide banyonun duvarlarını silerr sonra evi iice temizletiyim bittio işimizz................
bu arada dün niaşnda kolbastı oynuyamadımkaydirigubbakcemile3hoş zaten hiç oynayamamda sadece gökhala dans ettik ondada gülmekten edemedik gökhanda bi koca göbek bende bi göbek yaklaşamadıkkaydirigubbakcemile3ama yinede vaz geçmedikkkkaydirigubbakcemile3

milkshake googlea yaz ultrason olcumleri diye hangisi hangisi anlarsın canım orda detaylı yazıo hangisinin manası nedir die.

canım baktım şimdi altta olsa hepsi normal değerler içerisinde görünüyor..... offff çok korktum inşallah bir aksilik yoktur ama olsa dr. söyler herhalde çünkü bazen dr.lar gereksiz yere endişelendirebiliyorlar bir sorun olsaydı çoktan söylerdi sanırım:gitme:

aynen öyle tatlım çok relaxım son iki haftaya gir bakalım seninlede görüşelim bu relaxlık durumunu olarmı delikafadulden

Earth Mama Angel Baby gibi bi ismi vardı.. yanılmıyorum dimi Burcu?
Dualarımız seninle cnm.. İçini ferah tut.. Özellikle yazın sıcaklarda çok oluyoo böyle durumlar. Benimde başıma geldi ama bebeğim gayet sağlıklıydı.Sende güzel haberlerle döneceksin doktordan yerimseniben
Günaydın cnm a.s. Sona yaklaşıyoruz dimii?? Çok heyecanlı yaa delikafadulden Bebeğinin kilosu bence gayet normal.. Hiç canını sıkma yerimseniben Kocaman bi maşallah

evet bende baktım teli var bende sanırım zamanı yok yazmaya bi süre daha geçsin arıyacağım zaten
evet enazından bı maj atsanda cvp alsak merak ettım
bencede yorma kendını.zaten hıc bıse yapmasanda ayakta dolanmak yetıyor insana,
canım buhaftalarda karnının asagı inmesı için bebegınn doğum pozisyonuna dönemsı lazım,aksı takdırde ya hep yukarda kalır yada 41.haftada falan iner die bılıyorum.gebelde kafa yukarda olunca karnın asagıya inmiyo.benım kuzu 32.haftadan berı bası asagı dönük,gercı yarın ne dıycek doktor bılmıyom ama bana hala kafası asagıda gıbı gelıyo,ama kanala girdimi bilemiycem

evet arkadasımda 9 ay catlamadı 40.haftasına girdiği gün çatır çatır çatladı şok olduk. aman napıyım bebegım saglıklı olsun ben iyi olayım kremlerle falan idare etcez artık
tatlım bilmiyorum kafam karıştı iyice 2 yerde yazıyor bu ölçümler hangisi doğru bilmiyorum biryerde 81 mm yazıyor bir yerde 67 yazıyo bende bilmiyorum çıktı evde akşam eve gidince bakıcam.....

6.7 yazan yerdır muhtemelen boyu,ee oda haftasına uyumlu cıkıyo zaten.nıye stres oldun anlamadım 6.7x7 eşittir 47cm cıkıyo 34.haftada olması gereken aralık
44cmden baslıyo sanırım.bebegının boyu gayet normal yanı canım

Günaydıın canıım.. a.s. Çarşamba bende de temizlik var.. Hadi bakalım kolay gelsin şimdiden ikimize de.. Dans edişiniz gözümde canlandı okurken kaydirigubbakcemile3 Özleyeceğiz bugünlerimizi.. Güzel hatıralar bunlar yerimseniben
PERVİNcim, sana da kolay gelsin cnm.. Çok yorma kendini...yerimseniben

kuzum doktor demısya zaten hersey normal die.hem bak yazdım 6.7mm yazan yerdır muhtemelen boyu.onuda 7ile carpınca 47 cıkıyo buda haftasıyla uyumlu demek oluyo.durduk yere kendıne iş arıyon yanı moral bozmak için :mymeka:

canım sanada kolay gelsin güya evde kaldın izne çıktın demi işlere atıldın hemen yorma dikkat et kendine cnm

günaydın kızlar nasılsınız?
ben cumartesi dr deydim çok güzel geçti acatyip poz verdi dr bile heycanla baktı parmaklarını yalıyodu. dilini bile gördüm. açlık şekeri ölçümü için gittiğim için açtım bebekte acıkmış heralde. kilosu 2170 boyu da 46 santim kilo olasrak normal gidiyo boyuda biraz uzun sanırım. dr ye ne kadar doğar dedim bi şey demedi bundan sonra belli olur bundan sonra alır kiloları dedi idrar testinde yine çokta az olsa iltihap çıktı normal değer 6.00 bende 6.60 falan çıktı bide okadar su içiyorum çok şaşırdım. dr antibiyotik verdi çünkü iltihap erken doğuma yol açabiliyomuş onun için önlem almış olduk. bide dr ağustosun ilk haftası izne çıkıyomuş 10 gün yok offf çok korktum ya erken gelirse falan dedim. ona göre önlememizi alıcaz ben sana ilaç yazarım erken gelmemesi için dedi. bilmiyorum yinede içimde korku var biraz.
bu arada tansiyonum genelde düşük çıkıyo daha önceden de size söylemiştim bu konu çok önemli değil sanırım doktor daha çok yükselmesinden korkuyo 10 a 7 falan genelde biraz halsizlik oluyo tabi ayak tabanlarının acıması bendede mevcut gerçekten berbat bi duygu
haftasonu karnıma sürmek için bebeyağı aldım dide geldi aklıma hep kazıklanışının hikayesini anlatıyoya bende kazıklanmayışımın anlatıyım jonshon baby nin bebe yağını 9.5 tu kampayadaymış sözde tam alacaktım vazgeçtim bide başka kozmetikçiye bakıyım dedim. bi baktım diğerinde 7 lira aynı ürün bende hemen aldım tabi. ben burda okudum karnınıza sürdüğünüzü çatlak için doğru dimi?? çünkü kakao alıcaktım vazgeçtim küçücük bi şişede oluyo dökmeside zor oluyo o yüzden almadım.
benden böyle işte ara ara girip geçmişi okudu m ama bişi yazamadım haftasonu eşim evde olunca rahat vermiyo simdi yine biraz geçmişe bakıyım

canım sen boşuna üzüyosun şu anda kendini. bişey olsa söylemez mi doktorun endişelenme. orda sorsaydın söylemeden keşke ben artık kendim girip kontrol etmiyorum bile. soruyorum boyunu kilosunu tamamdır. ne kadar araştırırsan o kadar kafan karışıyo çünkü gereksiz endişelerin içinde buluyosun kendini hiç gerek yok...

maaşallah bebeğine de sana da canım. bende bebeyağı sürüyorum aylardır diğer yağlardan cok az kullandım. hiç çatlamadım bundan sonra da olmaz inşallah ama günde 4.5 litre su içiyorum doktorum herşeyden daha etkili olduğunu söylemişti suyun.

maşallah bebeğine
canım bende neredeyse hamileliğin başından beri bebeyağı sürüyorum çok şükür henüz çatlak yok bakalım bundan sonra ne olur?? ama diğer yerlere de sürmeyi unutma

canım sanada kolay gelsin güya evde kaldın izne çıktın demi işlere atıldın hemen yorma dikkat et kendine cnm
Ay canım sorma ya.. aynen dediğin gibi.. Bir sürü iş var yapılacak nasıl yatayım :bbo: Neyse yavaş yavaş yapıcaz artık.. Çarşamba temizlik var bi de Can'nın eşyalarını yıkayıp ütülücem nasip olursa.. bu hafta böle geçer işte yerimseniben
Günaydın cnm.. Maşallah bebeğine İnşallah doktorun izinden döndükten sonra olur doğumun cnm..İnsan huzursuz oluyo elbet ama öyle erken doğumu fln getirmemeye çalış aklına.. Bekler annesi bebeğin yerimseniben

ben kaçıyorum kızlar başlayım yavaş yavaş artık görüşürüzz kolay gelsin herkeseezemuszemus

aman ne bilim ama ölçümlere göre kafası 7 gün önde değil ne yapayım o biraz stres yaptı ama karın çevresi boyu falan şükürler olsun normal çıkıyor herşeyde bir hayır vardır sanırım çoğu gitti azı kaldı..... ama bebek ters oluncada ölçümler hatalı çıkabiliyormuş benimki hala ters duruyor belki onunla ilgili bir şey olabilir.....yardımın için sağol tatlıma.s.

adaşım güzel haberlerle gel doktordan
bende salı günü gidicem bakalım çatala yatcazzzz :gitme:
ayy esra çok az kalmış valla çatala oturmana sen oturda sıra bize gelsin dönüncede ayrıntılı anlatırsın şu çatı muyanesi nasıl bi şeymiş
didecim çok geçmiş olsun doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah
benim fikrim hastanede çikolata daha iyi olur mevlütte lokum ikram ediliyo normalde ama şimdi genmelde mevlüttede şeker ikram ediyorlar lokum yerine
yani 3 kere daha gitcez sonra doğum milkshake öyle güzel anlatmışsınki yazını okuyunca tırstım yaniii bebişinede maşşalah öyle geriden gelme durumu olsaydı doktor söylerdi boşver takma kafana

sağol canım bende aynen günde 4 litreyi geçiyo içtiğim su o yüzden şu iltihap işine çok şaşırdım.. su herşeyin ilacı gercekten
maşallah bebeğine
canım bende neredeyse hamileliğin başından beri bebeyağı sürüyorum çok şükür henüz çatlak yok bakalım bundan sonra ne olur?? ama diğer yerlere de sürmeyi unutma
sağol canım evet göğüslere falan sürüyorum zaten bu aralar çok kaşınmaya başladı kaşındıkça sürüyorum
evet inşallah geldikten sonra olur dr gidip gelsin ben ohh dicem sanada kolay gelsin temizlik işlerinde dinlene dinlene yap

eftalya baby sizde kolay gelsin
esracım teşekkür ederim canım ba arada senden sonra en fazla kiloyu ben aldım heralde 18 kilo almışım toplam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…