hmm anladım canım sen usg kagıdına göre öle düşündün.dedım ya,vücud ölçümlerı hafta hafta farkedıyo cogu zaman.kafa ölçüsünde ne yazıyo tam bılmıyom ama genelde öle oluyo doktor haftasını sölerken dikkatımı cekmıstı genelde 5gun yada 1 hafta önde oluıyodu sordum kafa ölçümü dedı.zaten usglerde yanılma payı hep var
tatlım sen öyle dedikten sonra kafama bir kurt düştü eşim evdeydi ultrason ölçümlerine bak dedim oda ordan söyledi ama ne derece doğru bilmiyorum kafa ölçümü hangisi oluyor.... HC mi AC mi hangisi ama sanırım 1 hafta önden gitmiyor:çok üzgünüm: kafam karıştı ama bir problem de olsa dr. söylerdi dimi yani bu geriliği bile söylemedi bize herşey normal dedi kilosu 2230 ama daha fazlada olabilir dedi bu kadar söyledi ben kağıdı kurcaladıkça buldum onları inşallah herşey yolundadır..... detaylıya girdiğimizdede hiçbir sorun yoktu bütün ölçümleri normaldi hatta 3 gün öndeydi....
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamam dogru hayatım ama 8.1mm yazıyodur 81 degıl, sen carpıcan 7yle ozaman cm i bulcan.ordakı mm.yanı bebegının boyu sanırım 49cm baya uzun basketbolcumu olcak neee.8.1 yazıyo emınsın dimi kuzu
canım kolay gelsinn yorma kendini fazla bizimde kadın çarşamba gelecek bende bugünden dolap içlerini temizlemeyi düşünüyorum kadında gelince halıları camları bide banyonun duvarlarını silerr sonra evi iice temizletiyim bittio işimizz................gunaydınsss
kız geldi basladı temizlige bende perdeleri makinaya at cıkarla ugrasıyorum. nihayet bugun yarın 2 gune bitircek gibi aman bitsinde problem deil acelemiz yok. daha buyuk temizlik yaptıramam dogua kadar. annemler burdayken siler supururler oncesindede ben yaparım zaten yapamazsam cagırırım yine kızı.
kadriye suslerin benimkine cok benzio kapı susunde benimde o sarı saclı kız var:) gule gule kullanın canım.
pinky el musavvir el bari okunup karna surulecekmis. meryem suresi bol okunacak birde insikak suresi kolay dogum icin. bunlar benim bildiklerim ve okuduklarım
esrako hadi ii haberlerle gel canım beklioruz guzel haberlerini kavusma tarihini:)
bide dun humanadadan bahsetmistik ya sut cayı ben icerigine baktım o 15gun once icilecek cayla aynı icerigi tek fark onun icinde melisayla bi ot daha var.
baskada aklıma bisey gelmio. kendimi yormayı dusunmuyorum ama insan dolanırken yoruluo ara ara girer bakarım ne kaynatıonus diye:)
milkshake googlea yaz ultrason olcumleri diye hangisi hangisi anlarsın canım orda detaylı yazıo hangisinin manası nedir die.
esracım bosver ya sen takılabilgin kadar takıl ne guzel sancı yok bisi yok belki bebis 2 haftadan sonra gelcek . hic dusunme bosver. ben gelecegi tarihi dusunmuyorum sanki hic gelmiycekmis gibi orda kalcakmıs gibi :))) ona gorede bi tarftan hazırlık yapıorum ama relaxım yani heycanım filan yok. ben hazır olayımda .
Earth Mama Angel Baby gibi bi ismi vardı.. yanılmıyorum dimi Burcu?Onu iki parmağının arasında iyice eriterek süreceksin. Ben sırf bu yüzden (çok katı olduğu için ve benim göğüs ucum çok geniş olduğu için) daha kolay sürülebilen başka bi krem bulup almıştım. [/FONT][/B]
Dualarımız seninle cnm.. İçini ferah tut.. Özellikle yazın sıcaklarda çok oluyoo böyle durumlar. Benimde başıma geldi ama bebeğim gayet sağlıklıydı.Sende güzel haberlerle döneceksin doktordan yerimsenibenherkese günaydın.berbat bir gece geçirdim.sabaha kadar ishal ve karın ağrısıyla boğuştum.bir damla uyumadım hala ağrılarım devem ediyor.madoda ettiğim kahvaltı dokundu galiba..birazdan doktora gideceğim.nevanın iyi olup olmadığını öğrenmek istiyorum..bir de gece 21De misafir geldi.hoşgeldine gelmiş iki aile..çok yoruldum.keşke daha makul bir saatte gelselerdi.haliyle mutfağa gel git ikram falan benim kalça ağrıları da azdı..çok fena oldum..dua edin bebişim iyi olsun.
Günaydın cnm a.s. Sona yaklaşıyoruz dimii?? Çok heyecanlı yaa delikafadulden Bebeğinin kilosu bence gayet normal.. Hiç canını sıkma yerimseniben Kocaman bi maşallahgünaydınnn güzel anneler......
cumartesi günü dr. umuza gittik..... kızım biraz geriden geliyor ölçümlere göre 9 gün kadar:sinifsinif:kilosu 2230 gr. olmuşhala dönmemiş doğum pozisyonunu almamış lmaz: nst ye girdik şükür herşey yolundaydı bu sefer doğumhane bomboştu tek başıma yattım ses seda yoktu uykum bile geldi çok iyiydi.....onun haricinde herşey yerinde şükürzemuszemus sanırım yavaş yavaş benimde doğum zamanım az çok belli oldu..... dr. 2 hafta nst için geleceksiniz 3. hafta muayene için dedi sanırım 3 hafta sonra son muayenemiz olacak sonra doğum için gün verip çağıracak anladığmız kadarıyla ayyy çok az zaman kaldızemuszemus geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir.....
evet enazından bı maj atsanda cvp alsak merak ettımevet bende baktım teli var bende sanırım zamanı yok yazmaya bi süre daha geçsin arıyacağım zaten
bencede yorma kendını.zaten hıc bıse yapmasanda ayakta dolanmak yetıyor insana,gunaydınsss
kız geldi basladı temizlige bende perdeleri makinaya at cıkarla ugrasıyorum. nihayet bugun yarın 2 gune bitircek gibi aman bitsinde problem deil acelemiz yok. daha buyuk temizlik yaptıramam dogua kadar. annemler burdayken siler supururler oncesindede ben yaparım zaten yapamazsam cagırırım yine kızı.
kadriye suslerin benimkine cok benzio kapı susunde benimde o sarı saclı kız var:) gule gule kullanın canım.
pinky el musavvir el bari okunup karna surulecekmis. meryem suresi bol okunacak birde insikak suresi kolay dogum icin. bunlar benim bildiklerim ve okuduklarım
esrako hadi ii haberlerle gel canım beklioruz guzel haberlerini kavusma tarihini:)
bide dun humanadadan bahsetmistik ya sut cayı ben icerigine baktım o 15gun once icilecek cayla aynı icerigi tek fark onun icinde melisayla bi ot daha var.
baskada aklıma bisey gelmio. kendimi yormayı dusunmuyorum ama insan dolanırken yoruluo ara ara girer bakarım ne kaynatıonus diye:)
canım buhaftalarda karnının asagı inmesı için bebegınn doğum pozisyonuna dönemsı lazım,aksı takdırde ya hep yukarda kalır yada 41.haftada falan iner die bılıyorum.gebelde kafa yukarda olunca karnın asagıya inmiyo.benım kuzu 32.haftadan berı bası asagı dönük,gercı yarın ne dıycek doktor bılmıyom ama bana hala kafası asagıda gıbı gelıyo,ama kanala girdimi bilemiycemCanım evet, öyle de.. bende ikisi de olmadı. ne başı aşağıda ne de karnım aşağıda.. tümden yukardayız yanii :) bu arada, karnın aşağı inmesi herkeste aynı zamanda olmayabiliyormuş. benimki son günlerde inecek heralde :)
belli olmaz canım gene de.. son 10 günde çatlayanı bilem duydum.. yapcek bişi yok.. esasında annem de teyzem de çok çatlamış ama anneannem hiç çatlamamış.. kime benzeyeceğim doğum sonrasında belli olur artık..
tatlım bilmiyorum kafam karıştı iyice 2 yerde yazıyor bu ölçümler hangisi doğru bilmiyorum biryerde 81 mm yazıyor bir yerde 67 yazıyo bende bilmiyorum çıktı evde akşam eve gidince bakıcam.....
Günaydıın canıım.. a.s. Çarşamba bende de temizlik var.. Hadi bakalım kolay gelsin şimdiden ikimize de.. Dans edişiniz gözümde canlandı okurken kaydirigubbakcemile3 Özleyeceğiz bugünlerimizi.. Güzel hatıralar bunlar yerimsenibencanım kolay gelsinn yorma kendini fazla bizimde kadın çarşamba gelecek bende bugünden dolap içlerini temizlemeyi düşünüyorum kadında gelince halıları camları bide banyonun duvarlarını silerr sonra evi iice temizletiyim bittio işimizz................
bu arada dün niaşnda kolbastı oynuyamadımkaydirigubbakcemile3hoş zaten hiç oynayamamda sadece gökhala dans ettik ondada gülmekten edemedik gökhanda bi koca göbek bende bi göbek yaklaşamadıkkaydirigubbakcemile3ama yinede vaz geçmedikkkkaydirigubbakcemile3
canım baktım şimdi altta olsa hepsi normal değerler içerisinde görünüyor..... offff çok korktum inşallah bir aksilik yoktur ama olsa dr. söyler herhalde çünkü bazen dr.lar gereksiz yere endişelendirebiliyorlar bir sorun olsaydı çoktan söylerdi sanırım:gitme:
canım sanada kolay gelsin güya evde kaldın izne çıktın demi işlere atıldın hemen yorma dikkat et kendine cnmGünaydıın canıım.. a.s. Çarşamba bende de temizlik var.. Hadi bakalım kolay gelsin şimdiden ikimize de.. Dans edişiniz gözümde canlandı okurken kaydirigubbakcemile3 Özleyeceğiz bugünlerimizi.. Güzel hatıralar bunlar yerimseniben
PERVİNcim, sana da kolay gelsin cnm.. Çok yorma kendini...yerimseniben
canım baktım şimdi altta olsa hepsi normal değerler içerisinde görünüyor..... offff çok korktum inşallah bir aksilik yoktur ama olsa dr. söyler herhalde çünkü bazen dr.lar gereksiz yere endişelendirebiliyorlar bir sorun olsaydı çoktan söylerdi sanırım:gitme:
günaydın kızlar nasılsınız?
ben cumartesi dr deydim çok güzel geçti acatyip poz verdi dr bile heycanla baktı parmaklarını yalıyodu. dilini bile gördüm. açlık şekeri ölçümü için gittiğim için açtım bebekte acıkmış heralde. kilosu 2170 boyu da 46 santim kilo olasrak normal gidiyo boyuda biraz uzun sanırım. dr ye ne kadar doğar dedim bi şey demedi bundan sonra belli olur bundan sonra alır kiloları dedi idrar testinde yine çokta az olsa iltihap çıktı normal değer 6.00 bende 6.60 falan çıktı bide okadar su içiyorum çok şaşırdım. dr antibiyotik verdi çünkü iltihap erken doğuma yol açabiliyomuş onun için önlem almış olduk. bide dr ağustosun ilk haftası izne çıkıyomuş 10 gün yok offf çok korktum ya erken gelirse falan dedim. ona göre önlememizi alıcaz ben sana ilaç yazarım erken gelmemesi için dedi. bilmiyorum yinede içimde korku var biraz.
bu arada tansiyonum genelde düşük çıkıyo daha önceden de size söylemiştim bu konu çok önemli değil sanırım doktor daha çok yükselmesinden korkuyo 10 a 7 falan genelde biraz halsizlik oluyo tabi ayak tabanlarının acıması bendede mevcut gerçekten berbat bi duygu
haftasonu karnıma sürmek için bebeyağı aldım dide geldi aklıma hep kazıklanışının hikayesini anlatıyoya bende kazıklanmayışımın anlatıyım jonshon baby nin bebe yağını 9.5 tu kampayadaymış sözde tam alacaktım vazgeçtim bide başka kozmetikçiye bakıyım dedim. bi baktım diğerinde 7 lira aynı ürün bende hemen aldım tabi. ben burda okudum karnınıza sürdüğünüzü çatlak için doğru dimi?? çünkü kakao alıcaktım vazgeçtim küçücük bi şişede oluyo dökmeside zor oluyo o yüzden almadım.
benden böyle işte ara ara girip geçmişi okudu m ama bişi yazamadım haftasonu eşim evde olunca rahat vermiyo simdi yine biraz geçmişe bakıyım
günaydın kızlar nasılsınız?
ben cumartesi dr deydim çok güzel geçti acatyip poz verdi dr bile heycanla baktı parmaklarını yalıyodu. dilini bile gördüm. açlık şekeri ölçümü için gittiğim için açtım bebekte acıkmış heralde. kilosu 2170 boyu da 46 santim kilo olasrak normal gidiyo boyuda biraz uzun sanırım. dr ye ne kadar doğar dedim bi şey demedi bundan sonra belli olur bundan sonra alır kiloları dedi idrar testinde yine çokta az olsa iltihap çıktı normal değer 6.00 bende 6.60 falan çıktı bide okadar su içiyorum çok şaşırdım. dr antibiyotik verdi çünkü iltihap erken doğuma yol açabiliyomuş onun için önlem almış olduk. bide dr ağustosun ilk haftası izne çıkıyomuş 10 gün yok offf çok korktum ya erken gelirse falan dedim. ona göre önlememizi alıcaz ben sana ilaç yazarım erken gelmemesi için dedi. bilmiyorum yinede içimde korku var biraz.
bu arada tansiyonum genelde düşük çıkıyo daha önceden de size söylemiştim bu konu çok önemli değil sanırım doktor daha çok yükselmesinden korkuyo 10 a 7 falan genelde biraz halsizlik oluyo tabi ayak tabanlarının acıması bendede mevcut gerçekten berbat bi duygu
haftasonu karnıma sürmek için bebeyağı aldım dide geldi aklıma hep kazıklanışının hikayesini anlatıyoya bende kazıklanmayışımın anlatıyım jonshon baby nin bebe yağını 9.5 tu kampayadaymış sözde tam alacaktım vazgeçtim bide başka kozmetikçiye bakıyım dedim. bi baktım diğerinde 7 lira aynı ürün bende hemen aldım tabi. ben burda okudum karnınıza sürdüğünüzü çatlak için doğru dimi?? çünkü kakao alıcaktım vazgeçtim küçücük bi şişede oluyo dökmeside zor oluyo o yüzden almadım.
benden böyle işte ara ara girip geçmişi okudu m ama bişi yazamadım haftasonu eşim evde olunca rahat vermiyo simdi yine biraz geçmişe bakıyım
Ay canım sorma ya.. aynen dediğin gibi.. Bir sürü iş var yapılacak nasıl yatayım :bbo: Neyse yavaş yavaş yapıcaz artık.. Çarşamba temizlik var bi de Can'nın eşyalarını yıkayıp ütülücem nasip olursa.. bu hafta böle geçer işte yerimsenibencanım sanada kolay gelsin güya evde kaldın izne çıktın demi işlere atıldın hemen yorma dikkat et kendine cnm
Günaydın cnm.. Maşallah bebeğinegünaydın kızlar nasılsınız?
kuzum doktor demısya zaten hersey normal die.hem bak yazdım 6.7mm yazan yerdır muhtemelen boyu.onuda 7ile carpınca 47 cıkıyo buda haftasıyla uyumlu demek oluyo.durduk yere kendıne iş arıyon yanı moral bozmak için :mymeka:
ayy esra çok az kalmış valla çatala oturmana sen oturda sıra bize gelsin dönüncede ayrıntılı anlatırsın şu çatı muyanesi nasıl bi şeymişadaşım güzel haberlerle gel doktordan
bende salı günü gidicem bakalım çatala yatcazzzz :gitme:
didecim çok geçmiş olsun doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallahherkese günaydın.berbat bir gece geçirdim.sabaha kadar ishal ve karın ağrısıyla boğuştum.bir damla uyumadım hala ağrılarım devem ediyor.madoda ettiğim kahvaltı dokundu galiba..birazdan doktora gideceğim.nevanın iyi olup olmadığını öğrenmek istiyorum..bir de gece 21De misafir geldi.hoşgeldine gelmiş iki aile..çok yoruldum.keşke daha makul bir saatte gelselerdi.haliyle mutfağa gel git ikram falan benim kalça ağrıları da azdı..çok fena oldum..dua edin bebişim iyi olsun.
benim fikrim hastanede çikolata daha iyi olur mevlütte lokum ikram ediliyo normalde ama şimdi genmelde mevlüttede şeker ikram ediyorlar lokum yerinegünaydın kızlar yorumlarınız için sagolun teyzeleri kızıma şimdilik yapılanlar sorunsuz bir şekilde devam ediyor bugünde sepet yaptırayım diyorum şekerleri içine koymak için annemde gümüş gondola koyalım diye tutturdu bakalım.
kızlar bir fikrinize ihtiyacım var şimdi hastanede gelen ziyaretçiler için çikolatamı yoksa lokummu daha uygun olur sezercik tarihi belli olunca lokumunda siparişnivericem
yani 3 kere daha gitcez sonra doğum milkshake öyle güzel anlatmışsınki yazını okuyunca tırstım yaniii bebişinede maşşalah öyle geriden gelme durumu olsaydı doktor söylerdi boşver takma kafanagünaydınnn güzel anneler......
cumartesi günü dr. umuza gittik..... kızım biraz geriden geliyor ölçümlere göre 9 gün kadar:sinifsinif:kilosu 2230 gr. olmuşhala dönmemiş doğum pozisyonunu almamış lmaz: nst ye girdik şükür herşey yolundaydı bu sefer doğumhane bomboştu tek başıma yattım ses seda yoktu uykum bile geldi çok iyiydi.....onun haricinde herşey yerinde şükürzemuszemus sanırım yavaş yavaş benimde doğum zamanım az çok belli oldu..... dr. 2 hafta nst için geleceksiniz 3. hafta muayene için dedi sanırım 3 hafta sonra son muayenemiz olacak sonra doğum için gün verip çağıracak anladığmız kadarıyla ayyy çok az zaman kaldızemuszemus
geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir.....
sağol canım bende aynen günde 4 litreyi geçiyo içtiğim su o yüzden şu iltihap işine çok şaşırdım.. su herşeyin ilacı gercektenmaaşallah bebeğine de sana da canım. bende bebeyağı sürüyorum aylardır diğer yağlardan cok az kullandım. hiç çatlamadım bundan sonra da olmaz inşallah ama günde 4.5 litre su içiyorum doktorum herşeyden daha etkili olduğunu söylemişti suyun.
sağol canım evet göğüslere falan sürüyorum zaten bu aralar çok kaşınmaya başladı kaşındıkça sürüyorummaşallah bebeğine
canım bende neredeyse hamileliğin başından beri bebeyağı sürüyorum çok şükür henüz çatlak yok bakalım bundan sonra ne olur?? ama diğer yerlere de sürmeyi unutma
evet inşallah geldikten sonra olur dr gidip gelsin ben ohh dicem sanada kolay gelsin temizlik işlerinde dinlene dinlene yapGünaydın cnm.. Maşallah bebeğineİnşallah doktorun izinden döndükten sonra olur doğumun cnm..İnsan huzursuz oluyo elbet ama öyle erken doğumu fln getirmemeye çalış aklına.. Bekler annesi bebeğin yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?