umarım öyle olur canım.perperişan bir gece geçirdim çok ağrım vardı.uykusuzum mantıklı düşünemiyorumdur belki..ama olsun sağlıklı olsun da..yine de gönlümden zamanında doğurmak geçiyor.herkes gibi
herkese günaydın.berbat bir gece geçirdim.sabaha kadar ishal ve karın ağrısıyla boğuştum.bir damla uyumadım hala ağrılarım devem ediyor.madoda ettiğim kahvaltı dokundu galiba..birazdan doktora gideceğim.nevanın iyi olup olmadığını öğrenmek istiyorum..bir de gece 21De misafir geldi.hoşgeldine gelmiş iki aile..çok yoruldum.keşke daha makul bir saatte gelselerdi.haliyle mutfağa gel git ikram falan benim kalça ağrıları da azdı..çok fena oldum..dua edin bebişim iyi olsun.
Geçmiş olsun canım. Daha iyi olmana sevindim.beni merak eden herkese selam olsun.doktora gittim geldim.rahmimin sert olduğunu söyledi..neve çok iyimiş.kafasındaki sıvı tamamen yok olmuş.normal doğum pozisyonu almış.normal doğurabilirmişim.siyatiğimi sordum o engel olabilir normal doğuma.zorlayıcı bir şey çünkü dedi.doktor beni hemen sezeryana aldı kesti biçti deme ama siyatik daha da sıkışabilir ve çok zorlayabilir dedi.biraz müzakereden sonra sezeryanda karar kıldık..31 temmuz sezeryan tarihimiz..sonra nstye gittim.sonuç için iyi anacak hafifi hafif sancıların başlamış dedi..sancın olursa hemen beni ara dedi..nevayla konuşup onu ikna etmeliyim ben 31 temmuzdan önce doğurmak istemiyorum.biraz moralim bozuldu.hayırlısı artık.
kilomuz 2582 olmuş..
ben gidiyorum ağdaya malum yarın çatala yatıcazz
ayy artık çatal kelimesine bile sinir oluyorummmm
gelincede son posta bebişimin cicileri için ütü işlerim var onları yapıcam sonrada ütülenenler yerleşicek
akşamada babamlara gelin dedim çaya gelicekler
yarın babam ameliyat olucak kızlar dua edin hepinis aynı hastanede bende muayne oluyor olacağım alt katta babam üst katta ben saatler bile aynı 10 da benim randevu babamında ameliyata girişi..
sonra girerim yine
Babam doğumdan sonra gelecekmiş. Başta çok bozulmuştum niye yanımda olmak istemiyor öyle bir günde diye. Bugün annem söyledi. Hastanede bayılırsa da herkes onunla ilgilenmek zorunda kalırsa diye korkuyormuş babamdelikafaduldenHakkaten, hayatında bir kez çocuklarını hastaneye götürdü, onda da bayıldı kaldı:roflol:
Yazık ay kıyamam.. baba yüreği işte... mafoldumbenBabam doğumdan sonra gelecekmiş. Başta çok bozulmuştum niye yanımda olmak istemiyor öyle bir günde diye. Bugün annem söyledi. Hastanede bayılırsa da herkes onunla ilgilenmek zorunda kalırsa diye korkuyormuş babamdelikafaduldenHakkaten, hayatında bir kez çocuklarını hastaneye götürdü, onda da bayıldı kaldı:roflol:
meltem cnm ben tekrar dr değiştirmek zorunda kaldım çünkü1 aylık zaman doldu zati kendidesölemişti bna ben izinli olabilkirim burda başka bi dr gidebilirsin..ayşe hn gittim bugün ..çok şükür bebm dönmüş nsıl sevindim ya..sağlıklada normal gelse..boyu kilo için bişi demedi ağustos bşı gibi renkli görüncen dedi.hani kilosuna baoyuna bakmak için..kan ilacı ve magnesyum verdi...elevit dedim yok dedi bebk büyümüş e ee sende baya büyümüşün kaydirigubbakcemile3iiçme artık dedi..3 hafta sonra çağırdı...
ben gidiyorum ağdaya malum yarın çatala yatıcazz
ayy artık çatal kelimesine bile sinir oluyorummmm
gelincede son posta bebişimin cicileri için ütü işlerim var onları yapıcam sonrada ütülenenler yerleşicek
akşamada babamlara gelin dedim çaya gelicekler
yarın babam ameliyat olucak kızlar dua edin hepinis aynı hastanede bende muayne oluyor olacağım alt katta babam üst katta ben saatler bile aynı 10 da benim randevu babamında ameliyata girişi..
sonra girerim yine
ters dururken ben nefes almakta çok zorlanıyordum..Allah kolaylık versin..tik başlı senin velet.efet kızım bana en harika hediye olacak.zaten doğum gününde pek hediye alan biri değilimdir.Bence de seni dün gece yormuştur.. Hem misafirlerin yormuş hem yediklerinin dokunması.. Üzerine bir de hamilelik, e artık kim olsa yorulur.. Bu arada, miden, barsakların felan nasıl? daha iyisindir umarım... gidebilecek gibiysen eve gidip şöyle yatıp uyusan kendine gelirsin.. herşeyin hayırlısı olsun canım.. bebeğinin, senin sağlığın yerinde olsun.. Salifo da size baksın :) Bu sene ömrünün en güzel hediyesini alacaksın doğum günü hediyesi olarak.. minik kuzu Neva'n kollarında olacak Allah'ın izniyle.. ben bundan güzel bir hediye düşünemiyorum doğrusu.. opuyorumnanaktan
Benim kız dönmüyor bir türlü, ağzımdan çıkacak yakında.. büyüdükçe nefes alamıyor gibi oluyorum.. midemde de yer bırakmadı.. kuş kadar yemek yedikten sonra dıhanıyorum..
amin furko amin..
Geçmiş olsun canım. Daha iyi olmana sevindim.
Bebişinin durumu gayet güzelmiş işte. Neye moralini bozuyorsun kiklava:Sağlıklı olsun da ne zaman isterse o zaman gelsin. Senin istediğin tarihe göre ayarlayamaz ki kuzucuk kendini:teselli:Kasılma olması da gayet normal. Sen kaç hafta öndesin, bende bile var kasılma. Nst'ye girdiğin zamana denk gelmiş hepsi bu. İlla ki bunlar olacak. Gitgide de sıklaşacaklar. Allah "gerçek" dert vermesin. Sıkma canını
Babana Allah şifa versin canım. Umarım kolaycacık atlatır ameliyatını. Sen de çoook güzel haberlerle geleceksin inşallah. Hem yakışıklı doktorunu da göreceksin fena mı:jeyyar:
dide bak ne güzel iyi haberlerle gelmişsin ya ne güzel tarihinde belli bozma moralini doğum tarihleriniz de çok güzel olmuş şimdi 3 gün üstüste doğum günümü kutlicanız ??
esracım çok kasma kendini rahat bırak herkes yaptırıyo öyle düşün babana geçmiş olsun o da ameliyatten sorunsuz çıkar işşallah.. burkocum anne babalr öyle işte sen içeride doğururken onlarda ne acılar çekiyodur kim bilir bende kaç kere şahit ıldum öyle gelemeyen ailelere annesi bile gelemeyen oluyo dayanamam diye
Arkadaslar bebek yatagımız geldı.. actım baktım.. ıcıme sındı; ınce, ne kalın ne sert.. vısco tarzı.. 55 tl sına aldık.. kargo ıle 61 e geldı.. ki.. baya arastırdım.. fıyat olarak en uygun ve de duzgun yatak bu idi. Kılıflı yapmıslar.. gerektıgınde yıkanabılsın dıye.. park yatagına yatak almak ısteyen arkadaslarıma duyurulur.
Ebruska güzel dileklerin için tesekkur ederım arkadasım..
Arkadaslar bebek yatagımız geldı.. actım baktım.. ıcıme sındı; ınce, ne kalın ne sert.. vısco tarzı.. 55 tl sına aldık.. kargo ıle 61 e geldı.. ki.. baya arastırdım.. fıyat olarak en uygun ve de duzgun yatak bu idi. Kılıflı yapmıslar.. gerektıgınde yıkanabılsın dıye.. park yatagına yatak almak ısteyen arkadaslarıma duyurulur.
Ebruska güzel dileklerin için tesekkur ederım arkadasım..
DİDE tatlım bak boşuna evham yaptın maşallah nevaya korkulacak birşey yok.... sezeryan tarihinde belli olmuş 31 temmuz hayırlı uğurlu olsun.... merak etme önce gelmeyecek kuzularımız allahın bileceği birşey erken gelmeye kalkarlarsada artık şükürler olsun küvezsiz bile yaşayacak durumdalar herşey güzel olacak..... izne ne zaman ayrılıyorsun sanırım biz seninle aynı gündük.....öne çekmeyi düşünüyormusun iznini....
meltem yok cnm extra bi ücret almıyolar..memnunum cnm son takiplerimi o yapcak..ama doğuma giremebvilir denk gelirse ancak...sen radyolajiye göründünmü necati sönmeze..
sağol canım benim.ben 18 temmuzda ayrılıyorum..öne çekme diye bir şey var mı onu da bilmiyorum:1no2:
hayırlı uğurlu olsun..işesin mıçsın kuzey bey..sen de yıka bol bol zaten yıkanıyormuş
evrim ii günlerde kullanın yatağı..benim yatak mabilyaı acaba mobilyalı yatağa olmasmı ince..kalın olyo ya mesafa daralıyo yanlıklar kısa klaıyo bu durumda...
sağol canım benim.ben 18 temmuzda ayrılıyorum..öne çekme diye bir şey var mı onu da bilmiyorum:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?