2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bence de seni dün gece yormuştur.. Hem misafirlerin yormuş hem yediklerinin dokunması.. Üzerine bir de hamilelik, e artık kim olsa yorulur.. Bu arada, miden, barsakların felan nasıl? daha iyisindir umarım... gidebilecek gibiysen eve gidip şöyle yatıp uyusan kendine gelirsin.. herşeyin hayırlısı olsun canım.. bebeğinin, senin sağlığın yerinde olsun.. Salifo da size baksın :) Bu sene ömrünün en güzel hediyesini alacaksın doğum günü hediyesi olarak.. minik kuzu Neva'n kollarında olacak Allah'ın izniyle.. ben bundan güzel bir hediye düşünemiyorum doğrusu.. opuyorumnanaktan

Benim kız dönmüyor bir türlü, ağzımdan çıkacak yakında.. büyüdükçe nefes alamıyor gibi oluyorum.. midemde de yer bırakmadı.. kuş kadar yemek yedikten sonra dıhanıyorum..

Geçmiş olsun canım. Daha iyi olmana sevindim.

Bebişinin durumu gayet güzelmiş işte. Neye moralini bozuyorsun kiklava:Sağlıklı olsun da ne zaman isterse o zaman gelsin. Senin istediğin tarihe göre ayarlayamaz ki kuzucuk kendini:teselli:Kasılma olması da gayet normal. Sen kaç hafta öndesin, bende bile var kasılma. Nst'ye girdiğin zamana denk gelmiş hepsi bu. İlla ki bunlar olacak. Gitgide de sıklaşacaklar. Allah "gerçek" dert vermesin. Sıkma canını

Babana Allah şifa versin canım. Umarım kolaycacık atlatır ameliyatını. Sen de çoook güzel haberlerle geleceksin inşallah. Hem yakışıklı doktorunu da göreceksin fena mı:jeyyar:

Babam doğumdan sonra gelecekmiş. Başta çok bozulmuştum niye yanımda olmak istemiyor öyle bir günde diye. Bugün annem söyledi. Hastanede bayılırsa da herkes onunla ilgilenmek zorunda kalırsa diye korkuyormuş babamdelikafaduldenHakkaten, hayatında bir kez çocuklarını hastaneye götürdü, onda da bayıldı kaldı:roflol:

e düşünceli adam, daha ne istiyon? :)

Yazık ay kıyamam.. baba yüreği işte... mafoldumben

dide bak ne güzel iyi haberlerle gelmişsin ya ne güzel tarihinde belli bozma moralini doğum tarihleriniz de çok güzel olmuş şimdi 3 gün üstüste doğum günümü kutlicanız ??
esracım çok kasma kendini rahat bırak herkes yaptırıyo öyle düşün babana geçmiş olsun o da ameliyatten sorunsuz çıkar işşallah.. burkocum anne babalr öyle işte sen içeride doğururken onlarda ne acılar çekiyodur kim bilir bende kaç kere şahit ıldum öyle gelemeyen ailelere annesi bile gelemeyen oluyo dayanamam diye

Arkadaslar bebek yatagımız geldı.. actım baktım.. ıcıme sındı; ınce, ne kalın ne sert.. vısco tarzı.. 55 tl sına aldık.. kargo ıle 61 e geldı.. ki.. baya arastırdım.. fıyat olarak en uygun ve de duzgun yatak bu idi. Kılıflı yapmıslar.. gerektıgınde yıkanabılsın dıye.. park yatagına yatak almak ısteyen arkadaslarıma duyurulur.

Ebruska güzel dileklerin için tesekkur ederım arkadasım..

ben de oğlumun cibinliğini süslemek için salı pazarına gidicem bugün..kurdela ve inci alıp süslemeyi düşünüyorum..kapı süsü için de bişiler bakıcam..

canım hayırlısı artık ayşe hanıma gidiyorsun yani memnun kaldınmı 3 ağustos da izinden dönecekmiş nihal hanım dolayısıyla beni başka bir doktor kesip biçebilir belli de olmaz yani hayırlısı artık
hiç doğum ücreti dışında extra birşey alıyorlar mı bilgin var mı??

sana kolay gele
baban için de Allah şifalar versin şeker

ters dururken ben nefes almakta çok zorlanıyordum..Allah kolaylık versin..tik başlı senin velet.efet kızım bana en harika hediye olacak.zaten doğum gününde pek hediye alan biri değilimdir.
amin furko amin..

deliye hergün bayram hesabı 31 temmuz gecesi bir başlayıp 2 ağustos zabahı bırakırız kutlmaya..pek de seven bir aileyiz ya özel günleri.her sene kendi doğum gününü sevgili olma yıldönümünü unutan biri olaraktan.zemuszemus

DıDE tatlım bak boşuna evham yaptın maşallah nevaya korkulacak birşey yok.... sezeryan tarihinde belli olmuş 31 temmuz hayırlı uğurlu olsun.... merak etme önce gelmeyecek kuzularımız allahın bileceği birşey erken gelmeye kalkarlarsada artık şükürler olsun küvezsiz bile yaşayacak durumdalar herşey güzel olacak..... izne ne zaman ayrılıyorsun sanırım biz seninle aynı gündük.....öne çekmeyi düşünüyormusun iznini....

hayırlı uğurlu olsun..işesin mıçsın kuzey bey..sen de yıka bol bol zaten yıkanıyormuş

evrim ii günlerde kullanın yatağı..benim yatak mabilyaı acaba mobilyalı yatağa olmasmı ince..kalın olyo ya mesafa daralıyo yanlıklar kısa klaıyo bu durumda...

marka site bilgisi ve ölçü alalım canım

sağol canım benim.ben 18 temmuzda ayrılıyorum..öne çekme diye bir şey var mı onu da bilmiyorum:1no2:

meltem yok cnm extra bi ücret almıyolar..memnunum cnm son takiplerimi o yapcak..ama doğuma giremebvilir denk gelirse ancak...sen radyolajiye göründünmü necati sönmeze..

sağol canım benim.ben 18 temmuzda ayrılıyorum..öne çekme diye bir şey var mı onu da bilmiyorum:1no2:

aşağı yukarı aynı tarih bende 21 temmuza kadar çalışacağım en son bir aksilik çıkmazsa.... öne çekme gibi birşeyin var diye biliyorum dr. a gidip yeni bir rapor alıyorsun çalışamaz diye iznin başlamış oluyor..... yani kullanabilme gibi birşeyin varsa şimdiden ayrılabilirsin izne zaten o 18 temmuz çalışabileceğin en son tarih.... ben mecbur ayın 21. ini bekliyorum zaten bende seninle aşağı yukarı aynı tarihte doğum yapabilirim belki aynı gün olur...... hoş benim kız hala dönmedi dönmeyede niyeti yok ama kısmet artık büyük ihtimal sezercik olacağız.... benimde en son kontrolüm 25 temmuz o tarihten sonra doğuma kadar verecek büyük ihtimal.....

hayırlı uğurlu olsun..işesin mıçsın kuzey bey..sen de yıka bol bol zaten yıkanıyormuş

Tesekkur ederım güzel temennilerin için.. vallahi saolasın, ya yıkanmasaydı.. dı mı ama :mymeka:

evrim ii günlerde kullanın yatağı..benim yatak mabilyaı acaba mobilyalı yatağa olmasmı ince..kalın olyo ya mesafa daralıyo yanlıklar kısa klaıyo bu durumda...

Kuzum ne demek ıstedıgını bılemıyorum.. gormeden anlayamam.. senın ıcıne sınmısse tamamdır..

Canım, kurumunla nasıl anlaştın veya öyle bir görüşme geçti mi bilmiyorum ama 37. haftanın sonunu beklemek zorunda değilsin.. 32. haftadan sonra istediğin her zaman ayrılabilirsin.. Eğer ki kendine biraz daha zaman ayırmak istiyorsan bu haftanın bitişinden itibaren açtırabilirsin.. Zaten bu da kanunen izin verilen süreden hepi topu bir hafta erken ayrılman anlamına geliyor.. SAT'larımız aynı olduğu için tarihler konusunda yanılmıyorumdur sanırsam..

Ben hep 36+6'ya kadar çalışırım diyordum ama sonradan fikir değiştirdim, doktorum da destekledi beni, dinlenin biraz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…