2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evet canım benim dr. un söylediğne bakarak anladığım bu çünkü 3 kereyi çok güzel anlattı daha sonrasını söylemedi büyük ihtimal temmuz 25 son muayene zaten ozaman 37+4 olacağız yani 38. haftanın içinde olacağız ondan 1 hafta sonrada doğum dese temmuz 31 yada ağustosun ilk günleri doğum olacak allahın izniyle ama ben yusuf yusuf:ecrin_bebek: daha yapılacak dünya kadar işim var...... temmuz 21 e kadarda çalışacağım kızım erken gelmeye kalkmaz inşallah:Saruboceq:

ayy esra çok az kalmış valla çatala oturmana sen oturda sıra bize gelsin dönüncede ayrıntılı anlatırsın şu çatı muyanesi nasıl bi şeymiş
tmm tatlım anlatıcam ayrıntılı merak etme sen delikafadulden
eftalya baby sizde kolay gelsin
esracım teşekkür ederim canım ba arada senden sonra en fazla kiloyu ben aldım heralde 18 kilo almışım toplam
yok kuzum benden sonra bayrak nurdanımdaaa delikafadulden

meltem cnm ben tekrar dr değiştirmek zorunda kaldım çünkü1 aylık zaman doldu zati kendidesölemişti bna ben izinli olabilkirim burda başka bi dr gidebilirsin..ayşe hn gittim bugün ..çok şükür bebm dönmüş nsıl sevindim ya..sağlıklada normal gelse..boyu kilo için bişi demedi ağustos bşı gibi renkli görüncen dedi.hani kilosuna baoyuna bakmak için..kan ilacı ve magnesyum verdi...elevit dedim yok dedi bebk büyümüş e ee sende baya büyümüşün kaydirigubbakcemile3iiçme artık dedi..3 hafta sonra çağırdı...

aaaa milkshake bende işi 20 sinde bırakacağım
ama ağustos ilk ya da ikinci haftası olur diye düşünüyorum nedense kızım annecin evde azıcık dinlensin izin ver diyorum konuşuyorum acısın bana ve kendine azıcık geç uyanalım son nazlarımızı yapalım dimi ama:CüvCüv:

saolun kızlar ben bisey yapmıorum perdeleri makinaya atıorum bide dolabımı topladım. yormuyorum kendimi yani .

seda masallah bebisine

esracımmm canımm walla haklısın bilsemki zaman gelmis nasıl olurum acaba bilemiorum:)) simdi normal sartları bekledigimiz icin relaxız sen bakma bana hocanın dedgini yap yaptıgını yapma hesabı

milkshake normaldir hersey stres yapma canım herpimizin herseyi yolunda gereksiz sıkıntı evham yapma

eftelya fazla yorma ya bırak kadın yapsın oylede boylede para vercen nie kendini yorcan karnın burnunda

beni merak eden herkese selam olsun.doktora gittim geldim.rahmimin sert olduğunu söyledi..neve çok iyimiş.kafasındaki sıvı tamamen yok olmuş.normal doğum pozisyonu almış.normal doğurabilirmişim.siyatiğimi sordum o engel olabilir normal doğuma.zorlayıcı bir şey çünkü dedi.doktor beni hemen sezeryana aldı kesti biçti deme ama siyatik daha da sıkışabilir ve çok zorlayabilir dedi.biraz müzakereden sonra sezeryanda karar kıldık..31 temmuz sezeryan tarihimiz..sonra nstye gittim.sonuç için iyi anacak hafifi hafif sancıların başlamış dedi..sancın olursa hemen beni ara dedi..nevayla konuşup onu ikna etmeliyim ben 31 temmuzdan önce doğurmak istemiyorum.biraz moralim bozuldu.hayırlısı artık.
kilomuz 2582 olmuş..

bu arada doktorla fiyatı konuştum 150 tl veriyormuşuz..artı oda ücreti.hastane çantamı alıp gitmem yeterliymiş ne lazımsa hastane veriyormuş

didom niye moralin bozuluyor kuzum anlamadımki
neva sağlıklı kilosu güzel
zamanından önce gelirsede gelir takdiri ilahi bu moral bozucak hiçbirşey yokki
şükürler olsun de 31 temmuz içinde geri sayım yapmaya başla daha öncede gelirse hoşgelir sefalar getirir

bu arada doktorla fiyatı konuştum 150 tl veriyormuşuz..artı oda ücreti.hastane çantamı alıp gitmem yeterliymiş ne lazımsa hastane veriyormuş

ohh ohh ne güzel daha istersin :teselli:
bide doğumu 1 ağustosa ayarlasaydın anası ile aynı gün delikafadulden

DıDE, Neva'nın ii olmasına çok sevindim cnm.. Maşallah
Sezeryanda senin için daha ii bir seçenek gibi gözüküyor demek ki.. hayırlısı olsun inş. Doğum içinde endişelenme, annesinin sözü dinler vakitli gelir kızımız.. kilosu da ii.. sen içine ferah tut, bozma moralini :teselli:

ben gidiyorum ağdaya malum yarın çatala yatıcazz
ayy artık çatal kelimesine bile sinir oluyorummmm
gelincede son posta bebişimin cicileri için ütü işlerim var onları yapıcam sonrada ütülenenler yerleşicek
akşamada babamlara gelin dedim çaya gelicekler

yarın babam ameliyat olucak kızlar dua edin hepinis aynı hastanede bende muayne oluyor olacağım alt katta babam üst katta ben saatler bile aynı 10 da benim randevu babamında ameliyata girişi..

sonra girerim yine

Dide, çok sevindim canım Neva'nın iyi olmasına.. Moral bozacak birşey yok ortada, senin hormonların depreşmiş galiba.. yerimseniben Demek 31 Temmuz'a gün aldınız kaydirigubbakcemile5, şimdiden hayırlı olsun canım.. Olur da Neva'nın canı 31 Temmuz'u beklemek istemezse sakın dert etme, bunda da bir hayır vardır.. Ben Neva'nın seni üzeceğini hiç zannetmiyorum zaten..annesi sen yeterki içini ferah tut.. opuyorumnanaktan

tadlum hani hafif hafif sancıların başlamış dediya doktor ondan..bir de adama yok yok başlamamış size öyle geliyor dedim adam attı kahkahayı..zamanında gelsin istiyorum..ama takdiri ilahi dediğin gibi
ohh ohh ne güzel daha istersin :teselli:
bide doğumu 1 ağustosa ayarlasaydın anası ile aynı gün delikafadulden
doktorun başka operasyonları var galiba.kabul etmedi..sıraya girersiniz dedi neva 31 tgemmuz ben 1 ağustos salifo 2 ağustos...

ayyyyy ağda dime bana yav hafakanlar basıyor..babacığına acil şifalar diliyorum..Allah sana da kolaylık versin..ben yırtmış görünüyorum çataldan.
o kadar uykusuzum ki anlatamam sabah 5:30 da yattım 7 de kalktım ağrılarla tabi.

umarım öyle olur canım.perperişan bir gece geçirdim çok ağrım vardı.uykusuzum mantıklı düşünemiyorumdur belki..ama olsun sağlıklı olsun da..yine de gönlümden zamanında doğurmak geçiyor.herkes gibi

hadi sana kolay gelsin Esra.. söyle güzel güzel yolsunlar seni, fazla hırpalamadan :) çatal kelimesi benim de içimi kaldırıyor.. sen bir git gel, bakalım nasıl oluyormuş çatı muayenesi.. bilgilendirirsin bizi artıkın..

babana da geçmiş olsun canım, haberim yoktu.. umarım mühim birşey değildir.. her ikinizden de güzel haberler bekliyor olacağız..

ya bende de aynı şey..salonda koltukta bi güzel uyuyorum, yatağa bi gidiyorum uyuyamıyorum bi türlü..dön dön gına geliyo..

ah kuzum geçmiş olsun..insanlar bazen düşüncesiz olabiliyor..halbüse onlar da biizm geçtiğimiz yollardan geçmişlerdir amma gel anlat..

gözün aydın..dr.un iyi dediyse iyidir..boşuna bişeyleri kafaya takıpta üzme kendini..

gözün aydın...allah nazarlardan saklasın..

hadi iyisin..kıyak geçmiş senin sıpa..

sanırım işine geldi bu durum..kararsızdın ya normal doğuma..hadi hayırlısı bakem..1 ağustos cmt.diye mi olmadı? neva üzmedi üzmeyecek annesini..

e süper..ben de mi batmanda yapsam ne

ben de sinir oluyom çatal a....git de gel anlat bakalım..babanın nesi var bu arada?? geçmiş olsun..allah kolaylık versin..

Esracıım, babana acil şifalar diliyorum, dualarım onunla.. :Saruboceq:
Sende inşallah acısız bi şekilde atlatacaksın muayeneni yarın.. Sonra sıra yavaş yavaş bize gelecek..:1rolleyes:

Lavantaları aktardan alabılırsın bacım.. 2 saat once ben aldım :)

Neye moralını bozuyorsun anlamadım.. sen de havadan nem kapan bunalımlı hamıleler kervanına katılma gozunu seveyım.. daha ne ıstıyorsun Allahtan be kadın.. hersey yolunda ıste..

Allah yardımcınıs olsun... hersey yolunda gıtsın ınsallahh..

halbüseler götürsün seni mercimek..gel doğuralım beraber.

hasabi etmen la beni..erken doğurmak istemiyorum o sebebten be ya.nevayla anlaşacam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…