ayy esra çok az kalmış valla çatala oturmana sen oturda sıra bize gelsin dönüncede ayrıntılı anlatırsın şu çatı muyanesi nasıl bi şeymiş
didecim çok geçmiş olsun doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah
benim fikrim hastanede çikolata daha iyi olur mevlütte lokum ikram ediliyo normalde ama şimdi genmelde mevlüttede şeker ikram ediyorlar lokum yerine
yani 3 kere daha gitcez sonra doğum milkshake öyle güzel anlatmışsınki yazını okuyunca tırstım yaniii bebişinede maşşalah öyle geriden gelme durumu olsaydı doktor söylerdi boşver takma kafana
sağol canım bende aynen günde 4 litreyi geçiyo içtiğim su o yüzden şu iltihap işine çok şaşırdım.. su herşeyin ilacı gercekten
sağol canım evet göğüslere falan sürüyorum zaten bu aralar çok kaşınmaya başladı kaşındıkça sürüyorum
evet inşallah geldikten sonra olur dr gidip gelsin ben ohh dicem sanada kolay gelsin temizlik işlerinde dinlene dinlene yap
tmm tatlım anlatıcam ayrıntılı merak etme sen delikafaduldenayy esra çok az kalmış valla çatala oturmana sen oturda sıra bize gelsin dönüncede ayrıntılı anlatırsın şu çatı muyanesi nasıl bi şeymiş
yok kuzum benden sonra bayrak nurdanımdaaa delikafaduldeneftalya baby sizde kolay gelsin
esracım teşekkür ederim canım ba arada senden sonra en fazla kiloyu ben aldım heralde 18 kilo almışım toplam
evet canım benim dr. un söylediğne bakarak anladığım bu çünkü 3 kereyi çok güzel anlattı daha sonrasını söylemedi büyük ihtimal temmuz 25 son muayene zaten ozaman 37+4 olacağız yani 38. haftanın içinde olacağız ondan 1 hafta sonrada doğum dese temmuz 31 yada ağustosun ilk günleri doğum olacak allahın izniyle ama ben yusuf yusuf:ecrin_bebek: daha yapılacak dünya kadar işim var...... temmuz 21 e kadarda çalışacağım kızım erken gelmeye kalkmaz inşallah:Saruboceq:
bu arada doktorla fiyatı konuştum 150 tl veriyormuşuz..artı oda ücreti.hastane çantamı alıp gitmem yeterliymiş ne lazımsa hastane veriyormuş
beni merak eden herkese selam olsun.doktora gittim geldim.rahmimin sert olduğunu söyledi..neve çok iyimiş.kafasındaki sıvı tamamen yok olmuş.normal doğum pozisyonu almış.normal doğurabilirmişim.siyatiğimi sordum o engel olabilir normal doğuma.zorlayıcı bir şey çünkü dedi.doktor beni hemen sezeryana aldı kesti biçti deme ama siyatik daha da sıkışabilir ve çok zorlayabilir dedi.biraz müzakereden sonra sezeryanda karar kıldık..31 temmuz sezeryan tarihimiz..sonra nstye gittim.sonuç için iyi anacak hafifi hafif sancıların başlamış dedi..sancın olursa hemen beni ara dedi..nevayla konuşup onu ikna etmeliyim ben 31 temmuzdan önce doğurmak istemiyorum.biraz moralim bozuldu.hayırlısı artık.
kilomuz 2582 olmuş..
tadlum hani hafif hafif sancıların başlamış dediya doktor ondan..bir de adama yok yok başlamamış size öyle geliyor dedim adam attı kahkahayı..zamanında gelsin istiyorum..ama takdiri ilahi dediğin gibididom niye moralin bozuluyor kuzum anlamadımki
neva sağlıklı kilosu güzel
zamanından önce gelirsede gelir takdiri ilahi bu moral bozucak hiçbirşey yokki
şükürler olsun de 31 temmuz içinde geri sayım yapmaya başla daha öncede gelirse hoşgelir sefalar getirir
doktorun başka operasyonları var galiba.kabul etmedi..sıraya girersiniz dedi neva 31 tgemmuz ben 1 ağustos salifo 2 ağustos...ohh ohh ne güzel daha istersin :teselli:
bide doğumu 1 ağustosa ayarlasaydın anası ile aynı gün delikafadulden
ben gidiyorum ağdaya malum yarın çatala yatıcazz
ayy artık çatal kelimesine bile sinir oluyorummmm
gelincede son posta bebişimin cicileri için ütü işlerim var onları yapıcam sonrada ütülenenler yerleşicek
akşamada babamlara gelin dedim çaya gelicekler
yarın babam ameliyat olucak kızlar dua edin hepinis aynı hastanede bende muayne oluyor olacağım alt katta babam üst katta ben saatler bile aynı 10 da benim randevu babamında ameliyata girişi..
sonra girerim yine
Dide, çok sevindim canım Neva'nın iyi olmasına.. Moral bozacak birşey yok ortada, senin hormonların depreşmiş galiba.. yerimseniben Demek 31 Temmuz'a gün aldınız kaydirigubbakcemile5, şimdiden hayırlı olsun canım.. Olur da Neva'nın canı 31 Temmuz'u beklemek istemezse sakın dert etme, bunda da bir hayır vardır.. Ben Neva'nın seni üzeceğini hiç zannetmiyorum zaten..annesi sen yeterki içini ferah tut.. opuyorumnanaktan
gelincede son posta bebişimin cicileri için ütü işlerim var onları yapıcam sonrada ütülenenler yerleşicek
yarın babam ameliyat olucak kızlar dua edin hepinis aynı hastanede bende muayne oluyor olacağım alt katta babam üst katta ben saatler bile aynı 10 da benim randevu babamında ameliyata girişi..
sonra girerim yine
aslında 1 saat önce oturduğum yerde uyuyordum ama iki gündür aynı yatağa girince uykum kaçıyor
benide nefes darlığı ve mide yanması uyutmuypr ter artık 3,planda kaldı desem ama az kaldı benim iki haftam kaldı :lepi:
herkese günaydın.berbat bir gece geçirdim.sabaha kadar ishal ve karın ağrısıyla boğuştum.bir damla uyumadım hala ağrılarım devem ediyor.madoda ettiğim kahvaltı dokundu galiba..birazdan doktora gideceğim.nevanın iyi olup olmadığını öğrenmek istiyorum..bir de gece 21De misafir geldi.hoşgeldine gelmiş iki aile..çok yoruldum.keşke daha makul bir saatte gelselerdi.haliyle mutfağa gel git ikram falan benim kalça ağrıları da azdı..çok fena oldum..dua edin bebişim iyi olsun.
günaydınnn güzel anneler......
cumartesi günü dr. umuza gittik..... kızım biraz geriden geliyor ölçümlere göre 9 gün kadar:sinifsinif:kilosu 2230 gr. olmuşhala dönmemiş doğum pozisyonunu almamış lmaz: nst ye girdik şükür herşey yolundaydı bu sefer doğumhane bomboştu tek başıma yattım ses seda yoktu uykum bile geldi çok iyiydi.....onun haricinde herşey yerinde şükürzemuszemus sanırım yavaş yavaş benimde doğum zamanım az çok belli oldu..... dr. 2 hafta nst için geleceksiniz 3. hafta muayene için dedi sanırım 3 hafta sonra son muayenemiz olacak sonra doğum için gün verip çağıracak anladığmız kadarıyla ayyy çok az zaman kaldızemuszemus
geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir.....
günaydın kızlar nasılsınız?
ben cumartesi dr deydim çok güzel geçti acatyip poz verdi dr bile heycanla baktı parmaklarını yalıyodu. dilini bile gördüm. açlık şekeri ölçümü için gittiğim için açtım bebekte korku var biraz.
bu arada tansiyonum genelde düşük çıkıyo daha önceden de size söylemiştim bu konu çok çatlak için doğru dimi?? çünkü kakao alıcaktım vazgeçtim küçücük bi şişede oluyo dökmeside zor oluyo o yüzden almadım.
benden böyle işte ara ara girip geçmişi okudu m ama bişi yazamadım haftasonu eşim evde olunca rahat vermiyo simdi yine biraz geçmişe bakıyım
meltem cnm ben tekrar dr değiştirmek zorunda kaldım çünkü1 aylık zaman doldu zati kendidesölemişti bna ben izinli olabilkirim burda başka bi dr gidebilirsin..ayşe hn gittim bugün ..çok şükür bebm dönmüş nsıl sevindim ya..sağlıklada normal gelse..boyu kilo için bişi demedi ağustos bşı gibi renkli görüncen dedi.hani kilosuna baoyuna bakmak için..kan ilacı ve magnesyum verdi...elevit dedim yok dedi bebk büyümüş e ee sende baya büyümüşün kaydirigubbakcemile3iiçme artık dedi..3 hafta sonra çağırdı...
beni merak eden herkese selam olsun.doktora gittim geldim.rahmimin sert olduğunu söyledi..neve çok iyimiş.kafasındaki sıvı tamamen yok olmuş.normal doğum pozisyonu almış.normal doğurabilirmişim.siyatiğimi sordum o engel olabilir normal doğuma.zorlayıcı bir şey çünkü dedi.doktor beni hemen sezeryana aldı kesti biçti deme ama siyatik daha da sıkışabilir ve çok zorlayabilir dedi.biraz müzakereden sonra sezeryanda karar kıldık..31 temmuz sezeryan tarihimiz..sonra nstye gittim.sonuç için iyi anacak hafifi hafif sancıların başlamış dedi..sancın olursa hemen beni ara dedi..nevayla konuşup onu ikna etmeliyim ben 31 temmuzdan önce doğurmak istemiyorum.biraz moralim bozuldu.hayırlısı artık.
kilomuz 2582 olmuş..
bu arada doktorla fiyatı konuştum 150 tl veriyormuşuz..artı oda ücreti.hastane çantamı alıp gitmem yeterliymiş ne lazımsa hastane veriyormuş
sonra girerim yine
burcuuu burdasın hazır ne sorucam sanaaa
bu lavantalrı nerden aldın en tarz bi dükkandan yani??
çiçekçimi japon pazarı gibimi ona göre yarn gidip alıcam
kadriye kapısüsün çok güzelmiş canım güle güle kullan
herkese günaydın.berbat bir gece geçirdim.sabaha kadar ishal ve karın ağrısıyla boğuştum.bir damla uyumadım hala ağrılarım devem ediyor.madoda ettiğim kahvaltı dokundu galiba..birazdan doktora gideceğim.nevanın iyi olup olmadığını öğrenmek istiyorum..bir de gece 21De misafir geldi.hoşgeldine gelmiş iki aile..çok yoruldum.keşke daha makul bir saatte gelselerdi.haliyle mutfağa gel git ikram falan benim kalça ağrıları da azdı..çok fena oldum..dua edin bebişim iyi olsun.
kilomuz 2582 olmuş..
sonra girerim yine
Dide, çok sevindim canım Neva'nın iyi olmasına.. Moral bozacak birşey yok ortada, senin hormonların depreşmiş galiba.. yerimseniben Demek 31 Temmuz'a gün aldınız kaydirigubbakcemile5, şimdiden hayırlı olsun canım.. Olur da Neva'nın canı 31 Temmuz'u beklemek istemezse sakın dert etme, bunda da bir hayır vardır.. Ben Neva'nın seni üzeceğini hiç zannetmiyorum zaten..annesi sen yeterki içini ferah tut.. opuyorumnanaktan
halbüseler götürsün seni mercimek..gel doğuralım beraber.ya bende de aynı şey..salonda koltukta bi güzel uyuyorum, yatağa bi gidiyorum uyuyamıyorum bi türlü..dön dön gına geliyo..
ah kuzum geçmiş olsun..insanlar bazen düşüncesiz olabiliyor..halbüse onlar da biizm geçtiğimiz yollardan geçmişlerdir amma gel anlat..
gözün aydın..dr.un iyi dediyse iyidir..boşuna bişeyleri kafaya takıpta üzme kendini..
gözün aydın...allah nazarlardan saklasın..
hadi iyisin..kıyak geçmiş senin sıpa..
sanırım işine geldi bu durum..kararsızdın ya normal doğuma..hadi hayırlısı bakem..1 ağustos cmt.diye mi olmadı? neva üzmedi üzmeyecek annesini..
e süper..ben de mi batmanda yapsam ne
ben de sinir oluyom çatal a....git de gel anlat bakalım..babanın nesi var bu arada?? geçmiş olsun..allah kolaylık versin..
Lavantaları aktardan alabılırsın bacım.. 2 saat once ben aldım :)
Neye moralını bozuyorsun anlamadım.. sen de havadan nem kapan bunalımlı hamıleler kervanına katılma gozunu seveyım.. daha ne ıstıyorsun Allahtan be kadın.. hersey yolunda ıste..
Allah yardımcınıs olsun... hersey yolunda gıtsın ınsallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?