2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya bilmiyorum.doğum sonrası daha çok iznim olsun istiyorum.işim de masa başı.yıpranırsa sinirlerim yıpranıyor biraz ..al işte bir tane kurum hastanenin özürlü raporuna aslı gibidir yapmış..düşün bak sahteciliğe bak.gözümden kaçsa bir teftişte ipimi çekerler beni.öğrenci başına 400 tl para alıyorlar devletten ayda.dolandırıcı şerrefsizler.
Tesekkur ederım güzel temennilerin için.. vallahi saolasın, ya yıkanmasaydı.. dı mı ama :mymeka:

yerim seni ben.:kedi:

ben geldim biraz mola verdimm...
dide canım maşallah neva yaa ama neden moralini bozuyorsun ki annesi allah hangi günü hayırlı gördüyse o gün gelirr....
evrişimmm allahım kuzeyimizi ii günlerde yatırmayıda nasip etsin ii günlerde kullan canımm....

slm kızlar ben hastaneye gıttım bu gun kızım (elvina) 2300 gr olmus ultrasonda 33+2 cıktı kafamız aşağıda dogum pozısyonunu almıs 10 gun sonra randevu verdı hastaneye gıdıcem ve nst ye baglanıcakmısım

slm kızlar ben hastaneye gıttım bu gun kızım (elvina) 2300 gr olmus ultrasonda 33+2 cıktı kafamız aşağıda dogum pozısyonunu almıs 10 gun sonra randevu verdı hastaneye gıdıcem ve nst ye baglanıcakmısım

gözün aydın canım.... bende cumartesi gittim dr. a benim kızımda 2230 du cumartesi günü.... benimkide 9 gün geriden çıktı bütün ölçümlere göre o ultrason çıksında öyle yazıyor... saglıklı olsunlarda ne yapalım... ha ileri ha geri sonuçta ölçümlerde tam güvenilir değil.... ben artık her hafta bağlanıcam nst ye..... düşün bir nst için haftada 45 dk. yol gidip gelicem yarım saatlik iş için inşallah yollarda doğurmam.....

maşşalah bebikinee,off inşalah benım doktorda buralardadır enaz 1.5 ay,izne mizne cıkmaz
ya ben onu sey dıye dedım,hanı ölçümler hep farklılık gösterıyo,bazı ölçüm 32 haftayı bazısı 33 haftayı falanya onu demek istedım.zaten kafasının önde gitmesı hoş cok iyi degıl,yanı herseyın 1 hafta yanılma payı varya ondan diyom,herseyınız normal sekerım kılo boy,zaten doktorunda öle demıs.bu sıcaklar beynımızı büzüştürüyo bazenlerı hep telaşa sokuyo bızı yok yere
herseyın yolunda olmasına cok sevındım canım.ohh negüzel ttarıhınızde bellı olmus.hem bosuna erken gelırse dıe telas yapa,bugun sen stres içinde gittin doktora ondan cıkmıstır sancın.kimbilir neva iyimi die düşünmekten nası kastın kendını.kuzun 31 temmuzdan önce gelmıycek inş.takma kafaya kuzuyerimseniben
yarın babam ameliyat olucak kızlar dua edin hepinis aynı hastanede bende muayne oluyor olacağım alt katta babam üst katta ben saatler bile aynı 10 da benim randevu babamında ameliyata girişi..

sonra girerim yine
gecmıs olsun canım,cok önemlı bışe degıldır inş. baban hayırlısıyla cıkacaktır amelıyattan

ohh maşşalah kuzuna,neguzel herkez hayırlı haberlerle gelıyo doktordan.inş.bende yarın güzel haberlerle gelırım toooktuurrr amcamızdan

hayır canım ne için gittin sen?
neden gerek duyuldu

kadındoğumcuların raopru pek makbul olmuyormuymuş ne radyolojiden almak gerekiyomuş böle bi rapor...ayşe hn beni oray yönlendirdi usg den baktı..hani bebğin pozisyonu doğum şekli falan...para için sezeyan olmasın diye kolaya kaçılmasın diye böle bi yöntemmi varmış ne..tam açıklayamadım heralde...sen sorarsın dr yinede ...hangi dr gitmeyi düşünüyosun..

Selam canlarım
çok özledim sizi - 1 haftadır giremedim - biraz geçmişe göz atacam - umarım herkes bombadır :)
Kızkardeşimi bugün gönderdim - uzun uzun kalacaktı ama zaman öyle çabuk geçiyo ki geldiği gibi gitti sanki ' hafta sonra İngiltereye gidiyodu - ama ertelendi biraz ağustos sonu gidecek - yani bebişi görebilecek - çok mutlu olduk bu ertelemeden
Geçen çarşamba doktora gittiğimizde bebişim 320 gr almış 1700 ü geçtik :) Allahıma çok şükür herşey yolunda gidiyo - 1 ay daha dayansa :))
Hala odayı düzmekle uğraşıyorum - kardeşim burdayken çok ilgilenemedim tabi ona daha fazla vakit ayırabilmek için ama yarından itibaren herşeyi dizip düzecem - resim de çekerim :)

Şimdi biraz geriye bakim...

Nazan yok, Gizze yok, Petrik yok:1no2:Ne zamandır görünmüyor bu kızlar. Hayırdır inşallahCADIARZU
Gözün aydın canım. Maşallah bebişine

tüm iyi dilekleriniz ve dualarınız için tşkler kızlar
mercimekim babamın prostatı vardı onu atlattı sandık şimdide kist var o alınıcak
üroloji üst katta kadın doğum alt katta
baba kız açıcaz alt takımları delikafadulden
Lavantaları aktardan alabılırsın bacım.. 2 saat once ben aldım :)
..
hayy Allah razı olsun sendennn kaç kez miyavladım burda cvp yokkk gittim çiçekçiye bizde yok abla dediler eminönüne gitsem bulurum ama bu sefer gidersem oralarda doğururum ilk işim aktara gitmek olucak opuyorumnanaktan
:roflol: bayılıyorum böyle hassas erkeklere yaaa çok sevimli oluyolar
mamiye diyorum doğuma girmek istiyosun dayanabilicekmisn heraldeee diyoo görüşücezz o zaman dedim delikafadulden

didecim merak etme o tarihten once dogmayacak neva kızımız. bak senmi benmi kim derken sezercik tarihinde belli oldu. hayırlı ugurlu olsun saglıkla insallah

evrisim gule gule kullanın insallah hayırlı ugurlu olsun

canannn hoşgeldinnnn özlettin kendini maşallah bebişine su içmeye tam gaz devam dimiii

pınar maşalllah seninde bebişe iyi bakıyor annesi kızına

Nazan yok, Gizze yok, Petrik yok:1no2:Ne zamandır görünmüyor bu kızlar. Hayırdır inşallahCADIARZU

Gözün aydın canım. Maşallah bebişine

nazan izne çıkıcaktı evin tadını çıkarıyor sanırım
gizzeyi bende merak ediyorum msj attım cvp gelmedi
nesrinde evde kocası laptopu alıp işe gidiyor muhtemelen ondan giremiyor ama dün gece gördüm sankim onuda
opuyorumnanaktan

ŞEKER KIZLAR

Ne hamurişi, ne tatlı, ne başka şey...Şekerin en büyük tetikleyicisi bence stres:1no2:Birden ve anormal şekilde fırlatıyor şekeri.

Dün bütün gün Dikili'deydik. Dikili-İzmir arası 120 kilometre ve taş çatlasa 2 saat sürüyor yol, bol bol mola verdiğimiz için. Akşam 10 gibi oradan yola çıktık. İzmir'e 60 kilometre kadar kala trafiğe takıldık. Ha açıldı ha açılacak derken tam 3 saat bekledik yolda:1shok:Bu arada ambulanslar, polisler geçiyor yanımızdan. Tamam dedik, kesin büyük kaza var. Ama bu arada ben nasıl stres oldum, yol hınca hınç dolu. Allah korusun acil bir durum olsa hastaneye bile gidemem o derece:a015:1. saat şekerimi ölçmüştüm ondan önce, 138 çıkmıştı. Genelde 1. saat böyle çıkar, 2. 90-120 arası oynar. 2. saati ölçtüm o hengamede. Ben 138in altında birşey beklerken ne çıktı dersiniz; 164:1shok:İyice korku aldı beni. Eşime dedim, boşuna beklemeyelim böyle tın tın daha yolun açılacağı yok. Benim bu arabadan acilen çıkmam lazım. Benzinliğe çektik, indim, deli gibi turlamaya başladım etrafta. Su içtim bir taraftan, bir taraftan kızımla konuştum. Sonra arabaya oturup gözlerimi kapattım ve kendimi sakinleştirmeye çalıştım. Kızımın hareketlerini dinledim. Zar zor kendime geldim. Şeker belirtilerim geçti. Sonra yola çıktık.

Eve geldiğimizde sabahın üçüydüklavaahası, bizi o kadar saat bekleten şeyin bir yol çalışması olduğunu öğrendik. Kesinlikle şikayet edeceğimklava:

kızlarrrr
benim ağdalarım çok rahat olur canım acımaz şipşak şeklindeeee
ama bugün tam faciaydı ödüm koptu kendimi kasmamak için neler yaptım kızda korktu yavaş yavaş aldı azar azar ay bide tarif ediyo delimi ne ne şekle girdiğini esranurumun
göbeğimi itiyorum nerdeyse kapatcak cinsel uzvumu dedi bu çocuk aşağıya inmiş yok dedim inmedi inat ediyo sanki ebe anasını satayım
iyi o zaman dedim oğlumun ebesi olursun dedim iice tırstı zavallım kaydirigubbakcemile3

ütümde bitti sadece yerleştirmek kaldı
Yahyamın karnını doyurayım acıkmışşşş (anası hiç acıkmadııı lülülülülülü )

burcuuuuuu
sende evde otursanaaaaa
neyseki birşey olmamış dikkat et kuzum ama dedğin gibi tüm hastalıkların başı sinir stres değilmi zatennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…