ya bilmiyorum.doğum sonrası daha çok iznim olsun istiyorum.işim de masa başı.yıpranırsa sinirlerim yıpranıyor biraz ..al işte bir tane kurum hastanenin özürlü raporuna aslı gibidir yapmış..düşün bak sahteciliğe bak.gözümden kaçsa bir teftişte ipimi çekerler beni.öğrenci başına 400 tl para alıyorlar devletten ayda.dolandırıcı şerrefsizler.aşağı yukarı aynı tarih bende 21 temmuza kadar çalışacağım en son bir aksilik çıkmazsa.... öne çekme gibi birşeyin var diye biliyorum dr. a gidip yeni bir rapor alıyorsun çalışamaz diye iznin başlamış oluyor..... yani kullanabilme gibi birşeyin varsa şimdiden ayrılabilirsin izne zaten o 18 temmuz çalışabileceğin en son tarih.... ben mecbur ayın 21. ini bekliyorum zaten bende seninle aşağı yukarı aynı tarihte doğum yapabilirim belki aynı gün olur...... hoş benim kız hala dönmedi dönmeyede niyeti yok ama kısmet artık büyük ihtimal sezercik olacağız.... benimde en son kontrolüm 25 temmuz o tarihten sonra doğuma kadar verecek büyük ihtimal.....
Tesekkur ederım güzel temennilerin için.. vallahi saolasın, ya yıkanmasaydı.. dı mı ama :mymeka:
slm kızlar ben hastaneye gıttım bu gun kızım (elvina) 2300 gr olmus ultrasonda 33+2 cıktı kafamız aşağıda dogum pozısyonunu almıs 10 gun sonra randevu verdı hastaneye gıdıcem ve nst ye baglanıcakmısım
maşşalah bebikinee,off inşalah benım doktorda buralardadır enaz 1.5 ay,izne mizne cıkmazgünaydın kızlar nasılsınız?
ben cumartesi dr deydim çok güzel geçti acatyip poz verdi dr bile heycanla baktı parmaklarını yalıyodu. dilini bile gördüm. açlık şekeri ölçümü için gittiğim için açtım bebekte acıkmış heralde. kilosu 2170 boyu da 46 santim kilo olasrak normal gidiyo boyuda biraz uzun sanırım. dr ye ne kadar doğar dedim bi şey demedi bundan sonra belli olur bundan sonra alır kiloları dedi idrar testinde yine çokta az olsa iltihap çıktı normal değer 6.00 bende 6.60 falan çıktı bide okadar su içiyorum çok şaşırdım. dr antibiyotik verdi çünkü iltihap erken doğuma yol açabiliyomuş onun için önlem almış olduk. bide dr ağustosun ilk haftası izne çıkıyomuş 10 gün yok offf çok korktum ya erken gelirse falan dedim. ona göre önlememizi alıcaz ben sana ilaç yazarım erken gelmemesi için dedi. bilmiyorum yinede içimde korku var biraz.
bu arada tansiyonum genelde düşük çıkıyo daha önceden de size söylemiştim bu konu çok önemli değil sanırım doktor daha çok yükselmesinden korkuyo 10 a 7 falan genelde biraz halsizlik oluyo tabi ayak tabanlarının acıması bendede mevcut gerçekten berbat bi duygu
haftasonu karnıma sürmek için bebeyağı aldım dide geldi aklıma hep kazıklanışının hikayesini anlatıyoya bende kazıklanmayışımın anlatıyım jonshon baby nin bebe yağını 9.5 tu kampayadaymış sözde tam alacaktım vazgeçtim bide başka kozmetikçiye bakıyım dedim. bi baktım diğerinde 7 lira aynı ürün bende hemen aldım tabi. ben burda okudum karnınıza sürdüğünüzü çatlak için doğru dimi?? çünkü kakao alıcaktım vazgeçtim küçücük bi şişede oluyo dökmeside zor oluyo o yüzden almadım.
benden böyle işte ara ara girip geçmişi okudu m ama bişi yazamadım haftasonu eşim evde olunca rahat vermiyo simdi yine biraz geçmişe bakıyım
ya ben onu sey dıye dedım,hanı ölçümler hep farklılık gösterıyo,bazı ölçüm 32 haftayı bazısı 33 haftayı falanya onu demek istedım.zaten kafasının önde gitmesı hoş cok iyi degıl,yanı herseyın 1 hafta yanılma payı varya ondan diyom,herseyınız normal sekerım kılo boy,zaten doktorunda öle demıs.bu sıcaklar beynımızı büzüştürüyo bazenlerı hep telaşa sokuyo bızı yok yereaman ne bilim ama ölçümlere göre kafası 7 gün önde değil ne yapayım o biraz stres yaptı ama karın çevresi boyu falan şükürler olsun normal çıkıyor herşeyde bir hayır vardır sanırım çoğu gitti azı kaldı..... ama bebek ters oluncada ölçümler hatalı çıkabiliyormuş benimki hala ters duruyor belki onunla ilgili bir şey olabilir.....yardımın için sağol tatlıma.s.
herseyın yolunda olmasına cok sevındım canım.ohh negüzel ttarıhınızde bellı olmus.hem bosuna erken gelırse dıe telas yapa,bugun sen stres içinde gittin doktora ondan cıkmıstır sancın.kimbilir neva iyimi die düşünmekten nası kastın kendını.kuzun 31 temmuzdan önce gelmıycek inş.takma kafaya kuzuyerimsenibenbeni merak eden herkese selam olsun.doktora gittim geldim.rahmimin sert olduğunu söyledi..neve çok iyimiş.kafasındaki sıvı tamamen yok olmuş.normal doğum pozisyonu almış.normal doğurabilirmişim.siyatiğimi sordum o engel olabilir normal doğuma.zorlayıcı bir şey çünkü dedi.doktor beni hemen sezeryana aldı kesti biçti deme ama siyatik daha da sıkışabilir ve çok zorlayabilir dedi.biraz müzakereden sonra sezeryanda karar kıldık..31 temmuz sezeryan tarihimiz..sonra nstye gittim.sonuç için iyi anacak hafifi hafif sancıların başlamış dedi..sancın olursa hemen beni ara dedi..nevayla konuşup onu ikna etmeliyim ben 31 temmuzdan önce doğurmak istemiyorum.biraz moralim bozuldu.hayırlısı artık.
kilomuz 2582 olmuş..
gecmıs olsun canım,cok önemlı bışe degıldır inş. baban hayırlısıyla cıkacaktır amelıyattanyarın babam ameliyat olucak kızlar dua edin hepinis aynı hastanede bende muayne oluyor olacağım alt katta babam üst katta ben saatler bile aynı 10 da benim randevu babamında ameliyata girişi..
sonra girerim yine
slm kızlar ben hastaneye gıttım bu gun kızım (elvina) 2300 gr olmus ultrasonda 33+2 cıktı kafamız aşağıda dogum pozısyonunu almıs 10 gun sonra randevu verdı hastaneye gıdıcem ve nst ye baglanıcakmısım
hayır canım ne için gittin sen?
neden gerek duyuldu
minikim kelebekim yerim ben seniiiiiizemuszemus
Selam canlarım
çok özledim sizi - 1 haftadır giremedim - biraz geçmişe göz atacam - umarım herkes bombadır :)
Kızkardeşimi bugün gönderdim - uzun uzun kalacaktı ama zaman öyle çabuk geçiyo ki geldiği gibi gitti sanki' hafta sonra İngiltereye gidiyodu - ama ertelendi biraz ağustos sonu gidecek - yani bebişi görebilecek - çok mutlu olduk bu ertelemeden
Geçen çarşamba doktora gittiğimizde bebişim 320 gr almış 1700 ü geçtik :) Allahıma çok şükür herşey yolunda gidiyo - 1 ay daha dayansa :))
Hala odayı düzmekle uğraşıyorum - kardeşim burdayken çok ilgilenemedim tabi ona daha fazla vakit ayırabilmek için ama yarından itibaren herşeyi dizip düzecem - resim de çekerim :)
Şimdi biraz geriye bakim...
hayy Allah razı olsun sendennn kaç kez miyavladım burda cvp yokkk gittim çiçekçiye bizde yok abla dediler eminönüne gitsem bulurum ama bu sefer gidersem oralarda doğururum ilk işim aktara gitmek olucak opuyorumnanaktanLavantaları aktardan alabılırsın bacım.. 2 saat once ben aldım :)
..
:roflol: bayılıyorum böyle hassas erkeklere yaaa çok sevimli oluyolarBabam doğumdan sonra gelecekmiş. Başta çok bozulmuştum niye yanımda olmak istemiyor öyle bir günde diye. Bugün annem söyledi. Hastanede bayılırsa da herkes onunla ilgilenmek zorunda kalırsa diye korkuyormuş babamdelikafaduldenHakkaten, hayatında bir kez çocuklarını hastaneye götürdü, onda da bayıldı kaldı:roflol:
beni merak eden herkese selam olsun.doktora gittim geldim.rahmimin sert olduğunu söyledi..neve çok iyimiş.kafasındaki sıvı tamamen yok olmuş.normal doğum pozisyonu almış.normal doğurabilirmişim.siyatiğimi sordum o engel olabilir normal doğuma.zorlayıcı bir şey çünkü dedi.doktor beni hemen sezeryana aldı kesti biçti deme ama siyatik daha da sıkışabilir ve çok zorlayabilir dedi.biraz müzakereden sonra sezeryanda karar kıldık..31 temmuz sezeryan tarihimiz..sonra nstye gittim.sonuç için iyi anacak hafifi hafif sancıların başlamış dedi..sancın olursa hemen beni ara dedi..nevayla konuşup onu ikna etmeliyim ben 31 temmuzdan önce doğurmak istemiyorum.biraz moralim bozuldu.hayırlısı artık.
kilomuz 2582 olmuş..
Arkadaslar bebek yatagımız geldı.. actım baktım.. ıcıme sındı; ınce, ne kalın ne sert.. vısco tarzı.. 55 tl sına aldık.. kargo ıle 61 e geldı.. ki.. baya arastırdım.. fıyat olarak en uygun ve de duzgun yatak bu idi. Kılıflı yapmıslar.. gerektıgınde yıkanabılsın dıye.. park yatagına yatak almak ısteyen arkadaslarıma duyurulur.
Ebruska güzel dileklerin için tesekkur ederım arkadasım..
Nazan yok, Gizze yok, Petrik yok:1no2:Ne zamandır görünmüyor bu kızlar. Hayırdır inşallahCADIARZU
Gözün aydın canım. Maşallah bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?