2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrişim yatağınız hayırlı olsun tatlım mışıl mışıl uyusun kuzeyimiz
ama yataaı mıçıp işemesin bezine mıçsın işesin
didonunki yatağına mıçıp işeyebilir :lepi:

ESRACIM geçmiş olsun baban için biran önce iyileşmesi dileğiyle.... iyi huyludur kist allahın izniyle birşey çıkmaz....sende ağda işini halletmişsin güle güle kullan.... biri banada el atsa ne iyi olacak ama korku yüzünden gidemiyorum artık doğuma 1 hafta kala falan giderim bende.....

JENNY hoşgeldin canım sende maşallah kızına bak çabuk toparlıyor..... yarın odanızın resimlerini bekliyoruz merakla.....

didecim merak etme o tarihten once dogmayacak neva kızımız. bak senmi benmi kim derken sezercik tarihinde belli oldu. hayırlı ugurlu olsun saglıkla insallah

evrisim gule gule kullanın insallah hayırlı ugurlu olsun
baby seninki olmadı de mi daha.kilo alma hızıda normale dönmüş neva hanımın.bir ara coşmuştu.normal kilolu doğacak inşallah.
evrişim yatağınız hayırlı olsun tatlım mışıl mışıl uyusun kuzeyimiz
ama yataaı mıçıp işemesin bezine mıçsın işesin
didonunki yatağına mıçıp işeyebilir :lepi:

yahya da mıçsın işesin..ne şirinler yerim ben onların popolarını

furuko benim tanıdığım şeker hastalarında şöyle bir replik mevcuttur genelde..ayyy sinirlendirme beni şekerim çıkıyooo. demek ki neymiş sinir-stress tetikleyiciymiş:))

hamiş: bizim doğum tarihimiz 31 temmuz listemize eklenebilürmüyük?

dide tatlım senin bu 31 temmuz sezeryan tarihi demi:uhm:

Arkadaşlar kızıma isim konusunda karar veremiyoruz bana bir fikir verirmisiniz?????

ELıF ECE
SELıN
BERRA sizce hangisi olsun????

BERRA ismi çok hoşumuza gidiyor ama peygamber efendimiz anlamından dolayı kızının ismini değiştirmiş kibir sahibi olmasın diye berra isminden zeynepe dönmüş bu yüzden biraz çelişkide kaldım...

SELıN de eşimle benim ismimize uyuyor.... ikimizinde ismi S ile başlıyor....

ELıF ECE de bilindik bir isim çünkü yeni çıkan kuranda geçiyor denilen birçok ismin hiçbir anlamı olmayabiliyor o yüzden eskimeyen her zaman güzel olan bir isim......

Geçmiş olsun Burko.. İnsan şeker kız olmasa bile anlattığın trafikte o dakikada oluverir valla.. bazı insanlar daha da panik yapar ya, neyseki sen kendine neyin iyi geleceğini bilmişsin..

Babana tekrar geçmiş olsun Esra... İnşallah ameliyatı da sonrası da rahat olur, tez zamanda iyileşir..

Ben sana gitmeden tembihlemiştim, güzel güzel yoldur kendini diye.. temizlendik paklandın mı kuzum.. güle güle uzatasın zemuszemus Ben de aynı işkenceyi cts günü yaptıracağım. hamilelikten sonra pek bi hassaslaştı o bölge.. bakalım şimdiki nasıl olcek?

Berra kulağa hoş geliyor ama söylenmesi zor sanki. Mesela Berrak ismini de severim ben ama o da zor sanki..

Selin'den yana benim oyum..

sağolasın tatlım
ağdayıda son haftaya bırakında görünnnn göbekten alınabilicekmiiii kafamçokkarıştı
yahya da mıçsın işesin..ne şirinler yerim ben onların popolarını
aminnnnnnnnnnnnnnnn
bence selinnnnnnnnnn
berra çok güzel isim ama dedğin gibi ağır bi isim

sağolasın tatlım
vallahii ağda yaptırıcak herkesin Allah yardımcısı olsun ne diyimmm zorrrrr

burcuuuuu listeye baktıkça bi hoş oluyorummmm zemuszemus

teşekkürler kızlar SELıN ismi çok kibar bir isim.... bakalım artık son kararı inşallah verebiliriz kızım doğacak nerdeyse bir ismi yok...... eşim bana bırakıyor işin en zor tarafı bu sorumluluk tek başıma benim üstüme yıkıldı sanki..... eşimde bende bu 3 isim konusunda kararsızız..... olmadı kura çekicez artık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…