esracım cok gecmis olsun babana onemli bisey deildir insallah
lülülülülülüburcuuuuuu
sende evde otursanaaaaa
baby seninki olmadı de mi daha.kilo alma hızıda normale dönmüş neva hanımın.bir ara coşmuştu.normal kilolu doğacak inşallah.didecim merak etme o tarihten once dogmayacak neva kızımız. bak senmi benmi kim derken sezercik tarihinde belli oldu. hayırlı ugurlu olsun saglıkla insallah
evrisim gule gule kullanın insallah hayırlı ugurlu olsun
evrişim yatağınız hayırlı olsun tatlım mışıl mışıl uyusun kuzeyimiz
ama yataaı mıçıp işemesin bezine mıçsın işesin
didonunki yatağına mıçıp işeyebilir :lepi:
baby seninki olmadı de mi daha.kilo alma hızıda normale dönmüş neva hanımın.bir ara coşmuştu.normal kilolu doğacak inşallah.
yahya da mıçsın işesin..ne şirinler yerim ben onların popolarını
ŞEKER KIZLAR
Ne hamurişi, ne tatlı, ne başka şey...Şekerin en büyük tetikleyicisi bence stres:1no2:Birden ve anormal şekilde fırlatıyor şekeri.
Dün bütün gün Dikili'deydik. Dikili-İzmir arası 120 kilometre ve taş çatlasa 2 saat sürüyor yol, bol bol mola verdiğimiz için. Akşam 10 gibi oradan yola çıktık. İzmir'e 60 kilometre kadar kala trafiğe takıldık. Ha açıldı ha açılacak derken tam 3 saat bekledik yolda:1shok:Bu arada ambulanslar, polisler geçiyor yanımızdan. Tamam dedik, kesin büyük kaza var. Ama bu arada ben nasıl stres oldum, yol hınca hınç dolu. Allah korusun acil bir durum olsa hastaneye bile gidemem o derece:a015:1. saat şekerimi ölçmüştüm ondan önce, 138 çıkmıştı. Genelde 1. saat böyle çıkar, 2. 90-120 arası oynar. 2. saati ölçtüm o hengamede. Ben 138in altında birşey beklerken ne çıktı dersiniz; 164:1shok:İyice korku aldı beni. Eşime dedim, boşuna beklemeyelim böyle tın tın daha yolun açılacağı yok. Benim bu arabadan acilen çıkmam lazım. Benzinliğe çektik, indim, deli gibi turlamaya başladım etrafta. Su içtim bir taraftan, bir taraftan kızımla konuştum. Sonra arabaya oturup gözlerimi kapattım ve kendimi sakinleştirmeye çalıştım. Kızımın hareketlerini dinledim. Zar zor kendime geldim. Şeker belirtilerim geçti. Sonra yola çıktık.
Eve geldiğimizde sabahın üçüydüklava ahası, bizi o kadar saat bekleten şeyin bir yol çalışması olduğunu öğrendik. Kesinlikle şikayet edeceğim klava:
kızlarrrr
benim ağdalarım çok rahat olur canım acımaz şipşak şeklindeeee
ama bugün tam faciaydı ödüm koptu kendimi kasmamak için neler yaptım kızda korktu yavaş yavaş aldı azar azar ay bide tarif ediyo delimi ne ne şekle girdiğini esranurumun
göbeğimi itiyorum nerdeyse kapatcak cinsel uzvumu dedi bu çocuk aşağıya inmiş yok dedim inmedi inat ediyo sanki ebe anasını satayım
iyi o zaman dedim oğlumun ebesi olursun dedim iice tırstı zavallım kaydirigubbakcemile3
ütümde bitti sadece yerleştirmek kaldı
Yahyamın karnını doyurayım acıkmışşşş (anası hiç acıkmadııı lülülülülülü )
Arkadaşlar kızıma isim konusunda karar veremiyoruz bana bir fikir verirmisiniz?????
ELİF ECE
SELİN
BERRA sizce hangisi olsun????
BERRA ismi çok hoşumuza gidiyor ama peygamber efendimiz anlamından dolayı kızının ismini değiştirmiş kibir sahibi olmasın diye berra isminden zeynepe dönmüş bu yüzden biraz çelişkide kaldım...
SELİN de eşimle benim ismimize uyuyor.... ikimizinde ismi S ile başlıyor....
ELİF ECE de bilindik bir isim çünkü yeni çıkan kuranda geçiyor denilen birçok ismin hiçbir anlamı olmayabiliyor o yüzden eskimeyen her zaman güzel olan bir isim......
yavaş yavaş belli olmaya başladı dimi tarihler - benimki de 17 ağustos
sağolasın tatlımESRACIM geçmiş olsun baban için biran önce iyileşmesi dileğiyle.... iyi huyludur kist allahın izniyle birşey çıkmaz....sende ağda işini halletmişsin güle güle kullan.... biri banada el atsa ne iyi olacak ama korku yüzünden gidemiyorum artık doğuma 1 hafta kala falan giderim bende..........
aminnnnnnnnnnnnnnnnyahya da mıçsın işesin..ne şirinler yerim ben onların popolarını
bence selinnnnnnnnnnArkadaşlar kızıma isim konusunda karar veremiyoruz bana bir fikir verirmisiniz?????
ELİF ECE
SELİN
BERRA sizce hangisi olsun????
BERRA ismi çok hoşumuza gidiyor ama peygamber efendimiz anlamından dolayı kızının ismini değiştirmiş kibir sahibi olmasın diye berra isminden zeynepe dönmüş bu yüzden biraz çelişkide kaldım...
SELİN de eşimle benim ismimize uyuyor.... ikimizinde ismi S ile başlıyor....
ELİF ECE de bilindik bir isim çünkü yeni çıkan kuranda geçiyor denilen birçok ismin hiçbir anlamı olmayabiliyor o yüzden eskimeyen her zaman güzel olan bir isim......
sağolasın tatlımBabana tekrar geçmiş olsun Esra... İnşallah ameliyatı da sonrası da rahat olur, tez zamanda iyileşir..
Ben sana gitmeden tembihlemiştim, güzel güzel yoldur kendini diye.. temizlendik paklandın mı kuzum.. güle güle uzatasın zemuszemus Ben de aynı işkenceyi cts günü yaptıracağım. hamilelikten sonra pek bi hassaslaştı o bölge.. bakalım şimdiki nasıl olcek?
evet canım..bakalım seninki nasıl olacak?dide tatlım senin bu 31 temmuz sezeryan tarihi demi:uhm:
sezeryan mı canan?yavaş yavaş belli olmaya başladı dimi tarihler - benimki de 17 ağustos
SELİN derim ben yerimsenibenArkadaşlar kızıma isim konusunda karar veremiyoruz bana bir fikir verirmisiniz?????
ELİF ECE
SELİN
BERRA sizce hangisi olsun???......
SELİN derim ben yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?