2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar kusura bakmayın memek yemeye gıtmıstın iyi dıleklerınız ıcın hepinize teşekkür ederım 10 gun sonra bakalım ne olucak

sezeryan mı canan?

Liste super - dolacak yavaş yavaş
Evet benimki de sezeryen - 17.08 ısim Ece olacak sadece ( ikinci isimden vazgeçtik )

merhaba kızlar evim temizleniyor iş bittikçe rahatlıyorum

yani seni üzmek asla istemem ama iş bitmiyo şekerim - her gün temizlesen yine bitmiyo - ben 6 gün önce yaladım heryeri bugün bi baktım hertaraf yine toz toprak :S bıktım artık yazları şu tozdan - kapı pencere açtıkça herşey içeri giriyo

İstanbul'lu kızlara bir sorum olacak. Halılarımı yıkatmak istiyorum. İnternetten arama yapıyorum, bir sürü firma çıkıyor. Bunları arayıp tek tek fiyat vs bilgi alacağım. Size de sormak istedim, var mıdır tavsiye edebileceğiniz bir yer?

Nazan yok, Gizze yok, Petrik yok:1no2:Ne zamandır görünmüyor bu kızlar. Hayırdır inşallahCADIARZU
[/COLOR]
ben kac gundenm berı gizze diyorum yok,ama profiline baktım dün ugramıs,ama taa enso0n 23ünde msj yazmıs,evet nazanda yok,izne cıkınca kacamak yapcaklarmıydı yakın bıyerlere gitmişlerdir belkı.enson bursayamı ne gitceklerdı ama nekladar kalcaklardı bilmiyom
cvp yazmadımı gizze.yarına kadar cvp gelmesse yarın arıycanmı esracım.

ben berra ismini cok sevıyorum,yegenımın adıda Zeynep Berra,

berra dışında diğer ikisi güzel bence

çok geçmiş olsun ohhh bitti kurtuldun

ben berrayı sevdim millkçik

kuzum aslında ilk tercihimiz berra bizde çok sevdik o ismi.... anlamıda çok güzel hayır işleyen kadın pergamberimiz iyi anlamından dolayı değiştirmiş kibir sahibi olursa diye bu yüzden tereddüt oluştu bizde ..... ama kimse isminin anlamından dolayı kibre kapılmaz herhalde.... offf ne zor ya karar vermek......

merhaba kızlar evim temizleniyor iş bittikçe rahatlıyorum

ohhhh hadi gözün aydın canım darısı benim başıma ne güzel rahatlamışsındır insanın üstünden büyük bir yük kalkıyor yapılacaktı yapıldıydı derken insan stres oluyor bitince içide kafasıda rahat ediyor..... bende şu büyük temizliği bir atlatsam duvarlar silinecek cam kapı çerçeve dolap ne varsa silinecek onlar bir yapılsa.... geriye günlük iş kalıyor oda büyük temizlik olduktan sonra doğuma giderken silinip süpürülür fazla vakit almaz......

slm sabah bi ugrayp alışverişe çıkmıştım. kendime pijama ve gecelik aldım.ogluşuma da küvet aldık tek eksik bez kaldı ama ben uyu oyna almak istiyorum bi kaç yerde onun 3-6 kilosunu bulmadık eger bulamazsak prima yenidogan 3-6 kilo alıcam 98 tanesi 21 tl..bana ucuz geldi..

bu arada doktora giden arkadasşlar
dide,comely tuana ve unuttugum herkesin gözu aydın çok şükür artık dogum tarihleri için konusur olduk doktorlarımızla.... yahu biz agustos annesi toipğindeyiz ama burkomun yaptıgı o cici listede 17 temmuzla başlıyor dogumlar. agustos sonuna kimse kalmıcak bu gidişle...petrik tuana telkirma maviş lalece ve burko varız 24 den sonra muhtemel dogumlar..ama ben en son gittiğimde doktorcum bana ilk bebklerin genelde 38 ci haftadan sonra heran beklerini söyledi yani bu demek oluyorki 12 agustosdan sonra sabah akşam gun saycam bende. hakkımızıda hayırlısı artık hep dua ediyorum vakti zamanında saglıkla dogsun diye.
bu arada yahu hep oglum için dua etmekden unutmuşum kendimi. eşimin duasına kulakverdiğimde aklım başıma geldi.
sevgili kocacım eşimi ve bebiğimizi sagsalim kurtar diye dua ediyordu Rabbisine canım eşim benim..tabii ya bizimde sagsalim çıkmamzızı nasip etsin Rabbim..

evrim yatagınız hayırlı olsun ama hiç ben öle işesin falan diye dua etmicem. akılıı olsun canm bezine yapsın ogluşun zaten bezden kurtulunca arabalaı yatagı gelcek ozamanda onada işemesin. saglıklı mutlu huzurlu uykular uyusun Kuzey paşa:)

gypsym esram ohh saatler olsun tertemiz omuşsun. yakışıklı doktorun için demek süslendin..hhahahah.
babanada acil şifalar diliyorum..yarın umarım 2nizde hayırlı haberlerle çıkarsınız hastaneden.

EBRUŞKA EBRUŞKA EBRUŞKA
ben yılmaz halı yıkama diye bi firmaya veriyorum yaklaşık 10 yıldır bu işi yapıolarmış ve çok iyi bi firma tertemiz oluyor herdefasında ben gayet memnunum.benm eltim adliyede çalişiyor o tavsiye etm,şti tüm adliye o firmaya veriyormuş herkes çok memnun. fiyatlarıda uçuk değil yani ortalama..internet siteleride var.yılmazhalıyıkama d,ye arat goggledan sitelerine bakarsın..

selam arkadaşlar
HERKES ıYı Mı?
nihayet gün bitmeden girebildim nete. bugün ilk izin günüm ve sabahtan beri pc başına oturamadım. planlarım hep bozuldu. pazar gunu amerikadan arkadaşımız geldi. bursaya geçecekti aynı gün ama biz ısrar edince iki gün istanbulda bizde kalmayı kabullendi. ve tabii onu ağırlamak lazım. bu akşam da onu görmeye başka arkadaşlarımız da geliyorlar. iki gündür koşturuyorum yine anlayacağınız. yarın sabah erkenden eşim ve arkadaşımız bursaya gidecekler. (yine plan değişmezse) o zaman ben de kendimi dışarı atıp ESRAKOyla ve gelirse eğer GYPSY le buluşacağım. şimdi evde yalnızım. birazdan eşim gelir. sonra da arkadaşlar. bu arada arkadaş amerikadan bebeğimize çoooook güzel şeyler getirmiş. bayıldım valla. eşi orda doktor. o da gelirken sağlık kiti getirecekmiş. içinde bebeğin sağlığı ve bakımı ile ilgili her türlü aparat varmış. ben de sadece burun aspiratörünü almıştım. iyiki almamışım. ateş ölçer filan fişman hepsi hediye olarak gelecek şimdi.

Furukom, gecmıs olsun annem..

evrişimmm allahım kuzeyimizi ii günlerde yatırmayıda nasip etsin ii günlerde kullan canımm....

Tesekkur ederım güzel dileklerin için.. muck.

Gözün aydın Sibelim.. az kaldı.. dayan.

Hoşgeldin Canan.. gözün aydın.. kızına cok guzel bakıyorsun.

evrisim gule gule kullanın insallah hayırlı ugurlu olsun

Saolasın Pervinim.. Cümlemize ınsallah.

kaydirigubbakcemile3

evrişim yatağınız hayırlı olsun tatlım mışıl mışıl uyusun kuzeyimiz
ama yataaı mıçıp işemesin bezine mıçsın işesin
didonunki yatağına mıçıp işeyebilir :lepi:

Amin amin... Didom yazadursun.. Allahh buyuk..

Cicilerinizi güle güle kullanın.. Allah içinize sindirsin.. Güzel, vefalı dileklerin için de cok cok tesekkur ederım.. cümlemizin evladına nasıp olsun bunlar ınsallah.

Son düzenleme:
gypsym benim buayki agdam bile zor oldu belimin altına yastık koyup yukseltmek zorunda daldık iice temizleyebilmek iicin. yamuldum yani hep.

didecim benimkide cosmustu normale dondu aynı seyleri yasadık ikimizde neyseki normale donmesi normal dogurmak acısından daha ii. ama keske 1 agustos olaydı dogum tarihi ilerde 1 gunden sebep ay kaybetmesin zaman kaybetmesin bazı durumlarda.

sakaleyn aynen bende aynı durumdayım ama arada yoruldum walla

Bebk kısmetiyle gelırmıs dıye bosuna dememısler.. ne güzel.. güle güle kullanın sımdıden.

65 kilo oldum arkadaşlar. ama bebeğim pek cılız. doktor sorun olmadığını sağlıklı geliştiğini söylüyor ama ben yine de hafiften dert ediyorum. yediklerim haddi hesabı yok. eminim çoğunuz benim kadar yemiyorsunuzdur. et obur oldum. ayrıca hergün yumurta hergün süt ayran ceviz.... bu sabah (sat 1 kasım) gittik doktora 2.480 gr çıktı. doktor yanılma payı olabileceğini, genetik olarak minyon bir bebek olacağını filan söylüyor, o hiç endişeli değil, hatta moral veriyor "normal doğum için avantaj bile sayılır minik olması" filan diyor ama ne biliim , ben de iri olsun istemiyorum zaten ama bari bi 2.700 filan çıksaydı. inşallah doktorun söylediği gibi iyidir kızım. yoksa gerçekten kilosu bence de çok mühim değil. o kadar çok duyuyorum ki 2.500 gr civarında doğum da çok sağlıklı olan bebek. amaaaannnn annelik böle bişey demek ki... bundan sonra işimiz gücümüz onlar için endişelenmek mi olacak acaba? ama teyzeleri maşallah kızım pek bi hareketli... sürekli kıpır kıpır... plesantamız da suyumuz da iyiymiş. haftaya nst ye bağlanacağım.

Bilmem ki...:çok üzgünüm:
ahhh kıyamammm ben seni yazarım tatlımmm sen hiç merak etme opuyorumnanaktan
ben bilmiyorum tatlım aklımda olsun ama sorarım komşulara
cvp yazmadımı gizze.yarına kadar cvp gelmesse yarın arıycanmı esracım.,
cvp gelmedi tatlım yarın arıyacağım bi gün beklim dedim
çok geçmiş olsun ohhh bitti kurtuldun
sağolasın meltemcim
ben yarın doktora gidicem nazancım

canım rakkamlara pek takılmamamız gerekiyo sanırım - bende bebeğim için her gramın peşindeyim ancak doktorum dedi ki ultrason ölçünlerinde 300 gr a kadar yanılm a payı olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…