sezeryan mı canan?
merhaba kızlar evim temizleniyor iş bittikçe rahatlıyorum
ben kac gundenm berı gizze diyorum yok,ama profiline baktım dün ugramıs,ama taa enso0n 23ünde msj yazmıs,evet nazanda yok,izne cıkınca kacamak yapcaklarmıydı yakın bıyerlere gitmişlerdir belkı.enson bursayamı ne gitceklerdı ama nekladar kalcaklardı bilmiyomNazan yok, Gizze yok, Petrik yok:1no2:Ne zamandır görünmüyor bu kızlar. Hayırdır inşallahCADIARZU
[/COLOR]
cvp yazmadımı gizze.yarına kadar cvp gelmesse yarın arıycanmı esracım.nazan izne çıkıcaktı evin tadını çıkarıyor sanırım
gizzeyi bende merak ediyorum msj attım cvp gelmedi
nesrinde evde kocası laptopu alıp işe gidiyor muhtemelen ondan giremiyor ama dün gece gördüm sankim onuda
opuyorumnanaktan
Arkadaşlar kızıma isim konusunda karar veremiyoruz bana bir fikir verirmisiniz?????
ELİF ECE
SELİN
BERRA sizce hangisi olsun????
BERRA ismi çok hoşumuza gidiyor ama peygamber efendimiz anlamından dolayı kızının ismini değiştirmiş kibir sahibi olmasın diye berra isminden zeynepe dönmüş bu yüzden biraz çelişkide kaldım...
SELİN de eşimle benim ismimize uyuyor.... ikimizinde ismi S ile başlıyor....
ELİF ECE de bilindik bir isim çünkü yeni çıkan kuranda geçiyor denilen birçok ismin hiçbir anlamı olmayabiliyor o yüzden eskimeyen her zaman güzel olan bir isim......
Arkadaşlar kızıma isim konusunda karar veremiyoruz bana bir fikir verirmisiniz?????
ELİF ECE
SELİN
BERRA sizce hangisi olsun????
BERRA ismi çok hoşumuza gidiyor ama peygamber efendimiz anlamından dolayı kızının ismini değiştirmiş kibir sahibi olmasın diye berra isminden zeynepe dönmüş bu yüzden biraz çelişkide kaldım...
SELİN de eşimle benim ismimize uyuyor.... ikimizinde ismi S ile başlıyor....
ELİF ECE de bilindik bir isim çünkü yeni çıkan kuranda geçiyor denilen birçok ismin hiçbir anlamı olmayabiliyor o yüzden eskimeyen her zaman güzel olan bir isim......
kızlarrrr
benim ağdalarım çok rahat olur canım acımaz şipşak şeklindeeee
ama bugün tam faciaydı ödüm koptu kendimi kasmamak için neler yaptım kızda korktu yavaş yavaş aldı azar azar ay bide tarif ediyo delimi ne ne şekle girdiğini esranurumun
göbeğimi itiyorum nerdeyse kapatcak cinsel uzvumu dedi bu çocuk aşağıya inmiş yok dedim inmedi inat ediyo sanki ebe anasını satayım
iyi o zaman dedim oğlumun ebesi olursun dedim iice tırstı zavallım kaydirigubbakcemile3
ütümde bitti sadece yerleştirmek kaldı
Yahyamın karnını doyurayım acıkmışşşş (anası hiç acıkmadııı lülülülülülü )
ben berrayı sevdim millkçik
Bilmem ki...:çok üzgünüm:
merhaba kızlar evim temizleniyor iş bittikçe rahatlıyorum
evrişimmm allahım kuzeyimizi ii günlerde yatırmayıda nasip etsin ii günlerde kullan canımm....
gözün aydın canım.... bende cumartesi gittim dr. a benim kızımda 2230 du cumartesi günü.... benimkide 9 gün geriden çıktı bütün ölçümlere göre o ultrason çıksında öyle yazıyor... saglıklı olsunlarda ne yapalım... ha ileri ha geri sonuçta ölçümlerde tam güvenilir değil.... ben artık her hafta bağlanıcam nst ye..... düşün bir nst için haftada 45 dk. yol gidip gelicem yarım saatlik iş için inşallah yollarda doğurmam.....
Selam canlarım
çok özledim sizi - 1 haftadır giremedim - biraz geçmişe göz atacam - umarım herkes bombadır :)
Kızkardeşimi bugün gönderdim - uzun uzun kalacaktı ama zaman öyle çabuk geçiyo ki geldiği gibi gitti sanki' hafta sonra ıngiltereye gidiyodu - ama ertelendi biraz ağustos sonu gidecek - yani bebişi görebilecek - çok mutlu olduk bu ertelemeden
Geçen çarşamba doktora gittiğimizde bebişim 320 gr almış 1700 ü geçtik :) Allahıma çok şükür herşey yolunda gidiyo - 1 ay daha dayansa :))
Hala odayı düzmekle uğraşıyorum - kardeşim burdayken çok ilgilenemedim tabi ona daha fazla vakit ayırabilmek için ama yarından itibaren herşeyi dizip düzecem - resim de çekerim :)
Şimdi biraz geriye bakim...
evrisim gule gule kullanın insallah hayırlı ugurlu olsun
kızlarrrr
benim ağdalarım çok rahat olur canım acımaz şipşak şeklindeeee
ama bugün tam faciaydı ödüm koptu kendimi kasmamak için neler yaptım kızda korktu yavaş yavaş aldı azar azar ay bide tarif ediyo delimi ne ne şekle girdiğini esranurumun
göbeğimi itiyorum nerdeyse kapatcak cinsel uzvumu dedi bu çocuk aşağıya inmiş yok dedim inmedi inat ediyo sanki ebe anasını satayım
iyi o zaman dedim oğlumun ebesi olursun dedim iice tırstı zavallım kaydirigubbakcemile3
ütümde bitti sadece yerleştirmek kaldı
Yahyamın karnını doyurayım acıkmışşşş (anası hiç acıkmadııı lülülülülülü )
evrişim yatağınız hayırlı olsun tatlım mışıl mışıl uyusun kuzeyimiz
ama yataaı mıçıp işemesin bezine mıçsın işesin
didonunki yatağına mıçıp işeyebilir :lepi:
evrim yatagınız hayırlı olsun ama hiç ben öle işesin falan diye dua etmicem. akılıı olsun canm bezine yapsın ogluşun zaten bezden kurtulunca arabalaı yatagı gelcek ozamanda onada işemesin. saglıklı mutlu huzurlu uykular uyusun Kuzey paşa:)
selam arkadaşlar
HERKES İYİ Mİ?
nihayet gün bitmeden girebildim nete. bugün ilk izin günüm ve sabahtan beri pc başına oturamadım. planlarım hep bozuldu. pazar gunu amerikadan arkadaşımız geldi. bursaya geçecekti aynı gün ama biz ısrar edince iki gün istanbulda bizde kalmayı kabullendi. ve tabii onu ağırlamak lazım. bu akşam da onu görmeye başka arkadaşlarımız da geliyorlar. iki gündür koşturuyorum yine anlayacağınız. yarın sabah erkenden eşim ve arkadaşımız bursaya gidecekler. (yine plan değişmezse) o zaman ben de kendimi dışarı atıp ESRAKOyla ve gelirse eğer GYPSY le buluşacağım. şimdi evde yalnızım. birazdan eşim gelir. sonra da arkadaşlar. bu arada arkadaş amerikadan bebeğimize çoooook güzel şeyler getirmiş. bayıldım valla. eşi orda doktor. o da gelirken sağlık kiti getirecekmiş. içinde bebeğin sağlığı ve bakımı ile ilgili her türlü aparat varmış. ben de sadece burun aspiratörünü almıştım. iyiki almamışım. ateş ölçer filan fişman hepsi hediye olarak gelecek şimdi.
ahhh kıyamammm ben seni yazarım tatlımmm sen hiç merak etme opuyorumnanaktanBilmem ki...:çok üzgünüm:
ben bilmiyorum tatlım aklımda olsun ama sorarım komşularaİstanbul'lu kızlara bir sorum olacak. Halılarımı yıkatmak istiyorum. İnternetten arama yapıyorum, bir sürü firma çıkıyor. Bunları arayıp tek tek fiyat vs bilgi alacağım. Size de sormak istedim, var mıdır tavsiye edebileceğiniz bir yer?
cvp gelmedi tatlım yarın arıyacağım bi gün beklim dedimcvp yazmadımı gizze.yarına kadar cvp gelmesse yarın arıycanmı esracım.,
sağolasın meltemcimçok geçmiş olsun ohhh bitti kurtuldun
ben yarın doktora gidicem nazancımo zaman ben de kendimi dışarı atıp ESRAKOyla ve gelirse eğer GYPSY le buluşacağım. şimdi evde yalnızım. birazdan eşim gelir. sonra da arkadaşlar. bu arada arkadaş amerikadan bebeğimize çoooook güzel şeyler getirmiş..
65 kilo oldum arkadaşlar. ama bebeğim pek cılız. doktor sorun olmadığını sağlıklı geliştiğini söylüyor ama ben yine de hafiften dert ediyorum. yediklerim haddi hesabı yok. eminim çoğunuz benim kadar yemiyorsunuzdur. et obur oldum. ayrıca hergün yumurta hergün süt ayran ceviz.... bu sabah (sat 1 kasım) gittik doktora 2.480 gr çıktı. doktor yanılma payı olabileceğini, genetik olarak minyon bir bebek olacağını filan söylüyor, o hiç endişeli değil, hatta moral veriyor "normal doğum için avantaj bile sayılır minik olması" filan diyor ama ne biliim , ben de iri olsun istemiyorum zaten ama bari bi 2.700 filan çıksaydı. inşallah doktorun söylediği gibi iyidir kızım. yoksa gerçekten kilosu bence de çok mühim değil. o kadar çok duyuyorum ki 2.500 gr civarında doğum da çok sağlıklı olan bebek. amaaaannnn annelik böle bişey demek ki... bundan sonra işimiz gücümüz onlar için endişelenmek mi olacak acaba? ama teyzeleri maşallah kızım pek bi hareketli... sürekli kıpır kıpır... plesantamız da suyumuz da iyiymiş. haftaya nst ye bağlanacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?