2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

EVRıŞ senin kuzey ağanın odası mı geldi şeker? çilekten mi almıştınız yanlış hatırlamıyorsam?
JENNY maşallah bak ne güzel toparlandı yavrucuğun. suyun gerçekten önemi varmış demek ki, bak suyu artırınca nasıl da toparlandı. ben de mi artırsam? ama zaten 2 lt içiyorum zar zor. daha nasıl içilir hiç bilmiyorum. suyun yanısıra günde yarım litre de ayran içiyorum ve bol bol meyve yiyorum. su ihtiyacımı karşıladığımı düşünüyorum hep. ama yok yok ben 3 lt ye çıkarayım en iyisi.

çıkar çıkar zaten havalar sıcak - baktın canın çekmiyo 10 dakka dışarı çık sıcağın altına - gör bak nasıl daha 2 litre içiyosun lıkır lıkır :)

GYPSY hatırlıyorum yakışıklı doktorunla randevun olduğunu ama kaçtaydı? yani sonrasında gelemez misin?
JENNY evet 300 gr toleranslı veriliyor bebeklerin ağırlıkları. genelde tahmini değerlerle alakasız doğuyor bebekler benim gördüğüm kadarıyla. bazılaraı tahinin altında bazıları üstünde... benim doktor bir bebeği 3.200 civarında tahmin etmiş mesela ama 3.600 doğmuş. oysa genelde tahminin altında doğuyorlar. bu da bende şöyle moral oldu, demek ki benim doktor fazla değil az ölçüyor..... inşallah....

geçmişi okuyamadım. BURKO nun listeye eklenmek istiyorum ama normal doğum olacağı için gün veremiyorum. tahminen 30 temmuz - 5 ağustos arası olacaktır benim. tabi haftaya nst ye bağlanınca biraz daha netleşebilir.
ayaklarım özellikle de sağ ayağım çok şişmeye başladı. bu cmts düğüne gideceğim , şık bir düğün olacak. giyecek ayakkabım yok. bir arkadaştan ödünç almayı düşünüyorum. 37 numara giyen ve ayakları taraklı olan bir arkadaşım var ondan isteyeceğim. yoksa 37 numara topuklu şık ayakkabıyı sonra ben ne yapayım. normalde ayaklarım 35 bilemedin 36....

Çok teşekkür ederim Pinky.. Yaptığım araştırmada o firma da çıkmıştı, şimdi senden de duyunca iyi oldu.. opuyorumnanaktan

hehehe :) - sağlıklı olsun da doğduğunda 2 kg üstündeki tüm bebekler çok rahat gelişiyo - biz de bu sınırı geçtiğimize göre ( yani biz şuan 1700 deyiz ama bu çarşamba 2 kg geçeceğimizi umuyorum) hiç bir tehlike yok demektir - sadece sütümüz gelsin bol bol emzirelim başka da bişey istemiyorum yavrum için Tüm anneler için dua ediyorum - sıkıntıya girmesek te sütümüz gelsin rahat rahat
Bu arada şunu döylemeden de geçemicem - kuzenim var çok zayıf yani şuan kilosu 55 felandı ve epey boylu - hamile kaldığında epey kilo aldı nerdeyse 90 kilo felan olmuştu veee doğurduğu bebek 5400 gr dı - okadar büyüktü ki - ve normal doğum - nasıl çıktı ordan o bebek hala inanamıyorum :) okadar kilolu doğmasına rağmen şuan ( şuan 5 yaşında) yaşıtları gibi aynı kiloda aynı boyda - kuzenim yine 55 kilo :) - yani çok kilolu doğması marifet değil yeter ki sağlıklı olsunlar yavrucaklar

maşallah hadi bakalım sırayla günlerde belli oluyor
mesela bizim FL dede 81 mm yazıyor????? çok uzun değilmi ya boyu bence ölçümlerde bir yanlışlık var???????
kafamçokkarıştı

en sonunda evleri temizlettik canım kaydirigubbakcemile5
ben humana almayı düşünüyorum ama sizin dediğinizide araşatıracağım
oh sizede maşallah sen bol su içmeye devam et geçmiş olsun
çok geçmiş olsun önce canım dikkatet kendine
bebeğinede maşallah ne güzel işte herşey yolundaymış trihte belli olmuş hayırlı olsun
babana çok geçmiş olsun inşallah korkulacak bişey yoktur
yarın güzel haberlerle geliceksin inşallah canım ama yolunma işi çok fena ya
yatağınızı güle güle kirletin kaydirigubbakcemile3
sanırım yataklarımız aynı ben yüzünü yıkadım şiltesinin içi çok değişik bir malzemeyle kaplı bugün çarşafımızı filanda serdik :lepi:
maşalah haberlşer güzel bebeiller kocaman olmaya başladı kaydirigubbakcemile5
dayanacak canım dualarımız sizin için :Saruboceq:

burko kayrnın tarih değişti 30 temmuz normal doğum olcak onun geçen yazmıştım ama gözünden kaçmış sanırım
amanın dikkat et ya kızlar artık uzun yollara çıkmasanız azcıkta evde oturuverin yav kaydirigubbakcemile

benimki büyük temizlik halı koltuk dip köşe herşay temizlendi zemuszemus

ben de geçen gün geceliğimi sabahlığımı ve bebeğin yeni doğduğunda giyebileceği birkaç bodyi yıkadım. hastane çantam hazır olsun neme lazım.
annem gelecek bu pazar. kusmuk bezleri filan hep onunla gelecek. cuma günü de kayınvalidemler gelir herhalde, cmts düğün var ya... ayyy ben şu doğum iznimden hiçbirşey anlamayacağım galiba arkadaşlar ya.... valla düşündükçe içim daralıyor. evde keyif yapamayacağım hiç. hep birleri gelecek gidecek gelecek gidecek..... bi de sinan amerikadan gelen arkadaşlara ısrar ediyor ağustos başı ille de gelin bizde kalın diye. çok tatlı insanlar ben de çok seviyorum ama olacak şey mi? annem burda olacak, büyük ihtimalle bebek yeni doğmuş olacak. ayyy allahım, nasıl ilgilenmeyi düşünüyor acaba misafirle? neyse ki arkadaşımız bayan da sağduyulu, erkekler pek anlamaz ya halden, allahtan bu arkadaşa "saçmalama sinan, sizde niye kalalım, hiç olur mu , nazan lohusa olacak, evde yeni doğmuş bebek varken ne işimiz var sizde, sen de artık aklını başına al, baba olacağın moduna gir" filan dedi de bizim ki anladı mı bilmem. çok düşüncesiz çooook, hiç hesap kitap yapmadan etraflıca düşünmeden davetlerde ve vaadlerde bulunur hep insanlara. neyse ki arkadaşlarımızın çoğu halden anlayan insanlar da beni zor duruma sokmuyorlar. bu akşam da zaten yemek filan yapmayacağım. pizza siparişi vereceğim. kimse kusuruma bakmaz.

Kızlar bir hafta kadar buralarda olmazsam merak etmeyin. İzmir müthiş sıcakkafamçokkarıştıBiz de birkaç gün kayınvalidemlerde kalacağız çünkü onların evi çok serin oluyor. Eve gelirsem arada yazarım. Öptüm sizi

burcuuu burdasın hazır ne sorucam sanaaa
bu lavantalrı nerden aldın en tarz bi dükkandan yani??
çiçekçimi japon pazarı gibimi ona göre yarn gidip alıcam

Görmedim canım yaa.. arasaydın keşki? Gerçi evrişim yazmış, aktarlarda var...

Earth Mama Angel Baby gibi bi ismi vardı.. yanılmıyorum dimi Burcu?

Bravo valla alkisalkisalkis

bu arada doktorla fiyatı konuştum 150 tl veriyormuşuz..artı oda ücreti.hastane çantamı alıp gitmem yeterliymiş ne lazımsa hastane veriyormuş

E bunlar çok güzel haberler didecim. Neden moralini bozuyorsun? Nevacık da 31 Temmuza kadar yerinde uslu uslu oturacak annesi :) Hiç merak etme...

yarın babam ameliyat olucak kızlar dua edin hepinis aynı hastanede bende muayne oluyor olacağım alt katta babam üst katta ben saatler bile aynı 10 da benim randevu babamında ameliyata girişi..

Babana acil şifalar diliyorum canım benim. Eminim her şey çok yolunda gidecek...

Benim babam da bir gün nöbetçiyken bir çocuğun bahçede eli kesiliyor. Hemen bir polikliniğe gidiyorlar, eli dikilecek çocuğun, çocuk durmuyor tabii... Doktor babamdan çocuğun elini tutmasını rica ediyor. Babam bir kaç dk tutabiliyor. Sonra olduğu yere yığılıveriyor. Eve geldiğinde her tarafı kan içindeydi, çünkü yere yüz üstü düşüyor ve dişler dilini ve dudaklarını kesiyor... Tabii bu ilk vukuat değil. Ama seninki de fazla hassasmış ve adaşçım :)

Geçmiş olsun Burcucum...

delikafadulden demek oğlumun ebesi olursun :))) Çok iyi demişsin :))

ben berrayı sevdim millkçik

Ben de BERRA'yı sevdim. Ya da SERRA da olabilir DÜNÜRÜM...

ooOOOHHH.. MAŞALLAH kızına Nazancım. Bu arada tempon hiç düşmüyor yaa.. bravo valla....

bize de bekleriz, klimamız var... hatta şu anda bacaklarım hafiften üşüyor desem sana?

hediyeleriniz hayırlı olsun canım güle güle kullanın
yanlız seninde enerjine hayranım esra ve sen hamilelikte ekol oldunuz yahu azcık dinlenin
beni hiç yormadılar bu gecede tekim eşim gece nöbetine gitti onun için temkimli davranıyoruz sabah yine sancılandım zaten kafamçokkarıştı

cılız deme annesi narin narin a.s
önemli olan sağlıklı olması doğunca çok çabuk toparlıyorlar rahat doğurursun işte alkisalkisalkis

arkadaşım,yatağınızın markası ne?bide nereden aldınız?bende arıyorum park yatağın içine ama içime sinmiyo bir türlü. iyi günlerde kullasın bebeğin, mışıl mışıl uyusun büyüsün.

Arkadaslar.. mevlut süsümüz nası?? Burcumun sayesınde malzemelerime kavustum.. tekrar tesekkur edıyorum buradan yıne.. fikrilerinizi bekliyorum.. bır tane bole numume yaptım fikrilerinizi almak ıcın..

kızlar ben bişey sormak istiyorum - ben emzik te aldım bebeğe - bilmiyorıum herhalde herkes almıştır - şunu soracam hastane çantasına koyarken kaynatıp mı koyacaksınız? yoksa direk ambalajıyla mı? - biberonlar için de aynı şey geçerli - kaynatıp mı koymalıyım acaba?

Deryam güzel dileklerin için tesekkur ederim..

EVRİŞ senin kuzey ağanın odası mı geldi şeker? çilekten mi almıştınız yanlış hatırlamıyorsam?
.

Onlar yarın gelecek Nazan.. yatagını almıstım, o geldı bugun.. evet cılekten almıstık.

bize de bekleriz, klimamız var... hatta şu anda bacaklarım hafiften üşüyor desem sana?

Ulen ne kadınsın yaa.. püüüü

Tesekkur ederim dilekleriniz için. yatak bu dur.

Visco Bebek Beşik Yatağı 60x120

Sağolasın, bizde de var adaşçığım da, pek hazzetmem kendisinden. Mecbur kalmadıkça da kullanmam. Şöyle doğal bir püfürlük her zaman tercihimdir. Yapılacak birkaç iş de var da, ondan dedik gidelim bari. Sıkılmayayım diye bir haftalık film arşivi yapıyorum kendime şu anda. Laptoptan internete bağlanamayacağım, bari film izlerim. İşlerden biri de Gaziemirli arkadaşlarımızla Iceage izlemek. Bilmem anlatabiliyor muyum:jeyyar:

Arkadaslar.. mevlut süsümüz nası?? Burcumun sayesınde malzemelerime kavustum.. tekrar tesekkur edıyorum buradan yıne.. fikrilerinizi bekliyorum.. bır tane bole numume yaptım fikrilerinizi almak ıcın..

çok hoşuma gitti - eline sağlık - aynen devam !!!
benimkine benziyo az buçuk :) benimki pembe versiyonu bende akşam çekip koyim

nazan maşallah ya hızlı bir giriş olmuş izninin ilk gunleri için.. kolay gelsin sana ayrıca Kızının cicilerinide güle güle kullanın.. bizim oglanada avustralyadan paket gönderdi benm teeeeeeeeeeee ortaokuldan olan mektup arkadasım ama henuz gelmedi. bakalım neler göndermişler.merak etmiyor değilim.ben bu posta kargo konusunda çok muzdaribim. her sene illaki bi paketim kayboluyor..

Çok güsel olmuş çok güseeellll zemuszemus alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Ben de hazzetmiyorum ama, saç diplerimden terler aktıkça duygularımı gözden geçirme ihtiyacı duydum kaydirigubbakcemile3. Valla ben bütün işlerimi çarşamba akşamını aksatmayacak şekilde ayarlıyorum. EVRİM gadınına söyle sen onu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…