2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Aaa Dide tarih almışsın, seneye 3 gün 3 gece doğum günü kutlarsınız artık..

Jennny bebeğe maşallah. Ben de Nazan gibi zorla su içenlerdendim ama şimdi kana kana içiyorum. bak sen de de işe yaradı...

Çingene Esra babacığına şimdiden geçmiş olsun.. Sen de kaz gibi yoldurmuşsun, ohh hazırsın yani..

Evriş çok güzel olmuş süs eline sağlık ama ben kıskanıyorum yaaaa. Hiç süs işine girmedim ben...

Esrako gelmedi hastaneden galiba..

Bu arada ısim seçimim SELıN

ben kaynatcammmm

Üniden arkadaşımız evleniyo akşama. Onur, ben ve bu arkadaş aynı sınıftaydık. Çocuk bizim hem nişana, hem nikaha, hem yemeğe geldi. Gitmezsek çok ayıp olur. Allahtan babacığım gece alacak :teytey: yoksa gidemezdim zaten. O yüzden, Onur'a bir göynek !! ütüleyip, duş alıp, kırmızı ocelerimi sürmem lazım kızlar. Öpüyorum...

Arkadaslar.. mevlut süsümüz nası?? Burcumun sayesınde malzemelerime kavustum.. tekrar tesekkur edıyorum buradan yıne.. fikrilerinizi bekliyorum.. bır tane bole numume yaptım fikrilerinizi almak ıcın..

Tembel işi (!) falan ama...süper olmuş:lepi:Eline sağlıkhihoyyyt

evrim süsün harika olmuş kesinlikle çok çok güseeeeeeeel pravo sanaalkisalkisalkis

valla TAZEcim ben tempomu düşürmeye çok niyetliyim de çevresel faktörler izin vermiyor. dün evde misafir varken bi de tuttuk araya bir kına muhabbeti sığdırdık. alışılmış bir kına değildi. çok güzel bir bahçede yemekli şaraplı bir kına. lafolsun kınası yani. arkadaş zaten uykusuz olduğu için ondan müsade isteyip 2 saatliğine kınaya uğrayıp döndük. tabi gece geç yattık. sabah erken kalkıp kahvaltı hazırladım filan sonra doktora gittik. sonra arkadaşımız kadıköye gitmek istedi, sinan da "nazan da seninle gelsin, hem ona da yürüyüş olur." demez mi.... "ayyy yok benim tansiyonum düşer" dedim evde kaldım.

kız kadınla ne uğraşıyorsun yahu neresi tembel işi.. daha iyisini yapında görelim hıhhh:1closedeyes:
evriiim furko burcu senn mevlüdüne gelirse verme ona bu süslerden malum o agustosun sonuna dogru doguracagı için...naniknanik

çok hoşuma gitti - eline sağlık - aynen devam !!!
benimkine benziyo az buçuk :) benimki pembe versiyonu bende akşam çekip koyim

Çok güsel olmuş çok güseeellll zemuszemus alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Tesekkur ederım kuzular..

Aaa Dide tarih almışsın, seneye 3 gün 3 gece doğum günü kutlarsınız artık..
Evriş çok güzel olmuş süs eline sağlık ama ben kıskanıyorum yaaaa. Hiç süs işine girmedim ben...

Nazar etmeyelım nolur.. calısalım kendımıze de yapalım, olur... lülülülülülü

Evrim gadıııın! Duydun muuuu?

Demam.. demam.. sımdılık bı vukuat gorunmuyor..

Sensin tembel.. sezeryan cocugu laelaelaelaelae

evrim süsün harika olmuş kesinlikle çok çok güseeeeeeeel pravo sanaalkisalkisalkis

Saol Fİnkymm.. bıras kıskanclık.. bıras çekememezlik.. bıraz da akıl edememezlik.. ınsanı bu hale sokuyor ıste.. napcaksın.. sezeryan cocugu dıye ses cıkarmıyoruss.. onlar fıyonklarını kendılerı yapıp dikip sabıtlemeye calısıyorlar.. halbu ki kendılıgınden olanlar varken ne geregı var be annem sekize girmeye.. sezeryan cocugu ooo.. dna sı zortlamıs.. onu da oyle kabul edecegıss artık kaydirigubbakcemile3

Arkadaslar.. mevlut süsümüz nası?? Burcumun sayesınde malzemelerime kavustum.. tekrar tesekkur edıyorum buradan yıne.. fikrilerinizi bekliyorum.. bır tane bole numume yaptım fikrilerinizi almak ıcın..

çok cici ellerine sağlık
kırmızı ocesizde yapmasssssssssss amanda aman

:roflol::roflol::roflol:

alkisalkisalkis süpeer oolmusss kuzuuuu,kelebekler gercfekten cok güzel gözüküyooooo,ayy heycan yaptım bende baslamak istiyom hemen delikafadulden

kuzu kaynat tabıkı,sakın kaynatmadan koyma.zaten üzerinde kullanmadan önce mutlaka kaynatın yazıto.ben emziğide biberonuda kaynattım.hatta emzik kabımıda kaynattım.önce su kaynadı sonra içine attım nevalelerı 5 daka kaynattım.nekadar olmasada fabrıkada el degerek üretim oluyor,bana sorarsan kaynat canım

Ne o öyle .... çocuğu gibi:dilcikar:Sezeryanla doğanlar da daha becerikli oluyormuş diye duydum benlülülülülülü
:mymeka: ben normal doğum çocuğuyum gayette becerikliyim laelaelaelaelae

nazannnn
ağustosta ne misafiri olucak işmi yaa senin eşinde pek orcinalmişşşş
yarın doktora gidersem dönmem akşama kadar annemlerde olurum
bebişinde cılız değil sadece annesi gibi minyon sağlıklı olsunda kilo mühim değil

gülistaaannn naber nasılsın canım evlendğinizden beri ilk kez pazar günü evdeydiniz hee pes yaneeee evde başbaşa bütün gün tembellik yapmak kadar güzel bişi varmı yaaa
bence doğuma kadar sık sık yapın şekerim çook ararsınız sonraa gamyoncuiremsu

Ne o öyle .... çocuğu gibi:dilcikar:Sezeryanla doğanlar da daha becerikli oluyormuş diye duydum benlülülülülülü

Sen ole her duyduguna ınanma.. benım gibi gördüğüne inan kaydirigubbakcemile3

:mymeka: ben normal doğum çocuğuyum gayette becerikliyim laelaelaelaelae

E orasını tartısamam.. dogadaki en mıymıy hayvanı bıle kurabıyeye cevırdın ya.. ustune tanımam bacım :)))

Görmedim canım yaa.. arasaydın keşki? Gerçi evrişim yazmış, aktarlarda var.......
olsun tatlım yaa arada neleri görmüyoruzz yarın alıcam aktardan sağolasın tekrardan canım

bize de bekleriz, klimamız var... hatta şu anda bacaklarım hafiften üşüyor desem sana?
ayyy ne güselll bende gelim bu vantilatör hiç fayda etmiyooo

effrrriiimmm ben göremiyorum bu süsü yaa nette sorun var sanırım birçok kişinin tickerda görülmüyor biraz beklim göremezsem mail at çatlarım ortadan aynennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…