kızlar ben bişey sormak istiyorum - ben emzik te aldım bebeğe - bilmiyorıum herhalde herkes almıştır - şunu soracam hastane çantasına koyarken kaynatıp mı koyacaksınız? yoksa direk ambalajıyla mı? - biberonlar için de aynı şey geçerli - kaynatıp mı koymalıyım acaba?
valla ben bütün işlerimi çarşamba akşamını aksatmayacak şekilde ayarlıyorum. Evrim gadınına söyle sen onu opuyorumnanaktan
Arkadaslar.. mevlut süsümüz nası?? Burcumun sayesınde malzemelerime kavustum.. tekrar tesekkur edıyorum buradan yıne.. fikrilerinizi bekliyorum.. bır tane bole numume yaptım fikrilerinizi almak ıcın..
Tembel işi (!) falan ama...süper olmuş:lepi:Eline sağlıkhihoyyyt
çok hoşuma gitti - eline sağlık - aynen devam !!!
benimkine benziyo az buçuk :) benimki pembe versiyonubende akşam çekip koyim
Çok güsel olmuş çok güseeellll zemuszemus alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Aaa Dide tarih almışsın, seneye 3 gün 3 gece doğum günü kutlarsınız artık..
Evriş çok güzel olmuş süs eline sağlık ama ben kıskanıyorum yaaaa. Hiç süs işine girmedim ben...
Evrim gadıııın! Duydun muuuu?
Tembel işi (!) falan ama...süper olmuş:lepi:Eline sağlıkhihoyyyt
evrim süsün harika olmuş kesinlikle çok çok güseeeeeeeel pravo sanaalkisalkisalkis
kız kadınla ne uğraşıyorsun yahu neresi tembel işi.. daha iyisini yapında görelim hıhhh:1closedeyes:
evriiim furko burcu senn mevlüdüne gelirse verme ona bu süslerden malum o agustosun sonuna dogru doguracagı için...naniknanik
çok cici ellerine sağlıkArkadaslar.. mevlut süsümüz nası?? Burcumun sayesınde malzemelerime kavustum.. tekrar tesekkur edıyorum buradan yıne.. fikrilerinizi bekliyorum.. bır tane bole numume yaptım fikrilerinizi almak ıcın..
kırmızı ocesizde yapmasssssssssss amanda amanÜniden arkadaşımız evleniyo akşama. Onur, ben ve bu arkadaş aynı sınıftaydık. Çocuk bizim hem nişana, hem nikaha, hem yemeğe geldi. Gitmezsek çok ayıp olur. Allahtan babacığım gece alacak :teytey: yoksa gidemezdim zaten. O yüzden, Onur'a bir göynek !! ütüleyip, duş alıp, kırmızı ocelerimi sürmem lazım kızlar. Öpüyorum...
Saol Fİnkymm.. bıras kıskanclık.. bıras çekememezlik.. bıraz da akıl edememezlik.. ınsanı bu hale sokuyor ıste.. napcaksın.. sezeryan cocugu dıye ses cıkarmıyoruss.. onlar fıyonklarını kendılerı yapıp dikip sabıtlemeye calısıyorlar.. halbu ki kendılıgınden olanlar varken ne geregı var be annem sekize girmeye.. sezeryan cocugu ooo.. dna sı zortlamıs.. onu da oyle kabul edecegıss artık kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis süpeer oolmusss kuzuuuu,kelebekler gercfekten cok güzel gözüküyooooo,ayy heycan yaptım bende baslamak istiyom hemen delikafaduldenArkadaslar.. mevlut süsümüz nası?? Burcumun sayesınde malzemelerime kavustum.. tekrar tesekkur edıyorum buradan yıne.. fikrilerinizi bekliyorum.. bır tane bole numume yaptım fikrilerinizi almak ıcın..
kızlar ben bişey sormak istiyorum - ben emzik te aldım bebeğe - bilmiyorıum herhalde herkes almıştır - şunu soracam hastane çantasına koyarken kaynatıp mı koyacaksınız? yoksa direk ambalajıyla mı? - biberonlar için de aynı şey geçerli - kaynatıp mı koymalıyım acaba?
.. sezeryan cocugu ooo..
deryacım senin bu nickin hikayesi nedir yahu?
:mymeka: ben normal doğum çocuğuyum gayette becerikliyim laelaelaelaelaeNe o öyle .... çocuğu gibi:dilcikar:Sezeryanla doğanlar da daha becerikli oluyormuş diye duydum benlülülülülülü
neyapcan kine
Ne o öyle .... çocuğu gibi:dilcikar:Sezeryanla doğanlar da daha becerikli oluyormuş diye duydum benlülülülülülü
:mymeka: ben normal doğum çocuğuyum gayette becerikliyim laelaelaelaelae
olsun tatlım yaa arada neleri görmüyoruzz yarın alıcam aktardan sağolasın tekrardan canım
Görmedim canım yaa.. arasaydın keşki? Gerçi evrişim yazmış, aktarlarda var.......
ayyy ne güselll bende gelim bu vantilatör hiç fayda etmiyooobize de bekleriz, klimamız var... hatta şu anda bacaklarım hafiften üşüyor desem sana?
effrrriiimmm ben göremiyorum bu süsü yaa nette sorun var sanırım birçok kişinin tickerda görülmüyor biraz beklim göremezsem mail at çatlarım ortadan aynennnArkadaslar.. mevlut süsümüz nası?? Burcumun sayesınde malzemelerime kavustum.. tekrar tesekkur edıyorum buradan yıne.. fikrilerinizi bekliyorum.. bır tane bole numume yaptım fikrilerinizi almak ıcın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?