ay evet kirpiler çok mıymıntı dimi kaydirigubbakcemile3E orasını tartısamam.. dogadaki en mıymıy hayvanı bıle kurabıyeye cevırdın ya.. ustune tanımam bacım :)))
Tesekkur ederım kuzular..
Nazar etmeyelım nolur.. calısalım kendımıze de yapalım, olur... lülülülülülü
laelaelaelaelae
bende merak ettim alkisalkisalkis
SELAMMM DR DAN GELDİMMM
once dr la olan gorusmeyi yazayım daha sonra geçmisi okuyacagım,
sezaryan gunumuzu aldık 4 agustos sabah 9 da sezaryana giriyor olacagım,su anda bebek 3 kilo 49 cm olmus , dr iri dedi ama kotu bir irilikte sınırda değil guzeldedi kalp atısları suyu vs de iyiymis iki hafta sonra kontrole gideceğim 18 temmuzda ondan sonra dr tatile çikiyor bir hafta yok ve sonra da dogmua gidiyorum, iki hafta sonra gittigimde nst ye o zaman girecekmisim bizim dr her dakka sokmuyor anladıgım kadarıyla onun haricnide tahliller aneztezi dr u ile gorusmeyi falan yien iki hafta sonra gittigimde yapacakmısız, çok heyecanlandım gun belirlenince benim tarihimide yazabilirsiniz listemize
SELAMMM DR DAN GELDİMMM
sezaryan gunumuzu aldık 4 agustos sabah 9 da sezaryana giriyor olacagım,su anda bebek 3 kilo 49 cm olmus , dr iri dedi ama kotu bir irilikte sınırda değil guzeldedi kalp atısları suyu vs de iyiymis iki hafta sonra kontrole gideceğim 18 temmuzda ondan sonra dr tatile çikiyor bir hafta yok ve sonra da dogmua gidiyorum, iki hafta sonra gittigimde nst ye o zaman girecekmisim bizim dr her dakka sokmuyor anladıgım kadarıyla onun haricnide tahliller aneztezi dr u ile gorusmeyi falan yien iki hafta sonra gittigimde yapacakmısız, çok heyecanlandım gun belirlenince benim tarihimide yazabilirsiniz listemize
SELAMMM DR DAN GELDİMMM
nickinimi neden merak ettiniz kızlar :uhm:bunca zaman sonra can sıkıntısımı CADIARZUsitede kimse yok ne yazsak sıkıntısımı CADIARZUdelikafaduldenyoksa sadece merakmışutarafagittisengözlerimebaksanab
nickinimi neden merak ettiniz kızlar :uhm:bunca zaman sonra can sıkıntısımı CADIARZUsitede kimse yok ne yazsak sıkıntısımı CADIARZUdelikafaduldenyoksa sadece merakmışutarafagittisengözlerimebaksanab
kırmızı ocesizde yapmasssssssssss amanda aman
SELAMMM DR DAN GELDİMMM
SELAMMM DR DAN GELDİMMM
aynıyız kuzu,hem satlar aynı hemde bende 3 hafta önce gittigimde 1900 grdı prensesım zemuszemus bakalım yarın gidiyoruz doktora inşalah ne dıycek,cok merak edıyorum acaba 2.5kılo oldumu bebegımESRAKO valla maşallah sende 3000 grlardasın boyuda çok iiii bende haftaya gidicem ama sanmıyorum bu kadar imkanı yok olmamıştır 3 hafta olucak 1900 gr.dı.ne kadar olmuşturki
selam kızlar bende bugün doktora gittim moralim sıfır
bebeğim 2138 kg olmuş sizce normalmi haftama göre önce bunu söyleyin bana
ben 32. haftadayım fakat ultrason ölçümlerine göre 35 haftalık gözüküyorum doktor riskli dedi şekerime tekrardan bakıldı açlık va tokluk olarak çok yüksek çıktı açlık 120 tokluk 230 çıktı çok üzgünüm bebeğime bişey olursa ben ne yaparım
kıvırma kıvırma zemuszemus anlat hade ....
vauv meraklılar çoğaldı niyekine azdaha artsında bende bende diyen çoğalsın ondan sonra anlatırimkineeeeeeeeeeeeeeeeelaelaelaelaelaedelikafaduldenvalla bende cok merk ettımCADIARZU sende ısrarla demıyosun ama:1shok:kafamçokkarıştı özelmikine acep kafamçokkarıştılmaz:
Kırmızı ocelerim, köpükle şekillendirilmiş saçlarım, makyajım ve ben karşınızdayız kıslAR :) Düğüne gidecektim ya, yalan oldu. Anlatayım ifinim; düğünün olacağı semte buradan 2 tane otobüs var. Biri otobandan yarım saatte gidiyor, diğeri uzun yoldan 1.5 saatte. Tabii ki de otobandan giden otobüse binecektik. Biz durakta beklerken"e" (otobüs saatine daha vardı) yetiştiremediğim ocelerimi bile sürdüm :lepi: Sonra otobüs durağa yanaşmadan ve yolcu almadan bastı gitti. (bir sonrakşi seferi de 80 dk sonra idi)
Onur hemen ilk durağa gitti, neler old anlamak için. Adamlar şok olmuşlar, "nasıl almaz sizi, şoför hakkında rapor tutacağız" demişler. O 1,5 saatlik otobüse de binemeyeceğime göre.. Onur gitti, ben eve döndüm.
Her işte bir hayır vardır, deyip oturuyorum. Üzüldüm ama. Üniden bir yığın arkadaşımı görecektim muhtemelen
Hem de DURAKTA sürmüştüm :)))
Ohh haydi bakalım, maşallah Ece'ye.. Yarın da biz alırız inşallah şu tarihi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?