2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

EVRİŞ mevlüt süsünüs çok güzel olmuş, eline sağlık.. Ben de istiyorum bööle şeyler yapmak ama hiç el becerime güvenim yoktur.. ne yapsam ki acep ? :uhm: Ayrıca yatağınız, mobilyalarınız da hayırlı olsun arkadaşım.. güzel günlerde kullanın inşallah..

AFTABRU, öncelikle kızına maşallah hiç kilosunu dert etme arkadaşım.. sağlıklı olsuuun, mutlu olsuuun yeter. ayrıca dert edilecek bir durum da yok ortada.. minyon annenin bebeği de minyon olabilir tezini benim doktorum bana da söylemişti. hatta "Allah dağına göre kar verirmiş" diyerek özetli konuyu :icecream: Ayrıcana, eşine "yuf" diyorum affına sığınarak.. lohusa kadının evine yatılı misafir mi davet edilirmiş :) misafirperverlikte son nokta !!! neyseki arkadaşının eşi alkışlık bir cevap vermiş, kendisini de tebrik ediyorum buradan.. Geceliğini felan yıkamışsın ya.. ben bebişin herşeyini yıkadım ütüledim de, kendi giyeceklerime aynı özeni gösteremedim.. üşeniyorum yahu.. :kedi: hem miniğinkiler bir zevkti..

JENNY, kaynat bacım kaynat.. fikrimce, giydiklerinin temizliğinden bile daha önemli biberon-emzik hijyeni..

yine geldim kociş arkadaşlarıyla bulusucakmıış orta okuldan gitmesını ıstemedım oturdum ağladım cok sınırlıyım cok orta okuldan bi kız arkadası 40 ı var kazada ölmüştü hazır buluşmuşken takılcaklarmıs morelım cok bozuldu hep dizimin dibinde olsun ıstıyorum :S neyse yarın besıgım gelıyo kızlarrrrrrrr onu düşüniyimde bari mutlu olurum ecük

Tesekkur ederım kuzular..

Nazar etmeyelım nolur.. calısalım kendımıze de yapalım, olur... lülülülülülü

laelaelaelaelae

tembellikten değil benimki, burda kim gelir ki beni ziyarete..yapmaya değmeyecek yani..

ben harııl harıl battaniye örüyorum..çok şirin oluyo...bitince koycam..

SELAMMM DR DAN GELDİMMM

once dr la olan gorusmeyi yazayım daha sonra geçmisi okuyacagım,

sezaryan gunumuzu aldık 4 agustos sabah 9 da sezaryana giriyor olacagım,su anda bebek 3 kilo 49 cm olmus , dr iri dedi ama kotu bir irilikte sınırda değil guzeldedi kalp atısları suyu vs de iyiymis iki hafta sonra kontrole gideceğim 18 temmuzda ondan sonra dr tatile çikiyor bir hafta yok ve sonra da dogmua gidiyorum, iki hafta sonra gittigimde nst ye o zaman girecekmisim bizim dr her dakka sokmuyor anladıgım kadarıyla onun haricnide tahliller aneztezi dr u ile gorusmeyi falan yien iki hafta sonra gittigimde yapacakmısız, çok heyecanlandım gun belirlenince benim tarihimide yazabilirsiniz listemize

bende merak ettim alkisalkisalkis

oh maşallah seninde tarihin belli oldu hadi hayırlısı esra alkisalkisalkis
maşallah bebeğine herşeyin yolunda olmasıda çok güzel hadi gözün aydın kaydirigubbakcemile5

maşallah maşallah - ne güzel haberler - bebiş hakkaten iri ya nasıl beslemişin güzel güzel :))

nickinimi neden merak ettiniz kızlar :uhm:bunca zaman sonra can sıkıntısımı CADIARZUsitede kimse yok ne yazsak sıkıntısımı CADIARZUdelikafaduldenyoksa sadece merakmışutarafagittisengözlerimebaksanab

maşalllah cnm bebişine cok sevındım bugun bende dr. gıttım benımkıde sağlıklı 9 gun sonra bı daha cagırdı nst baglanıcakmısım hadı rabbım hayırlısını versın hepimiz için:Saruboceq::Saruboceq:

nickinimi neden merak ettiniz kızlar :uhm:bunca zaman sonra can sıkıntısımı CADIARZUsitede kimse yok ne yazsak sıkıntısımı CADIARZUdelikafaduldenyoksa sadece merakmışutarafagittisengözlerimebaksanab

valla bende cok merk ettımCADIARZU sende ısrarla demıyosun ama:1shok:kafamçokkarıştı özelmikine acep kafamçokkarıştılmaz:

Kırmızı ocelerim, köpükle şekillendirilmiş saçlarım, makyajım ve ben karşınızdayız kıslAR :) Düğüne gidecektim ya, yalan oldu. Anlatayım ifinim; düğünün olacağı semte buradan 2 tane otobüs var. Biri otobandan yarım saatte gidiyor, diğeri uzun yoldan 1.5 saatte. Tabii ki de otobandan giden otobüse binecektik. Biz durakta beklerken"e" (otobüs saatine daha vardı) yetiştiremediğim ocelerimi bile sürdüm :lepi: Sonra otobüs durağa yanaşmadan ve yolcu almadan bastı gitti. (bir sonrakşi seferi de 80 dk sonra idi)

Onur hemen ilk durağa gitti, neler old anlamak için. Adamlar şok olmuşlar, "nasıl almaz sizi, şoför hakkında rapor tutacağız" demişler. O 1,5 saatlik otobüse de binemeyeceğime göre.. Onur gitti, ben eve döndüm.

Her işte bir hayır vardır, deyip oturuyorum. Üzüldüm ama. Üniden bir yığın arkadaşımı görecektim muhtemelen

kırmızı ocesizde yapmasssssssssss amanda aman

Hem de DURAKTA sürmüştüm :)))

Ohh haydi bakalım, maşallah Ece'ye.. Yarın da biz alırız inşallah şu tarihi...

slm kızlar çogunuz dr.a gitmişsiniz gözünüz aaydın ,SEERNİ, NAZAN DİDE JENYY COMELY....MAŞAALLLHH bebeişlerinize

nazancım bizim ikimizin sat aynı ve kızlarımızda aynı canım bende senin gb düşünüyorum ama dr.herkesin yapısına göre olur falan dio takmamaya çalışıyorum burda 3 kilolarıda okuyunca banada koyuyo aslında.....

ESRAKO valla maşallah sende 3000 grlardasın boyuda çok iiii bende haftaya gidicem ama sanmıyorum bu kadar imkanı yok olmamıştır 3 hafta olucak 1900 gr.dı.ne kadar olmuşturki

selam kızlar bende bugün doktora gittim moralim sıfır

bebeğim 2138 kg olmuş sizce normalmi haftama göre önce bunu söyleyin bana
ben 32. haftadayım fakat ultrason ölçümlerine göre 35 haftalık gözüküyorum doktor riskli dedi şekerime tekrardan bakıldı açlık va tokluk olarak çok yüksek çıktı açlık 120 tokluk 230 çıktı çok üzgünüm bebeğime bişey olursa ben ne yaparım

maşşalah kuzunaa,kocaman olmuss,yerım ben onu.hadı bakalım senın tarıhte kesınlık kazandı hayırlısı.bakemm bizde durum ne olcak,ne dıycek doktor beyimiz yarın

Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!!
Gelin: Senden ayrılmamı ister misin?
Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme!
Gelin: Sen.. Bana aşıkmısın?
Damat: Taaaabiki.
Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün?
Damat: Tabiki hayır.
Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin?
Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne.
Gelin: Peki bana bir gün vuracakmısın?
Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim.
Gelin: Sana güvenebilir miyim?
Damat: Evet.
Gelin: AŞKIM.

Ve aradan bir sene geçtikten sonra yine aralarında aynı söyleşi döner ancak ters bir şekilde
( Metni aşağıdan yukarıya okuyun!)

esrako hadi gözun aydın.tarihiniz belli oldu demek..bu aradada ECEmize koca bir maşallah.demek 3 kilolara geldik artık. ayy ne mutlu ya şükrler olsun.

deryacım merak ettim yahu enteresan geldi bi an benm hep böle olur bir an dikkatm bişeye yogunlaşır nedense mesela telkirmanın avatarındaki kzuuları aylar sonra farkettim hep biliyodum orda kuzular var ama annesinin kuzusunu öptüğünü çok çok sonra farkettim. ayada gypsym esramın nikini ben hep GYPS HANı VARYA GYPSYLAND GıBı BıŞEY OALARAK ALGILADIM AMA SONRADAN ÇAKTIM ÇıNGENEM KARAGÖZLUM OLDUGUNU ONUN GıBı SENNDE NıCKıN bugun enteresan geldi bana.
buraya kadar capslock açık yazmışım ayhh ne uyus neyhse silip yeniden yazmıcam..

gypsymesram kız zaten henuz 2.5 yıl oldu evleneli ve ilk pazarımızı yaşadık tüm güüüüüüüünn boyunca.:) sürekli yan gelip yatarak:) ben sana hep diyorum benm sevgili kocacım senin erkek versiyonun hani sende gezentisin ya o yuzden...heheheeeee
cuma gecesi altınoluk'a gitmek için sarfettiği tüm çabaları red cevabı verdim. adamın kanında vra gezmek duramıyor.:) plaj çantası sürekli arabada buldugu herboş vaktinde denize atlıyor..bende bekar tatile göndermediğim için ..

belkim bu hafatsonu esenköye gideris.:)kuzenimin yazlıgı var bi değişiklik olur.denizotobusuyle gitsem bi sakıncası olurmu?Esenköyün havası çok serin gece battaniye ile yatıyosun okadar yani..ee bide evin hemen karşısı deniz olunca çok cezbetti beni bakalım.nasip..

ya kızlar netten bakıyorum bebişimin kilosuna normal diyor ama neden kilosu normalse nasıl ben 32 haftalık olupta ultrasonda 35 çıkıyorum anlamadım deli olcam yaaa

ESRAKO valla maşallah sende 3000 grlardasın boyuda çok iiii bende haftaya gidicem ama sanmıyorum bu kadar imkanı yok olmamıştır 3 hafta olucak 1900 gr.dı.ne kadar olmuşturki
aynıyız kuzu,hem satlar aynı hemde bende 3 hafta önce gittigimde 1900 grdı prensesım zemuszemus bakalım yarın gidiyoruz doktora inşalah ne dıycek,cok merak edıyorum acaba 2.5kılo oldumu bebegım

maşşalahh kuzunaa.oh ohh amma önden gidiyo.benım 32.haftada 1900grdı.ama sende seker oldugu için doktorun riskli demıstır belkı bu konuda yorum yapamıycam seker

bebegıne bıse olmıycak Alah ın izniyle nıye öle düşünüyorsun,sekerını yükselmemesı için nıye insüline baslatmadıkı senı doktorun.eger imkanın varsa üniversite hastanesınde riskli gebelık uzmanları oluyo için rahat eder bıde oraya görün.yada doktorunla insilün işini konus.sadece sana riskli dedı hiçbi çözüm sunmadımı

kıvırma kıvırma zemuszemus anlat hade ....

valla bende cok merk ettımCADIARZU sende ısrarla demıyosun ama:1shok:kafamçokkarıştı özelmikine acep kafamçokkarıştılmaz:
vauv meraklılar çoğaldı niyekine azdaha artsında bende bende diyen çoğalsın ondan sonra anlatırimkineeeeeeeeeeeeeeeeelaelaelaelaelaedelikafadulden

of oceler bilem tamamış olmadı şimdi:1shok:kafamçokkarıştı
bak sen en iyisi bize şöle güzel bi göbiş resmi çekte bu hazırlığın boşa gitmesin :lepi:kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…